zurdo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 romenko, jak się to próbuje wyobrazić, to jest trudne technicznie :evil_lol: ale jak dochodzi do akcji, to okazuje się całkiem łatwe. Tylko trzeba szybko działać, jak widzisz, że Dianka zmienia chód, zwalnia i prawdobodobnie zaraz kucnie - odkręcasz pojemnik, a jak zaczyna kucać, to już tylko podstawiasz, nie wykonując nerwowych ruchów. A chochelka w ostateczności, bo to zawsze dodatkowa porcja bakterii. Ja czegoś nie rozumiem. Czy na Paluchu są zdjęcia rtg Dianki? Bo zdjęcia z mielografii to właśnie zdjęcia rentgenowskie, różnica polega tylko na tym co na nich widać, ale same zdjęcia - z mielo i ze zwykłego rentgena wyglądają tak samo. Więc prawdopodobnie te zdjęcia rentgenowskie, co były, a teraz nie może ich znaleźć (no comment) to właśnie zdjęcia z mielografii. Quote
romenka Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 zurdo napisał(a):Ja czegoś nie rozumiem. Czy na Paluchu są zdjęcia rtg Dianki? Bo zdjęcia z mielografii to właśnie zdjęcia rentgenowskie, różnica polega tylko na tym co na nich widać, ale same zdjęcia - z mielo i ze zwykłego rentgena wyglądają tak samo. Więc prawdopodobnie te zdjęcia rentgenowskie, co były, a teraz nie może ich znaleźć (no comment) to właśnie zdjęcia z mielografii. Martusiu w takim razie te zdjęcia dyrektorka schroniska miąła i teraz ich poprostu nie ma!!!!Przepadły jak kamień w wodę!!!A co gorsze nie ma szans na odnalezienie ich!!!:angryy: :angryy: :angryy: Miejmy nadzieje że przynajmniej bedą w elwecie jakieś kopie choć już wątpie w to!!!:angryy: Quote
romenka Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Zurdo i jeszcze jedno pytanie bo mi się pomylilo:oops: Pamiętrasz ta recepta gdzie bylo napisane ten lek ESSELIV czy ty tą receptę masz czy zabrali Ci w aptece bo ja nie mam jednak tego leku a mam inny:oops: Proszę npaisz bo jeśli nie masz poprosze w klinice.... Quote
zurdo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 romenko, esseliv nie jest na receptę., Jest niestety dosyć drogi, opakowanie (spore) kosztuje ponad 40 zł. A co do zdjęć, to chyba można zamknąć temat, bo kopi zdjęć się nie robi, w Elwecie mają pewnie zapisany wynik badania, ale nie kopię zdjęć. Quote
romenka Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 zurdo napisał(a):romenko, esseliv nie jest na receptę., Jest niestety dosyć drogi, opakowanie (spore) kosztuje ponad 40 zł. A co do zdjęć, to chyba można zamknąć temat, bo kopi zdjęć się nie robi, w Elwecie mają pewnie zapisany wynik badania, ale nie kopię zdjęć. Nic.ten esseliv wykupie i tyle,nie mam wyjścia:shake: Fakt faktem z tymi zdjęciami ja jednak mam nadzieje na cud:-( Ku*** jak pech to pech!Szlak by to trafił!Żeby zdjęcia znikały to jest coś niemożliwego!Trudno!!!Tomografia pokaże! Quote
romenka Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Faktury obiecane: Recepta którą muszę wykupić: Opis badania: Quote
romenka Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 ehy,Dianka dostała tramal w czopku ale po jakichś 3 godzinach zrobiła kupsko mimo że wcześniej już się zalatwiała więc mam nadzieje że zaczął działać...:cool1: ale w sumie chyba ją nieboli. Biedactwo duuużo śpi. Nie byłam w klinice(leń mnie mnie złapał :oops: )by zapłacić za zastrzyk ale jutro pójdę odrazu poproszę o poprawienie recepty którą wyżej wam zeskanowałam ponieważ na tej recepcie musi być wszystko napisane słownie. Jutro szkoła i też pewnie wieczorem dam znać jak Dianka a w poniedziałek sama idę z sobą do lekarza ;) i już się niemoge doczekać mimo że nienawidze ginekologów:diabloti: ale dzieciątko ważniejsze niż jakieś tam badanie:eviltong: Quote
karusiap Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 jak milo,niech spi duuzo i Ty romenko sie poloz:) Quote
romenka Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 karusiap napisał(a):jak milo,niech spi duuzo i Ty romenko sie poloz:) O tak słoneczko....Już obie idziemy się kłaść spać bo jutro pobudka i nigdy niewiadomo jak minie noc:shake: Dobranoc kochani i Wy też wypoczywajcie. Quote
shirrrapeira Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Mam nadzieje, ze Dianka sie lepiej juz czuje i bedzie lepiej juz spala.Trzymaj sie Romenka. Quote
romenka Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Kochani dziękuje że pamiętacie cały czas i pomagacie. Noc Diance minęła baaardzo spokojnie.Nie boli ją przynajmniej tak mi się wydaje.Dianka wygląda troszkę jak naćpana.Żadko wstaje.Dużo śpi. Wiecie co to bardzo mądry piesek jest!!!Kiedy ona widzi że człowieka nie ma dłużej niż godzinę pamięta że wyszedł i cieszy się bardzo nawet jeśłi człowiek wejdzie cichutko do mieszkania a ona sobie śpi i po jakimś czasie się obudzi pamięta że nie było mnie i wtedy tak bardzo się cieszy! Kiedy byłam z nią w lecznicy u dr Jagielskiego i kiedy czekałam z nią na przyjęcie to ona sobie przysnęła tam.TZ przyszedl po jakimś czasie i ta nawet niezauważyła,niezbudziłą się dopiero po jakimś czasie przebudziła się i pamiętała że z nami Darka nie było.Zaczęła się cieszyć na jego widok jak mały piesek,Zaczęła skakać piszczeć z radości.Zawsze tak jest.Ona jest potwornie pamiętliwa!!!!Bardzo kochana!!!!! Ja teraz już muszę się zbierać do szkoly. Jak tylko przyjdę napisze jak dzisiaj samopoczucie Dianki.teraz musze dać jej lekarstwa i śniadanko. Quote
Dobermania Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Smacznego! :loveu: Dianeczko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
romenka Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Jestem,w sumie to byłam dużo wcześniej w domku ale miałam gościa więc tylko zaglądałam na dogo... Dianka czuje się w miarę dobrze.Dałam jej jednak dzisiaj tramal na wszelki wypadek bo coś zaczynała mi pojękiwać i znów katarek z noska jej leciał a to oznaczało tylko jedno:-( Teraz była na spacerku i wyganiała się troszkę. Dostała kolacje niedawno i pewnie zaraz pójdzie śpiuniać. Jeszcze musze ją wygłaskać mocno bo widać maleńka się stęskiła przez te kilka godzin i ciągle tylko się wpatruje we mnie. Na samą noc znów podam jej tramal i leki które lekarz przepisał i kochanie moje pójdzie spać. Tz wyjechał na jedną noc z Romcią więc calka noc przed nami;) Pobalujemy z Dianką:evil_lol: tylko nie wiem z czym:p Hehehe Quote
Kobold Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Wy sobie lepiej obie zrobcie balange w lozku i to na spiaco :eviltong: Ty sie tez powinnas porzadnie wyspac i odpoczac, bo ktora to juz zarwana noc, to nawet nie wspomne. A teraz jak TZ nie ma, to nie musisz spac jak kroliczak pod miedza i czuwac czy Dianka zrobila kope, czy nie i czy zbudzi kogos. Ja wiem jak to jest, Ty chcesz jak najlepiej dla kazdego: dla TZ, dla Dianki, dla Romci...a Ty na szarym koncu. Zycze Wam, by ta noc byla dla Was spokojna.Wyspijcie sie i odpocznijcie obie :p nalezy sie Wam :loveu: Quote
loozerka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 romenko, Dianka na tramalu, Ty mozesz wode mineralną z cytrynką- pyszna impreza ;) Quote
romenka Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 hehe,wodę? pifffko które sobie kupiłam wolę bo muszę jakoś odreagować bo zwariuje.Jedno nie zaszkodz a na nerki pomoże;) Kochana Aniu teraz nie ma naprawdę nocy zarwanych.Dianka jest bardzo grzeczna.Nie budzi nas w nocy tylko śpi jak aniołek.jest bardzo grzeczna.Rano cieszy się jak tylko zobaczy otworzone oczy...Szkoda że tego niewidzicie. Quote
romenka Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 błagam tylko mnie nie zlinczujcie:oops: Quote
zurdo Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 ładnie, ładnie, romenka wagaruje i pije. Tu już chyba sam Minister G. nie pomoże :mad: Quote
romenka Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 zurdo napisał(a):ładnie, ładnie, romenka wagaruje i pije. Tu już chyba sam Minister G. nie pomoże :mad: Tylko nieprzesadzajmy:cool3: :oops: Ech,poprostu łapie doła ostanio a dzisiaj muszę odreagować w koncu jestem sama z Dianką i moge poszaleć;) (jak zwał to zwał;) ) Jestem przemęczona i już po kilku łykach język zaczyna mi się plątać:cool1: I niedawno bo wczoraj zobaczyłam że mój TZ siedzi na dogo i czyta co pisze:diabloti: ja chyba musze pożądek zrobić:cool3: a kręcił,motał aż wkońcu złapalam go :evil_lol: Zaraz ten post zniknie:cool1: Quote
karusiap Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 hah dobre to wszytsko:)romenko wszytsko idzie ku lepszemu:loveu: Quote
romenka Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Kobold napisał(a):No to Cioteczki wracamy do cenzury nie no teraz musze mieć oczy z przodu i ztyłu głowy:ekmm: ale cóż zrobić,chyba zapóźno...:nerwy: Quote
romenka Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 karusiap napisał(a):hah dobre to wszytsko:)romenko wszytsko idzie ku lepszemu:loveu: ;) oby :loveu: PS.Jak zacznę się powtarzac walnijcie mnie mocno w łepek bo to czas na odpoczynek:evil_lol: Quote
Recommended Posts