boog Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Gacek urodził się prawdopodobnie w lipcu 2010. Ten śliczny psiak został przerzucony w nocy na teren schroniska. Jego właściciel pozbył się go w taki właśnie sposób. Na szczęście jest taki młodziutki i gdy znajdzie nowy dom, szybko zapomni te złe doświadczenia! tel. kontaktowe: 504 177 547 (kierownik schroniska) lub 609 118 027 już w domku!!!!!!!!!!!!!:lol::multi::multi::multi::multi: Quote
kinga_kinga7 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 oo Gacuś ma wątek..:) To jeszcze troszkę zdjęć Quote
jostel5 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Super! Gacek ma wątek,ale też chyba wśród nas jest ktoś z Białej???:) Bardzo,bardzo się cieszę!Mylę się? Wreszcie psiuras ma coś własnego...[SIZE="1"]Wątek,oczywiście. Quote
kinga_kinga7 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 dostałam właśnie takie zapytanie o Gacusia:) Witam serdecznie, piszę w sprawie ogłoszenia o adopcję małego pieska Gacusia. Chciałabym się dowiedzieć w jakim stanie zdrowotnym jest piesek i gdzie obecnie przebywa oraz na jakich zasadach mozna go wziąść do domu:) Pozdrawiam serdecznie. Quote
kinga_kinga7 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 nikt tu nie zagląda a ja mam taką dobrą wiadomość..! Gacuś w sobotę opuszcza schroniska i jedzie do nowego domku:) Quote
jostel5 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Super!:) Dokąd maluch jedzie? Domek sprawdzony? Quote
kinga_kinga7 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='jostel5']Super!:) Dokąd maluch jedzie? Domek sprawdzony? skąd? kurcze,zapomniałam z tego wszystkiego zapytać..wiem,tylko,że Państwo mają do schroniska 48 km.Pani zgadza się na wizyty i podpisanie umowy,dzisiaj rozmawiałam z kierownikiem,ma już go zarezerwować i jutro wet zrobi mu szczenienie.Pani w Gacusiu zakochana-nie może się na niego napatrzeć:):) Quote
kinga_kinga7 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 a oto kopiuję wiadomość o podróży Gacka do nowego domku Witam! Gacek jest już u mnie w domu :) Ma se całkiem dobrze:) Po drodze mielismy trochę z nim klopotu bo zaczą wymiotować :) A teraz obecnie śpi obok mnie:) pozdrawiam! serdecznie dziękujemy CARUSCE (nick pani Gacka) za wielkie..... serce i czekamy na dalsze wieści Quote
jostel5 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Oj,tak! Czekamy z radością i nadzieją,że wszystko będzie w jak najlepszym porządku! :) Może będą też fotki szczęśliwca...? Quote
kinga_kinga7 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 też prosiłam o zaprezentowanie maluszka na własnym wątku:multi: i we własnym domu szczęściarz!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
cavani Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Jak dobrze się czyta takie szczęśliwe zakończenia:multi: Quote
jostel5 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Trzeba by było zatem zmienić tytuł wątku...:) Quote
kinga_kinga7 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 wiadomości z Gacusiowego domku:) Niestety mam popsuty aparat i niemam takiej możliwości. W każdym badz razie to straszny pieszczoch i przytulak;) Codziennie o 6 rano dostaje świeżą porcje całusków od niego ;P Byłam bardzo zdziwiona ale wiele potrafi reaguje na komendy , sprawy fizjologiczne załatwia tylko na dworze;) Świetny psiak;) Quote
kinga_kinga7 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 jostel5 napisał(a):Trzeba by było zatem zmienić tytuł wątku...:) ale założyciel wątku zginął:shake: Quote
jostel5 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Wczoraj był ten ktoś na DGM...po 21-szej...,czyli nie zaginął...;) Quote
kinga_kinga7 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 kolejne Gacusiowe wieść!! Witam! Gacek ma się całkiem dobrze a apetyt ma przeogromny :) Pozatym wcale nie chce siedziec w domu większośc czasu spędza na podwórku i mam troche problem zagonić go do domu dlatego dajemy mu wolną ręke i jak nie chce wracac ma swój kąt na dworku gdzie w większości śpi w nocy a mysle ze to jest spowodowane dwoma czynnikami po pierwsze u nas w domu jest ciepło a nasza psina ma sporo grubej sierści i jest mu gorąco co widzimy po oddychaniu po drugie znalazł sobie kumpla i podrywa dziewczyny:)Jest świetnym strużem domu! Wystarczy ze przyjdzie ktoś obcy a Nasz psiak już szczeka! Jak na 7 miesięcznego psa jest tak mądry ze naprawdę niewiem jak to opisać ostatnio poszłam do sklepu Gacek oczywiście jak mnie widzi to zaraz biegnie za mną weszłam do tego sklepu zrobiłam zakupy myślałam ze ucieknie ze swoim kolegą a tu wychodze i donzaję szoku gacek czeka na schodkach bez żadnych pisków i szczekania! Jestem bardzo z niego zadowolona ! Quote
Recommended Posts