Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fakt, uchmanta ma cudne. Cała jest do schrupania. Z Brzydkiego Kaczątka taka dorodna łabędzica wyrosła:lol:
A taka była malutka i chudziudka Izoldka moja.:loveu:

Posted

i kto by pomyślał, że Iska taka wieeelka urośnie, a jeszcze pewnie będzie rosła i rosła :)
a to miały być małe pieski, hehe :)

• 2 weeks later...
Posted

O rety, ale ta Iska wyrosła!!! No kawał baby się z niej zrobił:D Ciekawe czy ten nasz Pimpuś też tak urósł;) Wspominany czasem tę kochaną psinkę:) Mam nadzieję, że u niej też wszystko dobrze:)

Posted

Ja moją Iskę wspominałam bardzo często. Tęskno mi za nią. Tak bym chciała kiedyś ją zobaczyć w realu. Chciałabym zobaczyć już dorosłą kobietką a nie rozbrykanego szczeniora z ADHD:evil_lol: Z nią to czasami była jazda, bez trzymanki, ale jaka miła.
Miód na serce( czasem skołatane) jak się patrzy na na szczęśliwego psiaka, będącego częścia rodziny:lol:Miłoby było gdyby rodzinka Iski zalogowała się na forum i odnalazła watek 2 małych hienek.

Posted

Pyrdka, nic prostszego:)
Pakuj się w auto i jazda do nas... zrobimy nalot... a później napijemy się "herbatki"... coby serduch trochę mniej bolało...
Nasza cała Banda zaprasza:)

Posted

Pyrdka, będzie się trzeba kiedyś kopnąć do Łodzi, zobaczyć jak się Isce mieszka, no i Joki'ego odwiedzić :) A przede wszystkim - trzeba zrobić wizytę po-adopcyjną u Gufiego przecież :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

O tak właśnie najbardziej martwię się o Gufiaczka;) Kto wie, może zawitamy kiedyś u naszych psiulków. Ja niedługo będę dyspozycyjna. Całe dwa miechy. Juldanowie miejcie się na baczności:diabloti: Zobaczymy co u Gufiego, Izoldki i Czesia. Aga rezerwuj dzień urlopu na wycieczkę.

Posted

Zapraszamy serdecznie:)
Ale jeden dzień urlopu to stanowczo za mało!!! Jest tyle do skontrolowania (szczególnie u Nas:)) że gwarantuję Wam, że weekend może nie wystarczyć;)

Posted

ok zadzwonię do Pani od Amelki i spytam kiedy mogłybyśmy wpaść na wizytę i pojedziemy :)
Może Pyrdka chciałaby się z nami zabrać też :)

Posted

Pyrdka, rodzinka Gryzoldki (cała-włączając moją koleżankę- siostrę p. Marzeny) bardzo chciałaby Cię poznać:)
Także nie masz wyjścia Ciotka- musisz nas odwiedzić...

Posted

Ja mam plan - niedługo wakacje - Pyrdka będzie miała 2 miesiące wolnego od pracy, więc ja sobie wezmę 1 dzień wolnego i przyjedziemy do Łodzi :)
Autostradą to tylko 3 godziny jazdy - wyjedziemy wcześnie rano i wrócimy wieczorem z powrotem do domku :)

Posted

Właśnie przed chwilką dostałam maila od p. Agnieszki, pańci Misi, dawnej Amelki :)

Zapraszam serdecznie :)

Misia urosła. Nadal jest szalona, uwielbia biegać i aportować. Wczoraj też dowiedzieliśmy się, że kocha wodę i bardzo spodobał się jej basen :)

Pozdrawiam.
Agnieszka K.

I zdjęcia :)

Posted

O rety!!! Ale urosła!!! :D:D:D Nasza kochana Pimpulka taka szczęśliwa jest, trafiła podobnie jak Iska do cudownego domku:D Ale fajnie, mam nadzieję, że kiedyś ją zobaczę i pogilgam, może mnie jeszcze pamięta...;)

Posted

Pozwolę sobie zacytować wieści o Isce. Mam nadzieję, że Pani Marzena mi wybaczy, ale tak fajnie i obrazowo pisze:
..."Iska miewa się dobrze. Jest niesamowicie żarłoczna, lubuje się w mokrej karmie, niechętnie zjada suchą - a teraz na upały byłaby dla niej najlepszą. Dużo przebywa na powietrzu - w domu jest tylko wtedy, gdy drzemie, bo po przebudzeniu i odliczeniu domowników (do każdego przybiegnie i podgryzie) kręci się i skomli, żeby ją wypuścić do ogrodu. Tam to ma żywioł . Wszystkie muchy i inne fruwające cuda są jej. Skacze za nimi do góry i biega jak ogłupiała. Pokupiliśmy specjalne płotki, żeby mi nie niszczyła kwiatów i nasadzeń zimorodnych (ja jestem zapaleńcem prac w ogrodzie z kwiatów)- ale gdzież tam!. Przy jej sile i masie musiały by być z betonu ... W tym roku ograniczyłam więc kwiaty do donic tarasowych. W przyszłym roku,jak Iska trochę się zestarzeje i zmądrzeje, a ja będę wiedziała jakie ona dla siebie zarezerwowała "korytarze powietrzne i naziemne" -przeorganizuję ogród. Jej ulubionym zajęciem jest bieganie wzdłuż ogrodzenia od strony ulicy za samochodami... - jej bieg robi wrażenie! Jak wspomniałam wcześniej jest bardzo silna. Uparcie nam to udowadnia, gdy ćwiczymy za nią aportowanie -nie chce bestia oddać patyka, ucieka jak się z nim do nas zbliży, a jak już ją złapiemy, to ściska mocno w zębach i umyka, żeby ją gonić.Pracujemy jeszcze nad nią, żeby na nasz widok (szczególnie jest to dokuczliwe dla najmłodszej córki) - nie rzucała się z całym impetem na nas. Ale już robimy w tym zakresie postępy. [FONT=monospace]..":evil_lol:

Czyż mogła trafić lepiej?
[/FONT]