basia Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 Słuchajcie ludzie!!!!! U mnie jest już biało, jest coraz chłodniej i wstrętnie wieje!!! Jest poprostu suuuuuuper!!!!!! :lol: :lol: :lol: A jak u was? Quote
Rav Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 A u mnie jest SZARO i strasznie wieje :D, moze sie zamienimy ?? :P Quote
Agnieszka_ Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 U mnie co chwile od rana przechodzą zamiecie śnieżne :D, ale niestety narazie nic nie zostaje na ziemi, tylko jest tak lekko biało. Quote
agacia Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 A u mnie w nocy seszcz padal :( Jak bylam z Azja to swiecilo slonce,no i strasznie wieje jest zimno,a teraz znow szaro.Ale mrozu ani sniegu to nie widac :( Quote
Manu Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 A u mnie z rana deszcz padał, potem rankiem słońce; potem ekspresowa zamieć śniezna, potem znowu słońce i tylko gdzieniegdzie śnieg na ziemi; potem znowu zamieć śnieżna chwilowa, potem again słoneczko; a teraz własnie trzecia zamieć śnieżna, nie wiem jeszcze na jak długo... :o Długo będzie tak śmiesznie jeszcze...? :-? Quote
Manu Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 U mnie się już chyba ustabilizowało... Jest generalnie pochmurno i co napadało, to na ziemi zostało. :D Quote
honda Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 no u mnie w Człuchowie juz w nocy deszcz i ogromny wiatr....a potem troszku sniegu z porywistym wiaterkiem,ale moja suńka z radością wyszła na spacer w ta zawieruchę!gorzej ze mna było! :lol: Quote
mikzzz Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 Warszawa jest biała, przywaliło koło południa i trzyma cały czas... Fargo oszalał... Quote
DeDe Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 Pogoda paskudna... stara odmówiła wyjścia na spacer, za to młodej się podobało... może to haszczak a nie belg??? Quote
mikzzz Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 to 1. snieg Fargo? czy mi sie cos pomylilo? On 2 stycznia będzie miał już rok - więc w śniegu się wychował. We wrześniu oszalał w Karpatach ukraińskich, gdzie już wtedy było biało. Ale dziś to już mu się korba włączyła... Quote
Wojtas Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 U mnie w Bytomiu, kicha, zimno jak byk, ale śniegu nie ma. Timur go jeszcze za bardzo nie zna i już mógłby poznać. Quote
zaba14 Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 umnie biało .... ale ja nie jestem z tego zadowlona bo jest zimno i strasznie wieje... Quote
Mami Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 U mnie sniegu nie ma... Temperatura niska, aczkolwiek swieci slonce :-? Quote
Wojtas Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 Tak było godzinę temu- teraz jest biało, choć śniegu nie za wiele,a Timur już śnieg poznał, i chyba mu się podoba. Quote
AnTu Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 YoOoOoO w poznania od rana padal grad, potem snieg i wyszlo slonce, po poludniu deszcz :-? a wieje jak cho***a Quote
basia Posted December 6, 2003 Author Posted December 6, 2003 Teraz właściwie tego co wcześniej napadało już nie. Pozostały tylko jakieś resztki. Ceik wcale nie był zachwycony, bo padał deszcz ze śniegiem a on deszczu nie lubi. Luna wygląda jak, nie przymierzając, świnia :-? Cała jest umorusana od błota a tylko by w domu siedziała, więc chodzę sobie i sprzątam cały dzień w kółko... :roll: Quote
honda Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 własnie byłam na spacerze ze Stellka,jest w siódmym niebie,nagle dostała szłu zaczeła biegac ,skakac,szalec! nie mialam do niej sil!!! dla niej raj,sniezek troszku przymarzł i jest slizko u nas,ale mało puchu jest..... z reszta zawsze coś! :lol: Quote
Cobra Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 dzis u mnie bylo jak na biegunie polnocnym zamiec na 102% pierwszy raz musialem wolno autkiem jechac, nawet maly balet zaliczylem ale wszystko bylo pod kontrola bo na boisku na sniegu koleczka dla mikolaja :P hehe a dla Nayuki full wypas, nigdy taka szczesliwa jak dzis snieg se jej spodobal Quote
Agnieszka_ Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 No u nas jest teraz jest troche więcej śniegu niż do południa :D Psiaki szaleją, bawią się, a szczególnie to Paco, bo w sumie to jego pierwszy śnieg. Quote
Nat Posted December 7, 2003 Posted December 7, 2003 u mnie ciut napadalo przez noc, ale to tylko jakies paproszki ;) Quote
Ula Posted December 7, 2003 Posted December 7, 2003 No u nas tez bialo....na sankach z Anukiem i donna bylismy. :D Fajowo anuk i gaja zachwyceni 8) :wink: Quote
Manu Posted December 7, 2003 Posted December 7, 2003 A my od poniedziałku (tego za tydzień :wink: ) mamy mieć sanie. :D Ja chcę wtedy widzieć już mnóstwo śniegu ! :P Quote
DeDe Posted December 7, 2003 Posted December 7, 2003 Ehhh... cóż, nie da się zadowolić wszystkich...<zrezygnowany głos tej, co śniegu nie lubi>. Za to laaaatem :))) :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts