agaga21 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 dziewczyny, może iska by się też mogła załapać na taką sesję zdjęciową? Quote
Pyrdka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Postaram się o lepsze zdjęcia Uli Brzyduli:lol: Quote
Pyrdka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Iska po zabawie to taka wyluzowana panienka. Jej ulubiona pozycja. Quote
Pyrdka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Tutaj na na zielonej trawce. Niestety to straszna wiercipięta i zrobienie dobrego zdjęcia graniczy z cudem.:evil_lol: Quote
agaga21 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 http://images46.fotosik.pl/518/cbdab678fabd3839med.jpg jaki słodki brzusio!!!:loveu: Quote
Akrum Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 agaga21 napisał(a):dziewczyny, może iska by się też mogła załapać na taką sesję zdjęciową? Kiwiątko co Ty na to? Poprosisz TZ o aparat? Lub może TZ by się zgodził zrobić śliczne fotki małej Isce?? agaga21 napisał(a):http://images46.fotosik.pl/518/cbdab678fabd3839med.jpg jaki słodki brzusio!!!:loveu: o tak, brzusio wprost do całowania :) Quote
Pyrdka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 A myślicie, że co robię, jak nie całuję:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kiwiątko Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ja na to jak na lato, nie wiem co znaczy skrót TZ ale domyślam się o kogo chodzi;) Tak więc możemy się śmiało umówić, Pyrdka i Akrum, podajcie czas i miejsce, ja się dostosuję:) Jestem w domku codziennie po 16:00 praktycznie dostępna cały czas:) A propos Amelki, naszego małego stworka...:) Podobnie jak jej siostra Iska, uwielbia kocyki, poduszki i ludzi, a szczególnie na nich lub blisko nich spać:) Ostatnio tak głęboko spała, tak się rozciągała we śnie, że dwa razy bidulka spadła przypadkiem z kanapy... Nic jej się nie stało, tylko obudzona nagle nie wiedziała dlaczego znalazła się na dole, skoro jeszcze przed chwilką była na górze...;) Ach ta kochana psinka:D Quote
Pyrdka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Kiwiątko chętnie umówimy się na sesję zdjęciową mojej brzyduli.Zgadamy się. Moja brzydulka coraz bardziej dokazuje:evil_lol: Obrywa cięgi od Franka. Muszę pilnować, aby nie stała się jej krzywda.Gulkę jeszcze ma na szyjce. Mniejszą, ale była bardzo, bardzo duża, większa niż u Amelki. Dałam jej dzisiaj zastrzyk:oops: Czy Amelka tez przez ten tydzień urosła? Iska tak. Je za trzech wiecznie głodna. Dzisiaj wcinała rosół z marchewką no i oczywiście mięcho.:lol: TZ to znaczy towarzysz życia;) Quote
Akrum Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 O, widzę że tu mowa o jakiejś sesji zdjęciowej? SUper :) to może i Amber i Kropka się załapią? Kwiątko - jak smakuje Amelce nowa karma? chce ją w ogóle chrupać?? Quote
agaga21 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 dziewczyny, podajcie mi proszę jeszcze raz nr konta. mam na maluszki 40zł od donvitow :) Quote
Pyrdka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 U Iski uaktywniło się ADHD:diabloti: Z dużą mocą. Quote
Akrum Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 ja osobiście wolę mieć dorosłe psy na dt od szczeniaków - właśnie dlatego, że szczylków zawsze wszędzie pełno :) Tak samo było z Łatkiem - to był dzik. Takie są szczeniaki :) Szalone ale jakie kochane :) Quote
Pyrdka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Pewno, że kochane:lol: Tylko trzeba umieć takie szczylki wychować, ja popełniam same błędy wychowawcze.:oops: Jestem jak Dino:evil_lol: Zacałuję i zaliżę na śmierć.:oops: Quote
Akrum Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 a wiesz, że musisz troszkę z dystansem podchodzić? bo potem będzie ciężko oddać do nowego domku... :shake: Quote
Akrum Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 na allegro małe mają 212 wyświetleń i zero telefonów?? szok, normalnie szok.. czemu nikt nie dzwoni w ich sprawie? Quote
Pyrdka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Ludzie się nie znają na pięknie.To bardzo mądre i inteligentne paskudki:lol: Codziennie sobie powtrzam: Pyrda bądź twarda i konsekwentna. Ona jest tutaj tylko na chwilkę.:oops: Ale jak popatrzy na człowieka to moje serducho topnieje;) Postaram sie nie ulegac jej urokowi osobistemu:cool3: Quote
Kiwiątko Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Moje maleństwo ma się bardzo dobrze:) Przytyła prawie kilogram:D A nowa karma smakuje Amelce, wcina ją, oj wcina ze smakiem... Poza tym wszędzie biega i cieszy się na każdego:) Bardzo nie lubi być sama, ale niestety u nas nie da się inaczej... Tak więc mała uczy się być sama... Oby trafiła do domku, gdzie nie będzie samotna... Porobię jej więcej zdjęć, a propos, Iska, Kropeczka i Amber też mogą liczyć na fajne zdjęcia:) Umówimy się, przyniosę aparacik i zaszalejemy z psinkami:D Tak sobie myślę, że najlepiej byłoby zrobić je w domku, gdzie aktualnie są i czują się swojo:) Quote
Kiwiątko Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Maleństwo i jej ulubiony kocyk:) A to na uszku to resztki smacznego mleczka;) Quote
Kiwiątko Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Łe tam, zmniejszone zdjęcia wyglądają sztucznie, tak nienaturalnie ostro... Ech, ale co tam, widać małą i to najważniejsze:) Piękna istotka! I to wcale nie inaczej:) Quote
Akrum Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Kiwi, śliczne zdjęcia :) Jejku, Amelko robisz się z dnia na dzień coraz słodsza i piękniejsza :) Zresztą Iska też :) Iska zdecydowanie będzie większym psiakiem od Amelki... Quote
Recommended Posts