Pyrdka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Oryginalne są to fakt;) Kiwiątko, szczepienia może w czwartek?Między 16-17? Pasuje? Quote
Pyrdka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Iska ta pskuda wstrętna ukradła mi dzisiaj z torebki kanapki, które przygotowałam sobie do pracy:lol: Obydwie dzielnie walczyłyśmy o nie. Poszłyśmy na kompromis jedna dla niej jedna dla mnie:evil_lol: O linie trzeba przecież dbać;) Quote
Akrum Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Pyrdka napisał(a):Oryginalne są to fakt;) Kiwiątko, szczepienia może w czwartek?Między 16-17? Pasuje? Kiwi, będzie pasować? Wczoraj miałam się z Tobą skontaktować w tej sprawie, ale co chwilkę wczoraj ktoś coś ode mnie chciał, telefon dzwonił w sprawie Biszkopta i tak jakoś wyleciało mi z głowy... Kiwiątko napisał(a):Akrum, o tym wolałabym pogadać jak się spotkamy;) Propos, kiedy jedziemy na szczepienie maleństw??:) wiem, wiem :) Tak tylko napisałam :) Quote
Akrum Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Pyrdka napisał(a):Iska ta pskuda wstrętna ukradła mi dzisiaj z torebki kanapki, które przygotowałam sobie do pracy:lol: Obydwie dzielnie walczyłyśmy o nie. Poszłyśmy na kompromis jedna dla niej jedna dla mnie:evil_lol: O linie trzeba przecież dbać;) haha dobre :) ale się uśmiałam :) chciałabym widzieć jak walczysz z taką małą drobną istotką o swoje kanapki :) Szczylki podesłane do zainteresowanych osób, które dzwoniły jeszcze w sprawie Papi-Nindża - do Warszawy... Quote
Pyrdka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Drobna jest, ale za to sprytna i bardzo szybka:evil_lol: Quote
Kiwiątko Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Jasne, że pasuje. Zatem będę czekać na cynk od Was:) Propos, nikt się nie odezwał w sprawie sióstr?? Dziwne, takie fajne, pozytywne psiaki o niezwykłej urodzie... Naprawdę dziwi mnie fakt, że nikt ich nie chce... Quote
Pyrdka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Kiwiątko, pracuję do 16 o 16.20 podjadę po Was. Pasuje? Mam ograniczony czas bo muszę na 17 wrócić do pracy. Quote
Kiwiątko Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Pasuje, będziemy czekać z moim małym - coraz większym stworkiem diabołkiem;) Quote
Akrum Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 jedźcie szczepić, jedźcie - co by dziewczynki były zabezpieczone... Pyrdka, rozmawiałaś z wetem, że przyjedziecie? Będzie?? Quote
Akrum Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Kiwiątko - czy Amelka i Iska ukażą się w Twojej gazecie?? Quote
dara9 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Dziewczyny koło Kalisza zaginęła ONka! Proszę pomóżcie szukać: http://www.dogomania.pl/threads/2010...5#post16196435 Quote
Kiwiątko Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Niestety, ku mojemu wielkiemu niezadowoleniu, nie zmieszczą się;/ Bo inne copki muszą wejść, nic na to nie mogę poradzić - szefowa nagle sobie zdanie zmieniła... ech. Przepraszam, bo myślałam, że się uda, tym bardziej, że wcześniej tak mówiła... Quote
Akrum Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 spoko, tak to jest z tymi naczelnikami gazet :roll: Muszę odwiedzić Amelkę - na pewno się mocno zmieniła, urosła przez ten tydzień :) Tak samo Iska :) Ah, że też ludzie nie dostrzegają ich uroku ... Quote
Pyrdka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Niestety nie było, żadnego telefonu. Szkoda:shake: Zołza tak szybko sie przywiązuje:shake: Lata po chacie jak pershing.:lol:Śpi pod kołderką, wtulona w człowieka i taka ufna. Quote
agaga21 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 kurcze, co tu jeszcze robić? ogłoszenia są, allegro jest, piękne zdjęcia mają....no nie mam pomysłu! może plakaty drukować i rozwieszać gdzieś...? Quote
Akrum Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 nawet w gazecie jest Amelka i nic... nikt nie dzwoni... Quote
Kiwiątko Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 No dziwne to wszystko... hmmmm..... Akrum, to może przygotujesz krótki tekścik, dołączymy zdjęcia i plakaty po mieście się porozwiesza?? Ja mogę je stworzyć w corelu albo czymś tam fajnym... Musimy coś wykombinować... Quote
Kiwiątko Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Maleństwa miały dziś szczepienie:) Tak myślę, może by powtórzyć odrobaczanie, mała upodobała sobie ostatnio kuchnię i moich rodziców.... ;) A to oznacza, że z pewnością dostaje jakieś smakowite kąski, niekoniecznie odpowiednie tak mi się wydaje....;) Quote
Pyrdka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 W drodze od weta Amelka puściła pawia.;) Ogólnie były bardzo grzeczne:lol: Quote
Akrum Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 małe bąble... Amelka do Kwilcza taki kawał jechała i było ok, a tu po Tomyślu i pawia puściła?? Chyba musiałaś Pyrdka piratować tym autem :) Nawiązała ze mną kontakt Pani zainteresowana którąś z naszych pannic. Pani widziała ogłoszenie w necie. Pani bardzo zauroczona małymi, ale... pani z mężem jest z okolic Łeby i musi przemyśleć, czy tak daleki transport wchodziłby w grę czy bedą szukać szczeniorki gdzieś bliżej swojego miejsca zamieszkania. Quote
Pyrdka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Łeba to nie problem. Wet powiedział, że maleńkie mają w sobie coś z amstafka:evil_lol: hihi na cienkich nóżkach:evil_lol: Dałam radę z transportem do weta.Jedna siedziała na fot. pasażera, druga pomagała mi kierować;) Quote
Kiwiątko Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Jak im się któraś podoba, to damy radę. To twarde dziewuchy, dadzą radę z transportem:) To mówisz, Pyrdka, że Amela pawia puściła... A to Ci psikus;p W domu już jakoś rzadziej te bąki puszcza, za to biega jak szalona, uwielbia biegać po dworze w kółko:D No i znowu przytyła mała jedna...;pp :) A propos transportu jeszcze, to myślę, że małe są tego warte - ta Pani na pewno nie pożałuje tej decyzji:) Quote
agaga21 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Pyrdka napisał(a):Łeba to nie problem. Wet powiedział, że maleńkie mają w sobie coś z amstafka:evil_lol: hihi na cienkich nóżkach:evil_lol: Dałam radę z transportem do weta.Jedna siedziała na fot. pasażera, druga pomagała mi kierować;) a amstaffa chyba tylko kolor. lepiej tego nikomu nie mówcie, bo to odstraszy od nich. Quote
Songo82 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Przepraszam za off ale jeśli znacie kogoś, kto mógłby w przyszłym tygodniu sprawdzić dom w Brzezince koło Oświęcimia, napiszcie do mnie na PW. Do Brzezinki chcemy wyadoptować tego malucha http://www.dogomania.pl/threads/200515-CHCĄ-JE-UŚPIĆ!!!!-MAŁO-CZASU-!!!!!-Maleństwa-szukają-domków-!!!/page4 Pozdrawiam Quote
Pyrdka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 ;)Amstaf w przenośni to małe hienki. Iska tez biega jak nakręcona. Bidulka jeszcze nie wychodzi, bo jak blokus jestem i nie chce jej narażać, dopiero teraz było pierwsze szczepienie. Chyba,że jedziemy do teściowej to hasa po ogrodzie. Apetyt ma niesamowity:lol:. Tradam!!!! Dzisiaj do swojego domku pojechał Biszkopcik. Na weta wydałyśmy wczoraj 90,00 zł. Akrum dopisz w poście rozliczeniowym. Zbieramy na drugie szczepienie:oops: Quote
Recommended Posts