Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja na to jak na lato, nie wiem co znaczy skrót TZ ale domyślam się o kogo chodzi;)
Tak więc możemy się śmiało umówić, Pyrdka i Akrum, podajcie czas i miejsce, ja się dostosuję:) Jestem w domku codziennie po 16:00 praktycznie dostępna cały czas:)

A propos Amelki, naszego małego stworka...:)
Podobnie jak jej siostra Iska, uwielbia kocyki, poduszki i ludzi, a szczególnie na nich lub blisko nich spać:) Ostatnio tak głęboko spała, tak się rozciągała we śnie, że dwa razy bidulka spadła przypadkiem z kanapy... Nic jej się nie stało, tylko obudzona nagle nie wiedziała dlaczego znalazła się na dole, skoro jeszcze przed chwilką była na górze...;)
Ach ta kochana psinka:D

Posted

Kiwiątko chętnie umówimy się na sesję zdjęciową mojej brzyduli.Zgadamy się. Moja brzydulka coraz bardziej dokazuje:evil_lol: Obrywa cięgi od Franka. Muszę pilnować, aby nie stała się jej krzywda.Gulkę jeszcze ma na szyjce. Mniejszą, ale była bardzo, bardzo duża, większa niż u Amelki. Dałam jej dzisiaj zastrzyk:oops: Czy Amelka tez przez ten tydzień urosła? Iska tak. Je za trzech wiecznie głodna. Dzisiaj wcinała rosół z marchewką no i oczywiście mięcho.:lol:
TZ to znaczy towarzysz życia;)

Posted

O, widzę że tu mowa o jakiejś sesji zdjęciowej?
SUper :) to może i Amber i Kropka się załapią?

Kwiątko - jak smakuje Amelce nowa karma? chce ją w ogóle chrupać??

Posted

ja osobiście wolę mieć dorosłe psy na dt od szczeniaków - właśnie dlatego, że szczylków zawsze wszędzie pełno :)
Tak samo było z Łatkiem - to był dzik.

Takie są szczeniaki :) Szalone ale jakie kochane :)

Posted

Pewno, że kochane:lol: Tylko trzeba umieć takie szczylki wychować, ja popełniam same błędy wychowawcze.:oops: Jestem jak Dino:evil_lol:
Zacałuję i zaliżę na śmierć.:oops:

Posted

Ludzie się nie znają na pięknie.To bardzo mądre i inteligentne paskudki:lol:
Codziennie sobie powtrzam: Pyrda bądź twarda i konsekwentna. Ona jest tutaj tylko na chwilkę.:oops: Ale jak popatrzy na człowieka to moje serducho topnieje;)
Postaram sie nie ulegac jej urokowi osobistemu:cool3:

Posted

Moje maleństwo ma się bardzo dobrze:) Przytyła prawie kilogram:D A nowa karma smakuje Amelce, wcina ją, oj wcina ze smakiem... Poza tym wszędzie biega i cieszy się na każdego:) Bardzo nie lubi być sama, ale niestety u nas nie da się inaczej... Tak więc mała uczy się być sama... Oby trafiła do domku, gdzie nie będzie samotna... Porobię jej więcej zdjęć, a propos, Iska, Kropeczka i Amber też mogą liczyć na fajne zdjęcia:) Umówimy się, przyniosę aparacik i zaszalejemy z psinkami:D Tak sobie myślę, że najlepiej byłoby zrobić je w domku, gdzie aktualnie są i czują się swojo:)

Posted

Kiwi, śliczne zdjęcia :)
Jejku, Amelko robisz się z dnia na dzień coraz słodsza i piękniejsza :)
Zresztą Iska też :)

Iska zdecydowanie będzie większym psiakiem od Amelki...