Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poker napisał(a):
wtatara, trzymaj się , znam ten ból aż za dobrze.
Inne bidy czekają, trzeba klin klinem potraktować.

Ja tez nie bardzo chcialam oddac Bibi...znam to...przyjechalismy wczoraj z miasta LV ...i nie moglismy sie dostac do domu...
Pakus wariowal, kurduple rowniez , a my na patio ...psiaki nie chcialy otworzyc drzwi...no my idioty nie wzielismy klucza do chalupy..
ponad 2 godziny ...

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Javena napisał(a):
Wysłałam pani ,KTÓRA PISAŁA W SPRAWIE RATLERKA ,zdjecie Very.ma sie zastanowic.Spodobała jej sie.

Vera jest cały czas do adopcji, ludzie zainteresowani nią już się więcej nie odezwali.
Więc gdyby ta Pani chciała, to jak najbardziej może Ją wziąć

Posted

Poker napisał(a):
wtatara, trzymaj się , znam ten ból aż za dobrze.
Inne bidy czekają, trzeba klin klinem potraktować.

Co racja to racja.

Posted

fizia napisał(a):
Vera jest cały czas do adopcji, ludzie zainteresowani nią już się więcej nie odezwali.
Więc gdyby ta Pani chciała, to jak najbardziej może Ją wziąć

Jesli byłyby zdjecia Jagódki i Malinki ,to mam panią z Warszawy ,która chciałaby taka właśnie. Pisała do mnie o Maje z Oswiecimia,której robiłam ogłoszenia. NIESTETY, ma juz domek, ale poleciłam Jagódkę i Malinke P.Beata jest jak najbardziej na tak i prosi o zdjecia.
Jesli chodzi o Vere ,to tez nie mam wiecej wiadomosci.

Posted

mam zdjecia Malinki
tylko ona ma ok. 4 lat

Wiem, ze Figu jedzie w sobotę do Warszawy, proponowała pomoc w transporcie

Malinka numer 1414 jest w schronisku od października 2010, mała, miła, spokojna sunia, garnie sie do człowieka

Jagóki zdjęć więcej niestety nie mam....
Ona ma ok. 2 lata
Wielkości porównywalnej podobno
Mariusz napisał, ze przez ostatnie dni mają taki kocioł w schronisku, ze nie ma zupełnie kiedy tych zdjęć zrobić

Posted

[quote name='fizia']mam zdjecia Malinki
tylko ona ma ok. 4 lat

Wiem, ze Figu jedzie w sobotę do Warszawy, proponowała pomoc w transporcie

Malinka numer 1414 jest w schronisku od października 2010, mała, miła, spokojna sunia, garnie sie do człowieka

Jagóki zdjęć więcej niestety nie mam....
Ona ma ok. 2 lata
Wielkości porównywalnej podobno
Mariusz napisał, ze przez ostatnie dni mają taki kocioł w schronisku, ze nie ma zupełnie kiedy tych zdjęć zrobić

Te wysłałam. Przy okazji VERĘ I ZIZE ,Zobaczymy:)

Posted

Dzięki Javena!!!

Ziza już chyba nie szuka Domu, ma na razie jechać na DT do Wrocławia, ale to DT ma szansę się zamienic w stały Dom, jeśli dogada się z psami i kotami, które już tam mieszkają.
DT jest u Ewy, która jest z Fundacji Aurea opiekującej się goldenami
Jest tam teraz nasz Drako, ale już w piątek jedzie do swojego Domu

Jeszcze ewentualnie ta urocza Lori jest też może odrobinkę podobna - tylko inna kolorystyka i chyba trochę większa

Posted

Kurcze z tą Malinką i Jagódką to zrobiłam zamieszanie...
wygląda na to, ze źle powiedziałam...

Ta, której zdjecia ostatnio wklejałam, ta jaśniejsza to Malinka i Ona ma 2 lata

Numer: 1414
Imię: Malinka
W schronisku od 08.10.2010r.

A ta ciemniejsza to Jagódka i ma ok. 4 lata\
Jagódka jest już od maja 2010....

Posted

Własnie pani napisała do mnie ,że Jagódki oczy sie spodobały ,ale nic poza tym. Ta ciemniejsza. Co dalej nie wiem ? Moze sie odezwie?Zadzwoni?

Posted

Ha,ale ja za to bedę spotykac sunie .Jestem umówina na spacer z p.Anią ,ale nie wiem kiedy nam sie uda. Najpierw muszę znalezć dom temu maluchowi.
http://www.dogomania.pl/threads/204477-Ma%C5%82y-piesek-w-typie-ma%C5%82piego-pinczerka.-W-DT-u-Javeny.-Szukamy-domu.
Wtatara ,czekają inne biedy.Musimy sie nauczyc cieszyć ,ze pieski sa szcześliwe.Ja też przeżylam takie rozstania,ale jak widze zdjecia ,piszą mi ludzie o swojej radosci ,ze maja własnie tego psa,to wiem ,że robie cos dobrego.

Czas najwyższy zmienic tytuł.

Posted

Kolejna Asowiczka, która czekała baaardzo długo, ponad 2 lata w schronisku..znalazła wspaniały Domek w Zgorzelcu :)

CUDEŃKO :)

http://www.facebook.com/album.php?aid=13019&id=100001913967138#!/photo.php?fbid=134089869998144&set=a.107929685947496.13019.100001913967138&theater

Natomiast pilnie szukamy Domu lub DT dla szczeniaczków, których Mamusia- Morelka, ma już zaklepany Dom w Warszawie
Nie chcemy, zeby maluchy zostały same w schronisku...

Mają ok. 2 miesiące

TOLA

i LOLEK

Posted

http://www.facebook.com/event.php?eid=171701562880838
Maluszki mają wydarzenie, może coś się uda załatwić

Szukam też transportu do Krakowa ze schroniska As - dla malutkiej TĘCZY - jakbyście przypadkiem słyszały, że ktoś jedzie, to bardzo proszę o wiadomość

W sumie w schronisku są 4 takie maluszki - poza Tęczą, Lolkiem i Tolą

Jest jeszcze braciszek Tęczy - LIR

A to malutka Ziza - teraz Tosia - w DT u Ewy we Wrocławiu