shirrrapeira Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Na nia nie da sie wplynac, to taka niezalezna jest osobka i nikt na nia nie wplynie, bo ona jest niezalezna i juz, ale w piatek ja przypilnuje by nigdzie nie chodzila, bo wiecie co dziewczyneczki sa w piatek Romenki sa urodzinki, wiec przyszykuje cos by Romenka sie cieszyla. Trzymajcie kciuki kochani za powodzenie tej akcji. Co by Romenka jednak zostala w domu a nie szukala kolejnych psow, ani psy nie szukaly Jej i mam nadzieje, ze sie bedziemy dobrze bawic. Dzwonilam do Romenki kolo 20 i jeszcze nie bvla w domu i na dodatek powiedziala, ze sie zgubila. Oj ta Romenka Quote
zurdo Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 aaaaaaaaaaaaaaa romenka, Ciebie to tylko łańcuchem do kaloryfera przypiąć. Za dobrze się czujesz? Za mało przygód ostatnio miałaś? Quote
pucka69 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 rany! romenko!jak jeszcze raz usłyszę o tych pieniądzach na taksówkę co to ich szkoda na nią to naprawdę tam pojadę do Ciebie chociaż mi z Ursynowa daleko! Dajcie nr konra Romenki to jej wpłacę na tę taksówkę, jej nawet nie proszę, bo nie da przecież! No? kto ma? I weź od taksówkarza rachunek na afn tylko niech napisze ze zwierze jechało też - zawsze do rozliczen z afn sie przyda. A na gardło - może takie coś w sprayu - z propolisu? to chyba nie powinno zaszkodzić? chyba ze na kit pszczeli jesteś uczulona. woda utleniona (łyżka na szklanke wody) do płukania - obrzydliwe, ale skuteczne, na "sucho w gardle " - tabletki do ssania z tymiankiem i podbiałem. Quote
romenka Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Moje drogie cioteczki,jak już wiecie pieska wczoraj nie znaleźliśmy :-( Bardzo mi żal tego Aserka :-( lecz o nim ani słychu ani widu :placz: Dianka znowuż od rana w dobrym humorku ;) a teraz je żarełko po lekarstwach.Na dworku była i siii i kooo zrobiła tam gdzie powinna :multi: tylko wczoraj jak przyjechałam ciągle łazikowała,miejsc nigdzie nie mogła sobie znaleźć ale na szczęście już jest dobrze.Ją chyba codziennie na wieczór łapie ból ,raz jest mocniejszy raz słabszy...ale jakoś się on normuje i przestaje ja boleć tylko szkoda że w ogóle boli :-( Moje gardło dalej takie jakie było. Biorę tabletki o nazwie homeogene i ssę co jakiś czas jednak mało to pomaga ale noc i tak była lepsza od poprzedniej.Troszkę płuca mnie bolą przez to kaszlanie ale myślę że przejdzie...Dzisiaj najem się czosnku i powinno być dobrze ;) Pucka69 tylko nie krzycz na mnie ;) Jeśli przyjdzie mi faktycznie jechać z powrotem taksówką z kliniki SGGW to na bank wezmę fakturę ale mam taka cichą nadzieje że mógłby ktoś nas przywieść jednak ;) a jak nie to przecież nie koniec świata i poradzimy sobie tylko naprawdę chodzi mi wyłącznie o to że dla Dianki ważny jest każdy grosz a taksówkarz też sobie może wziąć Bóg wie ile za kurs poza tym ja nie mam zielonego pojęcia gdzie ta klinika :oops: Shirrrapeira :diabloti: utłukę jak przyjedziesz :mad: za te moje urodziny :diabloti: Ja tu się starzeje a Ty rozpowiadasz...:evil_lol:;) i nie waż mi się kupować coś :mad: a imprezkę zrobimy ale taką bezalkoholową tym razem :cool1: ,buuuu :evil_lol: Zurdo ja powiedziałam że to ostatni raz jak na razie z tymi moimi przygodami...Naprawdę ;) i już tylko proszę nie do kaloryfera :lol::cool3: Quote
Kobold Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 No zurdo ma racje, za nogi i do gornego zaworu przywiazac :evil_lol: Iwonka, Ty sobie z tym chorobskiem nie igraj, moze idz do lekarza :???: Dianulka w dobrym humorku, he he nic dziwnego, nie musi o piatej wstawac :eviltong: Pancia w domciu z psinkami, nie stresuje, ze szybko, szybko, bo juz musi wychodzic ..... ....zartowalam :eviltong: :multi: :multi: HURA shirrrapeira dziekujemy za info. :multi: :multi: Quote
shirrrapeira Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Nie ma za co Kobold, Romenko nie chodzi o prezent tylko o cos dla Ciebie na bazarek dla Diany, zeby Diance lepiej bylo. A co do imprezy jasne, ze bezalkoholowa. No Acerka nie jest latwo znalezc. Quote
romenka Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 shirrrapeira napisał(a):Nie ma za co Kobold, Romenko nie chodzi o prezent tylko o cos dla Ciebie na bazarek dla Diany, zeby Diance lepiej bylo. A co do imprezy jasne, ze bezalkoholowa. No Acerka nie jest latwo znalezc. To w takim razie muszę się zgodzić :loveu: i dziękuje Agatko :Rose: Zaraz zmykam z psiakami na spacerek. Mi jest troszkę lepiej więc już cioteczki proszę się nie martwić :p A Agatko zadzwoń dzisiaj do mnie to umówimy się na konkretną godzinę u mnie bo rano jednak jadę na zakupy bo już w domu nic nie mam do żarełka. Quote
pucka69 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 taksówka z Białobrzeskiej na Powst Wlkp 100 - kosztuje dokładnie 26,00 Quote
romenka Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 pucka69 napisał(a):taksówka z Białobrzeskiej na Powst Wlkp 100 - kosztuje dokładnie 26,00 Ale ja mieszkam przy Powstańców Śląskich :oops: Quote
Kobold Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 No i co Dziewczyny i Juniorku??? Jak minal dzien ;) Mam nadzieje, ze szykujecie sie juz do lozka, bo musicie byc wszyscy na jutro wypoczeci :loveu: Quote
romenka Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Oj Aniu dzień ciężki ale nie dlatego że znów sobie wyszukałam coś tylko że byłam na zakupach a potem sprzątałam caaaałe mieszkanie.Oj teraz padam z nóg.Zaraz idę się kąpać i spać.Dianka dobrze :multi: ,dużo śpi dzisiaj i puszcza śmierdzące bąki ale nie sprawia żadnych kłopotów :loveu: i jest kofana :loveu: Romcia startuje do Dianki z ząbkami ale chyba nie wi co może ją spotkać jak Dianka by się odegrała :mad: i mam nadzieje że się nie dowie :cool3: ale trzeba ją troszkę przystopować. Kurcze dzisiaj chodziłam po sklepach dla dzieci i już będę kupowała niedługo podstawowe rzeczy.W końcu zapłaciłam za rachunki :cool1: bo w poniedziałek już chyba neta by mi odcieli :diabloti: a tak nie pozbędziecie się mnie :evil_lol: i dlaej będę was dręczyć :eviltong::loveu: Jutro dzwonie do dr Jagielskiego i umawiam się na wizytę z Dianką więc czekajcie na niusy ;) Quote
ara Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 O kurczę, a ja myślałam, że może jutro się uda ten Trilac podrzucić:-( Romenko, kiedy będziesz wolna i nieświętująca?:cool3: Quote
pucka69 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 romenka napisał(a):Ale ja mieszkam przy Powstańców Śląskich :oops: Ach, pomyliłam sie sorki. 26,00 dokładnie z kliniki z Białbrzeskiej do Kliniki na Powstańc Ślaskich. Przelewam 30,00 na afn dla Was, na taksówkę Quote
romenka Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='ara']O kurczę, a ja myślałam, że może jutro się uda ten Trilac podrzucić:-( Romenko, kiedy będziesz wolna i nieświętująca?:cool3: O jej....Jutro troszkę mam dzień napięty.Raniutko jadę z Shirrrapeirą na stadion a potem do mnie do mieszkania ale nie wiem ile nam zejdzie na stadionie potem znów jadę z sąsiadami do marketu już na większe zakupy by lodówkę zapełnić ;) ale też nie wiem o której za bardzo.Następnie po markecie mam wolne :multi: i siedzę w domku :lol: a sobota i niedziela już całkowicie odpada bo szkoła...:-( Quote
romenka Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='pucka69']Ach, pomyliłam sie sorki. 26,00 dokładnie z kliniki z Białbrzeskiej do Kliniki na Powstańc Ślaskich. Przelewam 30,00 na afn dla Was, na taksówkę Pucka69 bardzo dziękuje :Rose: w takim razie z kliniki jedziemy taksówką :loveu: dzięki Tobie :buzi: I kochane cioteczki macie wielki zalizajki :evil_lol: od moich zwierzaczków i od mojego maleństwa buziaka i ode mnie również i bardzo wszystkim dziękuje za wszystko co robicie dla mnie i dla Dianki :Rose::smilecol::Rose::buzi: Quote
zurdo Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 romenka! baczność, spocznij, do łóżka marsz! A jutro czekam na wieści - kiedy i na którą jedziecie. Bo zurdo-herod-baba już grzeje mięśnie na zgłupiojaśkowioną Diankę. ara, może ja bym te leki odebrała na Żoliborzu i podrzuciła romence? Quote
romenka Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 zurdo napisał(a):romenka! baczność, spocznij, do łóżka marsz! A jutro czekam na wieści - kiedy i na którą jedziecie. Bo zurdo-herod-baba już grzeje mięśnie na zgłupiojaśkowioną Diankę. ara, może ja bym te leki odebrała na Żoliborzu i podrzuciła romence? Martusiu ja nie chcę Cię męczyć :-( i tak masz Tosie na głowie która nieźle Ci dokazuje:roll: i swoje problemy...Chyba że bardzo sie stęskniłaś za Dianką :cool3: no i za mną :evil_lol: ale na pewno napisze kiedy i o której.... Quote
zurdo Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 romenko, jedyna sytuacja, kiedy mnie męczysz - to jak widzę, że o 5 rano albo o północy na dogo siedzisz :mad: No i pewno, że się stęskniłam, tylko niejak nie wiem - za kim bardziej :roll: Quote
Kobold Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Kazdego roku o tej samej porze, kazdy Ci zyczy, co tylko moze :p Ja korzystajac z tej sposobnosci, zycze Ci szczescia, zdrowia, radosci :loveu: To o czym marzysz by sie spelnilo, a to co kochasz by Twoje bylo Niech Ci slonce zawsze swieci i niech czas radosnie leci! Niech odejda smutki, zlosci i powróci czas radosci! :loveu: :multi: :loveu: No to ciotka Anka rozpoczyna tance :crazyeye: Quote
pucka69 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 co za punktualność!!! to my się dołączamy z Helenką i Inką - takimi oto: ps. czy widać jak Helenka nieśmiało składa życzenia a Inka jka śpiewa? ;) Quote
romenka Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Aniu,Pucko ( świnki są piękne:loveu: i dziękuje Swinulki za taki piękny prezent:loveu:,widać ze specjalnie dla ciotki Romenki;):loveu:) ,Shirrrapeiro dziękuje Wam z całego serduszka za piękne życzenia :loveu: Troszkę jestem oszołomiona bo jednak kaszel i katar nie dał mi w nocy spać i w sumie spałam tylko 3 godziny :-( ale zaraz po kawie się rozbudzę i ten dzień przeżyje jak powinnam :multi: ,jadąc na zakupy i kupując sobie jakaś rzecz gdzie nie będę wyglądała już jak dziad :cool3: i nie będzie mi się wstyd pokazać na mieście :evil_lol: ( a co raz na rok trzeba się odchamić ;)) Jeszcze raz Wam bardzo dziękuje :loveu: aż chce mi się żyć...:loveu: Quote
shirrrapeira Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Moja kochana Romenko ja nie jestem taka zdolna jak dziewczynki w składaniu życzeń, ale życzę Ci szczęścia, spokoju świętego, zdrowia, miłości, radości i spełnienia marzeń wszelkich. Oby ludzie, których spotykasz na swojej drodze niesli Ci radość i miłość, abyś dla kogoś była promyczkiem i obyś miała samo szczęście tego Ja Ci życzę i moje psiaki. Quote
zurdo Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 ojoj, znowu się spóźniłam :oops: Nie pozostaje nic innego, jak ręcami, nogami i tośkowym ogonem podpisać sie pod wszystkim i dorzucić po staropolsku 'Niech Ci Pan Bóg w dzieciach wynagrodzi' (już Ty wiesz co) :cool1: Wszystkiego najnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajwspanialszego :buzi: :drink1: :drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
Vika_Bari Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Romenczuś ja też nie umiem niczego wkleić. Ale umiem życic tobie z całego serca zdrowia, szczęścia, lekkiego porodu, zdrowego maluszka i szybkiego powrotu męża! Nu i aby twoje marzenia stali się jawią. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: Quote
karusiap Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Romenko ode mnie ,calego mojego stadka i domownikow: szczescia,powodzenia, zdrowka najwiecej...spelnienia marzen przede wszystkim tych najskrytszych...mniej zmartwien,duzo radosci ..zebys na zawsze pozostala taka ciepla i kochana osobka...i zdrowka dla Twoich psiakow i dzidziusia oczywiscie;)po prostu wszystkiego co najlepsze!!!!!:loveu::Rose::new-bday::BIG::tort::bday: i zapraszam kiedys do Krakowa,trzeba to "oblac" :evil_lol: Quote
Recommended Posts