Ludek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Kurcze:(. Mam nadzieję, że szybko jej przejdzie. Quote
romenka Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Ludek napisał(a):Kurcze:(. Mam nadzieję, że szybko jej przejdzie. Ja też mam taka nadzieje :-( A propo Ani(kobold) .Nasza cioteczka chyba się zasiedziała w Polsce :evil_lol: ? Aniu odezwij się :cool3: Quote
romenka Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Dianka niedawno przyjęła tramal...Bylo już źle.Zaczęla chodzić,nie mogłamiejsca znaleść.Biegunka nadal jest:-( Quote
shirrrapeira Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Romenko tak Ci serdecznie wspolczuje. U nas tez nieciekawie Oskar co zje to wymiotuje. Szczegolnie jak je Animonde. Wiec wspolczuje. A jak Ci minely swieta? Biedna Dianeczka Quote
fox_india Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Iwonka wezme pycha ciasto od mamy i kafe bezkofeinowa i przyjdziemy do Ciebie co? posiedzimy troszeczke a moze wezmiemy Twoje gnomki na spacer a Ty odpoczniesz? poswiecisz ten czas tylko sobie. co Ty na to? Quote
romenka Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 fox_india napisał(a):Iwonka wezme pycha ciasto od mamy i kafe bezkofeinowa i przyjdziemy do Ciebie co? posiedzimy troszeczke a moze wezmiemy Twoje gnomki na spacer a Ty odpoczniesz? poswiecisz ten czas tylko sobie. co Ty na to? Słoneczko jak najbardziej ale to już chyba nie dzisiaj.Dzisiaj o 17:15 wyjeżdżam do tej szkoły rodzenia z sąsiadką i wrcacam o 21-wszej.Nie będzie kiedy jak Ty jesteś w pracy dzisiaj.Martuś ale jutro jak najbardziej.Co do spacerku to wątpie byście mogli zabrac Diankę z Ivi.Sama widziałas jak Diana się zachowuje... Dianka wczoraj na noc dostała laremid na miegunke i dzisiaj ustąpiła jednak jak znam życie to jutro wróci z powrotem:-( Byłyśmy na dworze i Dianka ślicznie sie załatwiła ale jak tylko wróciłyśmy do mieskzkania minęło 5 min jak narobiła i w domu...:shake: Jużnie wiem co myśleć:placz: Co do relacji Dianki z Romką to jestem w szoku:crazyeye: Ona broni Romy jak Lew!!!Każdy pies jaki się zbliża do Romeńki ona atakuje i skacze do gryzienia!!!Sierść najeża i nie ma żartów:crazyeye: W mieszkaniu znowóż też relacje są bardzo dobre.To Romcia rządzi Dinką a nie na odwrót.Diana się zbliża w nocy do łóżka a Roma na nią z zębami i wyrczy!!!Dianka mądralińska nic sobie z tego nie robi tylko z takim niedowierzaniem patrzy na to małe gównieko jak się żądzi :evil_lol: Nic nie rozumie z tego;) Quote
fox_india Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 gdybysmy mieli wziac Twoje gnomki na spacer to Ivi zostalaby w domu. ona jest grzeczna i spokojna, nie bedzie problemu. Quote
romenka Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 fox_india napisał(a):gdybysmy mieli wziac Twoje gnomki na spacer to Ivi zostalaby w domu. ona jest grzeczna i spokojna, nie bedzie problemu. Martuś dzisiaj psiaki niech zostana w mieszkaniu.Nie ma sensu na spacer w taką pogodę poza tym ja po 17-stej wychodze a wy dopiero z pracy przyjdziecie.Zapraszam Martuś jutro do mni9e.Zrobię jakis obiad;) No to ja?:evil_lol: Quote
Kobold Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No jestem, juz jestem :oops: :eviltong: wrocilam wczoraj kolo pierwszej w nocy :roll: A teraz czytam co sie u Was wydazylo. Ciesze sie, ze Zgredzik vel Klapus odnalazl dzieki Tobie i innym Cioteczkom swoj domek :loveu: Smutno mi z powodu Dianki i bardzo mi jej zal. Mialam nadzieje, zreszta podejzewam jak wiekszosc z nas, ze moze jej stan sie ustabilizuje. :-( Ciezko jest sie pogodzic z mysla, ze psiak jest tak bardzo chory.Iwonko poniewaz juz wrocilam :evil_lol:, to zaczne znowu od dreczenia Cie pytaniami dot. Twojego zdrowia. Cos mi moja sklerotyczna pamiec podpowiada, ze na poczatku kwietnia mialas miec badania......hmmm bylas,bo sie nie doczytalam?? Przepraszam, ze tak zniknelam bez pozegnania i zyczen swiatecznych ale niestety dogo nie dzialalo :shake: a ja musialam wyjezdzac doslownie natychmiast :roll: Quote
romenka Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Kobold :loveu: jak się ciesze że jesteś:buzi: O tak Klaptusia historia zakończyła się szczęśliwie :cool2: ale jeśli chodzi o Diankę to jest tak sobie.Nie chcę ją szpikować tramalem codziennie stąd co 3 dni podaje jej 100-kę.Z bólami u niej jest różnie.Jak widze ze źle to wtedy już podajej jej...:-( Dzisiaj Dianka znów jest niespokojna.Biegunka nawraca już:-( Za chwilke pójdę z nią do weta i poproszę o jakieś tabletki dla niej na biegunkę,może coś jej pomogą?Poza tym Dianka na 18-stego ma wizytę u dr Jagielskiego więc bardzo trzymajmy kciuki za jej zdrówko!!! Ja byłam u lekarza i dzieciątko zdrowe,serduszko bije i na usg mały trzpiot usiadł sobie po turecku :evil_lol: Quote
Kobold Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Witam z rana :lol: co u Was slychac. Jak Dianka? Jak Junior mocno dawal ci znac o sobie? Quote
romenka Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Kobold napisał(a):Witam z rana :lol: co u Was slychac. Jak Dianka? Jak Junior mocno dawal ci znac o sobie? Kochana u nas lepiej troszkę.Diance biegunka jak na tą chwile przeszła.Miejmy nadzieje że już tak pozostanie. Ja dzisiaj dałam Dianki mocz do badania i za jakieś 2-3 godziny idę odebrać wyniki.Mam nadzieje że nie będą kiepskie. Jutro idę z sobą do lekarza zrobić morfologię i 16-stego moja wizyta i zaraz 18-stego z Dianką u dr Jagielskiego... Quote
fox_india Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Iwonka kurcze nie mialam nawet chwili zeby podziekowac za wczesniejsze zaproszenie na obiadek oczywiscie wpadniemy za godzine :diabloti: :diabloti: ;) Quote
romenka Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 fox_india napisał(a):Iwonka kurcze nie mialam nawet chwili zeby podziekowac za wczesniejsze zaproszenie na obiadek oczywiscie wpadniemy za godzine :diabloti: :diabloti: ;) Martuś obiadku nie ma :oops: Przepraszam.Martuś jeśli tylko możliwe proszę nie dzisiaj tylko jutro coś upichcę.Dzisiaj nie mam sił:oops: Quote
fox_india Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 no co Ty Iwonka przeciez zartowalam :roll: a moze Ty do nas wpadniesz na obiadek co? zrobimy barszcz czerwony z uszyma :diabloti: Quote
romenka Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 fox_india napisał(a):no co Ty Iwonka przeciez zartowalam :roll: a moze Ty do nas wpadniesz na obiadek co? zrobimy barszcz czerwony z uszyma :diabloti: Martuś wierz mi na słowo:nie mam sił:shake: Krzyż mnie boli,brzuch też pobolewa.Jestem brudna,musze się wykąpać. Quote
Kobold Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :-o ooo barszczyk z uszymaaa pycha. Ale niestety sie nie zalapie :shake: tak jak na Iwonki pyzy z rosolkiem :placz: Ciesze sie, ze Diance przeszla biegunka a Ty nie gon tak jak hart tylko odpocznij troche. No i nie zapomnij o jutrzejszym badaniu :evil_lol: Wyglada na to, ze posluchalas sie i zapisalas gdzies w kalendarzu, skoro tak dobrze pamietasz :evil_lol: Nie gniewaj sie ale musze Ci troche podokuczac, bys nie zapomniala o mnie :eviltong: Quote
romenka Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='supergoga']Romenko, Ty poprostu odpocznij wreszcie. Kochana nie moge teraz.Mam egzaminy w sobotę i niedzielę.Ale jak tylko pozaliczam to musze sobie odsapnąć ;) A teraz kilka fotek:loveu: To zdjęcie okropne ale musiałam :eviltong: Ważne jak ślicznie pokazany jest mój zwierzyniec:evil_lol: [SIZE=1] A Tu jak pięknie moje śliczne wygladają :loveu: [SIZE=1] A tu Dianka sierotka :cool1: Ja naprawdę jej nie bije :p :eviltong: [SIZE=1] [SIZE=1] [SIZE=1] Quote
supergoga Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Śliczne fotki i zwierzynieć. I widzę, że jako zwierzyniec jest też dzielny malec brzusiowy :multi: - czyli wszyscy w komplecie na jednej fotce. Tylko Pańcia - Mamcia smutna, zmordowana, zestresowana. Biedna,kochana Romenka - ale nie martw sie będzie dobrze.Musi być!!! Quote
romenka Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Supergoga dziękuje kochana jesteś :loveu: I musze napisać że wuyniki moczu Dianki są rewelacyjne :loveu: Quote
fox_india Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 oooo!!! to bardzo dobra wiadomosc :multi: Quote
Kobold Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Fotki przesliczne :loveu: Jak mozesz pisac, ze Twoje zdjecie jest okropne, to nieprawda!!!! Wygladasz bardzo ladnie, tylko tak jak pisala supergoga widac wielkie zmeczenie na Twojej buzi, no i oczy masz takie smutne :sad: Iwonko prosze uwazaj na siebie. Dobrze, ze chociaz wyniki moczu ma Dianka dobre. A zwierzyniec masz cudowny :loveu: Nic dziwnego, jak Pancia tak dba o psiaki, to musza byc szczesliwe :loveu:. Mam nadzieje, ze juz spisz!!! Ach co znaczy mam nadzieje....Ty MUSISZ juz spac bo ........hehe Ty wiesz co :lol: Spij dobrze i zycze Wam spokojnej, dobrze przespanej nocy, Tobie, Juniorkowi i Diance, bo Romcia to pewnie spi jak aniolek :loveu: Quote
BasiaD Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Iwonka piękne zdjęcia jak zwykle. I zwierzyniec też piękny.Trzymaj się cieplutko i nie zapominaj że tutaj wszyscy Ci dobrze życzą i trzymają kciuki :thumbs: Quote
Recommended Posts