Kobold Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 i bez kartki z danymi nie wylaz z domciu :eviltong: a tak wogle u doktorka byla??:mad: Quote
romenka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Kobold napisał(a):i bez kartki z danymi nie wylaz z domciu :eviltong: a tak wogle u doktorka byla??:mad: Słoneczko jeszcze nie ale już baaardzo niedługo ;) także trzymajcie mocno kciuki za Diankę. Quote
romenka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Kobold napisał(a):i bez kartki z danymi nie wylaz z domciu :eviltong: a tak wogle u doktorka byla??:mad: A czy może z tym doktorkiem to o moje zdrówko pytasz :razz: Jeśli tak to była:evil_lol: ale wizyta dopiero 8-mego:roll: Quote
Kobold Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 ja tam kciuki trzymam ale jeszcze mam nozki i w razie czego ty wiesz........:evil_lol: Quote
Kobold Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :flaming::flaming::flaming::bigcry::bigcry:nie pisze wiecej:placz: a badania na tokso??? Quote
romenka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Kobold']:flaming::flaming::flaming::bigcry::bigcry:nie pisze wiecej:placz: a badania na tokso??? :glaszcze:Badanie na toksoplazmoze zrobiłam,słoneczko nie martw się jednak wyniki u gina a wizyta dopiero 8-mego i wtedy dopiero dowiem się jaki wynik ale będzie dobrze:multi: Dziękuje za pamięć Kobold :Rose::buzi: Quote
loozerka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Kobold']no nieeee ja sie:flaming:co wy "bierzecie" ;) :cool3: ze tak szybko odpowiadacie :loveu: nazwe poprosze :eviltong: ja jadę na amfie :evil_lol: Quote
Kobold Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 loozerka napisał(a):ja jadę na amfie :evil_lol: wiedzialam,ze te moje, smieszne w ksztalcie koraliki to do d...y sa.:evil_lol: Quote
romenka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Kobold'] grzeczna dziewczynka :lol: Kochana skąd Ty bierzesz takie cuda:razz: ?? No i jak je wstawiasz??:cool3: Jednak jesteś lepsza niż Ci się wydaje nawet z tymi swoimi koralikami...;) Quote
romenka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Kochani kubraczek doszedł przed chwileczką :loveu: Jest prześliczny:loveu: Vika_Bari dziękuje z całego serca!!!! Gdybym wiedziała że tak późno mi go przyniosą to pojechałabym do Dianki:shake: Quote
Kobold Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 hurra :multi: :multi: super :loveu: a kiedy jedziesz do Dianki ?? Fotki,fotki koniecznie :multi: a Gify laduje ze stron internetowych, kopiuje na desktop a potem przez ImageShack na dogo :evil_lol: Quote
supergoga Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Romenko, ja kontroluję ewentualne wpłaty na allegro. Mysle jednak, że lepiej będzie jak ja będe też wysyłała zdjęcia, bo inaczej się nam pomyli. Mam tez napisane takie fajne podziękowanie za wsparcie - wyslę razem z fotkami. Jesli więc możesz, wyślij mi emailem nie pomniejszone 2-3 fotki, takie najlepsze Dianki, a ja będę po jednym wysyłać - wtedy przejdą nawet w moim kompie. Tak bęzie chyba lepiej. Dobrze byłoby tylko żeby z AFN napisali te wpłaty z allegro - bo inaczej nie będę wiedziała. Quote
romenka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Kochani byłam u Pani weterynarz i jest problem.Nie moge Diany zabrać na żadno prześwietlenie(wiecie kiedy:razz: ) ponieważ Diana musi być na czczo a to jest nielada kłopot więc pozostaje nam zabranie jej do mnie i dopiero wtedy. Mam w tej chwili kontrole co i ile może kosztować.Więc tak:Prześwietlenie z uśpieniem kosztować będzie ok 80 zł ale prześwietleń musi być 3 (kręgosłupa,kręgów szyjnych i bioder) te dwa kolejne prześwietlenia beda kosztować ponad 30 zł czyli bedą dużo tańsze) i teraz badanie krwi którym bedzie wszystko jak również to czy Diana może być uspana a na to trzeba mieć wyniki wątroby i nerek) i kosztować będzie ok 70 zł.Na wszytko będe miala fakture :evil_lol: :eviltong: .Pani będzie podawać jej bonharen jednak żadnej odpowiedzialności za to nie bierze:shake: a każdorazowe podanie będzie kosztowało ok 25 zł. I co wy na to?? W takim razie będę chciała Dianę jak najszybciej wyciągnąć ,może już w środę ale jest znów pod gorkę ponieważ między 4 a jedenastym lutym mussze jechać do Tomaszowa z nowiną o dzieciątku (w końcu już najwyższy czas bo ostanim razem się nie udało z powodu śmierci TZ-a babci[']) więc nie wiem w końcu co mam robić.Mi zależy na jak najszybszym wyciągnięciu jej ale nie będę mogła jej zabrać.Była by ta możliwość ale musiałby Diankę ktoś na 2-3 dni przetrzymać. Napiszcie jeśłi macie jakieś pomysły:-( Quote
karusiap Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 kurcze ciezka sprawa...kto przechowa biedna Dianke??a hotelik jakis wchodzi w gre? Quote
romenka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 karusiap napisał(a):kurcze ciezka sprawa...kto przechowa biedna Dianke??a hotelik jakis wchodzi w gre? oj cięzka.Zaraz może poszukam w mapie dogo... Hotelik wolalabym żeby odpadł ponieważ każdy grosz jaki idzie na Diankę wolę oddac na leki i karmę a że pieniędzy nia ma jak narazie dużo to każdy grosz się liczy. Co do karmy rozmawiałam z ASICĄ i ona doradza BRITE i chyba tak zrobię.Kosztuje 60 zł (jeśli uda się zalatwić hurtowo) a powinna wystarczeć prawie na miesiąc. Nie wiem kombinuje jak moge by pieniążków starczyło :oops: Quote
romenka Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Cos mało osób Dianka zagląda do Ciebie :-( Quote
AnetaW Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 romenko od kiedy do kiedy trzeba ją przechować? :razz: nic jeszcze nie obiecuję, tak tylko pytam...;) Quote
romenka Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 AnetaW napisał(a):romenko od kiedy do kiedy trzeba ją przechować? :razz: nic jeszcze nie obiecuję, tak tylko pytam...;) Anetko przez jakieś 3 dni.Między 5 a 9-tym lutym.My chcemy tak jechać dosłownie na parę dni góra 4 ale myslę że po 3 dniach wrócimy.Anetko jeśli ktoś by ją przechował ja już bym ją wyciągneła nawet dzisiaj. Quote
romenka Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Śniła mi się dzisiaj Dianka p. dyrektor schroniska.Wszystko bylo takie piekne we śnie.Dianka mogła jechać do mnie a p. dyrektor mówiła że mi pomoże w razie jakbym miała klopoty z leczeniem jej.I oby podobnie było w rzeczywistości i bez żadnych kłopotów mi ją wydano. Quote
AnetaW Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 a jak ona z kotami żyje? wiadomo, albo możesz sprawdzić? Quote
romenka Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 AnetaW napisał(a):a jak ona z kotami żyje? wiadomo, albo możesz sprawdzić? Anetko koty od razu zagryza na wstępie!!!Niestety :placz: Czyli nic z tego??:placz: Quote
AnetaW Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 mam cztery koty w domu i nie mam gdzie ich zamknąć bo w jedynym pomieszczeniu z porządnymi drzwiami i ogrzewanym mieszka ONka która też zagryza koty więc niestety...:shake: Quote
romenka Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 AnetaW napisał(a):mam cztery koty w domu i nie mam gdzie ich zamknąć bo w jedynym pomieszczeniu z porządnymi drzwiami i ogrzewanym mieszka ONka która też zagryza koty więc niestety...:shake: A gdyby ja zamknąć z onk-ą??Ona psów się nie czepia chyba że twoje psy czepią się jej?:-( Jak nie to w takim razie trzeba będzie szukać kogoś innego albo zabrać ją dopiero jak przyjadę. Rozumiem Anetko.Nie martw się będzie dobrze. Quote
Recommended Posts