Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tak zawsze,dosłownie ZAWSZE wpatrzona jest we mnie i choćbym nie wiem co robiła:czy bym spała,czy gotowała czy rozmawiała przez telefon lub siedziała na dogo to ciągle się wpatruje!!!!!!!!!No chyba że śpi :eviltong:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I niech mi ktoś powie że Dianka wygląda na starego psa :mad: ;) Ona jest kochan i naprawdę spragniona miłości,teraz jeszcze bardziej...:loveu: Na spacerach widać że pragnie się bawić od razu wtedy zapomina o bólu i wszystkim innym.Wczoraj posklejałam aparat i wkleje zdjęcia Dainki z dworu :loveu:

Posted

O tak,Dianka jest naprawdę piękna i taka kochana!!!!
Co do przejedzenia to nm to niegrozi.Jajkiem podziele się tylko z paiakami bo Święta spędzam ja,mój synio w brzuszku ,Dianka i Romcia.Ale nie będzie mi nudno z nimi :loveu:
I Wam tez kochane życzę Zdrowych Świąt i smacznego jajka :loveu:

Posted

O to sesja zdjęciowa z dwóch spacerków dzisiaj :loveu:

siiiii:evil_lol:

koooo :cool1:

I jakże bym nie mogła pokazac biegnącej na zawołanie Romci

I ostani raz Dianka...

Posted

Dianka dzisiaj zwaliła kupsko na swoje posłanie.Ale wewnie dlatego że za późno z nią wyszłam na dwór.Ja zazwyczaj wychodzę z nią o 6-stej rano a dzisiaj zaspałam:oops: i wyszłam z nią przed siódmą.Nic się nie stało i wysprzątałam a ona jakby się wstydziła biedulka.A jak się cieszyła jak otworzyłam oczy:loveu: Maleńka niedobrala:eviltong:
Dzisiaj pójde po faktury do kliniki,kurcze ale się zastanawiam od kiedy ja chodziłam z Dianka na te zastrzyki?Mam nadzieje że jeśłi po dkoniec marca zaczęłam to wystawią mi tą fakturę?Jak nie to będę sie kłocić!!!Kurcze wkurza mnie to że tamtej mi niewystawili za luty to i pewnie za koniec marca też niewystawią a ja tez mam pamięć w piz**!!!Niepomyśłałam!!!:angryy:
Kurcze teraz musz się jeszce położyćna godzinkę bo jakoś ledwo widzę na oczy:roll: chyba się jeszce niewyspałam.

Posted

Kochani wpłynęło mi 200 zł z AFN.
Jeszcze 10 dni i z Dianką jadę do dr Jagielskiego.
Dianka czuje się teraz w miarę dobrze ale nie wiem czy znó ją nie zaczyna boleć bo znów chodzi,nie możesobie miejsca znaleść.Troszke ją potarmosiłam :eviltong: i wymiziałam a teraz ona chce więcej :evil_lol: i ciągle mnie zaczepia...Tylko Romcia taka jakaś zazdrosna...:-(

Posted

Wesołego królika co po stole fika,
Spokoju świętego,
Czasu wolnego,
życia zabawnego w jaja obfitego
I wogóle wszystkiego kurcze najlepszego
Życze ja ,Dianka i Romcia :loveu:

Posted

karusiap napisał(a):
romenko Ty to jestes ranny ptaszek...spij spij jeszcze...
i ucaluj goraco dziewczynki:loveu:

Hehehe.To u mnie chyba nie jest tak do konca:evil_lol: Poprostu,ciągle mam na myśli Diankę a przed oczami jej wielkie kupska:eviltong: a te ranne wstawania łączą sie chyba własnie z tym:evil_lol: ;)

Posted

To Dianka kiedy zostawiam ja na 5 min(w łóżku,w mojej pościeli:evil_lol: )

[SIZE=1]
Tu udaje że nie wie o co chodzi:diabloti:

[SIZE=1]
A to Dianka poważna :eviltong:

[SIZE=1]
A tak się droczymy :cool3:

[SIZE=1]
[SIZE=1][SIZE=1]

Posted

Dianka sobie pilota do łóżka przyniosła, pod kołdrą pewnie jeszcze chipsy schowała... A zła romenka zepsuła zabawę ;)
Romenko, do życzeń shirrapeiry trudno coś dodać. Niech się Wam wszystko zacznie układać jak należy. Bo w końcu - Wam się to należy.

Posted

Moze jeszcze dodam do wlasnych zyczen, zdrowia dla psiskow, mniej zazdrosci u Romci, wiecej zdrowia u Dianeczki. No i zeby dzieciatko sie dobrze i zdrowo rozwijalo i zeby Romenka nie byla zmeczona, no i zeby byla szczesliwa i zeby urodzila bez bolu i bez stresu swoje dzieciatko, ktore bedzie bardzo kochala. Zeby Ja samo szczescie teraz ogarnelo.

Posted

KOchani bardzo dziękuje za życczenia:loveu: i tak samo Wam zyczę wszystkiego co najlepsze w te święta.
Dzisiaj Dianka ok 4-rano znów narobiła kupsko w mieszkaniu(na dywan i koc) ale ja już wielkiej uwagi na to nie zwracam,taka normalka.Wstaje sprzatam i kłade się spać znów:cool1:
A teraz byłam właśnie z nimi na spacerze i cholera jasna znów psiaka który był bez pana/ni zobaczyła.Uganiał się za suczka...Romcia włączyła się do zabawy ale malec nie chciał podejść żeby go złapać.Po jakiejś chwili facet który przyszedł ze swoją suczka złapał ją na smycz i zaczół iść w stronę przeciwna niż mój blok więc zaczełam sie go pytać co to za pies a on na to :"przyszedł za moją sunią i tak się ciągnie za nią" więc kazałam mu by chwilke poczekał ,ja chciałam Diankę przypiąć do drzewa a malca złapać jednak facio miał mnie daleko w du*** i zabrał się z tamtą a niestety piesek poleciał za nim i nie miałam żadnych szans na złapanie go:-(
Psiak prawie identyczny jak ten na zdjęciu:

tyle że miał łapki białe do połowy i więcej chyba tego krawatu:-(

Posted

Dianulka się wycfaniła:evil_lol: Teraz już nie zwraca uwgi gdzie idzie spać tylko hop prosto do mojego łużka :evil_lol:
Niedawno byłyśmy na spacerku i załatwiła się jednak musze napisac że biegunka znów się pojawiła :-( Może nie jest to rozwolnienie ale jest żadka:cool1: .Dałam jej lakcid może jej pomoże?
Ja dzisiaj znowu po spacerku polozyłam się spać (ale to rano) i spałam aż do 11:30:crazyeye: Kurcze jakoś nie tak sie czuje,coś mi dolega...
Zapomniąłam napisac o dzieciątku:serduszko bije jak trzeba i wierci się mały łobuz aż mamie nie daj spokoju:evil_lol: Wczoraj aż krzyż mnie zaczął boleć.Kurcze oby tylko nie było nerwowe:shake:
No cioteczki taklże wszystko wiecie a ja idę wymiziać psiaki i koniecznie Romcię bo jakś taka zdołowana siedzi:shake:

Posted

Hehehe,Romcia mnie postanowiła zdradzić i poszła sobie do sąsiadów:diabloti: Mały zdrajca:evil_lol: a Dianka sobie śpiunia na łużku i nie myśli się nawet podnieść:cool3: Ale miałam gości(sąsiadów niedawno(ci co postanowili mi ukraść Romcię na jakiś czas:evil_lol: ) i Dianka z takim zdziwieniem na nich patrzyła::crazyeye: ale jak wszyscy zaczeli ją miziać to tak się panienka cieszyła:loveu:
Psiaki to wspaniałe stworzenia:loveu:

Posted

Dzisiaj znów tak sobie,można sobie tylko wyobraźić co się działo...Tak-Dianka znów ma biegukę i znów narobiła pod siebie i na dywan:-( 2 razy!!!
Jestem zmęczona....