Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez czekalam na takie wiesci.:loveu: Az milo sie robi na sercu.:loveu: Przyznam sie, ze balam sie dzisiaj wejsc na Dogo. Romenka byla wczoraj taka zdenerwowana, tyle spraw smutnych zwalilo Jej sie na glowe. Balam sie, ze dzisiaj znowu cos sie przypaleta ale patrze, a tu :loveu: :lol: :multi: same szczesliwe emotionki wiec zaraz humor mi sie poprawil.Usciskaj Dianke od nas skoro tak polubila mizanko.

Posted

Ten jest bardziej wymowny i napisy czytelniejsze. Ciesze sie, ze sie tym zajelas, to Ci pozwoli troche zapomniec i znalesc troche spokoju. No chyba,ze zapomnisz wykonac jakiejs funkcji albo nacisniesz nie ten klawisz i........wszystko znika a adrenalina na poziomie krytycznym.:evil_lol:

Posted

Oba sa bardzo fajne, tak jak napisala loozerka nie standardowe tylko takie "new age" ale napis Bez Twojej pomocy Dianka umrze. Pomozesz? bardziej na mnie dziala. No ale wiadomo, kazdy z nas ma inne odczucia w interpretacji tekstow.:lol:

Posted

romenka napisał(a):

a mi się wydaje że ten byłby super, gdyby usunąć ten czerwony napis i zostawić tylko ten czarny, tylko przesunięty w dół.
Czekamy na zdjęcia

Posted

zurdo napisał(a):
a mi się wydaje że ten byłby super, gdyby usunąć ten czerwony napis i zostawić tylko ten czarny, tylko przesunięty w dół.
Czekamy na zdjęcia

TO MOŻE JUŻ JUTRO POPRACUEJ BO DZISIAJ JUŻ NIE MAM CIERPLIWOŚCI DO TEGO:oops:

Posted

zurdo napisał(a):
qrcze, aż mi się oczy zaszkliły. Dianka się uśmiecha! Ehhh, romenko, cuda robisz :buzi:

To nie ja kochana tylko Wy!:loveu:

Na ale już cichutko bo zaraz znów będzie sprzeczka:eviltong:

Posted

zurdo napisał(a):
romenka, romenka... :shake:
a dlaczego Dianka się złości? To zabawowo czy na serio?

Te zdjęcia specjalnie wstawiłam bo byłam ciekawa waszej reakcji :evil_lol:
Dianka miała patyk w mordce i akurat zdjęcia jej robiłam wtedy kiedy ona taki śmieszne groźne wydawałoby się miny robi:evil_lol: Ona gryzła ten patyk pokazując ząbki,ale nie byłu u niej ani grama złości;)

Posted

nuuu, Dianka-brytan :evil_lol: Uwaga! Zły pies! :evil_lol:
PS Romenko, mam nadzieję, że byłaś dziś u lekarza w sprawie tego zapalenia i dostałaś jakieś leki?

Posted

Kobold napisał(a):
zurdo masz na mysli Iwonke??? :mad: :mad: no coment :mad: jak Ja znam to nie byla :mad:

Kochani nie byłam ponieważ wczoraj dostałąm recepty ale nie mam jeszcze za co kupić bo Darka od 3 dni nie ma w domu.
Jak tylko dzisiaj się pojawi wezmę pieniądze i pojdę wykupie lekarstwa.
Spokojnie...:eviltong:

Posted

:mdleje: :mdleje:no i co ja mam powiedziec. Gdyby to chodzilo o jakas blachostke, to moznaby zastosowac slawetne powiedzonko mojego syna. Jak sie czym denerwuje to zawsze slysze: Nie pekaj, badz cool wszystko pod kontrola. Ale Ty mialas dbac o siebie......Zatluke :evil_lol:

Posted

a ja jeszcze dołożę... i dla jasności sytuacji oznajmiam, że romenka mi wczoraj siłą wepchnęła pieniądze za lek dla Dianki, mimo że potrzebowałam tylko 10 zł na żarełko dla Tośki :mad:

Posted

a jesli chodzi o banerek, to dokładnie zgadzam sie z zurdo.
A TZ prześwięc, z lekami dla Ciebie powinien zełowki zedrzec i pedzic....
Kurcze, przeciez to moze maluszkowi zaszkodzic tez, no!!