romenka Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 karusiap napisał(a):ja caly czas zagladam do Was kochani i mocno kibicuje:loveu: Wiem kochana i bardzo Ci dziękuje :Rose: .Nie raz tylko myślę jak mam zły humor że cioteczki zapomniały już o Diance co niektóre ale zaraz po tym jakoś to moje myślenie przyciąga Was do wątku Dianki i znów zaczynam wierzyć że Dianka ma swoje ciocie które pamiętają.... Quote
shirrrapeira Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ja tez zagladam, chociaz ostatnio czesciej czytam ustawy budzetowe i ustawy bankowe i prawo finansowe, ale zawsze podczytuje co tam u Ciebie Dianko i Romenko. Trzymajcie sie. Quote
Neris Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Powinnaś mieć zakaz wychodzenia na ulicę. Co to jest że znajdujesz wszystkie bidy jakie tylko można? Quote
romenka Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Neris tu akurat możemy sobie ręce podać :cool3::placz: zaraz wstawię fotkę Quote
shirrrapeira Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Iwonka Ty przyciagasz zawsze najwieksze bidy one wiedza gdzie szukac pomocy. Quote
LittleMy Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 o jakie wlochate cudo :loveu: a skad jak i w ogole jak znalazlas ? Quote
romenka Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Psiaka znalazłam koło hali kopińskiej kiedy szłam do szkoły. Biegł przez ulicę tą dwupasmową między samochodami :placz: Cały dzień spędził ze mną w szkole a tera jest u mnie w mieszkaniu tyle że ja już chyba zwariuje :placz: Quote
romenka Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Piesek jest bardzo grzeczny.Zero agresji ,nawet lękliwy na początku. Do dużych psów troszkę zadziorny ale nie do suk. Z Dianką dobrze sie dogaduje. Myślę że komuś nawiał bo takie cudo chyba nikt nie wyrzucił :cool3::mad: Quote
LittleMy Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 jeszcze nie wariuj , jeszcze troche :diabloti: no, a on pewnie rzeczywiscie komus uciekl, zgubil sie... ma obrozke? moze rozplakatowac okolice ? jejku, on wyglada zupelnie jak pluszowa zabawka :loveu: Quote
karusiap Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 jakie piekne:loveu:na pewno ktos go zgubil,a romenka moze jeszcze nagrode dostanie za zanlezienie:cool3:ale Dianka jest wyraznie oburzona:evil_lol: Quote
romenka Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 To prawda psiak wygląda jak pluszak a nie żywe stworzenie. Kochani zakładam mu zaraz wątek nowy. A i psiak nie miał żadnej obroży na sobie :-( Quote
romenka Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5376026#post5376026 Jego wątek,proszę pomóżcie chociażby podnoście do góry niech jak najwięcej osób zobaczy :placz: Quote
zurdo Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 ło matko, Iwonko, jak ty to robisz?! Ale taka piękność na pewno się zgubiła, poprzeglądam ogłoszenia, jestem pewna że właściciel szybko się znajdzie. A jak nie - podrzucimy Koboldowi drugiego pluszaka. Quote
romenka Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Hehehe,to samo Martuś pomyślałam jak go znalazłam :evil_lol: Quote
Kobold Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 :mdleje:jesusiczku Ciotki, nie lamcie mi serca:placz: gdybym tylko mogla, to nawet sekundy bym sie nie zastanawiala :placz: Mialam nawet parszywe mysli, czy nie zarabac TZ-a :ices_bla:ale on w sumie dobry chlop, tylko zwierzynca nie chce powiekszac:sad: Tak, tak, zaraz go przyciagnelam do kompa i placzliwym glosem oznajmilam: patrz braciszek dla Szelki, tylko czarno-bialy, moze wezmiemy?? Prosze :-( Niestety nie ulegl moim prosbom :placz: Przeciez to Havan, to nie mozliwe, zeby psiak byl bezpanski, juz na zdjeciach widac, ze ktos dbal o jego futro. Przesliczny, maly Puszek :loveu: Quote
shirrrapeira Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Piekny psiak mam nadzieje, ze sie znajdzie wlasciciel i bedzie i Iwonka szczesliwa i wlasciciel. Quote
Kobold Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 No dobra nerwy opadly, choc zapewne walczysz z piakami i nie ma sie co dziwic. :shake: Ten tamat przerabialismy juz parokrotnie i wiemy ze opcja trzeciego psa w Twoim przypadku nawet na pare dni, jest nie tylko niemozliwa ale i wykanczajaca Ciebie, Dianke i Romcie. :-( Moze dopisz na watku Pluszaka, ze domek tymczasowy potrzebny jest natychmiast :placz: A ja jeszcze mam pytanko i daleka jestem od denerwowania Ciebie ale jak juz wiesz, potrafie czasami byc upierdliwa :diabloti: Jak poszedl Ci angielski i kiedy robisz morfologie, no i jeszcze to spotkanie z Rodzicami Pana Mariusza :oops: Quote
romenka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Kochana Aniu ja myślę że to kwestia kilku dni psiaka u mnie i odnajdzie się właściciel choć nie jest wykluczone że tymczasu dla niego szukac nie będe jakby coś Diance odwaliło. A moja morfologia będzie robiona w tym tygodniu jednak ja dowiem się dopiero 4 czerwca jak wyszła i glukozę też będę powtarzała teraz razem z morfologią. Angielski 4 :loveu: ale nawet się nie spodziewałam że takie proste rzeczy nam dadzą :evil_lol: a ja panikowałam :oops: Dianulka dobrze,biegunka już znikła na dobre :multi: .Je dużo,pije dużo i pięknie stawia już nóżki. Chce sie bawić na dworze :loveu: ,biega i obszczekuje wszystkich psich sąsiadów :evil_lol: Quote
Kobold Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :multi: :loveu: no i my poprosimy zawsze o takie njusy :loveu: :multi: Tydzien dobrze sie zaczyna i tak trzymac :p A Pluszak napewno odnajdzie wlasciciela :lol: Quote
romenka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Oj tak Aniu Pluszak musi odnaleźć swojego Pańcia,no albo odwrotnie ;) Dianka jest bardzo grzeczna. Ja nie wiem ale ona sobie wybiera psiaki. Do jamniczki też nie była agresywna a ja byłam pewna że do tego trzpiota będzie gorzej się zachowywać a tu takie cuś :evil_lol: ale ja chyba wiem o co chodzi:jeśli Dianki nikt nie zaczepia,przechodzi koło niej obojętnie tak jakby jej nie widział to Dianka olewa. Na początku psiak przeszedł koło jej tyłka a ona jest bardzo wrażliwa na tą część ciała i próbowała Pluszaka szczypnąć zębiskami jednak mały zrozumiał i teraz już z daleka...więc i Diance wcale jego pobyt w mieszkaniu nie przeszkadza i identycznie było z jamniczką. Quote
ara Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Na początku myslałam, że to żart:lol: on naprawdę jak zabawka wygląda:loveu: Są kursy, które opłaca się na bieżąco, parę lat temu za teorię zapłaciłam 30zł, a ceny jazd były różne, zależy jakim samochodem chciało się jeździć. Quote
zurdo Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 romenko, angielski dobrze ci poszedł nie dlatego, że był łatwy, tylko dlatego, że ty jesteś mądra. Cieszę się, że Dianka znowu wraca do formy. A co do pluszaka - może trzeba poprosić kogoś, kto mieszka na Ochocie, żeby tam porozwieszał ogłoszenia? Quote
Recommended Posts