romenka Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Dianka zrobiła troszkę kupska na dworze ale tyle co kot napłakał i żadko:-( szczerze mówiąc to chyba tylko ten węgiel wyszedł z niej bo zrobiła czarno że o ho ho!!! Cały dzień prawie śpi. Narazie do jutra odstawiałam jej jednak wszystki tabletki,może niech organizm troszkę odpocznie.Dostała jedynie lakcid. A zapomniałam napaisać: Dianka rano zwymiotowała taką żółtą mazią:-( Ale tylko raz... eh,cięzkie jest życie żuczka:shake: Quote
Kobold Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Romenka moze trzeba by pojsc nia do weta :niedowia: sama nie wiem, co robic :nerwy: Mysle, ze nie ma co panikowac ale ona jest jednak bardzo chorenka :sad: ta wykonczona watroba i cala reszta.Hmmm jak myslisz ??? Quote
romenka Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Kobold napisał(a):Romenka moze trzeba by pojsc nia do weta :niedowia: sama nie wiem, co robic :nerwy: Mysle, ze nie ma co panikowac ale ona jest jednak bardzo chorenka :sad: ta wykonczona watroba i cala reszta.Hmmm jak myslisz ??? Ja myślę poczekać jeszcze do jutra i jeśli jutro się jej nie poprawi to pójdę z nią do weta. Teraz w sumie dobrze się czuje,chyba...Śpi ciągle.Zobaczymy jak upłynie noc... Na noc dostanie jedynie tramal a jutro będe musiala poprosić weterynarza o rimadyl. Musze napisać do AFN o przelanie mi chociaż 100 zł na Diankę bo z tamtych mam tylko 10 zł jeszcze Quote
romenka Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 W sumie i tak jutro idę z nią do weta,bo Dianka przyjmuje kolejny zastrzyk z bonharenu:multi: Quote
Kobold Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Jak jutro i tak idziesz to dobrze.Tylko nie zapomnij mu powiedziec o tych dolegliwosciach jelitowo-bako-sraczkowych :evil_lol: Bo ty z wrazenia, jak sama mowisz, wpadniesz w nerwy i polowe zapomnisz :loveu: :eviltong: A planujesz badanie kregoslupa i kiedy? Bo na to tez kaska potrzebna :roll: Widzisz jakbys miala malo klopotow na glowie :shake: Quote
romenka Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Kobold napisał(a):Jak jutro i tak idziesz to dobrze.Tylko nie zapomnij mu powiedziec o tych dolegliwosciach jelitowo-bako-sraczkowych :evil_lol: Bo ty z wrazenia, jak sama mowisz, wpadniesz w nerwy i polowe zapomnisz :loveu: :eviltong: A planujesz badanie kregoslupa i kiedy? Bo na to tez kaska potrzebna :roll: Widzisz jakbys miala malo klopotow na glowie :shake: No właśnie... We wtorek tak jak pisałam idę na spotkanie z p. Pietroniem i wtedy wszystkiego się wydowiem jeśli chodzi o badanie kręgosłupa(tomografia) Bonharen chyba też by się przydał ale myślę że jeśłi nawet nie to spokojnie będzie można go odsprzedać. Ja moge napisać tyle: Dinka lepiej, dużo lepiej chodzi po bonharenie tylko niech ktoś się wypowie czy można dawać tak ciągle raz na tydzień ten lek bo ja nie mam zielonego pojęcia:shake: Quote
Kobold Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No kto ma sie wypowiedziec jak nie Dorotka skarbnica wiedzy na ten temat, albo przelec watek Filipa, tam jest dokladnie napisane.....chyba? A Bonahren kup. Zawsze znajdzie sie chetny. Sama widzisz ile biednych psiakow cierpi na te paskudna chorobe :-( Patrz Romenka ale skleroza :placz: przeciez ty pisalas ,ze idziesz we wtorek :oops: Dobrze ze to nie boli :evil_lol: Quote
romenka Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 OK napisałam do GreenEvil o przelanie 100 zł na konto TZ-a.Mam nadzieje że nikt nie jest zły??Potem zeskanuje wam faktury z apteki a z kliniki to ostanie to jeszcze nie będę prosić o fakturę.Niech się nazbiera dopiero wtedy.To co ostanio przeskanowałam to z kliniki ale byłam tydzień temu i jutro idę więc na dwa razy nie będę prosić,chyba że chcecie. Quote
romenka Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Kobold napisał(a):No kto ma sie wypowiedziec jak nie Dorotka skarbnica wiedzy na ten temat, albo przelec watek Filipa, tam jest dokladnie napisane.....chyba? A Bonahren kup. Zawsze znajdzie sie chetny. Sama widzisz ile biednych psiakow cierpi na te paskudna chorobe :-( Patrz Romenka ale skleroza :placz: przeciez ty pisalas ,ze idziesz we wtorek :oops: Dobrze ze to nie boli :evil_lol: Aniu tak zrobie i zapytam się potem Dorotki czy ona podaje ciągle Filipkowi bonharen(bo tak mi się zdaje):oops: Quote
zurdo Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 majafaja, jak będziesz chodzić po wątkach i wyzywać wszystkich od hipochondryków, to ci zafundujemy takiego bana, że się nawet na forum patagońskiego periodyku o pingwinach nie zalogujesz :eviltong: romenko, ja też uważam, że ten bonharen warto wziąć, na pewno się nie zmarnuje, a jeśli p. Mariusz oferuje pomoc i pieniądze, to jest to towar deficytowy i szkoda nie skorzystać. I jak się jeszcze raz spytasz, czy nie jesteśmy złe, to uznam, że ja sama jestem zła do szpiku kości i pojadę cię zbić. I nie strasz mnie Dianką, bo się nie boję. Quote
romenka Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Następny banerek :evil_lol: Ten troszkę nie wyszedł ale i tak piękny,co nie:mad: ;) Quote
romenka Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 zurdo napisał(a):majafaja, jak będziesz chodzić po wątkach i wyzywać wszystkich od hipochondryków, to ci zafundujemy takiego bana, że się nawet na forum patagońskiego periodyku o pingwinach nie zalogujesz :eviltong: romenko, ja też uważam, że ten bonharen warto wziąć, na pewno się nie zmarnuje, a jeśli p. Mariusz oferuje pomoc i pieniądze, to jest to towar deficytowy i szkoda nie skorzystać. I jak się jeszcze raz spytasz, czy nie jesteśmy złe, to uznam, że ja sama jestem zła do szpiku kości i pojadę cię zbić. I nie strasz mnie Dianką, bo się nie boję. ale wy tylko się na mnie drzecie:crazyeye: a ja chcę dobrze :diabloti: No:diabloti: ,zrozumieliśmy się:eviltong: :mad: Czyli wniosek z tego że zakupujemy bonharen dla Dianki i koniec basta:evil_lol: czy jakoś tak:roll: Dianka nawet nie ruszy nogą by mnie obronić więc jak nei Dianką to Romka Cię nastraszę i się skończy:evil_lol: :eviltong: BUUUU:p KTOŚ JESZCZE???:mad: :razz: Quote
zurdo Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Tą Romcią mnie straszysz? no faktycznie, jak rzuci we mnie poduszką, to się nie pozbieram. Ze śmiechu :eviltong: A banerki cudo (jednak się przestraszyłam :evil_lol: ) Quote
Kobold Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No i jak sie nowy Kobold prezentuje :evil_lol: :evil_lol: ???? Quote
romenka Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Kobold napisał(a):No i jak sie nowy Kobold prezentuje :evil_lol: :evil_lol: ???? O JEJ TERAZ TO MI SIĘ GŁUPIO ZROBIŁO :oops: Aniu przepraszam ale jeśli tylko chcesz mogę banerek sobie wkleić...:razz: Przepraszam...Nie pomyślałam.Ty kochana specjalnie dla mnie...a ja sobie swój zrobiłam:cool1: Kurcze chodziło mi tylko o banerek który będzie się bardziej w oczy rzucał i jak rzuca się bardziej?? I oczywiście:w koncu chciałam dopiąć swego i nauczyć się robić swój własny banerek:p Quote
romenka Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='zurdo']Tą Romcią mnie straszysz? no faktycznie, jak rzuci we mnie poduszką, to się nie pozbieram. Ze śmiechu :eviltong: A banerki cudo (jednak się przestraszyłam :evil_lol: ) Zurdo nie bądź taka pewna moje Romki:diabloti: Ona niby tylko tak niepozornie wygląda ale potrafi swoje:evil_lol: .Poduszka...?Poduszka to nic.Zobaczysz,ja powiem "Romcia lukaj" a ona tym swoim ślepkiem na miejscu cię zmierzy i wtedy... koniec:diabloti: a potem powiem "Romcia bierz" a ona...a ona już coś wymyśli i ja też wymyślę potem:roll: :eviltong: no:diabloti: Weny twórczej brak...:oops: Ale musisz się pilnować dzień i nic bo Romka teraz "luka" :diabloti: :evil_lol: Quote
Kobold Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Romenka przysiegam, biore zurdo ze soba i przyjezdzam :mad: No pomysl :p przeciez ja nie moge miec pierwsza bannerka z Dianka. To jest twoj psiak. Juz dawno mialam zamiar zmienic mojego dywanowego Porsche na bannerek z Dianka, tylko czekalam na odpowiedni moment. Dlatego prosilam inne dziewczyny o bannerek:eviltong: bo ja to elektroniczny glab jestem :roll: A nie przypuszczalam,ze ty taka zdolniacha jestes :loveu: To ja laze po watkach i szukam a pod bokiem mam eksperta :loveu: I tym sposobem jestesmy we dwie, zeby wirtualnie nasz widzieli :multi: :multi: Quote
romenka Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Kobold']Romenka przysiegam, biore zurdo ze soba i przyjezdzam :mad: No pomysl :p przeciez ja nie moge miec pierwsza bannerka z Dianka. To jest twoj psiak. Juz dawno mialam zamiar zmienic mojego dywanowego Porsche na bannerek z Dianka, tylko czekalam na odpowiedni moment. Dlatego prosilam inne dziewczyny o bannerek:eviltong: bo ja to elektroniczny glab jestem :roll: A nie przypuszczalam,ze ty taka zdolniacha jestes :loveu: To ja laze po watkach i szukam a pod bokiem mam eksperta :loveu: I tym sposobem jestesmy we dwie, zeby wirtualnie nasz widzieli :multi: :multi: Aniu tylko tak głupio mi :oops: Co do banerków?Ja nie umie robić.Widziałaś tamten mój poprzedni...:eek: :eggface: ale teraz postanowiłam się uczyć i zobaczycie niedlugo będę mistrzem :evil_lol: i będziecie rwać sie do mnie bym wam banerka zrobiła :laugh2_2: :evil_lol: Quote
Kobold2 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Iwonka " diable rogaty" :lol: czemu glupio :crazyeye: Twoje bannerki sa naprawde piekne :loveu: wiec pracuj, bo ja bede miala dla ciebie wyzwanie :diabloti: cztery (moje) zwierzaki w jednym bannerku + napisy Quote
romenka Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Kobold2']Iwonka " diable rogaty" :lol: czemu glupio :crazyeye: Twoje bannerki sa naprawde piekne :loveu: wiec pracuj, bo ja bede miala dla ciebie wyzwanie :diabloti: cztery (moje) zwierzaki w jednym bannerku + napisy Słonko w tkim razie czekam na zdjęcia,dużo zdjęć a ja sobie już wybiorę i będę pracować nad banerkiem:evil_lol: Quote
Kobold Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :crazyeye: :crazyeye: skleroza do potegi :diabloti: teraz juz loguje sie moim sobowtorem :shake: no to chyba czas na eutanazje Quote
majafaja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 zurdo napisał(a):majafaja, jak będziesz chodzić po wątkach i wyzywać wszystkich od hipochondryków, to ci zafundujemy takiego bana, że się nawet na forum patagońskiego periodyku o pingwinach nie zalogujesz :eviltong: no któś musi Was pilnować! takie schorowane bidy macie...ktoś Was musi powyzywać od hipochondryków :evil_lol::evil_lol: trochę sie przestraszyłam... bo ja lubie pingwiny :cool3: to już nie będę Was wyzywac... obiecuję :roll: Quote
majafaja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 a coś mi się przypomina...jakieś fotasy miały być... ? Quote
Recommended Posts