Akrum Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Witaj Kwiątko na dogomanii i na wątku :) Zobaczysz, jeszcze trochę i wciągniesz się w to wszystko :) agaga21 dzięki za karmę :) Iska już ją wcina, ja odebrałam dziś od Pyrdki i doręczę do Kiwiątko dla Amelki :) Zastrzyki dziś podałam obu panienkom - myślałam, że bedzie pisk i lament - a tu miłe zaskoczenie - zniosły to dzielnie jak na hienki przystało :) A zdjęcia Amelki, które nie udały się Kiwiątko wkleić, jutro pokażę Wam na watku :) Quote
Akrum Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 i jeszcze tak na ciebie popatrze... :) Quote
Akrum Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 agaga21 jeśli możesz, to podmień te gorsze zdjęcia Amelki (co ja robiłam), na te śliczne :) Quote
Agnezia Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ale piękności ;-) Dziewczyny głosowałyście już w ankiecie krakvetu ??? Na Szczecinek oczywiście! http://www.dogomania.pl/threads/199771-KRAKVET-wybieramy-kandydata-na-stycze%C5%84! Quote
Akrum Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='Agnezia']Ale piękności ;-) Dziewczyny głosowałyście już w ankiecie krakvetu ??? Na Szczecinek oczywiście! http://www.dogomania.pl/threads/199771-KRAKVET-wybieramy-kandydata-na-stycze%C5%84! oczywiście, ja już głosowałam :) Quote
agaga21 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 świetne zdjęcia! dziś zmienię w allegro :) Quote
Akrum Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 kochane szczylki hienki :smile: jutro znów do was przyjdzie ciotka i bedę wam zastrzyk podawać... ah znienawidzicie mnie za to... ale jak mus to mus - to dla Waszego dobra :smile: Quote
Kiwiątko Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Dzięki Akrum za dodanie fotek:D Ja tam słaba w te klocki jestem, ale spoko, jeszcze trochę i wykumam o co loto:D Póki co mogę robić zdjęcia, duuuużo zdjęć maleństwa - jest cudowna:D Tata mówi na nią Pimpek,a ona się cieszy jak nie wiem co...:) Ach ta kochana psina...:) Quote
Kiwiątko Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Ha!!! Udało się! No, to jednak nie taka ze mnie blondynka na jaką wyglądam:D Ok, to zaraz reszta najświeższych fotek, a co tam:D Quote
Kiwiątko Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Jestem piękna i urocza,popatrzcie w moje oczka... :) Quote
Akrum Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 jejkuuuu :) jakie śliczne zdjęcia :) Amelka to cudowna psinka, słodka i radosna :) i pięknie wychodzi na zdjęciach :) Aż dziwne, że nikt nie dzwoni z ogłoszeń... Ale allegro trwa i mam nadzieję, że niedługo się telefony beda urywały :) Kiwiątko - zaraz przyjde dać zastrzyk małej :) Quote
Pyrdka Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Dredzik pomaszerował do siebie, więc moja Iskiereczka lata po chacie jak nakręcona. Jutro wstawię jakieś zdjęcia, bo po nieprzespanej nocy padam na py.k.;) Quote
Asior Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 nie wrzucaj takich dużych zdjęć na wątek bo mod Ci da karniaka... największe mogą być 640x480 Quote
Kiwiątko Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Dzięki, nie wiedziałam, jestem tu nowa ...;) Zatem następne postaram się odpowiednio pozmniejszać :) Quote
Akrum Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 ah zapomniałam Cię Kiwiątko uprzedzić, że wielkość zdjęć musi być zgodna z regulaminem. Wczoraj Amelka troszkę pisknęła podczas robienia zastrzyku, ale ogólnie to dzielna istotka :) Quote
Pyrdka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Iska ma nową ksywę- Ula Brzydula:lol:. Kochana i niezwykle piękna, ale tak inaczej. Przy bliższym poznaniu, trzeba się zakochać. Kradnie serducha nawet zagorzałych anty psiarzy. Dzisiaj odbyła pierwszy spacerek po ogrodzie u babci. Była szczęśliwa, latała za Frankiem jak taka fryga. Zrobienie jej udanego zdjęcia graniczyło z cudem;) Po spacerku udała się z wizytę do cioci. Ustawiła sobie dwa dorosłe psy. Obydwa, siedziały w wujka na kolanach, a mała zołza szalał. Po czym zasnęła jak zabita:lol: Wskazany domek z dorosłym i cierpliwym psiakiem. Mała smarkula jest spragniona kontaktu z psem, ale nie z boidupką. Uwielbia spać na człowieku, na pleckach, kołami do góry:evil_lol: Tylko brać i kochać mojego tulaska. Quote
Recommended Posts