Kobold Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Mam nadzieje, ze natychmiast zmienilas haslo dostepu!!! Napisz do Admina zajmujacego sie sprawami dostepu do dogo on moze sprawdzic czyje to IP. Takie rzeczy sa KARALNE z punktu widzenia prawnego. Iwonka nie martw sie, to jest nie warte twoich nerwow.Swoja droga co za podla beszczelnosc :angryy: Quote
romenka Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Aneczko juz napisałam do modów jednak nie ma możliwości sprawdzenia czy dzisiaj się ktoś logował moim nickiem z dwóch komp.Poprostu:moderatorzy nie mają takiej mocy.Moge jeszcze próbować pisać do admina jednak nie wiedomo czy on też będzie mógł sprawdzić. Wiemtylko tyle:mój nick był logowany z 5-ciu różnych IP.Teraz próbuje sobie przypomnieć gdzie logowałam się na dogo i ile razy.Trzy pamietam no i czwarte to moje IP ale piąty?/Bedę mysleć... Quote
Kobold Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Wiesz co nie przejmuj sie, zmien tak jak radzilam haslo, tylko tym razem co najmniej siedmio- a nawet osmioznakowe najlepiej litery mieszane z cyframi.Wykasuj skrzynke. Wazne dla Ciebie wiadomosci przenies do prywatnej mailbox pod foldery czy dokumenty i moze tez zmien haslo dostepu.Tylko przy Twojej "sklerozie" to.......to byl zart, tylko zart nie gniewasz sie :eviltong: Quote
romenka Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Kobold napisał(a):Wiesz co nie przejmuj sie, zmien tak jak radzilam haslo, tylko tym razem co najmniej siedmio- a nawet osmioznakowe najlepiej litery mieszane z cyframi.Wykasuj skrzynke. Wazne dla Ciebie wiadomosci przenies do prywatnej mailbox pod foldery czy dokumenty i moze tez zmien haslo dostepu.Tylko przy Twojej "sklerozie" to.......to byl zart, tylko zart nie gniewasz sie :eviltong: niu tak zrobiłam,zmieniłam hasło a co do sklerozy to prawda kole w oczy :diabloti: -niestety;) No jak ja mogłabym się obraxić.A i jeszcze jedno:wszystki prywatne widomości już wykasowłam :-( wtedy jak zobaczyłam ze jest coś nie tak zalogowąłam się i pokasowłąm wszystko co miałam :-( dosłownie!!! Quote
zurdo Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 zanim zmieniłaś hasło, trzeba było zostawić w swojej skrzynce jakiegoś pw do tego muła. nie denerwuj się tym zbytnio, szkoda waszego zdrówka. I miłych snów dla 3 kobitek i jednego chłopaka :loveu: Quote
zurdo Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 to ja jeszcze cichutko, nie budząc nikogo, zapytam: Czy Dianka miała w końcu robione badania moczu? Bo coś to wszystko (czyli działania zmierzające do zdiagnozowania i rozpoczęcia leczenia Dianki) troszkę stanęło w miejscu... :oops: Quote
romenka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 zurdo napisał(a):to ja jeszcze cichutko, nie budząc nikogo, zapytam: Czy Dianka miała w końcu robione badania moczu? Bo coś to wszystko (czyli działania zmierzające do zdiagnozowania i rozpoczęcia leczenia Dianki) troszkę stanęło w miejscu... :oops: Słonko nie miała dlatego że narazie się z tym nie śpieszę bo Dianka będzie u dr Jafggielskiego dopiero w połowie kwietnia niestety bo nie ma miejsc!!!Szlak mnie trafia bo do tej pory nie wiem którego!Dzwonie i ci debile w klinice nie odpowiadają a wczoraj po raz pierwszy się dodzwoniłm i nie zapisała mnie dlatego że"nie było wolnego komputera"i miąłam zadzwonić za 5 min a z pięć min znów nie odbierali telefonu i ani za 5 ani za 10 min!!!:angryy: Dzisiaj będę dzwonić!!!!!!!!! Quote
romenka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 I widzicie!!dalej to samo!Dzwonie do kliniki ale nie odbierają.Zadzwoniłam za którymś razem odebrali jednak program nie działa !!!:angryy: Tym razem powiedziałam by napisali sobie na kartce nazwisko i zadzwonili do mniekiedy zacznie działać program i wpisali mnie na wizytę bo juz dość dzwonienia i czekania! A co się okazało:nie odbierali dlatego że był zepsuty telefon!!!!:angryy: W połowie kwietnia gdzieć będę mogła z Dinką się umówić na wizytę a teraz czekam na ich telefon by łaskawie powiadomili mnie o której godzinie i którego. Quote
romenka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Czy już wszystkie cioteczki zapomniały o Diance??:cool3: Quote
shirrrapeira Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Pamietam o Dianeczce, ale nie mam juz pomyslu co by tu napisac i dlaczego to napisac... Na razie siedze sobie w bankowosci i portfelu inwestycyjnym. Jakiesz to takie nudne, trudne i ogolnie ohyda Panie Fuj, ale musze sie tego nauczyc. Quote
supergoga Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 shirrrapeira napisał(a):Pamietam o Dianeczce, ale nie mam juz pomyslu co by tu napisac i dlaczego to napisac... Na razie siedze sobie w bankowosci i portfelu inwestycyjnym. Jakiesz to takie nudne, trudne i ogolnie ohyda Panie Fuj, ale musze sie tego nauczyc. Ja ci dam ohydę Panie FUJ :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong: A prawa autorskie!!! Chyba znów musze do warszawy przyjechac i porządki porobic i tyle. Powoli sie pakuję. Bójcie się. Quote
karusiap Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 romenka napisał(a):Czy już wszystkie cioteczki zapomniały o Diance??:cool3: O wAS SIE NIE DA ZAPOMNIEC KOCHANA:loveu: Quote
romenka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Kochani znalazłam psa jest u mnie w domu zaraz napisze resztę!!! Quote
romenka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Piesek jest cały czarny,malutko jak Rom,cia,bardzo łagodny!!!Pies nie suka!!!M tylko krawacik. Boże ja się zabije!!!! Quote
romenka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Już wklejam zdjęcia a was prosze o przeszukanie neta.J też zaraz będę się brała za szukanie... Quote
fox_india Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 o jesooo :mdleje: romenka przyjezdzam do Ciebie zaraz po pracy! Quote
romenka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [SIZE=1] [SIZE=1] [SIZE=1] [SIZE=1] [SIZE=1] Quote
romenka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Widać psiak jest zadbany!!!Nie miał obroży!Dzisiaj złapałam go na bazarku ale miałam go niezabierać gdyby nie pani z kiełbasą dla niego!!Przyszła i powiedziała że jechała dzisiaj samochodem i psiak o mały włos a nie wpadł by pod tramwaj o 7-mej rano!!! Co miałam robić??Nikt się ned nim nie zlitował!Do tej pory nikt nie zabrał psa czyli się zgubił.Pani wudziała go na Radiowej!!! Ja się ide pochlastać!!:placz: :placz: :placz: Quote
Kasiek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Nie wiem tylko czemu to wszystko kotłuje sie w watku o dobermanie (watki innych psow, sprawy osobiste....moze jakby ten pies miał osobny wątek ktos by wiedzial ze został znaleziony... Takie ogłoszenie jest na stronie Palucha: 2LUTEGO W WARSZAWIE PRZY UL KINOWEJ (PRZED SKLEPEM MARCPOL) ZAGINą PIESEK KTóREGO WIDAć NA ZDJęCIU. DLA ZNALAZCY 2TYś. PIESEK WABIł SIE PIKUś MIAł OK 7-8LAT Quote
romenka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55946 Link do wątku psiaka!!!POMOCY!!!!!!!!! Quote
Kasiek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ale teraz dopiero zauwazylam ze ten z PAlcuha ma lekko podpalane łapki... Quote
shirrrapeira Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 A co portfel inwestycyjny to nie jest ohyda Panie fuj a nie wiedzialam, ze masz prawa autorskie, karteczki mi nie pokazalas? A kiedy przyjezdzasz?? bedziemy czekac. Quote
romenka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Kochani w lecznicy niestety nie wystawią mi faktury za luty tylko wystawili za marzec dla Dianki :-( Trzeba będzie jak najszybciej iśc po fakturę do kliniki gdzie pracuje dr Jagielski bo boję się że to samo będzie!!!! Quote
shantara Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Chwile mnie nie było ( jak się okazało na darmo ) i wątek się rozrósł. Nie widzę na ostatnich stronach złych wieści dlatego ośmielę się zapytać jak się miewa Dianka? No i oczywiście jak sobie radzisz Romenko? Quote
Recommended Posts