Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iska ta pskuda wstrętna ukradła mi dzisiaj z torebki kanapki, które przygotowałam sobie do pracy:lol: Obydwie dzielnie walczyłyśmy o nie. Poszłyśmy na kompromis jedna dla niej jedna dla mnie:evil_lol: O linie trzeba przecież dbać;)

Posted

Pyrdka napisał(a):
Oryginalne są to fakt;)
Kiwiątko, szczepienia może w czwartek?Między 16-17? Pasuje?

Kiwi, będzie pasować?
Wczoraj miałam się z Tobą skontaktować w tej sprawie, ale co chwilkę wczoraj ktoś coś ode mnie chciał, telefon dzwonił w sprawie Biszkopta i tak jakoś wyleciało mi z głowy...

Kiwiątko napisał(a):
Akrum, o tym wolałabym pogadać jak się spotkamy;) Propos, kiedy jedziemy na szczepienie maleństw??:)

wiem, wiem :)
Tak tylko napisałam :)

Posted

Pyrdka napisał(a):
Iska ta pskuda wstrętna ukradła mi dzisiaj z torebki kanapki, które przygotowałam sobie do pracy:lol: Obydwie dzielnie walczyłyśmy o nie. Poszłyśmy na kompromis jedna dla niej jedna dla mnie:evil_lol: O linie trzeba przecież dbać;)

haha dobre :) ale się uśmiałam :) chciałabym widzieć jak walczysz z taką małą drobną istotką o swoje kanapki :)

Szczylki podesłane do zainteresowanych osób, które dzwoniły jeszcze w sprawie Papi-Nindża - do Warszawy...

Posted

Jasne, że pasuje. Zatem będę czekać na cynk od Was:)
Propos, nikt się nie odezwał w sprawie sióstr?? Dziwne, takie fajne, pozytywne psiaki o niezwykłej urodzie... Naprawdę dziwi mnie fakt, że nikt ich nie chce...

Posted

Niestety, ku mojemu wielkiemu niezadowoleniu, nie zmieszczą się;/ Bo inne copki muszą wejść, nic na to nie mogę poradzić - szefowa nagle sobie zdanie zmieniła... ech. Przepraszam, bo myślałam, że się uda, tym bardziej, że wcześniej tak mówiła...

Posted

spoko, tak to jest z tymi naczelnikami gazet :roll:

Muszę odwiedzić Amelkę - na pewno się mocno zmieniła, urosła przez ten tydzień :)
Tak samo Iska :)

Ah, że też ludzie nie dostrzegają ich uroku ...

Posted

Niestety nie było, żadnego telefonu. Szkoda:shake: Zołza tak szybko sie przywiązuje:shake: Lata po chacie jak pershing.:lol:Śpi pod kołderką, wtulona w człowieka i taka ufna.

Posted

No dziwne to wszystko... hmmmm..... Akrum, to może przygotujesz krótki tekścik, dołączymy zdjęcia i plakaty po mieście się porozwiesza?? Ja mogę je stworzyć w corelu albo czymś tam fajnym... Musimy coś wykombinować...

Posted

Maleństwa miały dziś szczepienie:) Tak myślę, może by powtórzyć odrobaczanie, mała upodobała sobie ostatnio kuchnię i moich rodziców.... ;) A to oznacza, że z pewnością dostaje jakieś smakowite kąski, niekoniecznie odpowiednie tak mi się wydaje....;)

Posted

małe bąble...
Amelka do Kwilcza taki kawał jechała i było ok, a tu po Tomyślu i pawia puściła?? Chyba musiałaś Pyrdka piratować tym autem :)

Nawiązała ze mną kontakt Pani zainteresowana którąś z naszych pannic. Pani widziała ogłoszenie w necie.
Pani bardzo zauroczona małymi, ale... pani z mężem jest z okolic Łeby i musi przemyśleć, czy tak daleki transport wchodziłby w grę czy bedą szukać szczeniorki gdzieś bliżej swojego miejsca zamieszkania.

Posted

Łeba to nie problem. Wet powiedział, że maleńkie mają w sobie coś z amstafka:evil_lol: hihi na cienkich nóżkach:evil_lol:
Dałam radę z transportem do weta.Jedna siedziała na fot. pasażera, druga pomagała mi kierować;)

Posted

Jak im się któraś podoba, to damy radę. To twarde dziewuchy, dadzą radę z transportem:) To mówisz, Pyrdka, że Amela pawia puściła... A to Ci psikus;p W domu już jakoś rzadziej te bąki puszcza, za to biega jak szalona, uwielbia biegać po dworze w kółko:D No i znowu przytyła mała jedna...;pp :)

A propos transportu jeszcze, to myślę, że małe są tego warte - ta Pani na pewno nie pożałuje tej decyzji:)

Posted

Pyrdka napisał(a):
Łeba to nie problem. Wet powiedział, że maleńkie mają w sobie coś z amstafka:evil_lol: hihi na cienkich nóżkach:evil_lol:
Dałam radę z transportem do weta.Jedna siedziała na fot. pasażera, druga pomagała mi kierować;)

a amstaffa chyba tylko kolor. lepiej tego nikomu nie mówcie, bo to odstraszy od nich.

Posted

;)Amstaf w przenośni to małe hienki. Iska tez biega jak nakręcona. Bidulka jeszcze nie wychodzi, bo jak blokus jestem i nie chce jej narażać, dopiero teraz było pierwsze szczepienie. Chyba,że jedziemy do teściowej to hasa po ogrodzie. Apetyt ma niesamowity:lol:.

Tradam!!!! Dzisiaj do swojego domku pojechał Biszkopcik.

Na weta wydałyśmy wczoraj 90,00 zł.
Akrum dopisz w poście rozliczeniowym.
Zbieramy na drugie szczepienie:oops: