fizia Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Myślę, ze wszystkie będą niewielkie. Mają takie drobne łapki. Mama Toli i Lolka jest średniej wielkości. Lir i Tęcza to już całkiem drobinki, ale Tola i Lolek też wydaja mi się kruszynkami. Quote
wtatara Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Figusia to dama, nawet siku nw ogrodzie nie zrobi Quote
fizia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 hehe no w tej kwestii to akurat mogłaby nieco odpuścić, pewnie by trochę ułatwiła życie swojej rodzince :) Quote
Javena Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Czas najwyzszy zmienić tytuł ,Figusia już nie prosi o ogłoszenia. Quote
wtatara Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 dobra, zmienię-na tapecie miałam Dudzie z tej afery Quote
coronaaj Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Javena napisał(a):Czas najwyzszy zmienić tytuł ,Figusia już nie prosi o ogłoszenia. Z tego wszystkiego nawet nie zauwazylam..najwazniejsze, ze domeczek sie udal, powodzenia. Quote
fizia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Wtatara wpadła na pomysł, żeby wrzucić tutaj Dyzia - może Czarodziejka Figa Mu pomoże - zasiedzial się chłopak w hoteliku, deklaracje straciliśmy...a to pies ideał! On tak pragnie mieć swojego Człowieka.... Cudowne, idealne psisko - tylko chyba jakieś zaczarowane, bo nikt o Niego nie pyta http://www.dogomania.pl/threads/1973...NIE-szuka-Domu W dodatku pani, która miała opłacać Jego pobyt w DT była w stanie opłacić tylko poczatek Jego pobytu, a teraz musimy jakoś czarować pieniążki....300 zł miesięcznie Dyzio jest gotowy w każdej chwli do adopcji!! DYZIO to bardzo fajny piesek Zawsze wesoły, pełen energii i chęci do zabawy. Ale tak jest od niedawna, od momentu, kiedy na początku grudnia zamieszkał w Domu Tymczasowym. Wcześniej był przez jakiś czas w schronisku koło Częstochowy. Dostał tam imię Smutek, bo tak źle znosił schroniskowe warunki...Był przestraszony, zdezorientowany, smutny - wystarczyło spojrzeć w Jego smutne oczka i wszystko było jasne - maluch fatalnie czuł się za kratami. Ogłoszenia Smutka zobaczyła p. Beata i postanowiła Mu pomóc Opłaciła Jego utrzymanie w Domu Tymczasowym. Szybko po opuszczeniu schroniska okazało się, że imię Smutek zupełnie do Niego nie pasuje To kontaktowy i bezstresowy piesek! Stres i smutek zostawił w schronisku! Teraz w głowie Mu tylko zabawa oraz przytulanie się do człowieka i rozdawanie całusów. To jeszcze dzieciak - ma ok. roku, często zachowuje się jak szczeniak - taki szalony urwis Jest drobniutki, niewielki - w kłębie ma 35 cm Śliczny, czarny, jak węgielek - a na czubku głowy ma jasne czubek, który wygląda, jak irokez Załatwia swoje potrzeby na spacerach. W domu zachowuje czystość. Uwielbia inne psy - pewnie świetnie by się czuł mając psiego kumpla. W domu tymczasowym błyskawicznie zaprzyjaźnił się z innym psem, naśladował Go we wszystkim. Psiak jednak znalazły już Dom, co Dyzio bardzo przeżył i płakał... Z kotami również się dobrze dogaduje. Jest WYKASTROWANY, zaszczepiony i odrobaczony. Szukamy dla Dyzia dobrego, odpowiedzialnego Domu, w którym już zawsze będzie szczęśliwy i kochany. On z pewnością odwdzięczy się wielką miłością i radością. Dyzio przebywa koło Częstochowy. Quote
wtatara Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Dyzio znajdziemy dome- zobaczysz, Figusia Ci pomoze Fiziu a nie macie lepszych zdjęć, osobiscie uważam że te zdjęcia nie są najlepsze do ogłoszeń Quote
fizia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Mam nadzieję, ze Figa pomoże Zdjęć Dyzio ma dużo, to tylko kilka z nich, wydaje mi się, ze te na śniegu są fajne, bo On cały czarny i przynajmniej kontrastuje z bielą Ale moze faktycznie jakieś takie u kogoś na rękach by było fajne np? Więcej zdjęć tutaj http://tablica.pl/oferta/dyzio-najslodszy-psiak-pod-sloncem-pokochaj-go-ID5Idd.html http://www.facebook.com/profile.php?id=100001913967138#!/album.php?aid=12975&id=100001913967138 *************** Dostałam zdjęcia Figi - ta to ma dobrze :) Quote
wtatara Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 mogę prosić 0 wklejenie Figusi. Co do fotek Dyzia to do ogłoszeń dawałabym te, na których jest sam, a z innymi pieskami z komentarzem że lubi inne pieski i fantastycznie się z nimi bawi Quote
Jasza Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 No, tak czekałam, aż zmienisz Wtatara tytuł wątku ;-) Figusia - uściski wirtualne! Quote
fizia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Tytuł śliczny :) A we wszystkich ogłoszeniach podkreślamy, ze Dyzio kocha inne psy Quote
fizia Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 zapraszam serdecznie na cegiełkowy bazarek dla Dyzia, http://www.dogomania.pl/threads/2054...8#post16640558 Quote
coronaaj Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 wtatara napisał(a):a ładny mam teraz tytuł-prawda? Bardzo ladny...jak Figusia w nowym domu?Moze fotki.. Quote
Javena Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Figusia kocha Anię ,bo Ani nie da sie nie kochac............Ania ,to najsłodsza dziwczyna pod słońcem. Mojemu Bakusiowi kroi sie domek w Wegierskiej Górce k/Żywca. Nrazie szukam kogoś do wizyty.Dyzio jest podobny do Bakusia. Też śliczny piesio. Quote
Figanna Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 nie wiem czy ktoś jeszcze tu zagląda, ale wklejam kilka zdjęć Figi:) Quote
Javena Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 No ,nie wierzę.Jak ona wypiękniała...... A ten drugi ,to nie przypadkiem mój Timuś tam poleciał ? Do takiej slodkiej panienki.:lol::lol: A jak słuchają Ani .........:) Quote
Javena Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Bardzo podobny (od tyłu) do mojego skubańca. Timus w dzień wcale nie chce wychodzic.Nie wiem ,czemu.Moze słońce zbyt grzeje ? Quote
Recommended Posts