Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rav ! naprawde sie obudz - niedlugo zeby wyjsc z chalpy bede musial wychodzic przez okno zeby odgarnac snieg ! :angel: jak na te gielde nie jedziemy to ja stad nie wracam !!! wake up!!! :D

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
No Rav teraz to juz na pewno spi bo nawet tak ma w opisie na gg :D Ale dziś mi mówił jeszcze, że jedziecie na giełde :wink:

aaaaaaaaaaa . no zyje znaczy :wink: to najwazniejsze :D

a ja ni cholery nie moge zasnac tylko bym po tym bialym latal - kiler juz 17 razy zrobil co mial zrobic i nie moze pojąć co to dzis za swieto ze panstwo tak chetnie na siusiu go wyprowadzaja :wink:

ty lepiej biez psy i kierunek międzybrodzie :angel:

Posted

no ja zyje, zyje..tylko ze jestem jeszcze troche chory wiec nie siedze tyle na necie, no to moze jeszcze lopatki trzebaby kupic, jesli zasypuje Ci domek :)

• 2 weeks later...
Posted

u mnie w człuchowie strasznie,od wczoraj pada deszcz,bylo mroznowiec sie zrobila szklanka,ale dzis,........ okropnie,mrozik puscil i jest straszna ciapa,kałuze!!!!!! nie lubie takiej pogody.....feeeeeee

Posted

Nie chcę nikogo straszyć, ale w Bielsku (godzina drogi od Kubalonki) leje i snieg (a raczej snieżne błoto) znika w zastraszajacym tempie....

Czy ktos ma telefon kom. do Agnieszki_ ? Ona tam teraz siedzi, może by coś powiedziała.....