Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Kwiątko na dogomanii i na wątku :)
Zobaczysz, jeszcze trochę i wciągniesz się w to wszystko :)

agaga21 dzięki za karmę :) Iska już ją wcina, ja odebrałam dziś od Pyrdki i doręczę do Kiwiątko dla Amelki :)

Zastrzyki dziś podałam obu panienkom - myślałam, że bedzie pisk i lament - a tu miłe zaskoczenie - zniosły to dzielnie jak na hienki przystało :)

A zdjęcia Amelki, które nie udały się Kiwiątko wkleić, jutro pokażę Wam na watku :)

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochane szczylki hienki :smile:
jutro znów do was przyjdzie ciotka i bedę wam zastrzyk podawać...
ah znienawidzicie mnie za to... ale jak mus to mus - to dla Waszego dobra :smile:

Posted

Dzięki Akrum za dodanie fotek:D
Ja tam słaba w te klocki jestem, ale spoko, jeszcze trochę i wykumam o co loto:D Póki co mogę robić zdjęcia, duuuużo zdjęć maleństwa - jest cudowna:D Tata mówi na nią Pimpek,a ona się cieszy jak nie wiem co...:) Ach ta kochana psina...:)

Posted

jejkuuuu :) jakie śliczne zdjęcia :)
Amelka to cudowna psinka, słodka i radosna :) i pięknie wychodzi na zdjęciach :)

Aż dziwne, że nikt nie dzwoni z ogłoszeń...
Ale allegro trwa i mam nadzieję, że niedługo się telefony beda urywały :)

Kiwiątko - zaraz przyjde dać zastrzyk małej :)

Posted

ah zapomniałam Cię Kiwiątko uprzedzić, że wielkość zdjęć musi być zgodna z regulaminem.

Wczoraj Amelka troszkę pisknęła podczas robienia zastrzyku, ale ogólnie to dzielna istotka :)

Posted

Iska ma nową ksywę- Ula Brzydula:lol:. Kochana i niezwykle piękna, ale tak inaczej. Przy bliższym poznaniu, trzeba się zakochać. Kradnie serducha nawet zagorzałych anty psiarzy. Dzisiaj odbyła pierwszy spacerek po ogrodzie u babci. Była szczęśliwa, latała za Frankiem jak taka fryga. Zrobienie jej udanego zdjęcia graniczyło z cudem;) Po spacerku udała się z wizytę do cioci. Ustawiła sobie dwa dorosłe psy. Obydwa, siedziały w wujka na kolanach, a mała zołza szalał. Po czym zasnęła jak zabita:lol: Wskazany domek z dorosłym i cierpliwym psiakiem. Mała smarkula jest spragniona kontaktu z psem, ale nie z boidupką. Uwielbia spać na człowieku, na pleckach, kołami do góry:evil_lol: Tylko brać i kochać mojego tulaska.