muka1 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Iwonko postapiłas BARDZO słusznie.Stalo sie najleppsze co moglo Diankę spotkac....Oszczędziłas jej koszmarnych cierpien.!I wiem jak to paskudnie boli i długo....ale minie i kiedyś pewnie uśmiechniesz się na wspomnienie o Dianie przygarniając następnego psa. Quote
romenka Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Dianko moja :-( Teraz pewnie szczęsliwie brykasz z Dragonikiem. On się Tobą zaopiekuje najlepiej jak potrafi. Quote
konisia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='Sandrunia 29']Tez mnie tu ciagnie:-(nie wiem czemu? I ja zaglądam z naiwnym nastawieniem,żeby przeczytać co nowego u Dianki... A nasza Dianulka kochana już nie cierpi, biega i cieszy się tym, że nic już ją nie boli. Quote
romenka Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 PSIA DUSZA Barbara Borzymowska To tylko pies, tak mówisz, tylko pies... A ja ci powiem Że pies to czasem więcej jest niż człowiek On nie ma duszy, mówisz... Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa My mamy dusze kieszonkowe Maleńka dusza, wielki człowiek Psia dusza się nie mieści w psie I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie A kiedy się pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy tobie jest psie niebo Z tobą zostaje jego dusza :placz::placz::placz: Quote
romenka Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Dianulko dzisiaj tak pusto bez Ciebie :placz: Ania Kobold przyjeżdża a ja tak chciałam byś Ją poznała :-(Ale jeszcz wszyscy spotkamy się u Ciebie Dianko, za Tęczowym Mostem... Quote
romenka Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 *zaba* napisał(a):Iwonko,kochanie,banerek juz niepotrzebny.... Tak,wiem :-( Quote
t_kasiek Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='romenka']PSIA DUSZA Barbara Borzymowska .....A kiedy się pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy tobie jest psie niebo Z tobą zostaje jego dusza pięknie ujęte ..... nie moge powstrzymac łez..... :placz::placz::placz: Quote
przyjaciel_koni Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 romenka napisał(a):Dianko moja :-( Teraz pewnie szczęsliwie brykasz z Dragonikiem. On się Tobą zaopiekuje najlepiej jak potrafi. Na 100% masz rację Iwonko !!!! Quote
Sandrunia 29 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Wciąż nie dochodzi to do Mnie,że Dianulki już nie ma...:-( Iwoneczku kochany trzymaj sie Jutro jadę do roboty. Kochana odedzwe sie po powrocie. Caluje mocniutko Quote
Dobermania Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 O Boże... Nie wiedziałam, wątek zniknął mi z subskrybcji... Tak mi przykro ['] Quote
romenka Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Dianko nie ma dnia bym o Tobie nie myślała :-( Codziennie wchodzę na wątek jednak nic nie pisze bo jest mi smutno,pusto i brakuje mi Ciebie Dianulko i nic innego nie mogę napisać. Dianko jakbyś żyła już dzisiaj jadłabyś śniadanko,chodziła byś koło łużka patrząc swoimi ślepkami na mnie. MOże by Cię nie bolało? A może byś piszczała :-( Nie wiem,ale byś żyła :-( Jednak wiem że TAM jest już Ci lepiej. Biegaj z Dragonikiem i innymi pieskami, czekaj na mnie,kiedyś do Was dołączę. Quote
amikat Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Romenko kochana - nie zastanawiaj sie nad czymś na co nie masz wpływu. Zrobiłas to co było dla małej najwłaściwsze. WYrazem największej miłości do psa jest pozwolenie na jego odejście w chcili kiedy cierpienie nie obrzydza życia do ostatecznosci...... Quote
Sandrunia 29 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Kochana Iwoneczko rozumiem Cie i tez jest mi smutno z powodu Dianki:-( MImo ze wiem ze jej nie ma wciaz mnie tu ciagnie:shake: Quote
romenka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Moja Dianko cały czas pusto bez Ciebie :-( Odpoczywaj teraz...['] Quote
Recommended Posts