Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapraszam wszystkich do kupienia tego wydania , ponieważ ja w nim jestem. Bodajże na 3 stronie ( nie mogę dokładnie powiedzieć, nie jestem w domu) jest krótki, lecz wiele znaczący dla mnie artykuł.

Posted

Rybc!a napisał(a):
Zapraszam wszystkich do kupienia tego wydania , ponieważ ja w nim jestem. Bodajże na 3 stronie ( nie mogę dokładnie powiedzieć, nie jestem w domu) jest krótki, lecz wiele znaczący dla mnie artykuł.

na stronie 6 jestes :lol:. gratulacje!

Posted

moon_light napisał(a):
Pytasz o MP czy o PP ( o którym jest ten topic:lol:)?

No tak jak zawsze napisałam a później pomyslałam :angryy: :angryy: To się nazywa czytanie ze zrozumieniem i pomysleć, że zdałam maturę :evil_lol:

Rybc!a a może wklej skan artykułu :razz: albo ktos kto ma gazete.

Posted

Nathaniel, nie zajrzałam na ten wątek. Myślałam, że rozmawiacie na nim wyłącznie o gazecie, a nie również o moim artykule. Ale dziękuję, że mnie poinformowałaś.
Buziaki!
Pa!

• 11 months later...
Posted

Czy to możliwe, że w moim PP nie ma tego artykułu?!
Mówicie o gazecie "przyjaciel Pies - DLA MIŁOŚNIKÓW PSÓW" numer sierpniowy z Chow-Chowem na stronie tytułowej?

Posted

Ciastek napisał(a):
Czy to możliwe, że w moim PP nie ma tego artykułu?!
Mówicie o gazecie "przyjaciel Pies - DLA MIŁOŚNIKÓW PSÓW" numer sierpniowy z Chow-Chowem na stronie tytułowej?

Chodzi o numer sierpniowy z 2006 roku ;)

Posted

Moja klasa tez coś takiego prowadziała dwa razy dla schroniska w Gdyni ... za pierwszym razem były koce ryze makarony karmy i 100zł , a za drugim 200zl i koce karmy itd ... :D

Posted

Ciastek ja też nie spojrzałam na datę i szukałam w najnowszym numerze :lol: Teraz jak spojrzałam na skan to przypomniałam sobie,że go rok temu czytałam :razz: Artykuł bardzo fajny.Młode osoby,które pomagają w ten sposób bezdomnym psiakom wzbudzają we mnie wielki szacunek.

• 4 months later...
Posted

Super Rybc!u ze pojawiłaś się w gazecie ;) .
Jednak gdyby teraz dowiedzieli się co robisz dla psow to powinni napisać o tobie artykuł o 10 stron dłuższy od tamtego !

Posted

Enchantress* napisał(a):
Super Rybc!u ze pojawiłaś się w gazecie ;) .
Jednak gdyby teraz dowiedzieli się co robisz dla psow to powinni napisać o tobie artykuł o 10 stron dłuższy od tamtego !

I jeszcze musieliby dodać, że trzeba nasłać na mnie Super Nianię.
Jedna z dogomaniaczek tak do mnie dzisiaj napisała .

Posted

Rybc!a napisał(a):
I jeszcze musieliby dodać, że trzeba nasłać na mnie Super Nianię.
Jedna z dogomaniaczek tak do mnie dzisiaj napisała .

Wiem. Czytałam. :roll:
Nie skomentuje tego :cool1: