Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dianka zrobiła troszkę kupska na dworze ale tyle co kot napłakał i żadko:-( szczerze mówiąc to chyba tylko ten węgiel wyszedł z niej bo zrobiła czarno że o ho ho!!!
Cały dzień prawie śpi.
Narazie do jutra odstawiałam jej jednak wszystki tabletki,może niech organizm troszkę odpocznie.Dostała jedynie lakcid.
A zapomniałam napaisać: Dianka rano zwymiotowała taką żółtą mazią:-( Ale tylko raz...
eh,cięzkie jest życie żuczka:shake:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romenka moze trzeba by pojsc nia do weta :niedowia: sama nie wiem, co robic :nerwy: Mysle, ze nie ma co panikowac ale ona jest jednak bardzo chorenka :sad: ta wykonczona watroba i cala reszta.Hmmm jak myslisz ???

Posted

Kobold napisał(a):
Romenka moze trzeba by pojsc nia do weta :niedowia: sama nie wiem, co robic :nerwy: Mysle, ze nie ma co panikowac ale ona jest jednak bardzo chorenka :sad: ta wykonczona watroba i cala reszta.Hmmm jak myslisz ???

Ja myślę poczekać jeszcze do jutra i jeśli jutro się jej nie poprawi to pójdę z nią do weta.
Teraz w sumie dobrze się czuje,chyba...Śpi ciągle.Zobaczymy jak upłynie noc...
Na noc dostanie jedynie tramal a jutro będe musiala poprosić weterynarza o rimadyl.
Musze napisać do AFN o przelanie mi chociaż 100 zł na Diankę bo z tamtych mam tylko 10 zł jeszcze

Posted

Jak jutro i tak idziesz to dobrze.Tylko nie zapomnij mu powiedziec o tych dolegliwosciach jelitowo-bako-sraczkowych :evil_lol: Bo ty z wrazenia, jak sama mowisz, wpadniesz w nerwy i polowe zapomnisz :loveu: :eviltong: A planujesz badanie kregoslupa i kiedy? Bo na to tez kaska potrzebna :roll: Widzisz jakbys miala malo klopotow na glowie :shake:

Posted

Kobold napisał(a):
Jak jutro i tak idziesz to dobrze.Tylko nie zapomnij mu powiedziec o tych dolegliwosciach jelitowo-bako-sraczkowych :evil_lol: Bo ty z wrazenia, jak sama mowisz, wpadniesz w nerwy i polowe zapomnisz :loveu: :eviltong: A planujesz badanie kregoslupa i kiedy? Bo na to tez kaska potrzebna :roll: Widzisz jakbys miala malo klopotow na glowie :shake:

No właśnie...
We wtorek tak jak pisałam idę na spotkanie z p. Pietroniem i wtedy wszystkiego się wydowiem jeśli chodzi o badanie kręgosłupa(tomografia)
Bonharen chyba też by się przydał ale myślę że jeśłi nawet nie to spokojnie będzie można go odsprzedać.
Ja moge napisać tyle: Dinka lepiej, dużo lepiej chodzi po bonharenie tylko niech ktoś się wypowie czy można dawać tak ciągle raz na tydzień ten lek bo ja nie mam zielonego pojęcia:shake:

Posted

No kto ma sie wypowiedziec jak nie Dorotka skarbnica wiedzy na ten temat, albo przelec watek Filipa, tam jest dokladnie napisane.....chyba? A Bonahren kup. Zawsze znajdzie sie chetny. Sama widzisz ile biednych psiakow cierpi na te paskudna chorobe :-(
Patrz Romenka ale skleroza :placz: przeciez ty pisalas ,ze idziesz we wtorek :oops: Dobrze ze to nie boli :evil_lol:

Posted

OK napisałam do GreenEvil o przelanie 100 zł na konto TZ-a.Mam nadzieje że nikt nie jest zły??Potem zeskanuje wam faktury z apteki a z kliniki to ostanie to jeszcze nie będę prosić o fakturę.Niech się nazbiera dopiero wtedy.To co ostanio przeskanowałam to z kliniki ale byłam tydzień temu i jutro idę więc na dwa razy nie będę prosić,chyba że chcecie.

Posted

Kobold napisał(a):
No kto ma sie wypowiedziec jak nie Dorotka skarbnica wiedzy na ten temat, albo przelec watek Filipa, tam jest dokladnie napisane.....chyba? A Bonahren kup. Zawsze znajdzie sie chetny. Sama widzisz ile biednych psiakow cierpi na te paskudna chorobe :-(
Patrz Romenka ale skleroza :placz: przeciez ty pisalas ,ze idziesz we wtorek :oops: Dobrze ze to nie boli :evil_lol:

Aniu tak zrobie i zapytam się potem Dorotki czy ona podaje ciągle Filipkowi bonharen(bo tak mi się zdaje):oops:

Posted

majafaja, jak będziesz chodzić po wątkach i wyzywać wszystkich od hipochondryków, to ci zafundujemy takiego bana, że się nawet na forum patagońskiego periodyku o pingwinach nie zalogujesz :eviltong:
romenko, ja też uważam, że ten bonharen warto wziąć, na pewno się nie zmarnuje, a jeśli p. Mariusz oferuje pomoc i pieniądze, to jest to towar deficytowy i szkoda nie skorzystać.
I jak się jeszcze raz spytasz, czy nie jesteśmy złe, to uznam, że ja sama jestem zła do szpiku kości i pojadę cię zbić. I nie strasz mnie Dianką, bo się nie boję.

Posted

zurdo napisał(a):
majafaja, jak będziesz chodzić po wątkach i wyzywać wszystkich od hipochondryków, to ci zafundujemy takiego bana, że się nawet na forum patagońskiego periodyku o pingwinach nie zalogujesz :eviltong:
romenko, ja też uważam, że ten bonharen warto wziąć, na pewno się nie zmarnuje, a jeśli p. Mariusz oferuje pomoc i pieniądze, to jest to towar deficytowy i szkoda nie skorzystać.
I jak się jeszcze raz spytasz, czy nie jesteśmy złe, to uznam, że ja sama jestem zła do szpiku kości i pojadę cię zbić. I nie strasz mnie Dianką, bo się nie boję.

ale wy tylko się na mnie drzecie:crazyeye: a ja chcę dobrze :diabloti:
No:diabloti: ,zrozumieliśmy się:eviltong: :mad:

Czyli wniosek z tego że zakupujemy bonharen dla Dianki i koniec basta:evil_lol: czy jakoś tak:roll:

Dianka nawet nie ruszy nogą by mnie obronić więc jak nei Dianką to Romka Cię nastraszę i się skończy:evil_lol: :eviltong: BUUUU:p
KTOŚ JESZCZE???:mad: :razz:

Posted

Tą Romcią mnie straszysz?

no faktycznie, jak rzuci we mnie poduszką, to się nie pozbieram. Ze śmiechu :eviltong:
A banerki cudo (jednak się przestraszyłam :evil_lol: )

Posted

Kobold napisał(a):
No i jak sie nowy Kobold prezentuje :evil_lol: :evil_lol: ????

O JEJ TERAZ TO MI SIĘ GŁUPIO ZROBIŁO :oops:

Aniu przepraszam ale jeśli tylko chcesz mogę banerek sobie wkleić...:razz:
Przepraszam...Nie pomyślałam.Ty kochana specjalnie dla mnie...a ja sobie swój zrobiłam:cool1:
Kurcze chodziło mi tylko o banerek który będzie się bardziej w oczy rzucał i jak rzuca się bardziej?? I oczywiście:w koncu chciałam dopiąć swego i nauczyć się robić swój własny banerek:p

Posted

[quote name='zurdo']Tą Romcią mnie straszysz?

no faktycznie, jak rzuci we mnie poduszką, to się nie pozbieram. Ze śmiechu :eviltong:
A banerki cudo (jednak się przestraszyłam :evil_lol: )

Zurdo nie bądź taka pewna moje Romki:diabloti: Ona niby tylko tak niepozornie wygląda ale potrafi swoje:evil_lol: .Poduszka...?Poduszka to nic.Zobaczysz,ja powiem "Romcia lukaj" a ona tym swoim ślepkiem na miejscu cię zmierzy i wtedy... koniec:diabloti: a potem powiem "Romcia bierz" a ona...a ona już coś wymyśli i ja też wymyślę potem:roll: :eviltong: no:diabloti: Weny twórczej brak...:oops:

Ale musisz się pilnować dzień i nic bo Romka teraz "luka" :diabloti: :evil_lol:

Posted

Romenka przysiegam, biore zurdo ze soba i przyjezdzam :mad: No pomysl :p przeciez ja nie moge miec pierwsza bannerka z Dianka. To jest twoj psiak. Juz dawno mialam zamiar zmienic mojego dywanowego Porsche na bannerek z Dianka, tylko czekalam na odpowiedni moment. Dlatego prosilam inne dziewczyny o bannerek:eviltong: bo ja to elektroniczny glab jestem :roll: A nie przypuszczalam,ze ty taka zdolniacha jestes :loveu: To ja laze po watkach i szukam a pod bokiem mam eksperta :loveu: I tym sposobem jestesmy we dwie, zeby wirtualnie nasz widzieli :multi: :multi:

Posted

[quote name='Kobold']Romenka przysiegam, biore zurdo ze soba i przyjezdzam :mad: No pomysl :p przeciez ja nie moge miec pierwsza bannerka z Dianka. To jest twoj psiak. Juz dawno mialam zamiar zmienic mojego dywanowego Porsche na bannerek z Dianka, tylko czekalam na odpowiedni moment. Dlatego prosilam inne dziewczyny o bannerek:eviltong: bo ja to elektroniczny glab jestem :roll: A nie przypuszczalam,ze ty taka zdolniacha jestes :loveu: To ja laze po watkach i szukam a pod bokiem mam eksperta :loveu: I tym sposobem jestesmy we dwie, zeby wirtualnie nasz widzieli :multi: :multi:
Aniu tylko tak głupio mi :oops:
Co do banerków?Ja nie umie robić.Widziałaś tamten mój poprzedni...:eek: :eggface: ale teraz postanowiłam się uczyć i zobaczycie niedlugo będę mistrzem :evil_lol: i będziecie rwać sie do mnie bym wam banerka zrobiła :laugh2_2: :evil_lol:

Posted

Iwonka " diable rogaty" :lol: czemu glupio :crazyeye: Twoje bannerki sa naprawde piekne :loveu: wiec pracuj, bo ja bede miala dla ciebie wyzwanie :diabloti: cztery (moje) zwierzaki w jednym bannerku + napisy

Posted

[quote name='Kobold2']Iwonka " diable rogaty" :lol: czemu glupio :crazyeye: Twoje bannerki sa naprawde piekne :loveu: wiec pracuj, bo ja bede miala dla ciebie wyzwanie :diabloti: cztery (moje) zwierzaki w jednym bannerku + napisy

Słonko w tkim razie czekam na zdjęcia,dużo zdjęć a ja sobie już wybiorę i będę pracować nad banerkiem:evil_lol:

Posted

zurdo napisał(a):

no któś musi Was pilnować! takie schorowane bidy macie...ktoś Was musi powyzywać od hipochondryków :evil_lol::evil_lol:

trochę sie przestraszyłam... bo ja lubie pingwiny :cool3: to już nie będę Was wyzywac... obiecuję :roll: