romenka Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='dusje']Romenka, no co ty:crazyeye: jak beda ludziska wsciekli i zaczna mantyczyc to ty na to: No niech pani popatrzy, pijus jakis nie mial gdzie to tutaj a psiak mi wchodzi w to lajno i lapy brudzi, co za ludzie!!!! W wersji z Pragi i Targowka: Patrz pani, sk.....iel taki w zabek czesany z grzywka na bakier, taka jego mac, wlizl na schody i smrod za soba niesie, zem go dorwe to nogi z tej czesci powyrywam i na morde po schodach spuszcze:lol: :roflt: Dusje chyba będę musiała do ciebie przyjechać na szkolenie w takich tekstach :evil_lol: bo ja chyba myślę za bardzo powoli.Kurcze myślałam że się spale ze wstydu:oops: I tak Ci moi sąsiedzi myślą że zdziwaczłam na dobre:eviltong: a jak zobaczyli Pidzej z dwoma psami wychodzącymi z mojego mieszkania a ja za nią z Dianką to tylko oczy stawiali a jeden to powiedział"ale tam poszły dwa psy jeszcze?" a ja na to"tak,tak" i głupio się zaśmiałam :evil_lol: Kurcze niedługo to zaczną mi podrzucać pod drzwi przybłędy myśląc że prowadzę przytulisko dla bezdomnych psów:diabloti: Quote
dusje Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Odpowiedz dla pana co do tych "2 psow jeszcze": Prawda, jakie piekne? Odp. z Pragi i Targowka: Bujaj sie koles, nie taki twoj interes zagladac moim psom do d...py, ty se lepiej wlasnego przychowku pilnuj i patrz coby ci wlasna polowica bachora nie nastarczyla wzgledem becikowego:evil_lol: A tak wzgledem tekstow z Pragi i Targowka czytajcie kobiety ksiazki Wiecha; niezastapiony, unikalny i niepowtarzalny. Jedyny na swiecie wiernie oddajacy slang Pragi i co tu duzo mowic..autentyczny az do bolu:lol: Quote
romenka Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Hehehe,Dusje błagam...:evil_lol:bo jeszcze mój synio od ciotki Dusje sioę nauczy ,i co wtedy??:evil_lol: Quote
dusje Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Eeee, dziecko sie wybroni a zreszta jako Warszawiak wprawdzie nie z Woli ale z okolic zanuci sobie tak: Quote
dusje Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Palacyk Michla , Zytnia, Wola, Bronia jej chlopcy spod Parasola...... Piekna piosenka z Powstania Warszawskiego....takie to byly chlopaki z biglemhttp://www.warsawuprising.com/songs.htm Quote
dusje Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 romenka napisał(a):Hehehe,Dusje błagam...:evil_lol:bo jeszcze mój synio od ciotki Dusje sioę nauczy ,i co wtedy??:evil_lol: Synusia podksztalcimy, a jakze:evil_lol: niech no tylko zacznie gaworzyc:lol: ciotka zjedzie i zaradzi:diabloti: Romenko a chrzciny tyz beda? Bo ja obowiazkowo chce sie stawic i dzieciakowi w tym dniu i na cale jego zycie rozami uslac droge:lol: Quote
romenka Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 dusje napisał(a):Synusia podksztalcimy, a jakze:evil_lol: niech no tylko zacznie gaworzyc:lol: ciotka zjedzie i zaradzi:diabloti: Romenko a chrzciny tyz beda? Bo ja obowiazkowo chce sie stawic i dzieciakowi w tym dniu i na cale jego zycie rozami uslac droge:lol: Dusje pewnie że będą chrzciny i wyślę Ci osobiście zaproszenie:loveu: na to święto.A co do gaworzenia to będziemy muslieli raczej poczekać ale jak się już nauczy mówić to wyślę małego do cioci Dusje na pierwsze lekcje mowy ,a co ?:evil_lol: Musi sobie radzić w życiu;) Quote
romenka Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 dusje napisał(a):Romenko a chrzciny tyz beda? Bo ja obowiazkowo chce sie stawic i dzieciakowi w tym dniu i na cale jego zycie rozami uslac droge:lol: nie,no:crazyeye: Takich cioteczek jak na dogo to ze świeczką szukać:loveu: Wczoraj ciocia Supergoga na gg a dzisiaj cioteczka Dusje:loveu: Ech...żyć nie umierać...:evil_lol: To mój synio od Cioteczek się nie odpędzi:loveu: a może kochane imie mu wymyślicie:cool3: bo ja do tego głowy nie mam wcale:oops: Quote
dusje Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Xavier i Falco odpada chyba?:diabloti: Kobitki oglaszamy konkurs na imie dla Romenkowego dzidziusia. Padna propozycje z naszej strony a ojcu dzieciatka damy fory:evil_lol: niech wybierze - mamusce zas tylko do zaakceptowania:diabloti: i podpisu na dokumencie:evil_lol: Ps malego biore od zaraz na tymczas!!!! i Romenka ma wakacje i miesiac miodowy w jednym. Psami Romenka zajmuje sie jak dotychczas i nie szuka opieki dla nich na okres milosnych figielkow, hi hi Quote
dusje Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Romenko, czekam na zaproszenie:lol: pokonam wszystkie przeszkody a na chrzcie bede:evil_lol: Dzieciatko utule i do serca przyjme jako ciotka daleka ale kochajaca..Bubciu czekamy na ciebie:multi: :multi: :multi: Quote
romenka Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 dusje napisał(a):Romenko, czekam na zaproszenie:lol: pokonam wszystkie przeszkody a na chrzcie bede:evil_lol: Dzieciatko utule i do serca przyjme jako ciotka daleka ale kochajaca..Bubciu czekamy na ciebie:multi: :multi: :multi: Ciociu zaproszeniemasz na bank:loveu: zaklepane :loveu: Więc nie przestrasz się jak nie skończy się tylo napisaniu:evil_lol: Ech kochani padam z n nóg,potem napisze co się działo wczoraj i dzisiaj.... Quote
zurdo Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 romenka napisał(a):Ech kochani padam z n nóg,potem napisze co się działo wczoraj i dzisiaj.... romenka znowu stopniuje napięcie. Wy się teraz cioteczki poćwiczcie w pisaniu dramatycznych scenariuszy, a ja was później i tak przebiję... Zaczynam się bać :razz: Quote
romenka Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Teraz się zbieram do szkoły ale po powrocie napiszę.Wczoraj już nie miałam sił na nic. Z Dianką dobrze.... Quote
Kobold Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 No i co tam slychac u Was w ten piekny sloneczny marcowy dzien? Nareszcie zawitalo do nas slonko i mysle, ze i Wam przynioslo troche radosci i dobrego humorku :loveu: Quote
romenka Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Kobold napisał(a):No i co tam slychac u Was w ten piekny sloneczny marcowy dzien? Nareszcie zawitalo do nas slonko i mysle, ze i Wam przynioslo troche radosci i dobrego humorku :loveu: Anulko dzisiaj i wczoraj szkoła.Ja nie wiem co się ze mną dzieje le ciągle bym spała.Dzisiaj musiałam z dwuch godzin się zwolnić bo na polskim o niemal zasnełam na lekcji. Z Dianką dobrze chociaż:jej chód jest z dnia na dzień coraz gorszy :-( W tej chwili znów zaczyna się większe suwanie po betonie.Zciera znów pzurkami o fasfalt i te nóżki takie bardzo naprężone. Bigunka minęla. Kurcze przepraszam,miałam wczozraj napisać ale poprostu:nie dałam rady. W piątek najadłam się tyle stersów że myślałam że urodzę od razu!!! Byłam w sklepie.Darek zostawił mi swoją kartę na której są pieniądze i mogę z niej korzystać.Ale niestety upoważnienia do niej nie mam. Zawsze kiedy Darek był w kraju nigdy mnie nie sprawdzali kiedy w sklepie płaciąłm właśnie kartą a w piątek sprawdzili!!!Doszło do tego że o mały włos a byłaby wezwan policja!!Gdyby na koniec nie mój płacz i proszenie by nic nie zrobili i tłumaczenie im mojej sytuacji tak pewnie na noc trafiłabym na dołek -za kradzież karty!!!Boże byłam na przemian:zielona,czerwona i biała!!!! A wvczoraj na spacerze z Dianką:spóścłam ją ze smyczy by sobie swobodnie poganiała i oczywście musiała nadejść policja która zobaczyła że pies lata luzem...Dzięki Bogu nie wlepili mi mandatu bo również zzadziłałoLłzy w oczach i prośba i opowiedzenia że pies ze scgroniska... ale skończyło sie na pouczeniu!Cholera ja musze być bardziej przwidująca bo inczej zginę!!!! Jutro już w domciu będę całymi dniami.Kurcze marti mnie natomiast to że mam poumawaine klijentki n włosy a mnie takie skurcze i cierpnięcie rąk łapie ze też nie wiem jak dam radę.Chyba wycofam się chwilowo z robienia włosów bo będzie kiepsko...:-( Kurcze iść i się pochlastać!!! A teraz jeszcze mój Darek!!!:placz: :placz: :placz: Tam jest okropnie gdzie ona jest!!!Martwię się o niego!!!!Nie chcę nawet pisać bo znów za chwilę złapie mnie na płacz!!!:placz: Quote
romenka Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 A to zdjęcia Dianki z moja koleżanką :loveu: No i ja z Dianką i brzuchalkiem :eviltong: Wielki już,co????:oops: Ale żeby nie było że specjalnie się z nim eksponuje:razz: tak tylko troszkę chciałm się pochwlić:eviltong: :evil_lol: Chociaż jest taaaki duży.... Quote
romenka Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 karusiap napisał(a):rozczulajace zdjecie:loveu: :loveu: Hehehe,na tym zdjęciu brzuszek wieeelki ale to też dlatego że rosołek zrobił swoje:evil_lol: Ale psiaki chyba wiedzą że będzie nowy lokator za niedługo:razz: Quote
karusiap Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 na pewno beda grzeczne...:) a jak tam Romcia?? Quote
romenka Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 karusiap napisał(a):na pewno beda grzeczne...:) a jak tam Romcia?? Romcia już spokojniejsza jak nie ma w domu następnego psiaka.Ona bardzo się stresuje każdym kolejnym zwierzątkiem w domu.Ledwo się przyzwyczaiła do Puni a Dianka się pojawiła a już trzeci pies w mieszkaniu to dla niej za dużo. Ona kochana,wie że bardzoja kocham.Cieszy się na każdo moje spojrzenie jakie kieruje do niej ale widze że kiedy głaskam Dianke patrzy z zazdrością i wyrzutem ale znó i na odwrót jest bo i Dianka czuje zazdrość...dlatego staram sie głaskać je obie na raz a jeśłi już nie da się to zaraz idę do drugiej i daje tyle samo miłości co tej którą głaskałam pierwszą. Romcia tęski za darkiem widać.Za każdym razem na spacerze leci w stronę samochodu gdzie zawsze parkujemy i szuka...Ciekawe jak zareaguje kiedy darek przyjedzie?Pewnie z radości uleci w powietrze jak zacznie machać tym swoim ogonkiem:evil_lol: Quote
karusiap Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ciekawe kto wyzej podskoczy Romcia czy ....Romenka:evil_lol: Quote
romenka Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 No ciekawe ale pewnie Dianka przeskoczy nas obie :evil_lol: a ja jak dalej tak pójdzie to zamiast skakać będę się czołgać do Darka:oops: Kurcze chyba czas zacisnąć pasa :cool1: :razz: Quote
karusiap Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 romenko Ty sobie nie musisz teraz nic odpuszczac:p Quote
zasadzkas Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Mam pytanie: czy jesteś jakoś dostępna/mobilna? Bo ja mam w poniedziałki, czyli jutro okienko, ale nie za długie i nie dam rady jeździć po warszawce. Nie wiem, czy możesz się spotkać gdzieś w Centrum? Aha, mam te poszewki na kołdrę dla Dianki, takie zwykłe, stare. A może wolisz na Żoliborzu? To przekazałabym ciotce Ybot? Quote
romenka Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 zasadzkas napisał(a):Mam pytanie: czy jesteś jakoś dostępna/mobilna? Bo ja mam w poniedziałki, czyli jutro okienko, ale nie za długie i nie dam rady jeździć po warszawce. Nie wiem, czy możesz się spotkać gdzieś w Centrum? Aha, mam te poszewki na kołdrę dla Dianki, takie zwykłe, stare. A może wolisz na Żoliborzu? To przekazałabym ciotce Ybot? Kochana jestem jutro cały dzien w domku.Jakbyś mogła i nie sprawiłoby ci to problemu to może wolałabym na żolibożu ale dokładnie napisz mi w którym miejscu,dobrze bo może jednak w centrum będzie prościej. Dziekuje zasadzkas :buzi: Quote
Recommended Posts