romenka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Kochani dziękuje :loveu: Co do zdjęć:tam faktycznie nie widać buzi i całego dzieciątka tylko nóżki,główke ,kręgfosłup.brzusio.Mi zależało na pomiarach... Teraz jak pójdę do swojego lekarza na USG poproszę o zdjęcie całego dzieciaczka:loveu: Imienia nie mam.Ja nie wiem...:oops: Narazie wolałam niemyśleć,wolałam nic niezapeszać a teraz już będe intensywnie się zastanawiać ale i tak Darek wybierze imię jak znam życie bo to jego wypragniony synek :loveu: Wczoraj jak lekarz powiedział że będzie córcia Darkowi od razu minka zrzedła ale powiedział oby zdrowe ale jak lekarz powiedział że pomylił się Darek poprosty w siódmym niebie się znalazł:loveu: Prosiłam go by zaczął myśleć powoli jak nazwiemy naszego szkraba:cool3: bo ja nie mam zielonego pojęcia...:shake: Quote
Kobold Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Iwonka, tylko jak pojdziesz do tego ....:diabloti: no dobra nie bede dohtorka obrzucac blotem :evil_lol: to mu nic nie mow, ze robilas USG, bo jeszcze gotowy bedzie w ramach oszczednosci wmowic Ci, ze skoro juz robilas, to on nie musi :angryy: Nie pij za duzo kawki i pamietaj o lekarstwach i tu mam na mysli Twoje nie Diani :eviltong: Poczochraj po uszkach Dianke i Romcie od ciotki :evil_lol: Quote
romenka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Kobold napisał(a):Iwonka, tylko jak pojdziesz do tego ....:diabloti: no dobra nie bede dohtorka obrzucac blotem :evil_lol: to mu nic nie mow, ze robilas USG, bo jeszcze gotowy bedzie w ramach oszczednosci wmowic Ci, ze skoro juz robilas, to on nie musi :angryy: Nie pij za duzo kawki i pamietaj o lekarstwach i tu mam na mysli Twoje nie Diani :eviltong: Poczochraj po uszkach Dianke i Romcie od ciotki :evil_lol: Dobrze kochana:loveu: Co do Romci: czy możliwe jest żeby pies w wieku 3 lat siwiał na pyszczku?Romci się zrobiła taka brudka jak by wypiła mleko i się pochlapała:crazyeye: KUrcze ona chyba zaczyna siwieć mi ze stresów:shake: :roll: Biedactwo... A Dianulke i Romcią wygłaszczę za uszkiem i doktorkowi nie mam zamiaru nic wspominać na temat mojego prywatnego USG:eviltong: Quote
romenka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 ach i kochani nie będę mogła robić już zdjęć z aparatu :-( Darek musi zabrać aparat do Afganistanu :-( ale bedę starała się ładne zdjęcia robić z telefonu ;) Quote
zurdo Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 cuuuudo :loveu: cieszę się jak głupia :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: ale chłopak będzie miał życie, 3 mamcie na miejscu i jeszcze tyyyyyle ciotek. Quote
romenka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 zurdo napisał(a):cuuuudo :loveu: cieszę się jak głupia :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: ale chłopak będzie miał życie, 3 mamcie na miejscu i jeszcze tyyyyyle ciotek. O taaak :loveu: Teraz to jesteśmy wszystkie jak rodzina :evil_lol: szkoda tylko że wójków na dogo tak mało :eviltong: Dianka:śpi słodziutko.Ona jest taaaka smutna dzisiaj :-( i Romci nie wspomnę :-( Wczoraj kiedy Darek kład się spać Romka strasznie zaczęła piszczeć koło łóżka tak jakby czuła że to ostania noc Darka w domu :-( Ja sobie już przetłumaczyłam...Nie wiem ,ale nie chce się już mi płakać(bynajmniej teraz) bo wiem że i tak nic nie zmienie.Ciężko mi ale jakoś nie umiem sobie wyobrazić że Darek wyjeżdża i pewnie dojdzie do mnie jak już Go nie będzie ze mną :-( Boże-pół roku!!! Quote
zurdo Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 romenko, przez te pół roku tyle się wydarzy w twoim życiu, że nawet nie zauważysz, jak minie. Wielka szkoda, że nie będzie przy tym Darka, ale to bardziej jego strata niż twoja, a poza tym - on w końcu nie jedzie na wakacje, tylko po to, żeby wam się później lepiej żyło. Wszystko będzie dobrze, tylko nam nie bucz ;) Quote
romenka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Zurdo :buzi: Dziękuje.Wszystkim WAM DZIĘKUJE!!!! Quote
dusje Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Cuuudo:multi: jak dobrze maluszkowi u mamuni, ssie paluszki i jest najszczesliwszym bubulkiem pod sloncem:multi: :multi: :multi: Rosnij malutki i szykuj sie na wielki skok:lol: Oj, uciesza sie psiny z braciszka. Romenko dbaj o siebie, pamietaj, a 6 miesiecy to naprawde szybko zleci, sama sie przekonasz. Darkowi powiedz zeby przy wyborze imienia zapomnial o Xavierze, Falco itp:angryy: Calujemy was dziewczynki i maluszeczka bubulka :loveu: Quote
romenka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Kochani nie mam sił pisać dzisiaj :-( ale na poprawienie sobie i Wam chumorku wklejam zdjęcie Romci malutkiej i Romci i Darka.Ona naprawdę Go kocha!i ja też!:-( Quote
Kobold Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 No i niech mi ktos sprobuje powiedziec, ze Romcia, to nie gwiazda filmowa, to :mad: ona jest niesamowita.:loveu: Wycaluj ja natychmiast w ten rozowiusi brzusio.:loveu: Ta poza i uszaczki... boooskie :loveu: Quote
aisaK Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Śliczne zdjęcia maluszka! Bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze i dzidziuś zdrowy! To jest najważniejsze... Ucałuj Diankę, Romcie i pogłaskaj ode mnie brzuszek... Quote
romenka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Kochani dzisiaj było pożegnaie z Darkiek dlatego jest mi ciężko.Myślałam ze inaczej to zniiosę ale było i jest bardzo trudno.Wiem że wszystko się ułoży i mój Skarb wróci do domku cały i zdrowy ale to jest pół roku... Dianka bardzo smutna i Romcia.Patrzął się na mnie jakby chcieli powiedziec będzie dobrze ,nie mart się ale poważnie oni chyba też wiedzą że długo już Go nie będzie z nami:-( Te psiaki są poprostu kochane!!!!!!!! Quote
romenka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 aisaK napisał(a):Śliczne zdjęcia maluszka! Bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze i dzidziuś zdrowy! To jest najważniejsze... Ucałuj Diankę, Romcie i pogłaskaj ode mnie brzuszek... Kochana a jak Twoje maleństwo?? Quote
aisaK Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Wiem, jak bardzo przeżywasz to rozstanie. :( To musi byc dla was cięzkie ale pomyśl, że te 6 miesięcy szybciutko zleci i będziecie we trójkę, jak już wóci. Ja idę na USG we środę, ale Groszek kopie, więc chyba dobrze czuje się w brzuszku. Quote
romenka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 aisaK napisał(a):Wiem, jak bardzo przeżywasz to rozstanie. :( To musi byc dla was cięzkie ale pomyśl, że te 6 miesięcy szybciutko zleci i będziecie we trójkę, jak już wóci. Ja idę na USG we środę, ale Groszek kopie, więc chyba dobrze czuje się w brzuszku. Bardzo się ciesze ze maleństwo u Ciebie się rusza bo to dobry znak :loveu: u mnie moj synio też zaczyna się ruszać więc już przynajmniej tym się nie martwię tak. Asiu czekam na wieści w środę jak po USG!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
romenka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Oj coś Dianka bardzo cięzko oddycha i ciągle chce się miziać.Nie wiem czy spowodowane jest to bólem czy czym ale jej oddech bardzoo mi się nie podoba:shake: Pije baaardzo dużo wody więc może ten oddech to z pragnienia?Oj maleńka moja... Quote
Kobold Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ach Cioteczki piszcie jak najwiecej o Waszych Dzidziusiach :loveu: to tak fajnie sie czyta :loveu: A Ty Iwonka nie martw sie, masz Darka w secu a Jego czesc pod serduchem i ani sie obejrzysz jak bedziecie we trojke i wszystkie smutki pojda w zapomnienie. A swoja droga faceci to dziwny fenomen :evil_lol: pragna zawsze synka, tego tzw. potomka ;) urodzi sie dziewczynka, to tez szaleja na jej punkcie jak male dzieciaki. :loveu: No i pojmij tu faceta :evil_lol: Quote
Kobold Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Romenka ona moze tak dyszec ze zdenerwowania. Moja sunia jak moj TZ wyjechal, tez sie tak zachowywala. Najpierw nerwowo sapala, pozniej byla apatyczna a nawet popiskiwala w nocy. Dopiero jak dalam jej podkoszulke pancia (oczywiscie zapachowa :-o) to sie troche uspokoila. Quote
romenka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Aniu może tak ale już Dianka się uspokoiła tak jakby zaczół tramal działać...Miałm jej dzisiaj nie dawać jednak jak widze że ona sapie i męczy ją wszystko nie mogę inaczej...Czemu ją biedną tak boli na noc??:-( W dzień jej nie daje tramalu i jakoś sobie radzi maleństwo i nie sapie,nie stęka a tylko nic sie zbliża to zaczyna się cierpienie :-( Quote
romenka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Kobold napisał(a):Romenka ona moze tak dyszec ze zdenerwowania. Moja sunia jak moj TZ wyjechal, tez sie tak zachowywala. Najpierw nerwowo sapala, pozniej byla apatyczna a nawet popiskiwala w nocy. Dopiero jak dalam jej podkoszulke pancia (oczywiscie zapachowa :-o) to sie troche uspokoila. Niesamowite:crazyeye: Po Romci mogę się tego spodziewacniestety:-( ona bardzo Go kocha ,bardziej niż mnie:roll: Zobaczymy...a w pyszczek różowitki już nie po siwawy ucałuje Romeńkę:loveu: (nie,nie mnie:evil_lol: ) Quote
shirrrapeira Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Witam i o zdrowie pytam, jak ja sie cholernie ciesze, ze Romenka ma zdrowe dziecko, ze jest szczesliwa, bo dzieciatko zyje i to bedzie chlopak. I termin porodu wedlug USG 8 sierpnia jak moja ukochana mamusia. Przepraszam Cie kochana Romenko, ze wczoraj Ci nie pogratulowalam, ale wczoraj 11 godzin bylam w szkole a do domu wracalam 1,5 godzin i bardzo bylam zmeczona. Na pewno ciezko Ci jest z powodu wyjazdu Darka, ale pamietaj masz nas, zawsze Ci pomozemy, wesprzemy i pocieszymy jak Ci bedzie smutno. Pisz o dziecku tak sie cudownie to czyta a teraz do uslyszenia, bo ja zaraz musze wyjsc do szkoly. Dzisiaj jestem w szkole od 8 do 19 i nie bede mogla odpisac, ale jutro juz bede a we wtorek Cie nawiedze Romenko pokazac Ci jakie skarby przygotowalam na bazarek dla Dianki. Trzymajcie sie mocno i wyglaszcz i wycaluj ode mnie Dianke i Romcie. Pozdrawiam. Quote
romenka Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Dziękuje Agatko. Oczywiście zapraszam do siebie kiedy tylo będziesz miała ochotę. ja dzisiaj spałam do 10-tej:crazyeye: i wiecie co Dianka mnie zbudziła bo biedactwo chciało siii i kooo :cool3: Mądra psinka:loveu: A teraz idę zjeść coś pysznego na poprawę chumorku;) Quote
aisaK Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Idz i jedz i nie martw się juz tak bardzo, bo musi byc dobrze! Inaczej byc nie może! Mam nadzieję, że jej tak bardzo nie boli, że to bardziej z tęsknoty. Ehh, jak te zwierzęta tęsknią za swoimi ludzmi, szkoda, że niektórzy tego nie rozumieją :roll: (to nie do was aluzja, Romenka!)... Quote
Kobold Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 No widze, ze obie Mamuski w dobrym zdrowiu i z humorkiem i o to wlasnie chodzi :lol: tak trzymac dziewczyny :loveu: a ty Romenka mialas Romcie wycalowac po brzusiu a nie po pysiu, wiec za kare zrobisz dzisiaj i jedno i drugie :evil_lol: A nasza pupilke Dianulke wysciskaj ile masz tylko sil, tylko jej nie udus :evil_lol: Quote
Recommended Posts