romenka Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 majafaja napisał(a):a coś mi się przypomina...jakieś fotasy miały być... ? Kochana jutro...zdjęcia jutro zrobię na dworze bo w domu juz jest tych zdjęć do groma. Quote
BasiaD Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 dianka wskakuj na 1 stronkę przypominać o sobie ciotkom! Quote
romenka Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Witamy wszystkie cioteczki z samego rana :multi: Z kupskiem Dianki już nie ma co się martwić że zatwarzdzenie ma bo wczoraj o 24-tej wyszłam z nią na dwór i zrobiła kooopę tylko taka luźniejszą.Ja zadowolona z wyników wróciłam się z nia do mieszkania i poszłam sama do łazienki.Wracam za min a ja widze na dywanie następną koooopę,też luźniejszą,na czystymn dywanie i smród nie z tej ziemi:crazyeye: więc nie zastanawiając się zaczęlam szybko sprzątać zanim TZ sie obudzi ale nie mogło być inaczej.Poczuł,pyta co tak śmierdzi a ja zrezygnowana stoje i piorę dywan..on nic tylko odwrócil się i stękną:oops: Potem już tylko spokojnie było,uff. Zasnęlam po 1-wszej modląc się by Dianie za kolejną minute nie przyszło robić kooopy. Także jestem niedpospana ale głodna,więc nie jest tak źle ;) a kawka...mniam,mniem... Mam nadzieje że wam smajku złego nie narobiłam:cool3: :oops: Quote
karusiap Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 dzien dobry kochane:loveu:no to mialas nocne przygody ale ciesze sie ze juz jest dobrze..milego dnia:lol: Quote
romenka Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Kobold2']Iwonka " diable rogaty" :lol: czemu glupio :crazyeye: Twoje bannerki sa naprawde piekne :loveu: wiec pracuj, bo ja bede miala dla ciebie wyzwanie :diabloti: cztery (moje) zwierzaki w jednym bannerku + napisy Sloneczko a może pochwaliłabyś się jakie to masz zwierzątka??:cool3: Nic nie wspominałaś a ja niepytałam nie no a teraz..!!!!!!!!!!!!!!Nie masz wyjścia!!!Szybko mów co to z słodziaki trzymasz i nie mówisz nic o nich:mad: Quote
romenka Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Co to może znaczyć jak psu co jakiś czas strasznie katar leje sie z nosa?TZ mówi że płacze wtedy pies bo to wydzielina jest.Człwoekowi z oczu płynie a psu może z nosa? Dianka bardzo jest zakatarzona.ale nie cąły czas tylko co jakiś i najbardziej wtedy jak popiskuje.Ona płacze wtedy??:-( Quote
romenka Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 O matko!!Diana zaczyna robić kupsko z domieszką krwi.Boże:placz: Idę zachwile do weta z nią! Trzymajcie kciuki! Co lepsze narobiła już pod siebie.Nawet nie wstała tylko kupsko zrobiła leżąc... Quote
supergoga Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 ROmenko, trzymaj się, co się stało suni. Mam nadzieję, że nie jest to pogorszenie zdrowia. Ze leki jej nic nie uszkodziły. Mam też prośbę, napisz mi jednak dane do przelewu: imię nazwisko oraz miejscowość i numer konta TZ-a. Jestem tak chora, z taka gorączką - że nie dam rady iść na pocztę wysłać przekazu na adres, a tak zrobię internetem. Czekam i dziś wyślę, to TZ wypłaci i Ci da dla Dianki. Quote
Kobold Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 No nie :placz: a tak ladnie sie zaczelo. Pierwszy post Romenki byl taki optymistyczny, mimo malych turbulencji nocnych. Dobrze pewnie biedna sniadania nie zjadla i kawy nie wypila :shake: a tu znowu problemy :placz: No i na dodatek wkurza mnie to, ze siedze tu bezczynnie i nic nie moge pomoc :angryy: Iwonko trzymaj sie :glaszcze: Biedna Dianka, Biedna Romenka :-( Quote
romenka Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Kochani wróciłąm z lecznicy.Dianka dostała jakieś zastrzyki na zatrzymanie biegunki i jeszcze na coś tam jeden z nich to przeciwbólowy i przeciwzapalny. Zapłaciłam 36 zł:crazyeye: ale pewnie dlatego że nie było tych lekarzy co ją leczą:shake: Wszystkie leki w tej chwili Dianka ma odstawione.Do wieczora nic nie może dostać do jedzenia dopiero na wieczór troszkę... Bonharen dostanie ale również wieczorem. Bidna jest bardzo dzisiaj.Jak zobaczyłam że zrobila po siebie to się załamałam:-( Teraz niech sobie odpoczywa biedulka. Lekarz powiedział że za dużo leków,za dużo flory bakteryjnej i najlepiej w tej chwili nic nie podawać jej. Quote
romenka Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 supergoga napisał(a):ROmenko, trzymaj się, co się stało suni. Mam nadzieję, że nie jest to pogorszenie zdrowia. Ze leki jej nic nie uszkodziły. Mam też prośbę, napisz mi jednak dane do przelewu: imię nazwisko oraz miejscowość i numer konta TZ-a. Jestem tak chora, z taka gorączką - że nie dam rady iść na pocztę wysłać przekazu na adres, a tak zrobię internetem. Czekam i dziś wyślę, to TZ wypłaci i Ci da dla Dianki. O jej biedulko wygrzewaj się!!!Może niech ktoś Ci bańki postawi??Ale pamiętaj po bańkach musisz leżeć!!! Co do pieniążków zaraz Ci napisze dane ale Ty nie śpiesz się,najpierw najważniejsze jest Twoje zdrowie a ja o pieniązki poprosiłam już AFN. I jeszcze jedno:Co do tych pieniązków co wyślesz.Ja nie będę je traciła na leczenie Dinki tylko powoli będę skladać na bonharen.Niedługo może będę robić wloski Eliinfo więc już będzie więcej...a to zawsze coś:multi: Quote
Kobold Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Bonharen dostanie ale również wieczorem. Czyli musisz isc dzisiaj jeszcze raz do weta?? Martwi mnie ta krew w qoopie i to, ze nie probowala nawet sie podniesc. Czyzby nie czula, ze musi?? Spytaj go jeszcze raz (moze bedzie inny wet) Ach romenka, romenka stale stres :-( Kiedy ty znajdziesz chwile by pomyslec o sobie? :shake: Quote
zurdo Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ja naprawdę boję się już tu wchodzić do was, już nic mi nie zostało, co mogłoby mi jeszcze opaść... Miejmy nadzieję, że ta krew to raczej z końca drogi. I mam nadzieję, że Romenka prześpi się troszkę w dzień zamiast wlewać w siebie kawę. Trzymajcie się. Quote
romenka Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Dokładnie,jeszcze raz do wet pójdę dzisiaj z Dianką i wtedy powiem jeszcze raz ale tym razem tej p. doktor co ją leczy. O mnie się nie martw Aniu,naprawdę.Ja sobie poradzę gorzej z Dianką.Ona taka biedna. Gdyby psiaki mówić umiały a tak dooopa,nic nie wiemy!!! Quote
romenka Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Dianka śpi.Ja za chwilkę biorę się za czyszczenie dywanu(długo się nie nacieszyłam że czysty:diabloti: ) Potem musze posprzątać w mieszkaniu. PS.Aniu wyślij mi zdjęcia swoich psiaków:lol: Quote
romenka Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Z bazarku ode mnie będzie 87 zł :loveu: także o tyle będziemy mieli więcej dla Dianki. Bardzo wszystkim dziękuje :Rose: Quote
romenka Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='romenka']Ok skany za chwilke wkleje najpierw obliczenie:straciłam w klinice:123 zł potem 29 za zastrzyk potem 26 za zastrzyk potem znów 26 za zastrzyk potem 23 za zastrzyk i 54 za usg i zastrzyk i 8 zł wczoraj za podanie bonharenu = 289 zł Dzisiaj za te badania pójde po fakturę bo maja mi wystawić. W aptece: 26 zł,9 zł, 47 zł, 7zł = 89 zł -faktury wyślę dzisiaj te które wysylaam i te które nie wyslałam. 10 zł dałam TZ-towi konisi ponieważ nie mieli benzyny a też nie mogłam ich tak zostawić a i tak mnie wozili na każde moje zawołanie. 289+89+10 =388 zł I teraz jeśłi dobrze liczyłam:poprosiłam AFN o przelanie na konto TZ-a 220 zł teraz ostaniuo poprosiłam o następne 100 zł. Od zurdo dostałam 40 zł i od shirrrapeiry 27 zł.Moje 50 zł więc sumując wychodzi 437 zł i od tego odjąć 388 zł= 49zł i tyle powinnam mieć jk dobrze liczę. Jeśli się gdzieś pomyliłam proszę napisać ;) tylko błagam bez krzyku :oops: _______________________________________________________ 49 zł mi zostało z tych pieniązków co ostanim razem prosiłam o przelewy(nie licze wczorajszej prośby)teraz: wydalam w klinice 8 zł za zastrzyk z bonharenu i 8 zł za Rumen tabs.Potem 21 lutego w aptece straciłam 23 zł(dzisiaj wyślę wam skan z faktury) no i dzisiejsza klinika 36 zł.Sumując: z tych 49 zł(nie liczę tu dzisiejszej kliniki) zostaje mi 10 zł + 100 zł o które poprosiłam = 110-36=64 zł i tyle powinnam mieć na Diankę!!! No rozliczyłam się więc moge iść działać ;) Quote
romenka Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Faktur z apteki z 21 lutego Faktura z kliniki (już chyba raz wysylana) Paragon z dziesiejszej wizyty w klinice: Quote
romenka Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 o jej z tego wszystkiego aż zasnęłam:oops: OK,posprzątane już mam,rozliczona jestem,wyczyściłam dywan,wyspana i niedlugo z Dianką do weta na zastrzyk. Dzisiaj ją wypuszczę.Niech sobie pogania bez smyczy może wtedy swobodniej się poczuje i będzie chciala sie zalatwiać. Przepraszam wszystkich za brak zdjęć ale nie w głowie mi teraz...:oops: Niedługo TZ przyjdzie i mm nadzieje żenie powie że mu śmierdzi w domu. Mnie okropnie nerki bolą i cał jestem jakaś zrezygnowana.Jutro pewnie będzie lepiej tyle że ja jutro do szkoły.Nie wiem jak ja zostawię samą Diane na tyle godzin.Pomyśle... Quote
Kobold Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Romenka nerki cie bola :crazyeye: powinnas isc z tym do lekarza!! Boszeee moim zdaniem,ty za duzo masz na glowie :-( Juz raz mialas problemy,prosze nie lekcewaz tego :shake: Quote
romenka Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Bolą,bolą ale mnie często bolą nerki. Niedługo pójdę do lekarza prosić by mnie przyją 8-smego bo się niezałapałam i od razu powiem o bólach bo niestyety nie tylko nerki ale mam skurcze jajników jakby dość silne,ale spokojnie,będzie dobrze;) Quote
Kobold Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Romenka zurdo ma racje, co ty jeszcze wyciagniesz z rekawa. :shake: Przeciez w pierwszej lini powinnas bezwzglednie dbac o siebie i dziecko.A ty co robisz :mad: przeciazasz sie do granic wytrzymalosci.Tak nie mozna :shake: Nie ukrywam, ze martwie sie stanem zdrowia Dianki ale przerazona jestem do glebi twoim stanem zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!! To sie musi zmienic!!!!! Natychmiast!!!!! Quote
Recommended Posts