Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No my już wyspane,tabletek jeszcze Dianka nie dostała bo za chwilkę idziemy na morfologię...
Byłam wczoraj jeszcze w jednej przychodni jednak takie badanie krwi tam będzie kosztować 72 zł więc pewnie tak samo jak na Lencewicza.Nie ma co jednak kombinować że taniej znajdę :shake:
Kupska Dianki nie ma dalej w domku :evil_lol: oj i już tyle dni i by tak zostało :cool3:

Posted

No my już po morfologii :loveu: oby tylko dobrze wyszła!!!!
A zpytałam się o fakturę i poprosiłam jeszcze raz o przelicznie,wyszło że oni się pomylili o 24 zł i tak myślałam że tak będzie!!!!Więc w następnej fakturze będzie wyrównanie :p a dzisiaj za morfologię zapłaciłam 56 zł czyli taniej niż na Powstańców Śląskich bo tam chcieli 72 zł :angryy:

Posted

[quote name='romenka']
Czyli tak naprawdę powinnam mieć w tej chwili 117zł
117 zł miałam i teraz: 24 zł za wyrównanie faktury które nie policzyłam ostatnio a policzyłam 114 zł a dzisiaj poprosiłam o wyrównanie i dzisiejsza morfologia która kosztowała 56 zł czyli powinnam mieć 37 zł na dzień dzisiejszy.
To jest tylko rozliczenie dla Was a ja inaczej będę się rozliczała : za każdą fakturą bo inaczej się gubię czyli w sumie wychodzi że nadal mam 117 zł póki nie wezmę faktury nic nie odejmę z tej sumy.
a To wyżej to tylko dla Was i dla mnie bym się nie pogubiła na co wydałam i by znów w konia mnie nie zrobili w klinice...
I kochani jakby się coś nie zgadzało w moich rozliczeniach błagam by mnie poprawić...Nie jestem mocna z matmy :oops: a naprawdę boję sie że pogubię się z tymi rachunkami....

Posted

matko jedyna, romenko, co ty robiłaś o 6.25? :crazyeye: O tej godzinie się śpi...
Fajno, że Dianka załatwia się tam, gdzie każda szanująca się dama. Czy bączydła też już są przeszłością?
No i trzymamy kciuki za diankową morfologię. Ma być cacy.
A co do faktur i rozliczeń - myślę Iwonko, że nikt tego nie czyta. Ja w każdym razie nie czytam. Bo wiem, że się nie pomyliłaś, ani specjalnie, ani niechcący. Traktuję to jako coś, co pomaga Ci pozbierać to wszystko do kupy, i tyle.

Posted

No jak to co robila??? Najpierw z Dianka na morfologie a potem Dzikuske lapac albo odwrotnie :lol: Za wyniki tez trzymamy mocno kciuki a co do faktur, to zurdo ma racje, ja tez nie czytam ale moze inni. Napewno teraz latacie i probujecie zlapac Dzikuske oby wam sie udalo :lol:

Posted

Kochani ja dzikuski dzisiaj nie łapałam ponieważ nikt nie ma samochodu a ja też nie zaryzykuje bo jednak małą od razu trzeba zawieść do weta a ja nie będę z psem na rękach biegać jeszcze szukać weterynarza.Jak załatwią samochód owszem,pojadę i postaram się podać tabletki.
I tak dzisiaj jednak nie wyrobiłabym się bo myślałam że klinika czynna jest od 7-mej a jest czynna od ósmej i chyba za późno byłabym tam na miejscu.
Lamia oferuje sie pomóc więc zadzwonię do niej i porozmawiam czy jutro nie dałoby rady?

Bonharen nie odebrany :-( Zaraz napisze do Kory.Jak nie to sama pojdae po niego i tyle.

Posted

Romenko, bardzo Cię przepraszam, latałam w weekend z małym po szpitalach i totalnie nie miałam czasu:-( ale jeżeli jutro wieczorkiem będziesz w domu to na 98% mój ojciec Ci ten Trilac podrzuci.

Posted

[quote name='ara']Romenko, bardzo Cię przepraszam, latałam w weekend z małym po szpitalach i totalnie nie miałam czasu:-( ale jeżeli jutro wieczorkiem będziesz w domu to na 98% mój ojciec Ci ten Trilac podrzuci.

Ara ale nie masz za co przepraszać :calus: Ja trrilac jeszcze ma więc naprawdę się nie śpieszy...;) A co do jutrzejszego dnia to nie za bardzo bo jutro jadę do szkoły rodzenia i nie będzie mnie od 17:30-21:30 :oops: ale każdego innego dnia powinnam być w domku,no prócz soboty i niedzieli -szkoła :-(

Posted

Kochani morfologia Dianki wyszła lepsza niż poprzednia i mieści się w normie :multi::multi::multi:
Nie ma jeszcze wyników bilirubiny ale jutro już odbiorę.
A o to skany:

Posted

Dzwoniłam do dr Jagielskiego i mam zadzwonić do niego za kilka dni i umówić się na zdjęcia RTG.
Dzisiaj Diance podałam tramal 100-kę bo widać że zaczynało ją boleć :-( powiedziałam o tym doktorowi jednak ten powiedział że jeśli jest tak to by jej podawać jak widać że zaczyna się gorzej czuć.

Teraz jeszcze jest taka niespokojna ale niedługo powinien zadziałać tramal....

Posted

Bardzo sie ciesze, ze Dianka ma dobre wyniki. To dobrze. :lol: Szkoda tylko, ze znowu bol zaczyna jej dokuczac :-( Biedna Dianulka ile sie musi nacierpiec.:-( Dobrze, ze chociaz na leki reaguje. Moze w koncu dowiemy sie, co jest ta glowna przyczyna jej bolu. Ale qooopy nie robi nadal w domu, czy tak? Moze pomogly jej te inne leki przepisane przez p. dr. Jagielskiego? A Ty jak sie czujesz? Jedziesz jutro na "lapanke" :p Ten pomysl z taryfa jest dobry, jak nie bedzie srodka lokomocji, to przynajmniej nie bedziesz sie tak stresowac, ze zostaniesz z psiakiem na rekach.

Posted

Aniu ból Dianki pewnie bierze się ze spondylozy :-( ale już jest dobrze jak na tą chwilę.Tera byłam na bardzo długim spacerze z psiakami więc się wyszaleli,wyganiali i Dianka już kaganiec traktuje jak coś najnormalniejszego w życiu ;) tylko gorzej jest jak jej zakładam go ale po chwili już nie pamięta że ma go na pysiu :evil_lol:

Ja czuje się w miarę dobrze.Nie raz dokucza mi ból w brzuszku ale myślę że to normalne w ciąży :cool3: Jutro idę do szkoły rodzenia więc zapytam się dokładnie położnej czy wszystko jest dobrze?

Posted

Kupy w mieszkanku nie ma ;) i oby już tak zostało :evil_lol:.
Ok kochani ja chyba już będę kładła się spać bo jutro gonitwa za dzikuską a jednak snu jakoś coraz więcej mi potrzeba ;)

Posted

romenka napisał(a):
Ok kochani ja chyba już będę kładła się spać bo jutro gonitwa za dzikuską a jednak snu jakoś coraz więcej mi potrzeba ;)

i słusznie, romenko, wyśpij się na zapas, bo jak Pan Groszek się urodzi, może być z tym ciężko. Miłych snów
PS A o co chodzi z tą Dzikuską?

Posted

dzięki. szukałam dziś tego wątku i nie mogłam znaleźć, bo widziałam w lecznicy ogłoszenie o znalesionej suni czarnej podpalanej z białym krawacikiem. A teraz już jasne, że to nie ta sunia.

Posted

U nas dalej wszystko w należytym porządku :loveu:Dianka już po tabletkach,po spacerku i nawet policja jechała koło nas to nie miała się czego przyczepić bo Dianka miała kaganiec no i wtedy akuratno była na smyczy :evil_lol:
Ja też wzięłam się za siebie i o piątej nastawiam budzik,biorę biofer (na czczo) potem szósta godzina, idę z psiakami i śniadanko i znów leki :evil_lol::eviltong: także nie ma siły ,morfologia musi mi się poprawić :cool3:
Ok a teraz się zbieram już by być gotową na wypad na Lazurową do Dzikuski ;)Miejmy nadzieje że dzisiaj będzie mądrzejsza i da się złapać!!!!

Posted

:crazyeye: Lomatko Iwonka o piatej rano :crazyeye::mdleje: no to nic dziwnego, ze Ci snu brakuje. Ty nie szarzuj za bardzo :shake: Ciesze sie, ze u Was wszystko ok. :multi: Ale jak wrocisz to masz odpoczac, bo pozniej idziesz do szkoly, to rozkaz :mad:
Trzymam kciuki za Dzikuske :lol: