dusje Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 W tym szczegolnym dniu dla nas zywych i tych ktorzy juz T A M........ Pamietamy o Was, nosimy w sercach naszych i wierzymy ze Sw.Franciszek nie opuszcza Was ani na chwile. Dianko, Reksiu, Lucky , Berusiu i Wy kochane istoty nieznane mi z imienia, lecz kiedys porzucone na pastwe losu i cudownie uratowane przez wspanialych ludzi.... Dzis jestescie w swoim raju a my wciaz wspominamy szczesliwe chwile. Dzieki Wam jestesmy LUDZMI, dziekujemy. Quote
Kobold Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Dianulko kochana, niedane bylo mi Cie poznac, choc tak bardzo tego pragnelam. Przyjechalam za pozno........wybacz......... Dopiero teraz moge Cie pozegnac tutaj, na Twojej stronce choc i tu tez sie spoznilam........tak mi przykro i tak strasznie zal...... ...to dla Was Iwonko On w r ó c i (FJ Klimek) Zaplacz kiedy odejdzie, jesli Cie serce zaboli, ze to o wiele za wczesnie choc moze i z Bozej woli. Zaplacz bo dla placzacych Niebo bywa laskawsze lecz niech uwierza wierzacy, ze on nie odszedl na zawsze . Zaplacz kiedy odejdzie, uron lze jedna i druga, i – przestan nim slonce wzejdzie, bo on nie odszedl na dlugo. Potem rozgladnij sie wkolo ale nie w góre patrz nisko i - moze wystarczy zawolac, on moze byc juz tu blisko . . . A jesli ktos mi zarzuci ze swiat widze w krzywym lusterku to ja powtórze : on w r ó c i . Choc moze w innym futerku . . . Quote
aisaK Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Dianka-pamiętam o tobie...Ty pamiętaj tam gdzie biegasz o mojej Lori. Quote
romenka Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 O Diance nie da się zapomnieć. Ile razy patrzę się na łużko widzę Diankę.Codziennie maleńka moja Cię wspominam,codziennie. Nawet od niechcenia...W sercu pozostaniesz juz na zawsze a wspomnienia o Tobie nikt nie wymarze...Wydje mi się Dianko jakbym miała Ciebie przez całe swoje życie. Byłaś,jesteś i będziesz MOJA! Quote
Kobold Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 .....Daj nam wiare, ze to ma sens...ze nie trzeba zalowac Przyjaciól....ze gdziekolwiek sa, dobrze im jest...bo sa z nami....choc w innej postaci....... Dianulko bedziesz z nami zawsze............ Quote
t_kasiek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='romenka']Wydje mi się Dianko jakbym miała Ciebie przez całe swoje życie. Byłaś,jesteś i będziesz MOJA! :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
romenka Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Dianulko noszę Cię codziennie w sercu. Moja kochama psinko. Ile zdjęć tyle wspomnień i kiedy je oglądam tak bardzo mi brakuje Ciebie Dianko. Ciężko jest myśleć kiedy smutek w sercu bo chciałabym byś była tu ze mną, zdrowa... Quote
Dinka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [*] [*] [*] [*] współczuję Ci z całego serca... Quote
Sandrunia 29 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Wciąż myślę o Tobie Dianko:-(Nie zapomnę Nigdy!!!!!!!!!!!:shake: Quote
romenka Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Dianko wciąż mi Ciebie brakuje :-( Myślę nie raz że gdybym nie zabrała Ci życia to jeszcze mogłabyś być z Nami tyle że nie wiem z jakim skutkiem:-( Nie wiem Dianko.Moje myśli się ciągle miotają a ja nie wiem czego Ty ode mnie psinko oczekiwałaś i to tak boli ciągle:-(Teraz już zapóźno.... Quote
Sandrunia 29 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Dianus pamietamy o Tobie:placz:i brak Nam Ciebie:-( Quote
amikat Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Wiesz Romenko - tak sobie myślę... masz psiego aniołka - stróza... Pewnie bardziej skutecznego od ludzkich. Teraz Dianka sie Tobą opiekuje! Quote
romenka Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Tak często myślę że Dianka była jedyna w swoim rodzaju.Takiego psiaka jak ona już nigdy mieć nie będę!!! To aż dziwne że pomimo takiego bólu jaki musiała znosić była taka wspaniała!!!!! Dianko moja ale pewnie gdyby nie to że widziałam jak cierpisz w schronisku nigdy bym Cię nie miała :-(Twoja choroba Dianko połączyła NAS na zawsze i już do końca zostaniesz ze mną moja kochana psinko. Quote
romenka Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 amikat napisał(a):Wiesz Romenko - tak sobie myślę... masz psiego aniołka - stróza... Pewnie bardziej skutecznego od ludzkich. Teraz Dianka sie Tobą opiekuje! Pięknie napisałaś!!!Tylko dlaczego mi jej brakuje?Mam wrażenie że wyrządziłam jej wielką krzywdę pozbawiając ją życia:placz: Chyba sobie tego nie wybaczę!!!|Za kazdym razem kiedy ide na balkon zawsze sobie ją wspominam i widzę jak biega po polanie,jak szuka patyków by jej rzucać, jak chodzi za Kingą a ja z balkonu obserwuje :placz: To jest tak jak z Dragonikiem,za każdym razem kiedy jadę autobusem drogą gdzie go znalazłam to wspominam... Pieski moje...Mam nadzieje że teraz dopiero jesteście szczęśliwe. Już nie umiałabym pozbawić zabawy,snu,dotyku...:-( Quote
amikat Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Romenko - miała Ciebie i to było lekarstwo najlepsze! Przepraszam za offa - ale ten mały tyle szczęscia na razie nie ma... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93931 Quote
Sandrunia 29 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 :-(Szkoda ze nie ma jej juz wsrod Nas Quote
amikat Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Jej nie ma.... żal pozostał ale są inne dobki.... one nie miały swojego człowieka często nawet przez dzień..... Quote
Sandrunia 29 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Pusto na dogomanii bez Niej:placz: Quote
romenka Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Dianka nie zniknęła,pamięć o Niej została wyryta w Naszych sercach. Dla mnie zawsze będzie istnieć. Quote
Recommended Posts