Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fajnie, byłoby naprawdę dobrze, gdyby nie trzeba było narażać Dianki na kolejną mielografię.
Qrcze, jakiś chłam wystawiłam na bazarku, mało co idzie. Z dwóch skończonych będzie 32 zł, jutro się skończy kolejna - to pewnie kolejne 35 zł. I tyle na razie :oops: . Mam jeszcze nieużywane ciuszki, tylko czasu mi nie starcza na ich wystawienie, ale obiecuję się zebrać w najbliższym czasie :oops:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zurdo napisał(a):
fajnie, byłoby naprawdę dobrze, gdyby nie trzeba było narażać Dianki na kolejną mielografię.
Qrcze, jakiś chłam wystawiłam na bazarku, mało co idzie. Z dwóch skończonych będzie 32 zł, jutro się skończy kolejna - to pewnie kolejne 35 zł. I tyle na razie :oops: . Mam jeszcze nieużywane ciuszki, tylko czasu mi nie starcza na ich wystawienie, ale obiecuję się zebrać w najbliższym czasie :oops:

To czemu ja jeszcze linku nie dostałam do bazarku :cool3: i ja zaraz Ci dam chłam:mad: :eviltong:
Dziękuje Zurdo,jesteś kochana:loveu: Nie martw się :calus: 32 zł to mnustwo pieniązków:cool2: :Rose:

Posted

Dorothy napisał(a):
tomografia tomografią, a Ty na dobranoc pamietaj o sobie....:calus:

Kochana pamiętam :buzi: a Ty nie zapominaj o sobie raczej bo ja swoją drogą a Tobie odpoczynek większy również by się przydał.
Ja sobie śpiunbiam jak tylko mamochote a Ty na takie wygody raczej pozwolić sobbie nie mozesz...:-(
Zła jestem bo wizytę u gina mialam kmieć 8-mego marca a teraz okazuje sie nie ma miejsc i muszę czekać aż do 26-tego marca!!!Kurcze a mnie coś boli ciągle w lewyb boku a raz w prawym!!Nic pójde prosić go by mnie przyją w końcu to mój lekarz prowadzący!!!

Posted

majafaja napisał(a):
a moja aukcja nawet ladnie idzie:) mamy juz 40 zl:multi:

Widzisz kochana :loveu: i nie było czym się martwić:evil_lol: Dziękuje Tobie baaardzo!!!
Wszyscy tutaj którzy zaglądają -jestem wam przeofromnie wdzięczna!!!:buzi: :smilecol: :Rose: Bardzo mnie podnosicie na duchu i wiem że z Wami uda się wszystko z Dianką!!!

Dianula dzisiejsza noc spędziła tak sobie.3 razy nas budziła a za trzecim razem TZ nie wytrzymał i zaczął się zastanawiać do rana co zrobić...Niech poczeka aż dzieciątko się narodzi wtedy to będzie miał nie 3 razy pobutki ale coanjmniej z 5 :diabloti:
DIanka nie wiem ale chyba ją bolało.Wczoraj już nie miałam rimadylu więc jej nie dałam i znów widze zaczyna się...
W środku nocy a bliżej rana podałam jej tramal i już spała nam do rana po nim czyli wniosek jest jeden-ją naprawdę boli dlatego chodzi i piszczy i nie może spać :-(
Kurcze trzeba jak najszybciej robić tą tomografię i zobaczyć co rozwija się w tym jej kręgosłupie.Oby dalo się tylko leczyć to:-(

Posted

karusiap napisał(a):
:loveu:nawet nie smialam nigdy w to watpic oczywiscie:)

no myślę :mad: ;)
romenko, da się leczyć, bo... MUSI.
Dzięki za podnoszenie bazarku, w weekend spróbuję z kieckami, może lepiej pójdą :roll:

Posted

[quote name='karusiap']pare dni mnie nie bylo a romenka nadal dzielni sobie radzi:loveu:nawet nie smialam nigdy w to watpic oczywiscie:)
Eh,dziękuje Karusiap.Ja i tak teraz żadziej na dogo bo więcej śpie:-o
a wczoraj dowiedziałam się że mojego TZ-a wyślą na misję do Afganistanu:placz: i od wczozraj jeszcze bardziej jestem podłamana!Jednak nie chcę!!!Wolę tułać się po jego rodzicach niż puszczać go ąz tak daleko i w tak niebezpieczne miejsce!Jest raz dobrze raz źle ale kocham!!!!

Posted

karusiap napisał(a):
romenko kochana Tobie stres nie pomoze...jak to?to moga go wyslac jak spodziewacie sie dziecka?
On się sam zgłosił na misje :placz: właśnie dlatego że będzie dziecko.Nie wyobraża sobie mieszkać w 32 metrach kwadratowych z dwoma psami dzieckiem i jeszcze my dlatego jedzie na mosje by zarobić na mieszkanie większe.
Boże jak się mu coś stanie to :flaming: :placz:

Posted

romenko, ręce mi opadły... Czy ty masz dla nas jeszcze jakieś rewelacje? To może napisz je już wszystkie, nie dawkuj ich tak... I kiedy TZ zamierza jechać?

Posted

zurdo napisał(a):
romenko, ręce mi opadły... Czy ty masz dla nas jeszcze jakieś rewelacje? To może napisz je już wszystkie, nie dawkuj ich tak... I kiedy TZ zamierza jechać?

Podobno pod koniec marca albo na początku kwietnia.To już bardzo niedlugo:placz:
Zurdo mi poprostu te moje zasrane rewelacje przychodzą z dnia na dzień i nie jestem w stanie powiedzieć czego jeszcze jutro się dowiem:-(
To jeszcze nie jest pprzesądzone z tym wyjazdem do Afaganistanu ale wczotaj TZ-a zawołał do siebie szef i powiedział że jest dwóch chętnych prokuratorów na wyjazd jednak on jeden się kwalifikuje tam bo: był już na misji,zna bardzo dobrze angielski i potwierdził swoją prośbę o wyjazd kiedy szef zapytał się czy jest pewien tego że chce jechać:angryy:
Więc pewnie na 98% pojedzie bo tamci to młodzianie dopiero co przjęci do wojska i na dodatek nie znają angielskiego by móc pisać pisma....a tam biegle trzeba gznać angielski!

Posted

No to duuupa blada wezma go jak nic. Ale musisz na to patrzec pod innym katem. Po pierwsze on, juz jak sama pisalas tam byl, wiec nie pakowalby sie w cos, co z jego perspektywy mogloby byc niebezpieczne.Po drugie jest zolnierzem, ktory z racji wykonawynego zawodu nie bedzie jezdzil na patrole i takie tam inne zwiadowcze podchody (wybacz ja sie kompletnie na wojskowej hierarchii nie wyznaje ale probuje sobie to logicznie wytlumaczyc) a po trzecie Afganistan jest poprostu inny niz nasz kraj. Pamietaj, jak mowi przyslowie,nawet w drewnianym kosciele moze nam spasc cegla na glowe. Bedzie dobrze!!!! Trzeba zawsze myslec pozytywnie!!!!!!

Posted

Kobold napisał(a):
No to duuupa blada wezma go jak nic. Ale musisz na to patrzec pod innym katem. Po pierwsze on, juz jak sama pisalas tam byl, wiec nie pakowalby sie w cos, co z jego perspektywy mogloby byc niebezpieczne.Po drugie jest zolnierzem, ktory z racji wykonawynego zawodu nie bedzie jezdzil na patrole i takie tam inne zwiadowcze podchody (wybacz ja sie kompletnie na wojskowej hierarchii nie wyznaje ale probuje sobie to logicznie wytlumaczyc) a po trzecie Afganistan jest poprostu inny niz nasz kraj. Pamietaj, jak mowi przyslowie,nawet w drewnianym kosciele moze nam spasc cegla na glowe. Bedzie dobrze!!!! Trzeba zawsze myslec pozytywnie!!!!!!

Widzisz kochana to nie jest tak do końca :-(
TZ był na misji ale w Libanie.Do Afaganistanu nasze wojska wysyłaja po raz pierwszy.W tym zasranym kraju jest bardziej niebezpiecznie niż w Iraku i dlatego się martwie:placz: Jeśli mam porownywać Liban(wtedy co TZ był) a Afaganistan to Liban jest rajem!!!
TZ z racji swojego zawodu musi jeżdzić w miejsca gdzie będą wypadki naszych żołnieży i to następne moje zmartwienie!Cały Faganistan jest zaminowany więc wypadki będą na pewnie zbyt często:placz: a on będzie musiał jeździć na miejsce wypadku:placz:
I co teraz!Przecież jak on pojedzie to dziecko zdrowe mi sie nie urodzi ze zmartwień: czy jeszcze żyje czy coś się stało...??????????

Posted

badzo bym chciała napisać coś pocieszającego, ale wiem, że łatwo jest pisać, mając takie zmartwienia jak ja. Źle się stalo, bo cokolwiek napiszemy, romenka i tak będzie kłębkiem nerwów. Więc tylko błagam - romenko, cokolwiek się dzieje, spróbuj się jakoś odgrodzić od tego szklaną ścianą na najbliższe miesiące, bo to wszystko (przepraszam) jest jednak mniej ważne od zdrowia Twojego i malucha. Wy jesteście teraz najważniejsi.

Posted

zurdo napisał(a):
badzo bym chciała napisać coś pocieszającego, ale wiem, że łatwo jest pisać, mając takie zmartwienia jak ja. Źle się stalo, bo cokolwiek napiszemy, romenka i tak będzie kłębkiem nerwów. Więc tylko błagam - romenko, cokolwiek się dzieje, spróbuj się jakoś odgrodzić od tego szklaną ścianą na najbliższe miesiące, bo to wszystko (przepraszam) jest jednak mniej ważne od zdrowia Twojego i malucha. Wy jesteście teraz najważniejsi.

Wiem zurdo ale póki nie doszło do mnie że TZ może pojechać byłam spokojna wręcz wierzyłam w głębi duszy że nie pojedzie choć wiedziałam o takiej możliwości...
To się tylko tak prosto wydaje ale on juz byl na misji i wiem co ja przeżywałam wtedy a teraz...?Jestem w ciązy i nie chce następnych stresów:-(
Kiedy był w Libanie prawdą jest że mialam inne zmartwienia lecz teraz znów sytuacja sie powtarza i znów nie będę mogła spać...
Pocieszam się tym że dowódca i prokurator będą najbardziej chronionymi ludźmi w wojsku więc mam nadzieje że wszystko będzie dobrze a o dzieciątko obiecuje się troszczyć...

Posted

A kochana Dianulka śpi jak zabita :evil_lol: Tylko słychać pochrapywanie:p
Kochane psisko widać że sen przynosi jej ukojenie więc niech śpiunia ile tylko ma ochotę a ja od niej oczu nie mogę oderwać:evil_lol:
Potem zrobię jej foteczki na psacerku i wkleje do wątku.
Nie chce jej spuszczać ze smyczyy dlatego bo Dinka zrobiła się agresywna do innych psów, kiedy tylko widzi jakoegoś obok siebie od razu rwie się do gryzienia:mad: więc fotki będą na smyczy.

Posted

chyba ze zdjęć dzisiaj nici przynajmniej teraz bo mimo że pstrykam zdjęcia poprostu niewwychodzą,za słaba bateria...Musze naładować dopiero wtedy:oops:
A Dianulka dostała biegunki.Piszczy ciągle bo ją brzuszek boli.Dostała ode mnie proszkek który ja z kolei dostaąłm od BasiD kkktóra podała mi dla Dianki.Mam nadzieje że podziała.

Posted

Oj romenko, romenko
ja myślałam , że tu same dobre wieści a Ty tu takie rewelacje serwujesz.
Ale wszystko będzie dobrze zobaczysz, może go nie wezmą, a jak wezmą to wszystko będzie ok i szybko wróci...
Jeszcze raz bardzo dziękuję za piękne włosy!!!! I już Ci powiedziałam, ze następnym razem policzysz mi podwójnie i będzie ok. Nie martw się takimi głupstwami bo 25.02 wielkimi krokami się zbliża :nono: i wtedy osobiście przyjadę i Cię przypilnuję!

I teraz niech się wszyscy romenki pytają co to za pamiętna data 25.02 może choć trochę się jej głupio zrobi:siara:
Romenko to wszystko z troski o Ciebie i maleństwo więc się nie złość tylko weź za siebie!

Pozdrowienia dla Ciebie, Dianki, Romci no i TZta

Posted

:nono: Anetko to co powiedziałam pamiętaj zostaje między nami.Ależ z Ciebie jest szantarzystka :diabloti: ale tak na poważnie bardzo ucieszyłam się jak zobaczyłam twój wpis :buzi: bo już myślałam że zapomniałaś :oops: o nas :razz:
25-ty :mdleje: ale wiesz dobrze że słowa i tak musze dotrzymać :peace:a szkoda....:eviltong: