leszek Posted January 1, 2004 Posted January 1, 2004 Rav ! naprawde sie obudz - niedlugo zeby wyjsc z chalpy bede musial wychodzic przez okno zeby odgarnac snieg ! :angel: jak na te gielde nie jedziemy to ja stad nie wracam !!! wake up!!! :D Quote
Agnieszka_ Posted January 1, 2004 Posted January 1, 2004 No Rav teraz to juz na pewno spi bo nawet tak ma w opisie na gg :D Ale dziś mi mówił jeszcze, że jedziecie na giełde :wink: Quote
leszek Posted January 1, 2004 Posted January 1, 2004 No Rav teraz to juz na pewno spi bo nawet tak ma w opisie na gg :D Ale dziś mi mówił jeszcze, że jedziecie na giełde :wink: aaaaaaaaaaa . no zyje znaczy :wink: to najwazniejsze :D a ja ni cholery nie moge zasnac tylko bym po tym bialym latal - kiler juz 17 razy zrobil co mial zrobic i nie moze pojąć co to dzis za swieto ze panstwo tak chetnie na siusiu go wyprowadzaja :wink: ty lepiej biez psy i kierunek międzybrodzie :angel: Quote
Rav Posted January 2, 2004 Posted January 2, 2004 no ja zyje, zyje..tylko ze jestem jeszcze troche chory wiec nie siedze tyle na necie, no to moze jeszcze lopatki trzebaby kupic, jesli zasypuje Ci domek :) Quote
agacia Posted January 11, 2004 Posted January 11, 2004 A we Wroclawiu wlasnie deszcz pada :( :( :( :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: Quote
honda Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 u mnie w człuchowie strasznie,od wczoraj pada deszcz,bylo mroznowiec sie zrobila szklanka,ale dzis,........ okropnie,mrozik puscil i jest straszna ciapa,kałuze!!!!!! nie lubie takiej pogody.....feeeeeee Quote
Szantina Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 w Warszawie jeszcze w miarę ale na dobrej drodze do gigantycznej brei. Quote
Cobra Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 u mnie totalny sux wyprawa na pola konczy sie w blocie po kostki:( Quote
Cobra Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 to moze kapielowki, okulary wode i pletwy wezne, co?? Quote
PaYooK Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 ELO!! wyplujcie te slowa z ust... bo jeszcze wykraczecie taka pogode :evil: Quote
Cobra Posted January 13, 2004 Posted January 13, 2004 spoko, nie przywidujemy takiej opcji bedzie duuuuzo sniego Quote
mike Posted January 13, 2004 Posted January 13, 2004 Nie chcę nikogo straszyć, ale w Bielsku (godzina drogi od Kubalonki) leje i snieg (a raczej snieżne błoto) znika w zastraszajacym tempie.... Czy ktos ma telefon kom. do Agnieszki_ ? Ona tam teraz siedzi, może by coś powiedziała..... Quote
KIRI Posted January 13, 2004 Posted January 13, 2004 A u nas jest pochmurno, ślisko i 0 stopni. brr wstrętna kawowa pogoda :cry: Quote
PaYooK Posted January 13, 2004 Posted January 13, 2004 ELO!! Aga_ miala do mnie dzwonic z kubalonki ale narazie jakos cisza... Quote
basia Posted January 13, 2004 Author Posted January 13, 2004 A ja jestem dobrej myśli 8) Zwykle jak u mnie jest mokro to na Kubalonce jest zimno i ślisko :D Nie kraczcie tyle to będzie dobrze :wink: Quote
Recommended Posts