Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chcialas pomoc i na tyle ile moglas pomoglas :glaszcze: skad moglas wiedziec, ze sprawy sie tak potocza :shake: wiem, jak bardzo zal Ci tej psiny ale w Twojej sytuacji trzymanie jej bylo niemozliwe. Sama zreszta wiesz przez co przeszlas Ty i psiaki :-( A swoja droga choc na troche, to by Ci sie te ciemne nie, powinny byc calkowicie czarne okulary, przydaly. Sama widzisz ile dzisiejsze zdarzenie Cie nerwow kosztowalo. A teraz maszeruj do lozka, bo juz pozno.:p

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu: Dzieńdobry kochani
Ja już na nogach a Wy:cool3: ??
Już zdążyłam posprzątać Diany kupsko na dywanie i tapczanie tym na którym śpi i teraz śniadanko psy czeka i znów spacerek.

Posted

A o to zdjęcia Dianki :loveu:
Zdjęcia były robione wczoraj.Na niektórych widac że coś jej dolega:-(

[SIZE=1]
[SIZE=1]
[SIZE=1]
[SIZE=1]
[SIZE=1]
[SIZE=1]

Posted

ah,no i zapomnialam napisać.Dzisij kupsko Dinki nie było złe:eviltong: Bynajmniej biegunki nie miała.
Dzisiaj Dinka lepiej się czuje.Jest bardziej żywsza.Śpi jak zwykle dużo ale to dobrze.
Dzisiaj dużo na dogo nie będe bo mam koleżankę na noc z Biłgoraja więc będęmusiała się zająć nią...Ale będę pisać jakby coś się działo ale lepiej by się nie działo nic prócz samych dobrych rzeczyy a o tym też będę pisać;)

Posted

Jak tak, to my nie chcemy zebys pisala :evil_lol: Zadnych juz zlych wiadomosci :shake: Teraz musi byc dobrze :loveu: Iwonko a u Was tez slonko swieci. Bo u mnie jest tak pieknie, jasno, sucho :loveu: NARESZCIE!!!!

Posted

Aniu u mnie właśnie w mózgu rozpętała sie burza!Cholera zapomniałam ze miaąłm, 21 podpisaćlistę w urzędzie pracy!!Teraz lecę może nie będzie zapóźno!!!

Posted

:mdleje: :mdleje:Iwonka ja Cie........ No dobra teraz to juz nie bede krzyczec, mam tylko nadzieje, ze nie jest za pozno i uda Ci sie wszystko zalatwic. Ale jak wrocisz do domu, to albo wieszasz na lodowce kalendarz wielkosci drzwi i wpisujesz tam wszystkie najwazniejsze daty na czerwono:mad: albo jako dziecko XXI wieku z pelna znajomoscia obsugi komorki wpisujesz w telefon wszystkie wazne daty, niech on Ci o tym przypomina Ty maly sklerotyku :loveu:
I pamietaj masz to wykonac :mad:

Posted

Kochani już dobrze;) zdąrzyłam.Nie krzyczeli na mnie a ja powiedziałam że zapomniałam na śmierć i jak się dowiedzieli że w ciązy to już wogóle mi podarowali:evil_lol:
No że też sobie w czas przypomniałam:oops: Jednak ktoś trzyma nade mną piecze:eviltong: czy jak się to zwie:eviltong:

Posted

Kobold napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: a od kiedy to masz nowy avek, od dawna?? Slepa jakas jestem :p A avatarek :loveu: :loveu: :loveu: sliczny :loveu:

Dzisiaj raniutko sobie zrobiłam :loveu: Piękny jest:loveu:

Posted

Kobold napisał(a):
:nono: Zrobilas co kazalam??? :loveu:

Slonko zrobię :evil_lol: Tylko najpierw musze posprzątać dom i przypomnieć sobie jeszcze to o czym zapomniałam :eviltong:

Posted

fox_india napisał(a):
sliczna ta Lady Diana :lol:
a ja jutro raniutko jade do Katowic. po Ivi. hehz pewnie nie bedzie latwo na poczatku, ale damy rade ;)

Martuś tylko błagam już powiedz tej swojej rodzince by nie zmieniali tak zdania co minutę:mad: A Ty wiem że sobie poradzisz :loveu: Przecież nie może być inaczej:cool3:

Posted

Romenko, sprawdzone na wielu psiakach z problemami zoladkowymi /biegunka/. na pewno do kupienia w naszych sklepach np. LIDL chlebki kruche z maki pszennej lub razowej. Ja daje staruszkowi jesli ma biegunke i naprawde dziala rewelacyjnie. Caly dzien tylko na tych chlebkach. Psiaki to uwielbiaja, moze Diance tez pomoze?

Posted

Dusje dziękuje,jakby Dianka dostała znów biegunki kupie...Narazie całe szczęście nie ma i oby tak już zostało.
Teraz Dianka bardzo spokojna,śpi ciągle tylko wstaje by się napić.Znów apetyt jej niedpisuje ale nie martwie sie jeszcze tym.Moze ona sama sobie głodówke robi?

Posted

AnetaW napisał(a):
romenko z moich wyliczeń wynika że 26 minie juz miesiąc....

:mad: :mad: :mad: Anetka!!!!!!!!!!!
No i dobrze Ci się wydaje:eviltong:
Kiedy mnie odwiedzisz lepiej pisz a nie tylko liczysz i liczysz:evil_lol: Ale tak bezinteresownie:razz:
I ciiiiiichutko,no:cool1: :diabloti:

Posted

zasadzkas napisał(a):
Romenko, tak patrzę na fotki i widzę, że Dianka sypia na kołderce i czytam o jej kupskach: może chcesz parę starych powłok na kołdry?

Słonko wiesz co że by mi sie przydalo :oops: W tej chwili już nie mam jak jej zmienić na nową bo wszystkie mokre teraz i schną ( a ta też niestety już załatwiona przez Diankę tylko odwrociąłm na drugą stronę)a w sumie mam 3 do zmiany takie podarte ,niepotrzebne...Kochana jakbyś mogła...:oops: to dziękuje :loveu:

Posted

O jej Dianka mi narobiła na klatce schodowej kuuuuuupskooooo:oops: Kurcze i jak na złość ludzie wchodzili i wychodzili a ja ścierałąm i oczami świeciłam a tak śmierdząco że aż ludzi nosy zatylkali:diabloti: O raju!!Co ja jeszcze przeżyje??:shake:

Posted

romenka napisał(a):
O jej Dianka mi narobiła na klatce schodowej kuuuuuupskooooo:oops: Kurcze i jak na złość ludzie wchodzili i wychodzili a ja ścierałąm i oczami świeciłam a tak śmierdząco że aż ludzi nosy zatylkali:diabloti: O raju!!Co ja jeszcze przeżyje??:shake:

Romenka, no co ty:crazyeye: jak beda ludziska wsciekli i zaczna mantyczyc to ty na to:

No niech pani popatrzy, pijus jakis nie mial gdzie to tutaj a psiak mi wchodzi w to lajno i lapy brudzi, co za ludzie!!!!
W wersji z Pragi i Targowka:
Patrz pani, sk.....iel taki w zabek czesany z grzywka na bakier, taka jego mac, wlizl na schody i smrod za soba niesie, zem go dorwe to nogi z tej czesci powyrywam i na morde po schodach spuszcze:lol: