Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Neris']Romenko, a ta kawa to chyba bezkofeinowa, co?:eviltong:

Neris jakby była bezkofeinowa to chyba musiałabym wypić z 10 szklanek by poczuć psychicznie przynajmniej że coś mnie ruszyło ;) a tak jedna filiżanka mleka z kawą ;) i już jest lepiej :evil_lol:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neris']Ech ja też bez kawy nie ruszam, to jakieś takie przyzwyczajenie chyba...

Neris to psychika chyba ;)Ja mogę spać jakbym 10 szklanek kawy wypiła i mogę spać jakbym nic nie piła kawy a jednak psychicznie lepiej mi jak sie napije :cool1:

Posted

Ja też mogę wypić 10, a potem iść spać. Ale - ja nie jestem w ciąży :eviltong:
Romenko, czy ktoś z wami pojedzie, czy jedziecie same? Strasznie cię przepraszam, ale ja muszę być na uczelni, choć wolałabym z wami :roll: Może napisz sobie wszystkie diankowe problemy na kartce, bo sama widziałaś, że z dr Jagielski pojawia się i znika z prędkością światła, i gada się z nim na raty - ja zawsze w tym zamieszaniu o czymś zapominałam

Posted

Martuś ale ja nie pije 10 kaw ;) tylko jedną no góra dwie jak ciśnienie mam niskie(a niskie mam codziennie:oops:)
Martuśka nie martw się damy sobie radę obie z Dianką...
Ja wszystkie badania zabiorę.W sumie wiem co mam mówić doktorowi i myślę że nie zapomnę.Ja na co dzień mam jej dolegliwości więc trudno zapomnieć:cool1:

Posted

Dianka ma już zakupiony kaganiec :loveu:kosztował 25 zł jednak nawet to tam faktury nie wystawiali czyli chcąc nie chcąc zrobiłam Diance prezent :multi:
Biedna tylko ona taka w tym kagańcu ;) ale to tylko chwilowe :evil_lol:

Posted

:eviltong: nie posluchalam Cie :eviltong: poszlo :bigcool:A zrobisz jej zdjecie?? Przynajmniej jedno, niech wiemy jak wyglada grozny Dobcio postrach autobusow :evil_lol: Jak Ty zrobisz, to ja Ci pokaze jak wyglada Kiler Futrzak :evil_lol:

Posted

Kobold napisał(a):
:eviltong: nie posluchalam Cie :eviltong: poszlo :bigcool:A zrobisz jej zdjecie?? Przynajmniej jedno, niech wiemy jak wyglada grozny Dobcio postrach autobusow :evil_lol: Jak Ty zrobisz, to ja Ci pokaze jak wyglada Kiler Futrzak :evil_lol:

Hehehe :evil_lol: No to zaraz będzie zdjątko :eviltong:

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Iwonko kochanie to dzisiaj ta wizyta? Jak sie czuje Dianka? Jak sie Ty czujesz??

Agatko czuje się dobrze tylko że jak szłam po kaganiec złapał mnie ból w samym dole brzucha taki jakbym kamienie miała które opadłyby mi na dno...Mamuśki tez tak miałyście w ciąży:cool3:??
Dianka też lepiej dzisiaj.Dużo śpi.Niedługo czeka ja przeprawa autobuse4m do dr Jagielskiego i modlę się tylko by mi kupska w autobusie nie zrobiła-u niej to możliwe:cool1:

Posted

[quote name='Kobold']Eeee Dianka nawet w kagancu wyglada jak aniolek. :loveu: Moj to jest dopiero bestia :evil_lol:

O kurcze :loveu:jakie cudo :loveu:
Aniu a ty za karę zakładasz swojemu zwierzakowi ten kaganiec :mad:Przecież to maleństwo nie skrzywdziłoby muchy :loveu:

Posted

No i jestem.
Dianka nie miała żadnych zastrzyków tylko była badania.Dr Jagielski zalecił zdjęcia rentgenowskie w swojej klinice gdzie ma bardzo dobry sprzęt.Wyklucza nowotwór ale to nie jest nic na 100% Dianka musi mieć zrobioną jeszcze raz morfologie krwi.Ma przepisane leki które od jutra będę podawała.Za wizytę zapłaciłam 39 zł i wzięłam fakturę...
Zurdo powiedz mi ile zapłaciłaś wtedy u Dr Jagielskiego za wizytę?Ja z tego co sobie przypominam to było 41 i tak im powiedziałam bo oni nie mieli zapisanego w komp. i wystawili mi fakturę na 41 zł i ta dzisiejszą na 39 zł ale faktura jest jedna...
Dianka podróż dobrze zniosła i nic niespodziewanego nie było :multi: Troszkę wyczekałyśmy się ale w końcu nie na darmo ;)

Cholera teraz już wiem jak to jest z tymi psiakami co ja znajduje :razz:To nie ja je przywołuje do siebie tylko Dianka!!!!
Boże dzisiaj przez ulicę ruchliwą dwupasmową przebiegał pies,widać ze się zagubił o mały włos a wpadłby pod samochód a biegł do swojego drugiego kompana po drugiej stronie także zagubionego :placz::placz::placz:
Gdybym miała czas leciałabym za nimi ale nie miałam :placz:Byłam 5 min przed czasem na umówioną wizytę :-(
Patrzyłam potem czy nie ma zwłok ale dzięki Bogu nie było.Musieli te psiaki gdzieś pójść...Wiecie co najgorzej wpynia?To że nikt na tym zasranym przejściu nie zareagował:angryy: Pies sobie pobiegł prosto pod koła a ludzie jakby nigdy nic szli sobie dalej :angryy:

Posted

Boze, zeby tylko chciala sie sprawdzic diagnoza dr. Jagielskiego, ze to nie jest nowotwor. Chyba wszystkim nam spadlby kamien z serca. Wiem, ze to nie oznacza, ze Dianka jest zdrowa, to nadal bardzo chory psiak ale przynajmniej, moze to najgorsze sie nie potwierdzi.
A co do przyciagania innych psiakow, to Ty Iwonka nie czaruj :evil_lol:, bo Dianka i psiaki przed nia tez przyklejaly sie do Ciebie, jakbys wytwarzala jakies zaczarowane pole magnetyczne o nazwie: "Wez mnie, przygarnij prosze" :lol: Wiec moze zamiast ciemnych oklarow :cool1:, wkladaj olowiany plaszczyk :roll: , by zatrzymac te nawolujace inne psiaki fale milosci "ala romenka" :eviltong: A tak wogole to super njusy :multi:

Posted

Poczytalam sobie na temat lekow, ktore dostala Dianka :lol: bo ja to z natury ciekawski czlek jestem :evil_lol:. Jakbys chciala wiedziec to co ja :eviltong: to tu masz linki ;)
http://www.leki.med.pl/lek.phtml?id=402&idnlek=1420&menu=3
http://www.polfa-grodzisk.pl/index.php?path=oferta/leki_ludzkie/grupa_5/meloksam&lang=PL
https://www.aptekaotc.pl/go/_info/?id=635
http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?s=3&d=e&p1=2&letter=&lek=2687