Kobold2 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 no nie romenka spoznilam sie :placz: ja tez zamowilam ci tez bannerek i jest juz gotowy razem z avkiem ,tylko ja blondina podalam zly link do odsylacza bannerek jest tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37011&page=35 Quote
romenka Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Kobold2']no nie romenka spoznilam sie :placz: ja tez zamowilam ci tez bannerek i jest juz gotowy razem z avkiem ,tylko ja blondina podalam zly link do odsylacza bannerek jest tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37011&page=35 Aniu jesteś kochana!!!!Wiesz o tym??? To nic niech będzie banerek i drugi zobczymy który się przyjmie choć wiem że dwa będą wspaniałe .Ale że poprosiłam z Romcią:crazyeye: to jestem w szoku!!!!Dziękuje:loveu: Quote
Kobold2 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Avatar mozesz juz zaladowac ale bannerek powinien miec odsylacz do twojej strony o Diance,wiec trzeba zaczekac az Samutria to zrobi. A mi jest obojetne, ktory wybierzesz, bo oba sa naprawde baaardzo ladneeee:loveu: przeciez to niewazne ktory, chodzi tu o pomoc dla Dianki :lol: Quote
romenka Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Kobold2 napisał(a):Avatar mozesz juz zaladowac ale bannerek powinien miec odsylacz do twojej strony o Diance,wiec trzeba zaczekac az Samutria to zrobi. A mi jest obojetne, ktory wybierzesz, bo oba sa naprawde baaardzo ladneeee:loveu: przeciez to niewazne ktory, chodzi tu o pomoc dla Dianki :lol: Kochana ale ja nie widzę banerku ani avatorku:shake: Kurcze zaraz jeszcze raz poszukam.Co do odsyłacza do wątku ja wiem jak się to robi:lol: więc jak tylko znajdę banerek od razu wstawie i odsyłacza...:p Quote
romenka Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 ach widzę:loveu: dopiero teraz zobaczyłam:multi: Kurcze przemknęlo mi bo bo za szybko przewijalam strone.Avator jest piękny!!!!!!Zaraz sobie powstawiam...:evil_lol: Quote
Kobold2 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Samutria napisala sorry że bez odsyłacza ale jest chyba zły link ;-) AVEK bannerek ;-) Quote
romenka Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 niestety ale avatar jest za duży i przez każde pomniejszenie go traci tą migawkę...:-( Quote
Kobold2 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Samutria powiadomiona ale narazie nie ma jej online ;).Mysle ze jak przeczyta to cos wymysli :lol: Quote
Kobold Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Romenka, napisala do mnie moja bardzo dobra Kolezanka, ktora jest jakby to powiedziec "ekspertem od psiej sraczki" :lol: moze brzmi to smiesznie ale dla Niej niestety nie. Jej Pupil ma wiecznie problemy z biegunka, nie chce sie rozpisywac dlaczego, bo to dla Dianki nieistotne. Wstawiam najwazniejsze fragmenty maila od Niej do mnie. NAJLEPIEJ NA ....... (ocenzurowano Kobold :evil_lol:) :NIFUROKSAZYD ODPOWIEDNIO DO WAGI RANO I WIECZOREM.JEDNA DAWKA NIE POMOZE. WEGIEL STANOWCZO NIE, NIE DAJE ZADNYCH REZULTATOW.JESLI JUŻ TO DO KUPIENIA U WETA. SA TABLETKI KTÓRE NAZYWAJA SIĘ ENTERAMID , TE GORACO POLECAM, BO OPROCZ DZIALANIA NA ........(ocenzurowano Kobold :evil_lol:) TO DZIALAJA JESZCZE NA FLORE BAKTERYJNA I PODAJE SIĘ DWA RAZY DZIENNIE, W TRACIE BIEGUNKI I PO NIEJ. A OSLONOWO TO MOŻE PODAWAC JOGURT NATURALNY. DUZO WODY!!!!!!!!!!!!! ANIA ZADNYCH LUDZKICH LEKOW !!! NA RAZIE TYLE .W TEMACIE........... (ocenzurowano Kobold :evil_lol:) TO JA JAKBY EKSPERT JESTEM hi,hi,hi….. Naprawde ta dziewczyna ma bardzo duze doswiadczenie w "tym temacie" i konsultuje sie zawsze z wetem, nigdy nie dziala pochopnie i na wlasna reke. Wyrazem ocenzurowanym jest biegunka :evil_lol: A tak wogole Kobold ist back :multi: Quote
romenka Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Kobold']Romenka, napisala do mnie moja bardzo dobra Kolezanka, ktora jest jakby to powiedziec "ekspertem od psiej sraczki" :lol: moze brzmi to smiesznie ale dla Niej niestety nie. Jej Pupil ma wiecznie problemy z biegunka, nie chce sie rozpisywac dlaczego, bo to dla Dianki nieistotne. Wstawiam najwazniejsze fragmenty maila od Niej do mnie. NAJLEPIEJ NA ....... (ocenzurowano Kobold :evil_lol:) :NIFUROKSAZYD ODPOWIEDNIO DO WAGI RANO I WIECZOREM.JEDNA DAWKA NIE POMOZE. WEGIEL STANOWCZO NIE, NIE DAJE ZADNYCH REZULTATOW.JESLI JUŻ TO DO KUPIENIA U WETA. SA TABLETKI KTÓRE NAZYWAJA SIĘ ENTERAMID , TE GORACO POLECAM, BO OPROCZ DZIALANIA NA ........(ocenzurowano Kobold :evil_lol:) TO DZIALAJA JESZCZE NA FLORE BAKTERYJNA I PODAJE SIĘ DWA RAZY DZIENNIE, W TRACIE BIEGUNKI I PO NIEJ. A OSLONOWO TO MOŻE PODAWAC JOGURT NATURALNY. DUZO WODY!!!!!!!!!!!!! ANIA ZADNYCH LUDZKICH LEKOW !!! NA RAZIE TYLE .W TEMACIE........... (ocenzurowano Kobold :evil_lol:) TO JA JAKBY EKSPERT JESTEM hi,hi,hi….. Naprawde ta dziewczyna ma bardzo duze doswiadczenie w "tym temacie" i konsultuje sie zawsze z wetem, nigdy nie dziala pochopnie i na wlasna reke. Wyrazem ocenzurowanym jest biegunka :evil_lol: A tak wogole Kobold ist back :multi: Kobold.słonko Diance tak jaby już przeszła biegunka więc mam nadzieje że tak zostanie już na dobre.Co prawda nie zalatwiała się jeszcze od momentu podania jej węgla ale narazie nie chce jej się wyjść.teraz z nią wyjdę może coś natworzy na dworze i mam nadzieje że niezobaczę tego czego od wcvzoraj mam dosyć:razz: właśnie :evil_lol: Oki ide z nią na dwor a potem wstawie sobie banerek nad którym ciągle pracuje:diabloti: Quote
Kobold Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 majafaja, dlatego my tak delikatnie opisujemy wydalanie Dianki nawet poslugujac sie cenzura Staramy sie dbac o twoje poczucie estetyki w sytuacjach konsumpcyjnych choc widze, ze jednak pewne skojarzenia dzialaja nietrawnie, zeby nie powiedziec wymiotnie na twoja wyobraznie. wiec z gory przepraszamy :oops2: Quote
majafaja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 jakoś przeżyję :hmmmm:często mam z tym do czynienia, moja Doxa ma chorą trzustkę... galaretki wymiotowe, sraczki, i takie tam znam z autopsji :p Quote
Kobold Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 No to kamien spadl mi z serca ;) a swoja droga to biedna Doxa, chora trzustka, to powazna sprawa.Dobrze, ze ma taka kochana Pancie :multi: Quote
Kora Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Nie odzywalam sie w temacie bo dopiero dzisiaj dostalam wiadomosc od p.Mariusza ze za tydzien we czwartek jedzie do Pragi, bedzie tam okolo tygodnia czy zdolacie zebrac druga polowe (250 zloty bo tak jak pisalam p.Mariusz 250 zl zaplaci od siebie) nie mam tez pojecia czy bedzie mial Czeska fakture? Quote
romenka Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Kora napisał(a):Nie odzywalam sie w temacie bo dopiero dzisiaj dostalam wiadomosc od p.Mariusza ze za tydzien we czwartek jedzie do Pragi, bedzie tam okolo tygodnia czy zdolacie zebrac druga polowe (250 zloty bo tak jak pisalam p.Mariusz 250 zl zaplaci od siebie) nie mam tez pojecia czy bedzie mial Czeska fakture? Kochani błagam napiszcie co z bonharenem dla Dianki.Ja bym zapłaciła ale bez waszej zgody nie mogę sama zadecydować. Kora dziękuje. Quote
zurdo Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 na temat bonharenu romenka musi się wypowiedzieć, ale jeśli to się daje dłużej, to chyba nie ma sie nad czym zastanawiać :roll: - przecież i tak będzie trzeba kupić... romenko, Evelin, która licytowała barometr sama jedna, napisała, że zaplaci 20 zł zamiast wylicytowanych 10! Evelin dziękujemy! :Rose: Mam nadzieję, że to straszne słowo na s... już wypadło z diankowego słownika. A co do węgla, pytałam kiedyś weta jak to jest - powiedział, że i owszem działa, ale 1 tabletka na kg, czyli jednorazowo musiałabyś w Diankę wpakować 30 tabletek, czyniąc z niej żywy pomnik polskiej tradycji górniczej :eviltong: Quote
Kobold Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ach cioteczko zurdo, wiedzialam, ze na twoich obrazowych porownaniach mozna polegac :evil_lol: a na bonahren fundusze uzbieramy, musimy!!!!! Quote
romenka Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Czyli zbieramy pieniązki na bonharen?Fajnie:lol: Niedługo z bazarków pieniążki wpłyną więc będzie znów więcej. Dianka budziła w nocy ale przynajmniej ustąpiła biegunka.Teraz je i za chwilkę idę z nią na dwór po jedzonku sprawdzić efekt:diabloti: Dostała karmę z jogurtem i teraz tak przez cały czas będzie:p Po spacerku podam jej lakcit i tabletki na wątrobę. O kurcze idę robić kawę bo jestem mało przytomna:roll: Quote
romenka Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 oj widzę że nikt do Dianulki nie zajrzał :-( szkoda... Dianka już biegunki nie ma,znaczy wogóle kupska dzisiaj nie robiła więc dokońca nie wiem :oops: A ja zrobiłam sobie banerek :evil_lol: zobaqczcie jaki piękny :razz: Quote
Kobold Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Jak nie robila :crazyeye:, to niby nie ma s..ki ale zatwardzenie a bannerek sama zrobilas? Super zdolniacha z ciebie Quote
karusiap Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 banerek 1 klasa:loveu:moze tez sie kiedys naucze:oops: Quote
romenka Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Kurcze chyba po tych wczorajszych tablrtkach faktycznie dostała zatwardzenia:roll: Nie wiem,ale naprawdę nic nie zrobiła na dworze prócz siku.Tylko bąki puszcza w domu ale na szczęście nieśmierdzące:p :evil_lol: A banerek sama zrobilam:diabloti: Od wczoraj nad nim siedziaąłm i w końcu się nauczyłam:eviltong: Quote
majafaja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 oj no dajcie jej troche oddychac! sraczka - zle, brak kupy - zle, dajcie jej czas, niech sie ustatkuje!! :) hipochondryki... :p Quote
Recommended Posts