Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mariusz to taka była dobra dusza, który całym sercem był z psiakami.To Onwydawał Figusię, ja po adopcji sie z nim jeszcze kontaktowałam.Nagle odszedl-owiane było to tajemnica
Jest wątek bardzo aktywny szukały pomocy a znalazły smierć , coś takiego- Czestochowa

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wtataro to nie jest to samo schronisko.

To, gdzie była Figusia to Schronisko As w Jamrozowiźnie, w gminie Kłomnice, 25 km od Częstochowy.

www.schronisko.klomnice.pl

Te straszne wiadomości są o schronisku częstochowskim - aż serce pęka, jeśli to wszystko prawda

W Asie też nie ciekawie z naszego punktu widzenia, bo bez Mariusza wszystko się z adopcjami posypało, tzn kontakt ze schroniskiem jest prawie zerowy.
Ja na FB odnawiam, ogłaszam na różnych portalach, ale nie wygląda to dobrze.
Tam pracują dobrzy ludzie, mają serce do zwierząt, ale potrzeba kogoś, kto będzie koordynował i ogarniał kwestię adopcji.

Posted

nie wyobrażam sobie że mogłaby być u kogoś innego, w innym domu! że miałabym nie mieć takiego skarbeńka:) ale w moim życiu wszystko co najlepsze zdarza się przez przypadek:) i tak było z Figulą:)

• 1 month later...
Posted

[SIZE="5"]Za oknem ciemno,
puszyste ścielą się płatki.
Niech serca się sercem podzielą
jak wigilijnym opłatkiem .

[FONT="Arial Black"][SIZE="4"][SIZE="5"]ZDROWYCH ,RADOSNYCH ŚWIĄT ŻYCZY JAVENA[/FONT]