shirrrapeira Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Tez sie ciesze,bo u tego pana ciezko zdac egzamin, bo sa trudne. Quote
aisaK Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Wiedziałam, że zaliczysz...;) Co słychac u was, Romenka? Quote
Sandrunia 29 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Romenka kochaniutka jak sie czujesz,jak brzuszek i dzieciaki?:cool3: Quote
romenka Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Kochani przepraszam... POtem napiszę teraz właśnie sformatowałam komp. ale tez nie nejlepiej się czuje... Quote
Sandrunia 29 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Dobrze kochana-odpocznij:mad: i dbaj o siebie i dzidziolka:lol: Quote
romenka Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Dzisiaj straszny dzień dla mnie. Bardzo mnie głowa boli,wręcz pęka :placz: Dianka dobrze,nie boli ją :multi: jednak na mnie przeszło :placz: Cały dzień śpie,poważnie ale budzę się co chwilę z bólem takim że nie da się wytrzymać!!!! Fidelka wyczesałam ale biedak ma kołtuny do których się nie da totknąć ale dzisiaj jak zobaczył że ja mu nic złego nie chcę zrobić to się poddało maleństwo. Powiem Wam że żal mi go będzie oddawać:-( bo to pies złoto :loveu: Musze też się wytłumaczyć czemu nie pisałam tak długo:znów miałam tego wirusa co zmieniał mi szyk w klawiaturze i nic a nic nie dało się z nim zrobnić:angryy: więc pozostał mi format!!!! Pisałam na wątku Klusi ktróra pojechała do Niemiec ale jak pomyślałam że jeszcze mam się męczyć na wątku Dianki i Fidelka to szlak mnie trafiał,poprostu nerwy siadały z pisaniem i poprawianiem potem!!! Diance kupiłam obroże przeciwpchelną która kosztowała 33 zł (ale to już za swoje pieniądze ;) ) i jeszcze w poniedziałek kupie Romci;) Quote
romenka Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Kochani i jeszcze jedno: nie piszcie na mój adres e-meil bo za nic nie mogę się dostać na swoją pocztę :placz: i żadno hasło nie pasuje :placz: Quote
zurdo Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 straszne rzeczy tu czytam :placz: Romenko, czy dziś czujesz się lepiej? Coś wczoraj było w powietrzu, bo ja cały dzień na apapach byłam, a wieczorkiem ze spaceru wracałam, trzymając się ściany, choć wcale a wcale nie piłam :razz: Mam nadzieję, że dziś już dobrze u Ciebie. A kompa kopnij w de i powiedz mu, że ma działać, jak nie chce na złom powędrować :mad: Quote
romenka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Martuś dzisiaj leiej już się czuje ale znów szlak mnie trafił od samego rana bo ta je**** klawiatura znów mi szwankuje mimo formatu więc dzisiaj nie pozostaje mi nic jak kupic nową :angryy: ja już do niej siły nie mam i teraz zgłupiałam czy to wina klawiatury czy wirusa ale powiedziałam sobie ostani raz formatuje komputer bo jak dalej tak pójdzie to niedługo i komp mi padnie a wtedy D*** blada :angryy: Dianka zbudziła mnie dzisiaj raniutko piszczeniem któro oznaczało że chce na dwór koo i sii zrobić :loveu: Kochane psisko :loveu: Romcia coraz bardziej nieznośna się robi :mad: A Fidelek kochany taki jaki był :loveu: Za to moje maleństwo w brzuszku kopie i daje znaki życia :loveu: -i to mnie cieszy bardzo :loveu: Quote
romenka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Kupiłam nową klawiaturę :multi: i problem znikł :evil_lol: :multi: Mam nadzieje że na zawsze!!! Dziaja kupiłam też ładowarke do akumulatorków więc dzisiaj zapewne będą zdjęcia Dianulki ;) ale nie wiem jak długo się będą ładować :roll: bo w instrukcji pisze że 7 godzin :roll: Dianka dobrze się czuje ja też na szczęście już dobrze. Martuś mam nadzieje że i Ty lepiej dzisiaj? Wczoraj to chyba był taki kiepski dzień i ciśnienie pewnie też dało nam o sobie znać. No teraz idę sprzątać a potem być może foteczki będą :loveu: Quote
romenka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 aisaK napisał(a):Cieszę sie, że Dianka czuje się w miarę dobrze! Pby tak dalej! A ja czuję sie średnio, bo mam zapalenie pęcherza, ale to częste w ciązy, więc dbaj o siebie! Szymuś ładnie, w ogóle wszystkie takie zwykłe imiona mi się podobają, ale prawie wszystkie mi się kojarzą z jakimś chłopakiem i odpadają ;) Myślcie, myslcie.... AsiaK,kochana mam nadzieje że już lepiej u ciebie z tym pęcherzem?? Bardzo mi Ciebie szkoda,ja chyba zapalenia nie mam choć ostanio dokucza mi "tam" cuś :oops: Trzymaj się cieplutko choć w takie dni wypadało powiedzieć chłodno ;) szczególnie dla nas przyszłych mamusiek ;) :loveu: i trzymam mocno kciuki by wszystko udało się wyleczyć jak najszybciej :buzi: Quote
zurdo Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 romenka napisał(a):ja chyba zapalenia nie mam choć ostanio dokucza mi "tam" cuś :oops: romenko, do jasnej ciasnej, co to znaczy chyba, co to znaczy cuś?! Czy ty chcesz nas powykańczać, i siebie też? Ja rozumiem, że strajk i że nikt nie lubi chodzić do lekarzy, ale... co ja mam ci tłumaczyć? :mad: To tyle tradycyjnego ochrzanu :evil_lol: , a teraz - cemy zdjątka Dianki, myślę, że nic się nie stanie, jak się baterie nie będą ładować 7 godzin do pełna. Quote
romenka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Martuś do mojego lekarza niestety nie jest się tak łatwo dostać bo jak to on zgania winę na NFZ :angryy: i każe czekać na swoją kolej... Zdjęcia będą jeśli nie dzisiaj to napewno jutro ;) bo niestey akumulatorki jeszcze się ładują a ja nie chcę nic zepsuć i dlatego póki światelko nie zgaśnie nic nie odłączę bo jak to u mnie bywa czego się nie dotknę to zepsuje:diabloti: No ale juz pewnie niedługo się naładują...;) Quote
aisaK Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Dziekuję za pamięć! Już wszystko dobrze! Cuś to się moge domyślać. Jeśli lekarz nic nie mówi a wie, to się nie martw... Też czekam na zdjęcia damy Dianki! Quote
shantara Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Romenko jak nazywa się skarpeta dla Dianki na AFN, szukałam ale nie wiem czy "Dobka Diana" to jest to? Quote
romenka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 shantara napisał(a):Romenko jak nazywa się skarpeta dla Dianki na AFN, szukałam ale nie wiem czy "Dobka Diana" to jest to? Tak shantara skarpetka Dianki to ta co napisalaś ;) Quote
romenka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 aisaK napisał(a):Dziekuję za pamięć! Już wszystko dobrze! Cuś to się moge domyślać. Jeśli lekarz nic nie mówi a wie, to się nie martw... Też czekam na zdjęcia damy Dianki! Słonko mój lekarz nawet mnie nie bada :angryy: nic!!Rozumiesz -taki z niego specjalista!!!Więc skąd ma wiedzieć czy mi coś dolega???:angryy: Quote
zurdo Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ale słodziak, nie rozumiem, jak to możliwe, że nikt go nie szuka. Ja cały czas przeglądam strony i nic. Romenko, czy ktoś porozwieszał ogłoszenia na Ochocie? No, ale oczywiście całe trio piękne. Ja się na tym nie znam, ale czy ty Iwonko nie możesz zmienić lekarza? Quote
romenka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Martus mi się poprostu już nie chce chodzić i szukać bo i tak u tych co byłam ten najbardziej "delikatny" był Quote
Irkowa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Słonko mój lekarz nawet mnie nie bada :angryy: nic!!Rozumiesz -taki z niego specjalista!!!Więc skąd ma wiedzieć czy mi coś dolega???:angryy: __________________ :-o jak to ? zmien tego lekarza Quote
romenka Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Ewa powiem tak: jakbym nie powiedziała temu debilowi że boli mie podbrzusze nie zbadałby mnie a wyszło zapalenie a teraz nie pali się do sprawdzenia czy wszystko w porządku!!!Zwyczajnie mnie nie badał i w ciągu całej mojej ciązy dwa razy tylko przepadał mnie ginekologicznie-za pierwszym razem kiedy do niego poszlam i wtedy kiedy powiedziałam mu że mnie boli w dole brzucha a teraz olewa sprawę znów:angryy: Quote
Recommended Posts