romenka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Musiałam wszystko skasować bo przez te poprawki w cytatach a chciałam uprościć całkiem mi się pomieszało. Faktury jedynie wysyłam a za jakiś czas jeszcze raz ale to już oryginalne cytaty skopiuje w tym poście. Teraz już mi się zgadza wszystko... Quote
loozerka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 romenka, jesli wklejasz zdjecia, to wklejaj je pod sobą- kazdy link od nowej linijki, bo tak sie bardzo ciezko oglada...proszę :))) Jutro chyba jesteście umowione do dr. Jagielskiego? Na ktorą? Quote
zurdo Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 romenka napisał(a):Dianka jutro będzie miała wizytę u dr Jagielskiego na 18:40 Qrcze, miałam nadzieję, że na 16. Iwonko, ja o 18 dopiero zaczynam zajęcia, nie dam rady z wami pojechać :placz: Quote
Kobold Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Loozerka jutro o 18.40 Dianka ma umowiana wizyte. Trzeba trzymac kciuki i to mocno. A jak minal dzien?? Romenka odpoczelas troche?? Czy Dianka nadal ma bole i jest taka nerwowa :-( ?? Sorki, ze dopiero teraz zagladam ale bylam u dentysty no i wiadomo :placz: auaaua, ale juz pomalu odpuszcza :lol: Quote
romenka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Kobold']Loozerka jutro o 18.40 Dianka ma umowiana wizyte. Trzeba trzymac kciuki i to mocno. A jak minal dzien?? Romenka odpoczelas troche?? Czy Dianka nadal ma bole i jest taka nerwowa :-( ?? Sorki, ze dopiero teraz zagladam ale bylam u dentysty no i wiadomo :placz: auaaua, ale juz pomalu odpuszcza :lol: Biedactwo :-(wiem co to znaczy wizyta u dentysty i bardzo Ci współczuje :-(Mam nadzieje Aniu że już lepiej i nie boli?? Zurdo,słoneczko nie przejmuj się.Ja sobie poradzę.Jak tylko przyjadę dam znać.... Co do dzisiejszego dnia to z Dianką różnie.Teraz już dobrze.Odpoczywa.Wieczorkiem kiedy słońce zajdzie pójdę z psiakami na dłuższy spacer by Dianka miała okazje się wybiegać. Lozerko ja tak robie jak napisałaś w poście i u mnie dobrze zdjęcia się wyświetlają nie wiem czemu u Ciebie nie:roll: :shake:Następnym razem będę oddzielnie wklejać zdjęcia może będzie lepiej? Quote
loozerka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 romenko, to znaczy jak dobrze sie wyswietlaja??:crazyeye: bo u mnie jedna faktura jest obok drugiej i ten post gdzie sa trzy ma szerokosc 3 zwykłych postów, musze jezdzic po calej szerokosc zeby cos zobaczyc... Quote
romenka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='loozerka']romenko, to znaczy jak dobrze sie wyswietlaja??:crazyeye: bo u mnie jedna faktura jest obok drugiej i ten post gdzie sa trzy ma szerokosc 3 zwykłych postów, musze jezdzic po calej szerokosc zeby cos zobaczyc... Lozerko powaga ja wklejam pod spodem zdjęcia ale czemu się wyświetlają u Ciebie jedno obok drugich:roll:?? Aniu a u Ciebie jak jest?? Quote
romenka Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='loozerka']u mnie to wyglada tak :crazyeye:O rany to faktycznie kijowo :oops: Quote
zurdo Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ja widzę tak, jak u loozerki, rozjechane na maksa. Spokojnej nocy, Romenko, Dianko, Romciu, no i Ty, bezimienny Groszku ;) Quote
loozerka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 romenko, juz wiem, w czym rzecz- masz te zdjecia zle wstawione, ale niektore przegladarki sobie z tym radza i "lamia" taki post. Zeby było prawidłowo u wszystkich, musisz każdy kolejny link kodu do zdjecia dawac od nowej linijki- czyli link, dajesz enter i kolejny link. Zreszta to nie pierwszy post, kotry u Ciebie tak widze, juz kilka ze zdjeciami tak bylo. Ale jesli masz link za linkiem bezposrednio- to nie ma mocnych- tak generalnie bedzie zawsze :) Quote
romenka Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Lozerko tyle że ja tak robiłam i nie wiem czemu macie zdjęcia koło siebie:shake: Poprawiłam te faktury i zmieniłam taktykę troszkę.Więcej spacji będę wstawiała...Może ułatwię oglądanie zdjęć. Quote
Kobold Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dzien doberek, no i co u dziewczyn slychac....ooo przepraszam no oczywiscie co slychac tez u Juniorka ?? Co do zdjec i faktur to u mnie wszystko bylo ok :p wyswietlalo sie prawidlowo i to przed etytowaniem postow przez Iwonke ;) Quote
romenka Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Kobold napisał(a):Dzien doberek, no i co u dziewczyn slychac....ooo przepraszam no oczywiscie co slychac tez u Juniorka ?? Co do zdjec i faktur to u mnie wszystko bylo ok :p wyswietlalo sie prawidlowo i to przed etytowaniem postow przez Iwonke ;) Anulko w sumie to jest ok u Nas :buzi:Wczoraj tylko Dinka postanowiła mi dodatkowe zajęcie dać i zrobiła kupsko (rzadko) na swoim posłaniu potem na podłodze,na skórze baraniej i na koniec wytarła to wszystko w moim łóżku :cool1:i kiedy działo się to to była sąsiadka która przekazywała mi co było w szkole rodzenia...Załamała biedulka ręce :shake: jak zobaczyła to wszystko a potem otrzymałam od niej sms-a aby Diance sprawić majtki?Moim zdaniem to bez sensu bo musiałabym wtedy ją kąpać codziennie pewnie a Dina jakby nie było jest ciężka i sama nie dałabym rady. Na szczęście noc spokojna.Ranek też. Juniorek mały nie raz daje popalić a nie raz nie.teraz chyba jest źle ułożony bo coś bardzo mnie uciska i krzyż nawala :roll: ale zaraz wypije kawencję i położę się jeszcze na 15-ście minutek. Quote
Kobold Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Co znaczy wypijesz kawencje a sniadanko jadla :mad: Masz zjesc porzadne sniadanie i wypic mleko z kawa a nie odwrotnie! :lol!: NO i odpoczywaj, odpoczywaj :loveu: Quote
romenka Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Kobold']Co znaczy wypijesz kawencje a sniadanko jadla :mad: Masz zjesc porzadne sniadanie i wypic mleko z kawa a nie odwrotnie! :lol!: NO i odpoczywaj, odpoczywaj :loveu: Aniu ja pierwsze ostatnio co robię to jem śniadanie.Dzisiaj na kanapkę wyłożyłam sobie tyle warzyw że połowa mi powypadała :evil_lol:i oczywiście Romcia z wielką nadzieją że to kiełbaska podbiegła pierwsza by wcinać ale kiedy tylko poczuła że jest coś nie tak poszła sobie :eviltong: Quote
zurdo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 trzeba by Diance taką łapajkę zrobić - taką jak konie mają w miastach, hop do woreczka i po problemie ;) Quote
romenka Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 No to ja chyba bym musiała spać z Dianką i podsadzać jej tą łapajke co chwilę bo ona robi w swoim łóżku kupsko -najczęściej a potem idzie na dywan i się kładzie na dywanie lub by było jej miękko to na skórze baraniej i wtedy albo wcześniej się wymaże swoim gówienkiem i powyciera o dywan lub skórę barania albo będę miała szczęście i Dianka nic mi nie powymazuje :oops: jednak często jest tak że Diana pobrudzi siebie i potem całą resztę.No ale tak jak wczoraj że wskoczyła od razu na moje łóżko to nie było :shake: Ale cwana jest:kiedy zrobi tam gdzie śpi to potem już nie wchodzi na to miejsce tylko śpi tam gdzie kupska nie ma :cool3: Kochani ma ktoś może kaganiec pożyczyć?Musze dzisiaj Dianke przewieść do weterynarza a boję sie ze znów się zdarzy sytuacja że mi jej nie wezmą do autobusu bez kagańca.Znowu ten kaganiec co ja pożyczyłam FoxIndii jest za duży na Diankę a na Ivi w sam raz więc nie będę odbierać bo Diana ten kaganiec i tak sobie ściągnie z łatwością. Quote
Kobold Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Iwonka kup moze dla Dianki taki ortalionowy kaganiec, kosztuje ok 20-25 zlotych a ja Ci wysle kaske na ten kaganiec. Tylko musisz zmierzyc obwod kufy Dianki. Dostaniesz w kazdym sklepie, ktory prowadzi akcesoria dla zwierzakow. Quote
romenka Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Kobold napisał(a):Iwonka kup moze dla Dianki taki ortalionowy kaganiec, kosztuje ok 20-25 zlotych a ja Ci wysle kaske na ten kaganiec. Tylko musisz zmierzyc obwod kufy Dianki. Dostaniesz w kazdym sklepie, ktory prowadzi akcesoria dla zwierzakow. Kochana to już nie wysyłaj pieniążków na taki kaganiec.Ja sama kupie jeśli kosztuje tak jak mówisz... Przed wyjazdem przejdę sie z nią do sklepu z takimi akcesoriami i kupimy Diance kaganiec piękny,taki na rzepy ;) Ale chwilowo pożyczę pieniążki z Dianki konta a oddam po pierwszym... Quote
Kobold Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 A ja 8 zlociszow A kaske wysle i tak :eviltong: ale po 17-tej :razz: Quote
romenka Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 zasadzkas napisał(a):Ja za ortalion dałam 16 zeta No to nie ma nawet o czym dyskutować!!!! Kupuje dzisiaj kaganiec a Ty Aniu nie waż sie wysyłać pieniędzy na niego :mad: Quote
Neris Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Romenko, a ta kawa to chyba bezkofeinowa, co?:eviltong: Quote
Recommended Posts