Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Macie pogodowe szczescie :) Ale ja tez mam nadzieje,ze w nocy troche zlapie morz,i bedzie snieg ( ale nie lod :( ) a Ty Nat :sleep: i zrob sobie swieta juz teraz :D

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podobno śnieg ma padać do czwartku a później troszke ma się ocieplić, ale niedużo. Mam nadzieje, że śnieg się utrzyma jak najdłużej. Póki jeszcze jest to teraz codziennie na nartki bede chodzić :D Basia a Ty kup te buty jak najszybciej, bo zaraz przyjdzie wiosna a Ty dalej ich nie będziesz mieć i sobie nie pojeździsz :P

Posted

Teraz jest u nas ok. 20 cm i nadal pada :D Dzisiaj jak poszłam na narty to miejscami nie mogłam przejechać, bo takie zaspy, dlatego najlepiej sie jeździ po ulicach, na których jest śnieg ubity 8)

Posted

Aga a moja siostra z Norwegii codziennie musi na rowerku do szkoly jezdzic.Do jeszcze nie jest zle,bo ma 7km z gorki,ale wrocic to juz problem.I tak po sniegu przez okolo 0.5roku :wink:

Posted

Te, Horyzont to gdzie Ty robisz, że wstajesz o 9.30 :o ? U nas słońce jest dopiero chwilę, ale już się topi niestety. Myślę, że po południu znowu będzie mróz :D .

Posted

U mnie słoneczko i -2 stopnie :D Psy szaleją na sniegu, zwłaszcza, że mają go sporo w ogrodzie.

Plany na weekend: trening na saniach!! Ale będzie jazda!! :lol:

Posted

:roflt:

przystosowuję sanki dziecka, takie do pchania z rączką, tylko płozy mają małe.

Ale teraz jednak pojadę na rower.

Ostracyzm społeczeństwa mnie ściga. Taka duża a na sankach jeździ!

A na rowerach przez całą zime jeźdzą.

Posted

No Horyzont, odpowiedź w pełni wyczerpująca i wiele wskazuje że ma to sens. Ja bym w to wszedł z ewentualnym kupnem tych elementów i ewentualną pomocą przy poskładaniu, może nie teraz ale np. na początku stycznia. Mogę na Ciebie liczyć Horyzont w imię starej przyjaźni :D

• 2 weeks later...
Posted

Nareszcie powrót zimy !!! I to nie byle jaki, bo w Bielsku snieg pada od wczoraj rano i teraz jest go ok. 40 cm :D A nadal cały czas sypie mocno. W końcu przyszł prawdziwa zima 8)

Posted

No ja za niedługo na narty chyba pójde, tylko nie wiem czy Paco bedzie chciał :P bo byliśmy na sylwestra u kuzynki i psy biegaly w ogrodzie cala noc do rana, a teraz Paco śpi jak zabity i nie wiem czy bedzie miał ochote jeszcze na narty iśc ze mną :)

Posted

To se Horyzont wystrugaj :D :wink: . A tak poważnie- ciekawe, gdzie byłeś przez te ostatnie dni :evil: Nie masz laptopa, żeby mieć połączenie z dogomanią? :o Dziś po raz pierwszy podpiąłem Timura do sanek... dziecięcych. Ciągnął je jak złoto, ale jakieś ch..... posypały ulice chemią i śnieg się stopił i ja musiałem ciągnąć sanki. Na szczęscie w Dolomitach śnieg był, więc pies trenował ciągnięcie rekreacyjne. Myślę, że było super.

Posted

Hej, hej!!!

U mnie śniegu strasznie dużo. Po sylwestrowej nocy :BIG: chłopaki (Grześ i mój Tomek) chwycili się za odśnieżanie :D Poszło im całkiem nieźle, ale co się nasapali :wink: a mieli co odśnieżać, bo z 50cm warstwa śniegu zalegała podwórko.

Psy skakały też jak szalone, chociaż mokry jednak śnieg sprawiał im małe trudności :x-mas: