Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karusiap napisał(a):
ja caly czas zagladam do Was kochani i mocno kibicuje:loveu:

Wiem kochana i bardzo Ci dziękuje :Rose: .Nie raz tylko myślę jak mam zły humor że cioteczki zapomniały już o Diance co niektóre ale zaraz po tym jakoś to moje myślenie przyciąga Was do wątku Dianki i znów zaczynam wierzyć że Dianka ma swoje ciocie które pamiętają....

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiaka znalazłam koło hali kopińskiej kiedy szłam do szkoły. Biegł przez ulicę tą dwupasmową między samochodami :placz: Cały dzień spędził ze mną w szkole a tera jest u mnie w mieszkaniu tyle że ja już chyba zwariuje :placz:

Posted

Piesek jest bardzo grzeczny.Zero agresji ,nawet lękliwy na początku. Do dużych psów troszkę zadziorny ale nie do suk. Z Dianką dobrze sie dogaduje. Myślę że komuś nawiał bo takie cudo chyba nikt nie wyrzucił :cool3::mad:

Posted

jeszcze nie wariuj , jeszcze troche :diabloti:

no, a on pewnie rzeczywiscie komus uciekl, zgubil sie... ma obrozke?

moze rozplakatowac okolice ?

jejku, on wyglada zupelnie jak pluszowa zabawka :loveu:

Posted

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5376026#post5376026

Jego wątek,proszę pomóżcie chociażby podnoście do góry niech jak najwięcej osób zobaczy :placz:

Posted

ło matko, Iwonko, jak ty to robisz?! Ale taka piękność na pewno się zgubiła, poprzeglądam ogłoszenia, jestem pewna że właściciel szybko się znajdzie. A jak nie - podrzucimy Koboldowi drugiego pluszaka.

Posted

:mdleje:jesusiczku Ciotki, nie lamcie mi serca:placz: gdybym tylko mogla, to nawet sekundy bym sie nie zastanawiala :placz: Mialam nawet parszywe mysli, czy nie zarabac TZ-a :ices_bla:ale on w sumie dobry chlop, tylko zwierzynca nie chce powiekszac:sad: Tak, tak, zaraz go przyciagnelam do kompa i placzliwym glosem oznajmilam: patrz braciszek dla Szelki, tylko czarno-bialy, moze wezmiemy?? Prosze :-( Niestety nie ulegl moim prosbom :placz: Przeciez to Havan, to nie mozliwe, zeby psiak byl bezpanski, juz na zdjeciach widac, ze ktos dbal o jego futro. Przesliczny, maly Puszek :loveu:

Posted

No dobra nerwy opadly, choc zapewne walczysz z piakami i nie ma sie co dziwic. :shake: Ten tamat przerabialismy juz parokrotnie i wiemy ze opcja trzeciego psa w Twoim przypadku nawet na pare dni, jest nie tylko niemozliwa ale i wykanczajaca Ciebie, Dianke i Romcie. :-( Moze dopisz na watku Pluszaka, ze domek tymczasowy potrzebny jest natychmiast :placz:
A ja jeszcze mam pytanko i daleka jestem od denerwowania Ciebie ale jak juz wiesz, potrafie czasami byc upierdliwa :diabloti: Jak poszedl Ci angielski i kiedy robisz morfologie, no i jeszcze to spotkanie z Rodzicami Pana Mariusza :oops:

Posted

Kochana Aniu ja myślę że to kwestia kilku dni psiaka u mnie i odnajdzie się właściciel choć nie jest wykluczone że tymczasu dla niego szukac nie będe jakby coś Diance odwaliło.
A moja morfologia będzie robiona w tym tygodniu jednak ja dowiem się dopiero 4 czerwca jak wyszła i glukozę też będę powtarzała teraz razem z morfologią.
Angielski 4 :loveu: ale nawet się nie spodziewałam że takie proste rzeczy nam dadzą :evil_lol: a ja panikowałam :oops:

Dianulka dobrze,biegunka już znikła na dobre :multi: .Je dużo,pije dużo i pięknie stawia już nóżki. Chce sie bawić na dworze :loveu: ,biega i obszczekuje wszystkich psich sąsiadów :evil_lol:

Posted

:multi: :loveu: no i my poprosimy zawsze o takie njusy :loveu: :multi: Tydzien dobrze sie zaczyna i tak trzymac :p A Pluszak napewno odnajdzie wlasciciela :lol:

Posted

Oj tak Aniu Pluszak musi odnaleźć swojego Pańcia,no albo odwrotnie ;)

Dianka jest bardzo grzeczna. Ja nie wiem ale ona sobie wybiera psiaki. Do jamniczki też nie była agresywna a ja byłam pewna że do tego trzpiota będzie gorzej się zachowywać a tu takie cuś :evil_lol: ale ja chyba wiem o co chodzi:jeśli Dianki nikt nie zaczepia,przechodzi koło niej obojętnie tak jakby jej nie widział to Dianka olewa. Na początku psiak przeszedł koło jej tyłka a ona jest bardzo wrażliwa na tą część ciała i próbowała Pluszaka szczypnąć zębiskami jednak mały zrozumiał i teraz już z daleka...więc i Diance wcale jego pobyt w mieszkaniu nie przeszkadza i identycznie było z jamniczką.

Posted

Na początku myslałam, że to żart:lol: on naprawdę jak zabawka wygląda:loveu:

Są kursy, które opłaca się na bieżąco, parę lat temu za teorię zapłaciłam 30zł, a ceny jazd były różne, zależy jakim samochodem chciało się jeździć.

Posted

romenko, angielski dobrze ci poszedł nie dlatego, że był łatwy, tylko dlatego, że ty jesteś mądra.
Cieszę się, że Dianka znowu wraca do formy.
A co do pluszaka - może trzeba poprosić kogoś, kto mieszka na Ochocie, żeby tam porozwieszał ogłoszenia?