Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani dziękuje :loveu:
Co do zdjęć:tam faktycznie nie widać buzi i całego dzieciątka tylko nóżki,główke ,kręgfosłup.brzusio.Mi zależało na pomiarach...
Teraz jak pójdę do swojego lekarza na USG poproszę o zdjęcie całego dzieciaczka:loveu:
Imienia nie mam.Ja nie wiem...:oops: Narazie wolałam niemyśleć,wolałam nic niezapeszać a teraz już będe intensywnie się zastanawiać ale i tak Darek wybierze imię jak znam życie bo to jego wypragniony synek :loveu:
Wczoraj jak lekarz powiedział że będzie córcia Darkowi od razu minka zrzedła ale powiedział oby zdrowe ale jak lekarz powiedział że pomylił się Darek poprosty w siódmym niebie się znalazł:loveu: Prosiłam go by zaczął myśleć powoli jak nazwiemy naszego szkraba:cool3: bo ja nie mam zielonego pojęcia...:shake:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwonka, tylko jak pojdziesz do tego ....:diabloti: no dobra nie bede dohtorka obrzucac blotem :evil_lol: to mu nic nie mow, ze robilas USG, bo jeszcze gotowy bedzie w ramach oszczednosci wmowic Ci, ze skoro juz robilas, to on nie musi :angryy: Nie pij za duzo kawki i pamietaj o lekarstwach i tu mam na mysli Twoje nie Diani :eviltong: Poczochraj po uszkach Dianke i Romcie od ciotki :evil_lol:

Posted

Kobold napisał(a):
Iwonka, tylko jak pojdziesz do tego ....:diabloti: no dobra nie bede dohtorka obrzucac blotem :evil_lol: to mu nic nie mow, ze robilas USG, bo jeszcze gotowy bedzie w ramach oszczednosci wmowic Ci, ze skoro juz robilas, to on nie musi :angryy: Nie pij za duzo kawki i pamietaj o lekarstwach i tu mam na mysli Twoje nie Diani :eviltong: Poczochraj po uszkach Dianke i Romcie od ciotki :evil_lol:

Dobrze kochana:loveu:
Co do Romci: czy możliwe jest żeby pies w wieku 3 lat siwiał na pyszczku?Romci się zrobiła taka brudka jak by wypiła mleko i się pochlapała:crazyeye: KUrcze ona chyba zaczyna siwieć mi ze stresów:shake: :roll: Biedactwo...
A Dianulke i Romcią wygłaszczę za uszkiem i doktorkowi nie mam zamiaru nic wspominać na temat mojego prywatnego USG:eviltong:

Posted

ach i kochani nie będę mogła robić już zdjęć z aparatu :-( Darek musi zabrać aparat do Afganistanu :-( ale bedę starała się ładne zdjęcia robić z telefonu ;)

Posted

cuuuudo :loveu:
cieszę się jak głupia :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
ale chłopak będzie miał życie, 3 mamcie na miejscu i jeszcze tyyyyyle ciotek.

Posted

zurdo napisał(a):
cuuuudo :loveu:
cieszę się jak głupia :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
ale chłopak będzie miał życie, 3 mamcie na miejscu i jeszcze tyyyyyle ciotek.

O taaak :loveu: Teraz to jesteśmy wszystkie jak rodzina :evil_lol: szkoda tylko że wójków na dogo tak mało :eviltong:

Dianka:śpi słodziutko.Ona jest taaaka smutna dzisiaj :-( i Romci nie wspomnę :-(
Wczoraj kiedy Darek kład się spać Romka strasznie zaczęła piszczeć koło łóżka tak jakby czuła że to ostania noc Darka w domu :-(
Ja sobie już przetłumaczyłam...Nie wiem ,ale nie chce się już mi płakać(bynajmniej teraz) bo wiem że i tak nic nie zmienie.Ciężko mi ale jakoś nie umiem sobie wyobrazić że Darek wyjeżdża i pewnie dojdzie do mnie jak już Go nie będzie ze mną :-(
Boże-pół roku!!!

Posted

romenko, przez te pół roku tyle się wydarzy w twoim życiu, że nawet nie zauważysz, jak minie. Wielka szkoda, że nie będzie przy tym Darka, ale to bardziej jego strata niż twoja, a poza tym - on w końcu nie jedzie na wakacje, tylko po to, żeby wam się później lepiej żyło. Wszystko będzie dobrze, tylko nam nie bucz ;)

Posted

Cuuudo:multi: jak dobrze maluszkowi u mamuni, ssie paluszki i jest najszczesliwszym bubulkiem pod sloncem:multi: :multi: :multi: Rosnij malutki i szykuj sie na wielki skok:lol: Oj, uciesza sie psiny z braciszka. Romenko dbaj o siebie, pamietaj, a 6 miesiecy to naprawde szybko zleci, sama sie przekonasz. Darkowi powiedz zeby przy wyborze imienia zapomnial o Xavierze, Falco itp:angryy: Calujemy was dziewczynki i maluszeczka bubulka :loveu:

Posted

Kochani nie mam sił pisać dzisiaj :-( ale na poprawienie sobie i Wam chumorku wklejam zdjęcie Romci malutkiej i Romci i Darka.Ona naprawdę Go kocha!i ja też!:-(

Posted

No i niech mi ktos sprobuje powiedziec, ze Romcia, to nie gwiazda filmowa, to :mad: ona jest niesamowita.:loveu: Wycaluj ja natychmiast w ten rozowiusi brzusio.:loveu: Ta poza i uszaczki... boooskie :loveu:

Posted

Śliczne zdjęcia maluszka! Bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze i dzidziuś zdrowy! To jest najważniejsze...
Ucałuj Diankę, Romcie i pogłaskaj ode mnie brzuszek...

Posted

Kochani dzisiaj było pożegnaie z Darkiek dlatego jest mi ciężko.Myślałam ze inaczej to zniiosę ale było i jest bardzo trudno.Wiem że wszystko się ułoży i mój Skarb wróci do domku cały i zdrowy ale to jest pół roku...

Dianka bardzo smutna i Romcia.Patrzął się na mnie jakby chcieli powiedziec będzie dobrze ,nie mart się ale poważnie oni chyba też wiedzą że długo już Go nie będzie z nami:-(

Te psiaki są poprostu kochane!!!!!!!!

Posted

aisaK napisał(a):
Śliczne zdjęcia maluszka! Bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze i dzidziuś zdrowy! To jest najważniejsze...
Ucałuj Diankę, Romcie i pogłaskaj ode mnie brzuszek...

Kochana a jak Twoje maleństwo??

Posted

Wiem, jak bardzo przeżywasz to rozstanie. :( To musi byc dla was cięzkie ale pomyśl, że te 6 miesięcy szybciutko zleci i będziecie we trójkę, jak już wóci.
Ja idę na USG we środę, ale Groszek kopie, więc chyba dobrze czuje się w brzuszku.

Posted

aisaK napisał(a):
Wiem, jak bardzo przeżywasz to rozstanie. :( To musi byc dla was cięzkie ale pomyśl, że te 6 miesięcy szybciutko zleci i będziecie we trójkę, jak już wóci.
Ja idę na USG we środę, ale Groszek kopie, więc chyba dobrze czuje się w brzuszku.

Bardzo się ciesze ze maleństwo u Ciebie się rusza bo to dobry znak :loveu: u mnie moj synio też zaczyna się ruszać więc już przynajmniej tym się nie martwię tak.
Asiu czekam na wieści w środę jak po USG!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Oj coś Dianka bardzo cięzko oddycha i ciągle chce się miziać.Nie wiem czy spowodowane jest to bólem czy czym ale jej oddech bardzoo mi się nie podoba:shake: Pije baaardzo dużo wody więc może ten oddech to z pragnienia?Oj maleńka moja...

Posted

Ach Cioteczki piszcie jak najwiecej o Waszych Dzidziusiach :loveu: to tak fajnie sie czyta :loveu: A Ty Iwonka nie martw sie, masz Darka w secu a Jego czesc pod serduchem i ani sie obejrzysz jak bedziecie we trojke i wszystkie smutki pojda w zapomnienie. A swoja droga faceci to dziwny fenomen :evil_lol: pragna zawsze synka, tego tzw. potomka ;) urodzi sie dziewczynka, to tez szaleja na jej punkcie jak male dzieciaki. :loveu: No i pojmij tu faceta :evil_lol:

Posted

Romenka ona moze tak dyszec ze zdenerwowania. Moja sunia jak moj TZ wyjechal, tez sie tak zachowywala. Najpierw nerwowo sapala, pozniej byla apatyczna a nawet popiskiwala w nocy. Dopiero jak dalam jej podkoszulke pancia (oczywiscie zapachowa :-o) to sie troche uspokoila.

Posted

Aniu może tak ale już Dianka się uspokoiła tak jakby zaczół tramal działać...Miałm jej dzisiaj nie dawać jednak jak widze że ona sapie i męczy ją wszystko nie mogę inaczej...Czemu ją biedną tak boli na noc??:-(
W dzień jej nie daje tramalu i jakoś sobie radzi maleństwo i nie sapie,nie stęka a tylko nic sie zbliża to zaczyna się cierpienie :-(

Posted

Kobold napisał(a):
Romenka ona moze tak dyszec ze zdenerwowania. Moja sunia jak moj TZ wyjechal, tez sie tak zachowywala. Najpierw nerwowo sapala, pozniej byla apatyczna a nawet popiskiwala w nocy. Dopiero jak dalam jej podkoszulke pancia (oczywiscie zapachowa :-o) to sie troche uspokoila.

Niesamowite:crazyeye: Po Romci mogę się tego spodziewacniestety:-( ona bardzo Go kocha ,bardziej niż mnie:roll: Zobaczymy...a w pyszczek różowitki już nie po siwawy ucałuje Romeńkę:loveu: (nie,nie mnie:evil_lol: )

Posted

Witam i o zdrowie pytam, jak ja sie cholernie ciesze, ze Romenka ma zdrowe dziecko, ze jest szczesliwa, bo dzieciatko zyje i to bedzie chlopak. I termin porodu wedlug USG 8 sierpnia jak moja ukochana mamusia. Przepraszam Cie kochana Romenko, ze wczoraj Ci nie pogratulowalam, ale wczoraj 11 godzin bylam w szkole a do domu wracalam 1,5 godzin i bardzo bylam zmeczona. Na pewno ciezko Ci jest z powodu wyjazdu Darka, ale pamietaj masz nas, zawsze Ci pomozemy, wesprzemy i pocieszymy jak Ci bedzie smutno. Pisz o dziecku tak sie cudownie to czyta a teraz do uslyszenia, bo ja zaraz musze wyjsc do szkoly. Dzisiaj jestem w szkole od 8 do 19 i nie bede mogla odpisac, ale jutro juz bede a we wtorek Cie nawiedze Romenko pokazac Ci jakie skarby przygotowalam na bazarek dla Dianki. Trzymajcie sie mocno i wyglaszcz i wycaluj ode mnie Dianke i Romcie. Pozdrawiam.

Posted

Dziękuje Agatko.
Oczywiście zapraszam do siebie kiedy tylo będziesz miała ochotę.
ja dzisiaj spałam do 10-tej:crazyeye: i wiecie co Dianka mnie zbudziła bo biedactwo chciało siii i kooo :cool3: Mądra psinka:loveu: A teraz idę zjeść coś pysznego na poprawę chumorku;)

Posted

Idz i jedz i nie martw się juz tak bardzo, bo musi byc dobrze! Inaczej byc nie może! Mam nadzieję, że jej tak bardzo nie boli, że to bardziej z tęsknoty. Ehh, jak te zwierzęta tęsknią za swoimi ludzmi, szkoda, że niektórzy tego nie rozumieją :roll: (to nie do was aluzja, Romenka!)...

Posted

No widze, ze obie Mamuski w dobrym zdrowiu i z humorkiem i o to wlasnie chodzi :lol: tak trzymac dziewczyny :loveu: a ty Romenka mialas Romcie wycalowac po brzusiu a nie po pysiu, wiec za kare zrobisz dzisiaj i jedno i drugie :evil_lol: A nasza pupilke Dianulke wysciskaj ile masz tylko sil, tylko jej nie udus :evil_lol: