fizia Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Trzymam kciuki za sterylkę! Figa wygląda na bardzo zadowoloną! Quote
wtatara Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 bardzo się denerwuję. Figusia była bardzo za panem. Szkoda bo pan mieszka jeszcze w Bielsku. Widziała faceta pierwszy raz i już leżała brzuchem do góry. Bardzo fajni młodzi ludzie. P.Ania juz się zastanawia jakie szczotki jej kupić bo Ona zawsze miała pieski o maleńkiej sierści mam domek w łodzi dla pieska, suczki małej , który będzie tolerował innego pieska. Piesek ma mieć krótką sierść. Domek niesprawdzony ale pani miła, zgadza się na wizytę . chce pomóc jakiejsś bidzie Quote
Jasza Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Jak w Łodzi, to może Niunia od Majqi? Zaraz wkleję wątek. http://www.dogomania.pl/threads/193902-A-domku-ani-widu-ani-słychu.-Domem-Niuni-hotel-a-finanse-na-niego...-(/page42 Niunia kwitnie w hoteliku... Słodka i kochana. Zgadza się z innymi psami i dziećmi. Quote
wtatara Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Jasza ale ona jest malutka, bo ona najpierw miała ochotę na latrelka a zabieg o 16 Quote
majqa Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 No tak, a Niunia to mimo wszystko bardziej średni piesek niż malizna. Quote
Javena Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='Javena'] Tu juz mu całkiem uległa....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Figunia ,trzymam kciuki .Badz dzielna. Quote
fizia Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Sunieczka, któa znalazła Dom dzięki Wtatarze i Figusi - pojechała już do Krakowa!!!! :) :) :) W schronisku siedzieła ponad rok .... Quote
fizia Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 ooo a na facebooku napisała przyszła Pani Figusi: Anna Galistl Figusia jest bardzo bardzo urocza:) mam nadzieję że szybko dojdzie do siebie po zabiegu i równie szybko się u mnie zaaklimatyzuje:) http://www.facebook.com/album.php?fbid=107908969282901&id=100001913967138&aid=12997 Quote
Javena Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Wtatara ,Ty masz reke do adopcji. Dobrze,ze masz takiego tż wyrozumiałego .U mnie to za kazdym razem jakies fochy pokazuje. Quote
fizia Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 i jak i jak? Wszystko OK? Na cześć Figi nazwałam te 2 sunie podobne do Niej, które jeszcze czekają w schronisku - Malinka i Jagódka :) też owocowo :) Quote
wtatara Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 juz w domku- cały czas przy niej siedzimy bo nie chce zejśc z wersalki. Jak ją dałam na spanko to wyszła i chciała wyskoczyc na wersalkę. Quote
coronaaj Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='wtatara']juz w domku- cały czas przy niej siedzimy bo nie chce zejśc z wersalki. Jak ją dałam na spanko to wyszła i chciała wyskoczyc na wersalkę. Zal mi Figi ale jutro bedzie lepiej... ja mam dobra wiadomosc...Gucio czrny pudelek pojechal do domku...pudlowe ciotki wniebowziete... czesc Alu, Gucio pojechal dzis do domku :)) DOMEK dobry, bedzie wizyta poadopcyjna ;) Quote
Javena Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Wizyta była. Jestem pewna,że lepiej Figa nie mogła trafic . Wspaniali ,ciepli ludzie. Pana też poznałam ,bardzo sympatyczny. Mysle ,że Figusia szybko sie zaadoptuje. Malutka,jutro już bedzie lepiej. Same dobre wiadomosci na tym wątku. Quote
hovomaniaczka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Cudnie! To tylko się cieszyć z dobrych informacji!!! :) Quote
fizia Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Super, że wszystko się udało z zabiegiem. Jutro już będzie lepiej. Quote
wtatara Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 [quote name='hovomaniaczka']cudnie! To tylko się cieszyć z dobrych informacji!!! :) dobranoc............................ Quote
Javena Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='fizia']i jak i jak? Wszystko OK? Na cześć Figi nazwałam te 2 sunie podobne do Niej, które jeszcze czekają w schronisku - Malinka i Jagódka :) też owocowo :) Czy one mają swoje wątki? Quote
coronaaj Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='wtatara']dobranoc............................ Nie dziwie sie ,wczesnie cie zbudzono ... Quote
wtatara Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 malutka kruszynka po pierwszej nocy. Wszystko w porządku.Spała z nami w łózku, więc cała noc trzeba było czuwać.Teraz dostało pić, bardzo się jej chciało i idziemy na spacer Quote
fizia Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Wtataro - byłam dzisiaj u p. Irenki - bardzo miło nam się rozmawiało, sunia nie mogła lepiej trafić :) Nazywa się KUKUSIA :) Kochane psisko, taka grzeczna, spokojna, milutka - lizała mnie i przytulała się, ale widać, że kocha swoją Panią - i to z wzajemnością :) W końcu się wysiusiała :) w przedpokoju, Pani cała szczęśliwa, ze nic Jej nie jest Szelki pasowały :) Jeszcze raz serdecznie dziękuję!!! Kukusia siedziała za kratami 1,5 roku. Ma ok. 2 lat.... Już na spacerach lepiej, po schodach już też zaczęła chodzić. Quote
coronaaj Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 wtatara napisał(a):malutka kruszynka po pierwszej nocy. Wszystko w porządku.Spała z nami w łózku, więc cała noc trzeba było czuwać.Teraz dostało pić, bardzo się jej chciało i idziemy na spacer Czyli lepiej sie czuje..bidna mala, kiedy mozecie dac jesc? Chyba 24 godziny po operacji...czekam na telefon z Chicago..zeby zatwierdzic... Fizia Kukusia sliczna... Quote
fizia Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Dzielna Figusia! Będzie dobrze :) A dzisiaj do Domu pojechały jeszcze Psotka i Lara :) Quote
Recommended Posts