Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo się denerwuję. Figusia była bardzo za panem. Szkoda bo pan mieszka jeszcze w Bielsku.
Widziała faceta pierwszy raz i już leżała brzuchem do góry.
Bardzo fajni młodzi ludzie.
P.Ania juz się zastanawia jakie szczotki jej kupić bo Ona zawsze miała pieski o maleńkiej sierści

mam domek w łodzi dla pieska, suczki małej , który będzie tolerował innego pieska. Piesek ma mieć krótką sierść. Domek niesprawdzony ale pani miła, zgadza się na wizytę . chce pomóc jakiejsś bidzie

Posted

i jak i jak? Wszystko OK?

Na cześć Figi nazwałam te 2 sunie podobne do Niej, które jeszcze czekają w schronisku - Malinka i Jagódka :) też owocowo :)

Posted

[quote name='wtatara']juz w domku- cały czas przy niej siedzimy bo nie chce zejśc z wersalki. Jak ją dałam na spanko to wyszła i chciała wyskoczyc na wersalkę.

Zal mi Figi ale jutro bedzie lepiej...

ja mam dobra wiadomosc...Gucio czrny pudelek pojechal do domku...pudlowe ciotki wniebowziete...

czesc Alu,
Gucio pojechal dzis do domku :)) DOMEK dobry, bedzie wizyta poadopcyjna ;)

Posted

Wizyta była. Jestem pewna,że lepiej Figa nie mogła trafic . Wspaniali ,ciepli ludzie. Pana też poznałam ,bardzo sympatyczny. Mysle ,że Figusia szybko sie zaadoptuje. Malutka,jutro już bedzie lepiej.

Same dobre wiadomosci na tym wątku.

Posted

[quote name='fizia']i jak i jak? Wszystko OK?

Na cześć Figi nazwałam te 2 sunie podobne do Niej, które jeszcze czekają w schronisku - Malinka i Jagódka :) też owocowo :)

Czy one mają swoje wątki?

Posted

malutka kruszynka po pierwszej nocy. Wszystko w porządku.Spała z nami w łózku, więc cała noc trzeba było czuwać.Teraz dostało pić, bardzo się jej chciało i idziemy na spacer

Posted

Wtataro - byłam dzisiaj u p. Irenki - bardzo miło nam się rozmawiało, sunia nie mogła lepiej trafić :)

Nazywa się KUKUSIA :)

Kochane psisko, taka grzeczna, spokojna, milutka - lizała mnie i przytulała się, ale widać, że kocha swoją Panią - i to z wzajemnością :)

W końcu się wysiusiała :) w przedpokoju, Pani cała szczęśliwa, ze nic Jej nie jest

Szelki pasowały :)

Jeszcze raz serdecznie dziękuję!!!

Kukusia siedziała za kratami 1,5 roku.
Ma ok. 2 lat....

Już na spacerach lepiej, po schodach już też zaczęła chodzić.

Posted

wtatara napisał(a):
malutka kruszynka po pierwszej nocy. Wszystko w porządku.Spała z nami w łózku, więc cała noc trzeba było czuwać.Teraz dostało pić, bardzo się jej chciało i idziemy na spacer

Czyli lepiej sie czuje..bidna mala, kiedy mozecie dac jesc? Chyba 24 godziny po operacji...czekam na telefon z Chicago..zeby zatwierdzic...

Fizia Kukusia sliczna...