fizia Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Cudo!! A ja nie zauważyłam,że w albumie Figi na fb ktoś napisał: Patrycja Skowron Czy ta słodka mordka jest nadal do zaadoptowania :-) ? Jest cudowna, zakochałam się w niej! :-) Patrycja Skowron Czy Figa nie bałaby się 26kg suni, która kocha inne psy :-) Czy Figa nie bałaby się dzieci ? A czy można by ją jakoś przywieźć do Wrocławia :-) ? Jest cudowna :-) Quote
fizia Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Patrycja Skowron Dzieciaków jeszcze nie ma, ale właśnie poszukujemy psiaka, które będzie je akceptował :) Nie chciałabym bowiem aby psiak się denerwował. Quote
wtatara Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 reszta jutro bo przeproczylam limit na fotosiku i musze coś z tym zrobic Quote
fizia Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Poprosiłam, zeby Patrycja z fb kontaktowała się telefonicznie z Panią. A zdjęcia można też bez limitów dodawać przez tą stronę - trzeba wybrac opcję 640x480 http://de.tinypic.com/ Quote
fizia Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Patrycja Skowron Niedługo będę wiedziała czy będziemy mieli własne mieszkanie, jesli tak się stanie zaraz zadzwonię, bo na razie nie chcę niepotrzebnie dawać nadziei ... Sunia jest śliczna, po cichu mam nadzieję, że znajdzie się ktoś przede mną dla niej! :) Quote
truskawa144 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ale wygodne psiska. A Figa ma bardzo twarzowe szelki, wygląda pięknie:) Quote
truskawa144 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Albo tu za darmo: http://imageshack.us/ Quote
wtatara Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 szeleczki ma od fizi, nawet sama jej zakładała-bardzo dziękujemy dzieki za adresy i zainteresowanie sunia Quote
wtatara Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 tak koniki biegały- tak je nazywam gdy wracaja ze spacerku- to było na działce Quote
wtatara Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 a to jeszcze Pixi na wsi koło naszego domku Quote
fizia Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Gdyby ktoś wiedział jeszcze o jakimś DT... Maleńka sunia, ma 6 tygodni Schronisko to z całą pewnością nie jest miejsce dla Niej! ...Prosimy o Dom lub DT!! Gdyby znalazł się DT w Warszawie, to dzisiaj wieczorem jest transport! Ona jest sama w schronisku, bez mamy... Quote
coronaaj Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 wtatara napisał(a):no tylko kiedy go zobaczy Jak dobrze pojdzie to pozna wiosna albo wczesnym latem...moze by Janek przyjechal to razem pojechalibysmy do Polski. Nie mam kandydata na jazde do Polski..jak narazie.. Quote
wtatara Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 coronaaj napisał(a):Jak dobrze pojdzie to pozna wiosna albo wczesnym latem...moze by Janek przyjechal to razem pojechalibysmy do Polski. Nie mam kandydata na jazde do Polski..jak narazie.. Alu cały czas myślimy o tym. Quote
wtatara Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Figunia robi postepy- troszke mniej szczeka na Iwonkę Quote
fizia Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Biedna Iwonka....dobrze, że się jakoś bardzo nie boi. Dodałam te śliczne, nowe zdjęcia do ogłoszeń i na facebook Quote
Recommended Posts