Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W tym szczegolnym dniu dla nas zywych i tych ktorzy juz T A M........

Pamietamy o Was, nosimy w sercach naszych i wierzymy ze Sw.Franciszek nie opuszcza Was ani na chwile.

Dianko, Reksiu, Lucky , Berusiu i Wy kochane istoty nieznane mi z imienia, lecz kiedys porzucone na pastwe losu i cudownie uratowane przez wspanialych ludzi.... Dzis jestescie w swoim raju a my wciaz wspominamy szczesliwe chwile. Dzieki Wam jestesmy LUDZMI, dziekujemy.

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dianulko kochana, niedane bylo mi Cie poznac, choc tak bardzo tego pragnelam. Przyjechalam za pozno........wybacz.........

Dopiero teraz moge Cie pozegnac tutaj, na Twojej stronce choc i tu tez sie spoznilam........tak mi przykro i tak strasznie zal......

...to dla Was Iwonko

On w r ó c i (FJ Klimek)

Zaplacz
kiedy odejdzie,
jesli Cie serce zaboli,
ze to o wiele za wczesnie
choc moze i z Bozej woli.

Zaplacz
bo dla placzacych
Niebo bywa laskawsze
lecz niech uwierza wierzacy,
ze on nie odszedl na zawsze .

Zaplacz
kiedy odejdzie,
uron lze jedna i druga,
i – przestan
nim slonce wzejdzie,
bo on nie odszedl na dlugo.

Potem
rozgladnij sie wkolo
ale nie w góre
patrz nisko
i - moze wystarczy zawolac,
on moze byc juz tu blisko . . .

A jesli ktos mi zarzuci
ze swiat widze w krzywym lusterku
to ja powtórze :
on w r ó c i .
Choc moze w innym futerku . . .

Posted

O Diance nie da się zapomnieć. Ile razy patrzę się na łużko widzę Diankę.Codziennie maleńka moja Cię wspominam,codziennie. Nawet od niechcenia...W sercu pozostaniesz juz na zawsze a wspomnienia o Tobie nikt nie wymarze...Wydje mi się Dianko jakbym miała Ciebie przez całe swoje życie. Byłaś,jesteś i będziesz MOJA!

Posted

.....Daj nam wiare, ze to ma sens...ze nie trzeba zalowac Przyjaciól....ze gdziekolwiek sa, dobrze im jest...bo sa z nami....choc w innej postaci.......

Dianulko bedziesz z nami zawsze............

• 3 weeks later...
Posted

Dianulko noszę Cię codziennie w sercu. Moja kochama psinko. Ile zdjęć tyle wspomnień i kiedy je oglądam tak bardzo mi brakuje Ciebie Dianko. Ciężko jest myśleć kiedy smutek w sercu bo chciałabym byś była tu ze mną, zdrowa...

• 2 weeks later...
Posted

Dianko wciąż mi Ciebie brakuje :-( Myślę nie raz że gdybym nie zabrała Ci życia to jeszcze mogłabyś być z Nami tyle że nie wiem z jakim skutkiem:-( Nie wiem Dianko.Moje myśli się ciągle miotają a ja nie wiem czego Ty ode mnie psinko oczekiwałaś i to tak boli ciągle:-(Teraz już zapóźno....

• 3 weeks later...
Posted

Tak często myślę że Dianka była jedyna w swoim rodzaju.Takiego psiaka jak ona już nigdy mieć nie będę!!!
To aż dziwne że pomimo takiego bólu jaki musiała znosić była taka wspaniała!!!!!
Dianko moja ale pewnie gdyby nie to że widziałam jak cierpisz w schronisku nigdy bym Cię nie miała :-(Twoja choroba Dianko połączyła NAS na zawsze i już do końca zostaniesz ze mną moja kochana psinko.

Posted

amikat napisał(a):
Wiesz Romenko - tak sobie myślę... masz psiego aniołka - stróza... Pewnie bardziej skutecznego od ludzkich. Teraz Dianka sie Tobą opiekuje!

Pięknie napisałaś!!!Tylko dlaczego mi jej brakuje?Mam wrażenie że wyrządziłam jej wielką krzywdę pozbawiając ją życia:placz: Chyba sobie tego nie wybaczę!!!|Za kazdym razem kiedy ide na balkon zawsze sobie ją wspominam i widzę jak biega po polanie,jak szuka patyków by jej rzucać, jak chodzi za Kingą a ja z balkonu obserwuje :placz: To jest tak jak z Dragonikiem,za każdym razem kiedy jadę autobusem drogą gdzie go znalazłam to wspominam...

Pieski moje...Mam nadzieje że teraz dopiero jesteście szczęśliwe.
Już nie umiałabym pozbawić zabawy,snu,dotyku...:-(

• 4 weeks later...