Kobold Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 no widzisz romenka jakie te ciotki kochane :loveu: eh dobrze miec takich przyjaciol kolo siebie :loveu: Quote
romenka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Kobold napisał(a):no widzisz romenka jakie te ciotki kochane :loveu: eh dobrze miec takich przyjaciol kolo siebie :loveu: Aniu naprawdę,ja w całym moim życiu nie spotkałam się z takimi wspaniałymi ludźmi co tu na DOGO:loveu: Jesteście przecudowni,przewspaniali!!!Brakuje słów na określenie tego jak bardzo WAS szanuje!!! Ja mimo że jestem młoda to już spotkałam się z najgorszym co może być i nagle los zesłał mi WS!Zawsze mogę liczyć na WAS.Kiedy jest mi źle mogę to napisać i nikt mnie nie skarci za to tylko wysłucha i jeszcze doda do tego dobre słowo,wesprze mnie!!! Przecież tak naprawdę się nie znamy a wydaje mi się jakbym znała WAS wszystkich 100 lat i ufam WAM(mogłabym napisać jak własnej rodzinie ale jej nie mam i wolałabym tego nie porównywać do rodziny jaką miałam) za to Wy mi ją zastępujecie w 100%.Dziękuje Wam za to!!! Quote
Kobold Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Iwonka o zgrozo :crazyeye: co ja czytam :crazyeye: Ty chcesz latac i lapac psiaka dzikuska No zabije wlasnymi rekami, przysiegam. Gdzie chce latatac z brzuchem po polach Dziewczyny malo pluc nie wypluly i psiaka nie zlapaly a Ty co, mistrzostwa w sprincie ciezarowek chcesz uprawiac? Quote
romenka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Kobold']Iwonka o zgrozo :crazyeye: co ja czytam :crazyeye: Ty chcesz latac i lapac psiaka dzikuska No zabije wlasnymi rekami, przysiegam. Gdzie chce latatac z brzuchem po polach Dziewczyny malo pluc nie wypluly i psiaka nie zlapaly a Ty co, mistrzostwa w sprincie ciezarowek chcesz uprawiac? Aniu nie latać ale łapać tak ;) Psiaka może da się uspać do tego a Ronja sama sobie nie da rady jutro :shake: a być może moje ręce się do czegoś przydadzą a jak nie to może ten stan błogosławiony sprawi że Mała wpadnie :evil_lol: Quote
Kobold Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Lekarstwa ludzkie i psie wziete?? Lozka poscielone?? No to zmykaj!! I nie kombinuj za duzo A jak koniecznie musisz, to co najwyzej zatykaj ta dziure w plocie a nie gonitwy uprawiac Quote
romenka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Aniu jednak lekarstwa Diancę będę dawała od jutra bo nie mam tych dwóch leków które jutro poda Kora:oops: Przepraszam ale zapomniałam na śmierć o nich a stało się to tak że wzięłam recepty a nie pomyślałam że na receptach może zabraknąć jeszcze tamtych leków :oops: No i teraz mogę iść spać ;) Quote
zurdo Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 romenka napisał(a):No i teraz mogę iść spać ;) No i słusznie, i spokojnej nocy (Dianeczko, do ciebie pieję ;) ) i miłych snów Quote
Kobold Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Matkoo zurdo toc ja juz paluchy poobgryzalam :placz: co z Toska?? Quote
Kobold Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dzien dobry :lol: Jak minela nocka?? Romenka jak juz musisz koniecznie jechac lapac Dzikuske :roll: to obiecaj przynajmniej, ze nie bedziesz za nia latala jak czort :evil_lol: Quote
romenka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Dzień dobry :loveu: Nocka była gorsza od poprzedniej ale dało się wytrzymać.Dianka znów chodziła od godziny 24-tej tyle ze tym razem kładła się dłużej w jednym miejscu a nie ciągle wstawała,chodziła znów wstawała...Tym razem co jakiś czas nocleg swój zmieniała na raty:raz łazienka gdzie zimniej,ciemno a drugi raz swoje posłanko.Troszkę na początku popiskiwała ale długo to wszystko nie trwało.Nie podawałam jej żadnych lekarstw prócz na wątrobę a tramal również trzeba zakupić na wszelki wypadek bo mi się skończył ale ograniczam w podawaniu go do minimum.Teraz śpi małpeczka jedna.Rano o 6-stej ślicznie się załatwiła na dworze i poszła od razu spać.Nie ciekawi ją jedzenie tylko twardy sen.... Za jakieś 3 godzinki jadę po lekarstwa jakie odebrała Konisia od Kory.Dziękuje Wam dziewczyny za pomoc!!!! Co do łapania Dzikuski Aniu to naprawdę nie martw się i obiecuje ci że ganiać nie będę za nią co najwyżej stanę i brzuchem zatarasuje jej ucieczkę :evil_lol: ;) Quote
Kobold Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 No i to jest jedyna sluszna decyzja :p Tylko nie wypinaj tego brzucha za bardzo :eviltong: Trzymam kciuki zeby sie udalo :lol: Quote
romenka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Kobold napisał(a):No i to jest jedyna sluszna decyzja :p Tylko nie wypinaj tego brzucha za bardzo :eviltong: Trzymam kciuki zeby sie udalo :lol: Aniu to ja sie położę bo w szerz bardziej się przydam niż wzdłuż :evil_lol: i psinka raczej mnie nie przeskoczy a obejść to też będzie miała problem,a najlepiej zrobię kiedy wyłożę się koło tej dziury ;) Quote
romenka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Ok już Diance podaje lekarstwa...Niestety musiałam dokupić tramal,ranigast i odpowiednik tańszy Trillacu bo nie mogę dodzwonić się do Karolinki po odbiór teraz tego ale i tak przyda się na pewno jeszcze więc dokupienie nic tu nie zmieni. Quote
romenka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Kochani trzeba będzie zacząć myśleć coś o aucie wtedy kiedy Dianka będzie miała robione zdjęcia RTG bo niestety ale Dianka będzie musiała mieć podanego głupiego jasia. Quote
romenka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Mam uskładane na 593 zł faktur.Pakuje je w kopertę i idę wysłać... Quote
romenka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='romenka']Kochani więc tak:Wczoraj w klinice straciłam 39 zł i te 50 które obiecałam to ja je dałam ,przypomniało mi się.Wydałam je na karmę dla Dianki a teraz nie wycofuje się z tego tylko po prostu znów dam na karmę dla Dianki bo niestety jeszcze z tydzień,półtorej i Diance potrzeba będzie kupić znów karmę. Czyli liczmy że Dianka nadal ma te 172 zł które miała,dobrze? - 32zł Ursopol =140zł A ja kupie jej następny worek karmy jak tylko ta się skończy. Czyli od 140-39=101zł i dzisiaj wydałam 60 zł za leki (fakturę za chwilkę zeskanuje czyli na dzień dzisiejszy mam 41 zł (i znów poprawiłam :oops: Przepraszam ale już się gubię w tych rozliczeniach :oops:) Dzisiaj: Miałam 41 zł - 24zł (za dzisiejszą aptekę) = 17 zł - i tyle powinnam mieć Quote
romenka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Byłam dzisiaj w banku i sprawdzałam ile mam na koncie pieniążków.Więc coś zdaje mi się że daga27 wpłaciła 100 zł z tych pieniążków pożyczonych na swoją sunię więc jeszcze zostało 100 zł do oddania. Jeszcze jej sie zapytam ale wczoraj napisała mi że faktycznie wpłaciła...i tak też mi się wydaje. Szkoda że mam to konto internetowe zablokowane :angryy: Czyli tak naprawdę powinnam mieć w tej chwili 117zł Quote
ara Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Mam trochę Trilacu, niedużo, z 15 pigułek, ale u mnie może się tylko zmarnować... :cool3: a kiedy to prześwietlenie? Quote
zurdo Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 myślę, że teraz trudno będzie znaleźć transport, bo nie wiesz jeszcze, kiedy będziesz z Dianką jechać. Ale coś się znajdzie, nie martw się tym. Ostatecznie zrobimy zrzutkę na taksówkę, a ja pojadę z wami i Diankę jakoś wniosę. O, będzie dobrze. Tylko niech juz Dianka lepiej się poczuje Quote
romenka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Kochani i po łapance niestety ale nieskutecznej... Dianka stęskniona czekała na mnie w mieszkanku z Romka ale tak biedula się ucieszyła kiedy mnie zobaczył że aż zaczęła piszczeć i szczekać...Jak cudownie widzieć jak bardzo cieszy się na mój widok... Kupska w mieszkaniu nie zastałam ;) Quote
romenka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='ara']Mam trochę Trilacu, niedużo, z 15 pigułek, ale u mnie może się tylko zmarnować... :cool3: a kiedy to prześwietlenie? Ara a gdzie mieszkasz?Może bym odebrała trillac od Ciebie skoro Tobie ma się zmarnować ;) Dzisiaj Konisia dowiozła mi lekarstwa od Kory dla Dianki:loveu: Dziękuje bardzo!!! Quote
ara Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ja na Mokotowie... jeżeli Ci nie pasuje, to możesz odebrać też od mojego ojca w okolicach Żeromskiego a męża się podpytam w jakich okolicach aktualnie bywa;) Quote
romenka Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='ara']Ja na Mokotowie... jeżeli Ci nie pasuje, to możesz odebrać też od mojego ojca w okolicach Żeromskiego a męża się podpytam w jakich okolicach aktualnie bywa;) Ara bardziej pasuje mi na Żeromskiego chociaż dokładnie nie wiem gdzie to jest :oops::roll: ale chyba na Żoliborzu,tak? Co do zdjęć to jak najszybciej będę chciała wykonać.Z dr. Jagielskim umówiłam się na zdjęcia w ciągu tygodnia.Jutro idę z Dianką zrobić morfologię... Quote
ara Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Tak, Żoliborz:fadein:jeszcze spróbuję zapytać męża, on stale się kręci po Warszawie... tylko nie wiem w jakich okolicach mieszkasz?:oops: Bo może dałby radę Ci podrzucić? Quote
Recommended Posts