Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochana Martusiu:loveu: Dziękuje za pomoc ale myślę sobie że wepchnę do pralki tą kołdre.Ona jest taka mniejsza więc może się uda a jak nie to namocze ją w wodzie i potem przepiorę.Ale jeśli chcesz to zapraszam do siebie jak najbardziej:loveu: Ja jestem dzisiaj cąły dzień w domu i właśnie zaczynam sprzątanie bym nie siedziała w syfie i smorodzie.Kurcze ciągle mi śmierdzi:oops: już nie wiem czy to dywan czy co innego?Musze wymyć podlogę bo wczoraj Dianka nie patrzyła gdzie wali kupsko.
Ja mam w plusie telefon ;) ale nie wiem czy Wam się opłaca kupowac kartę.Mi napewno by się oppłacałao do Ciebie dzwonić po 18-stej bo mam darmówki (mix plus;) )ale jeśłi masz stacjonarny to moge też na stacjonarny dzyniać:evil_lol:
Co do spacerku Dianki.Owszem możesz ją wziąć tylko że ja i tak sapać nie będę.Nie wiem co się dzieje ze mną ale o której bym się niepołożyła spać tak zawsze wstaje o 7-mej:oops: a potem jest kłopot z przekimaniem się w dzień.Jej ja się zaraz musze do porządku doprowadzić bo już chodzę jak widmo:diabloti:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem co to ten laremid, ale to chyba nie jest nic z gatunku lakcidu. lakcid ma za zadanie odbudowywac flore bakteryjną i wyrównac czynnosci zoładka, wiec warto to dawac, szczególnie przy tylu lekach.

Posted

loozerka napisał(a):
nie wiem co to ten laremid, ale to chyba nie jest nic z gatunku lakcidu. lakcid ma za zadanie odbudowywac flore bakteryjną i wyrównac czynnosci zoładka, wiec warto to dawac, szczególnie przy tylu lekach.

Lozerko laremid jest od biegunki:evil_lol: a wczoraj musiałam jej to podać bo nic pod reką innego nie miałąm niestety a mialam węgiel ale nie chciałam jej dawać bo jakby zaczeła na czarno robić na dywan...:diabloti: a fuj...Nie dokończę;)

Posted

[quote name='fox_india']Romenko chodzilo mi o karte dla Ciebie ;)
jesli mozesz zaczekac do popoludnia to ja przyleze i Ci wszystko wypiore u siebie, na balkonie szybko wyschnie :)

Kochana ja sobie poradzę z tym praniem uwierz mi jeszcze umierając nie jestem;) ale aż mi łzy stoj w oczach jak widzę że jesteście takie kochane:loveu: Martuś czekam na Ciebie u mie w mieszkanku ale nic nie skarzę ci robić:eviltong: .Naprawdę dam sobie radę teraz a kiedy trzeba mi naprawdę będzie pomocy to dam znać,obiecuje:loveu: Albo Martusiu jeśli nie wepcham kołdry do prli to tylko pomożesz mi ją rozwiesić na balkonie(to zalezne będzie od ciężaru;) )

Posted

Kochani Diance ustąpiła biegunka:multi: Bez tra,alu tez daje radę:loveu: i obytak zostało:roll:
Ja dzisiaj leniu****e sobie:oops: a i będe miała nowego tymczasowicza-tylko nie krzyczcie:diabloti: Piesek pójdzie na Paluch jak nikt go nieprzetrzyma kilka dni a w tej chwili poszukiwany jest dla niego hotelik.Misiałam Kasiek pomóc.Ona pomagała mi z Dragonikiem a ja nie mogłam jej teraz tak poprostu zostawić.Mam nadzieje tylko ze suczka dogada się z moimi psiakami?

Posted

[quote name='fox_india']Romenka jak juz nie bedziesz miala sily to podrzucisz pychola do mnie :cool3:

Kochana tyle że z sunią są problemy drobne.Ona złatwia się w domu.Dlatego też wezmę ja i bedę uczyła sikac nie na podłogę w mieszkaniu ale na dworze:razz: Jeśłi sunia się nie nauczy załatwiać swoich potrzeb na zewnątrz nie ma szns na żadną adopcje:-( a ja siedze cały dzień w domu więc będe ja pilnować i uczyć pomalutku...
No teraz to nie wiem czy jesteś taka chętna:razz: :eviltong:

Posted

Romenki diabla rogatego nic i nikt nie przekona, jak sobie cos umysli, to od razu wprowadza w czyny.:evil_lol: Pytanie o nasz poglad na ten temat zostalo zadane pro forma, bo juz w tym momencie romenka znala odpowiedz. :eviltong: Chciala tylko bysmy sie oswoily z ta mysla. Czy to jest ta sunia ze zdjecia?
Aha co do zgodnej wspolpracy panienek, to ja bym raczej to pytanie odwrocila Mam nadzieje tylko ze suczka dogada się z moimi psiakami? i zapytala: czy Twoje dziewczyny dogadaja sie z obca kobitka?? A tak wogole to mam jeszcze pare innych pytan:
Jak tam u Ciebie z dretwieniem rak i bolami plecow??
Bierzesz regularnie zapisane leki??
Czy Dianka juz nie ma biegunki??
Co do sikania nowego tymczasowicza, to moge tu pozwolic sobie na zlosliwa uwage, ze sikanie to pryszczu, masz przeciez wprawe, tylko czy wytrzymasz to fizycznie :roll: No i wyprowadzanie trzech psiakow na spacer... romenka ja mam nadzieje, ze nie przeceniasz swoich mozliwosci. Poniewaz nie dalas sie przekonac, ze nie powinnas brac kolejnego psiaka a jedyna osoba, ktora by to wegzekwowala jest Darek (romenka dziala w mysl zasady kota nie ma, myszy harcuja :eviltong:), ktory teraz nie ma na to wplywu, pozostaje mi trzymac kciuki za was i modlic sie, by wszystko poszlo po twojej mysli. Czego Tobie, psiakom i cioteczkom zycze.

Posted

Ja to cie Romenka podziwiam, naprawdę! ja miałam teraz tymczasowicza i muszę ci powiedzieć , że spacer z dwoma psami i padałam za każdym razem. Poza tym fakt rozstania, te emocje...przecież w ciązy wszystko "czuje się" podwójnie...Teraz jeszcze masz mały brzuszek, ale on będzie rósł i będzie ci coraz trudniej: nosić, myć, schylać się, nawet zawiązać buty...Chyba, że to ja taka niezdara jestem...:roll:
Podziwiam cie, bo ja robię przerwę, jak urodzę, to wtedy...narazie sił brakuje. Im wyżej tym więcej bóli bedzie...

Posted

Aniu szczerze mowiąc bałam się Twojej wypowiedzie:oops: ale widze że już przyzwyczaiłaś się do myśli że będzie u mnie piesek.
Nie Kochan ,to nie ta sunia o której wcześniej pisałam.
Tą którą biorę to jest z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52547
Poprostu jeśli sunia nie znalazłaby DT jakiegoś na czas szukania hoteliku dzisiaj znalazłaby się w schronisku:-( Co miałam zrobić?Zainteresowanych nie było sunią:-( Musiałam jakoś zareagować.
Darka nie ma więc mogę sobie pozwollic poza tym nie biorę ją na pół roku tylko na góra dwa tygodnie i mam nadzieje ze do tego czasu zwolni się jakiś hotelik poza tym szkoda mi Kasiek:-( Ona i tak ma na głowie ciągłe zmartwienia z psiakami a ja mogac pomóc chcę to wykorzystać:oops:

Prosze nie złoście się:oops: o powiedźcie że Boziu mi w dzieciach wynagrodzi:evil_lol:

Co do mnie: biorę leki regularnie.Dzisiaj dzwonilam cały dzień by zapisac się do lekarza a na koniec powiedzieli mi żebym jutro próbowała bo nie ma grafiku,więc o swoje interesy tez dbam;)
Dianka:nie ma biegunki,ufff:oops:

Posted

aisaK napisał(a):
Ja to cie Romenka podziwiam, naprawdę! ja miałam teraz tymczasowicza i muszę ci powiedzieć , że spacer z dwoma psami i padałam za każdym razem. Poza tym fakt rozstania, te emocje...przecież w ciązy wszystko "czuje się" podwójnie...Teraz jeszcze masz mały brzuszek, ale on będzie rósł i będzie ci coraz trudniej: nosić, myć, schylać się, nawet zawiązać buty...Chyba, że to ja taka niezdara jestem...:roll:
Podziwiam cie, bo ja robię przerwę, jak urodzę, to wtedy...narazie sił brakuje. Im wyżej tym więcej bóli bedzie...

Asiu to jakieś silniejsze ode mnie:evil_lol: Ja narazie nie odczuwam tak że jest mi ciężko z brzuszkiem.Codziennie go gładze i wyczekuje ruchów dziecka.Są takie słabowyczuwalne ale są i ciesze się...:loveu: Dianka mi nie zawadza w niczym,kochane psisko a Romcia to już wogóle:loveu: a teraz sunia,trudno będę uczyła się cierpliwośc która przyda mi się jak będzie synio już na świecie:evil_lol:

Posted

No to dobrze, ze po wyjezdzie Darka chociaz kogos sie boisz :eviltong: Z jednej strony Cie rozumiem ale z drugiej boje sie o konsekwencje, aisaK ma racje, mozesz fizycznie nie podolac. Ale co ja tam bede sie wymadrzac, nasza madralinska romenka i tak wie lepiej :eviltong:

Prosze nie złoście się:oops: o powiedźcie że Boziu mi w dzieciach wynagrodzi:evil_lol:
wynagrodzi, wynagrodzi ale chyba w psich dzieciach :evil_lol: Ta sunia to dzieciak, wiec przygotuj sie na orgie w domu. Co do Dianki i Romci, nie sadze, zeby jej cos zrobily skoro to szczeniak ale mozesz miec Sajgon w domu, jak szczenior bedzie motywowal i podjudzal starsze panie do zabawy.Juz widze oczami wyobrazni trzy futra goniace sie na 30-paru metrach kw. :evil_lol:Tom i Jerry Disneya wysiada w przedbiegach.:loveu:
A z Dianka kiedy idziesz do dr.Jagielskiego?

Posted

Moja najdroższa Kobold tak jak zauwazyłaś sama: Darek nie raz musiał mnie postawić twardo na ziemi bo inaczej zrobiłabym zwierzyniec z mieszkania a tak jak go nie ma ...:eviltong: Musze jakoś sobie czas zorganizować;)
Przecież to niewieczność.Może w ciągu kilku dni znajdzie się tymczas jakis,nigdy niewiadomo poza tym szkoda suni do schroniska,ona tam zginełaby!!!Dianka ja nauczy pokory jak trzeba będzie kiedy mała będzie za bardzo szaleć,to gwarantuje;) a mi chociaż oszczędzi to uspakajania jej:p Przynajmniej mam taką nadzieje:oops: a jak nie to jakoś sobie dam radę.
Z sikaniem pewnie będzie problem ale myślę że też podołam.Bede ją nagradzac i często wychodzic z nia.Mam nadzieje że naucze pieska czegos nowego bo szkoda jej by się zmarnowała.Moją Romcię wyuczyłam siadać,podawać łapke ,leżeć i szukac Darka :evil_lol: więc i tego małego potworka nauczę może (chociaż siku przydało by się):oops:

Posted

Iwonka zrob mi odsylacz do Twojego bannerka, troche go przerobilam, zebysmy nie lataly po forum jak ciotki blizniaczki. Twoj bannerek jest naprawde cool-isty (zwrot ze "slownika wyrazow porabanych" mojego syna)

Posted

karusiap a w bajki wierzysz??? a w Swietego Mikolaja?? :megagrin: A skad niby TZ mialby wiedziec?? Od romenki napewno nie :evil_lol: Przeciez nie bedzie dobrowolnie na siebie donosic :megagrin: Ja mam tylko nadzieje, ze nie wcieli w zycie nastepnych pomyslow bo, ze je ma, o tym jestem przekonana :evil_lol: Romenka nasz kombinator :mad:

Posted

Kobold co to za aluzja ze Swietym Mikolajem??:mad::evil_lol:
to proste: jezeli do Ciebie przyjezdzalby na saniach zaprzezonych do reniferow facet w czerwonym kubraczku z workiem prezentow, to w takim razie TZ romenki jest jasnowidzem i wie wszystko, powiem wiecej, godzi sie na to bez gadania
A wlasnie romenka a jak TZ-cik baraszkuje po Dogomanii to co??:crazyeye:
Romenka nie pisze, wiec czy to moze to oznacza, ze nowy lokator jest juz na miejscu??