Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No tak,ale jestem mądra :evil_lol: ;)

Byłam dzisij w klinice i już mam fakturę na 105 zł od dnia tego wyrównania o które poprosiłam czyli:
[quote name='romenka']kochani czyli z pieniędzy Dianki zostaje mi 117 zł i teraz faktury jakie mam to : za Esencjale Forte za które zapłaciłm 29.90 zł (nie policzyłam tej faktury ostatnio a mam ją z 10 kwietnia) i za wczorajsze leki czyli ranigast i tramal za 16.30 zł i faktura za zdjęcia RTG za 142 zł i za taksówkę 40 zł więc sumując wydałam 228 zł więc ze 117 zł - 228 zł = -111 zł (te faktury za chwilkę zeskanuje)
Teraz jeszcze dodaje do niech 15 zł za bazarek Shirrrapeiry i dodaje 50 zł od Dagi27 która była winna 100 zł =-46zł i tyle straciłam i powinnam mieć tyle że zaznaczam to jest na minusie.

Mam jeszcze 10 euro od Dusje:Rose: i 10 euro od Kobold:Rose:- których jeszcze nie zamieniłam na złotówki.

Kochani faktury za taksówkę nie mam ale mam paragon.Czy on wystarczy??

Zaraz również zapytam się Dagi czy oddała 50 zł które jest jeszcze winna?

Ostatnio poprosiłam AFN o przelanie 200 zł na konto więc za chwilkę je odliczę.
-46 zł miałam od tego odejmuje 105 zł =-151 zł
200zł - 151zł=49zł + 50 zł od dagi27=99 zł - i tyle mam w tej chwili nie licząc 20 euro ;)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam właśnie do dr Jagielskiego i w następnym tygodniu muszę się umówić z nim na konsultacje co dalej z Dianką robimy. W każdym bądź razie powiedział że Dianka ma potężną chorobę zwyrodnieniową kręgosłupa no i te zmiany w odcinku szyjnym jednak mówi że to nie jest przyczyną tych bólów-chyba.
Dianka będzie miała wykonane następne badania które przybliżą jej stan chorobowy ale w tej chwili nic jeszcze nie wiem.

Oczywiście z Dianką będę musiała pojechać na konsultacje.

Posted

O Boże :placz::placz::placz: Zapomniałam że dzisiaj mam ostanie spotkanie w szkole rodzenia a ja już się umówiłam z Panią po odbiór bonharenu :placz::placz::placz:
Kochani kto mieszka na powiślu??
Bardzo bym prosiła by ktoś odebrał Bonharen od tej Pani bo mi już głupio znów spotkanie odłożyć:placz::placz::placz: Tylko po odbiór a ja już bym dojechała by odebrać od kogoś z was.

Posted

Romenka, to nie tylko madralinska dziewczynka :loveu: wiadomo egzaminy zdane na piatkach :multi: ale tez zapominalska :evil_lol: No ale na szczescie wszystko sie wyjasnilo i ratunek nadszedl w odpowiednim momencie, dzieki Ani 14p :multi: Teraz czekamy, co powie dr.Jagielski.

Posted

:klacz: Romenka jestes tak wspaniala kobieta,ze nie ma dla Ciebie slowa;cudowna,wspaniala...................:multi: Podziwiam Cie bardzo,bardzo!!!!!!!!!!Szkoda,ze nie mieszkam blizej i nie moge Cie poznac:-( BARDZO zaluje:-( :-( :-( Szkoda:placz:
Kiedys tez chcialam brac psiaczki na tymczas,ale maz sie nie zgodzil,wiec tylko obserwuje i wspolczuje.Pragne pomoc,ale...niestety nie jestem sama zeby decydowac:shake:
Jestescie niektore Panie wspaniale

Posted

pucka69 napisał(a):
Romenko! A jak ksiązka o ciazy i noworodkach ? Przejrzałas chociaż? Ona gruba - żebys zdążyła zanim dziecko dorośnie :):):)

Pucka to Ty???:evil_lol:
Oż ty cholero :evil_lol:;) a ja pytałam się kto mi ją wysłała i była cisza :mad:
Powiem Ci że książka jest świetna.Wiele rzeczy można się z niej dowiedzieć i naprawdę mądrze piszą.
Jednak nie czytałam jeszcze ale przeglądnęłam z wierzchu ale nie oddam póki nie przeczytam :eviltong:
Pucka dziękuje bardzo :Rose::buzi:

Posted

Sandrunia 29 napisał(a):
:klacz: Romenka jestes tak wspaniala kobieta,ze nie ma dla Ciebie slowa;cudowna,wspaniala...................:multi: Podziwiam Cie bardzo,bardzo!!!!!!!!!!Szkoda,ze nie mieszkam blizej i nie moge Cie poznac:-( BARDZO zaluje:-( :-( :-( Szkoda:placz:
Kiedys tez chcialam brac psiaczki na tymczas,ale maz sie nie zgodzil,wiec tylko obserwuje i wspolczuje.Pragne pomoc,ale...niestety nie jestem sama zeby decydowac:shake:
Jestescie niektore Panie wspaniale

O jejku :oops: za co te pochwały:roll:
Ale dziękuje aż mi się na serduszku słodko zrobiło :multi:
Sandrunia już sam fakt że jesteś na dogo czyni z Ciebie tak samą wspaniałą osobę :loveu:

Posted

Eh Dianulo, przepraszam, ze dopiero teraz ale twoj nowy kumpel (tymczasowy :p) zaprzatnal nam tak w glowie, ze zamiast u ciebie to siedzimy u niego :oops: Mizanka dla ciebie i Romualdka i pamietaj, ciotki ciebie tez kochaja :loveu:

Posted

Kobold napisał(a):
Eh Dianulo, przepraszam, ze dopiero teraz ale twoj nowy kumpel (tymczasowy :p) zaprzatnal nam tak w glowie, ze zamiast u ciebie to siedzimy u niego :oops: Mizanka dla ciebie i Romualdka i pamietaj, ciotki ciebie tez kochaja :loveu:

:loveu:
A Dianka ma się dobrze :multi: Śpi dużo i nie zwraca uwagi na swojego nowego tymczasowicza ;)
Ok kochani ja teraz muszę już zacząć brać się za swoje sprawy bo dzisiaj mi się ich nazbierało :-(

Posted

pucka69 napisał(a):
ale dlaczego miałabyś oddawać te ksiazke? jak dziecko dorośnie to sprzedasz na bazarku :):):)

:loveu::loveu::loveu:w takim razie bardzo dziękuje za piękny prezent :loveu::loveu::loveu:
:Rose::buzi::Rose:

Pucka jesteś kochana :buzi:

Posted

romenka napisał(a):
:loveu:
A Dianka ma się dobrze :multi: Śpi dużo i nie zwraca uwagi na swojego nowego tymczasowicza ;)
Ok kochani ja teraz muszę już zacząć brać się za swoje sprawy bo dzisiaj mi się ich nazbierało :-(

Dobrze,ze Dianka czuje sie juz lepiej,tyle biedactwo wycierpialo,ze brak slow.Jak Ty sie czujesz,jak dzidzius dobrze(w brzuszku:lol: )?

Posted

Nawet nie wiecie ile radości mi sprawiacie kiedy czytam takie posty. AsiaK- wiem słoneczko że jesteś i obserujesz wątek,to widać...:loveu:
Sandrunia oczywiście zapraszamy jak najbardziej na wątek Dianki :loveu: :buzi: i bardzo fajnie że do nas się przyłączyłaś :loveu: Dziękuje Wam za wszystko :Rose::smilecol:

A dzidziuś chyba dobrze bo kopie mamę jak mały piłkarz :evil_lol: Niedługo będę robiła badania i się okaże czy aby na pewno...
I o to on :evil_lol:

Posted

Sandrunia 29 napisał(a):
Czy to zdjątko dla mnie:cool3: ?Sliczny brzusio,tylko czekac jak wyjdzie.Ja mam synka Sebastianka,a za 3 lata planuje ciaze i chcialabym Monike,a jak nie to Damianka

Sandruniu dla Ciebie też :loveu: ale również i dla cioteczek z dogo,a co niech się napatrzą i pozazdroszczą :evil_lol: ;) choć wątpię by któraś z nich chciała jeszcze raz nosić ze sobą bukłaczek :evil_lol: choć to jednak ma swoje uroki i pewnie jak już malec wyjdzie na świat będzie mi brakowało brzuszka :-( choc już się robię szersza niż dłuższa :razz::diabloti:

Gratuluje syneczka i oczywiście trzymam kciuki za Monisie :loveu: i koniecznie wycałuj Sebastianka od cioci Romenki :loveu:

Posted

:multi: aaaaaaaa :multi: Junior :loveu: nareszcie :multi: no pewnie, ze niektorych zzera zazdrosc :lol: boooski Juniorku, kopaj Mamusie, kopaj, tylko nie za mocno :loveu:

Posted

Iwonko, ty masz tam chyba całą drużynę piłkarską ;)
A ja upierdliwie znowu odświeżę temat - jak tam wybór imienia? Ja mam jedno wymarzone, tylko nie wiadomo dla kogo... Najwyżej kiedyś nazwę tak psiaka :evil_lol:

Posted

zurdo napisał(a):
Iwonko, ty masz tam chyba całą drużynę piłkarską ;)
A ja upierdliwie znowu odświeżę temat - jak tam wybór imienia? Ja mam jedno wymarzone, tylko nie wiadomo dla kogo... Najwyżej kiedyś nazwę tak psiaka :evil_lol:

Jakie?:razz: