Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majafaja napisał(a):
a jak u Ciebie z finansami Romnka? przyda sie bazarek?
a kase na AFN, tak?

Słonko bazarek dla Dianki zawsze się przyda bo naprawdę każdy grosz jest niezbędny.Ja chcę Diance zrobić mielografię jak tylko uzbiera się więcej pieniązków potem trzeba będzie też pieniżki na konsultacje lekarskie i naleczenie jej w razie jakby coś poważnego wykryli(tfu,tfu,tfu)
Jeśli możesz proszę Cie majafaja wstaw coś na bazarek dla Dianki bede bardzo Ci wdzięczna :buzi: :modla:
a i za chwilkę obiecane fotki :loveu:

Posted

[SIZE=1]
[SIZE=1]

[SIZE=1][SIZE=2]A Tu Dianka tak reaguje na swoje imie :evil_lol:

[SIZE=1][SIZE=2]Wzrok skierowany ku Romci

[SIZE=2]A Romcia na to:

[SIZE=1][SIZE=2]I jeszcze raz Dianka patrząca na Romcię ale tym razem z wcześniejszym ostrzeżeniem dla niej :mad:

[SIZE=2]a Tu Roma pijąca ukradkiem wodę Diany.Popatrzcie na minę Diany.Aż sama się jej przestraszyłam :diabloti: I musiałam zareagować odpowiednio

[SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=2]PS.Nie zwracajcie na nieporządek.Właśnie jestem w trakcie sporzatania :evil_lol: :oops:

Posted

majafaja napisał(a):
hehe, pieknosci, tylko troche te zdjecia chyba nie aktualne :P 1 maja 2002....:razz::razz:

Zdjęcia aktualne :eviltong: Poprostu u mnie w aparacie zepsuła się ta nakładka na baterie i musze ją kleić plastrami by nie odpadła bo inaczej nici ze zdjęć .Nie mam sił ustawiać daty dlatego zawsze jest data z 1 05 02.Sorrki ale za każdym razem kiedy nakładka spada po plaster nie trzyma baterii nie chce mi się ustwaiać od nowa...:oops:

Posted

[quote name='Kobold']Romenka a moge miec prosbe taka nie zwiazana z psiakami ? :p Chodzi o mloda dziewczyne zreszta tu jest link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=44221
jesli uznasz to za wlasciwe to podpisz prosze.

Oczywiście że podpisze ale samo podpisanie nic chyba Tu nie da :-( Może przy okazji napisać pesel swoj albo coś.Co to da że wyślę list.Moge również z innej poczty wysłać pod innym nazwiskiem(zmyślonym) ale moim zdaniem licza się tu prawdziwe dane takie które będzie można sprawdzić :oops:

Posted

Masz tylko jedno ID przypisane Tobie czyli twojemu laczu internetowemu ale mozesz miec pelno adresow mailowych. Niestety na tego typu petycje mozesz wyslac tylko raz na jedno ID, no chyba ze haker z Ciebie pierwszej wody i capniesz sobie ID sasiada:evil_lol:

Posted

Kobold napisał(a):
Masz tylko jedno ID przypisane Tobie czyli twojemu laczu internetowemu ale mozesz miec pelno adresow mailowych. Niestety na tego typu petycje mozesz wyslac tylko raz na jedno ID, no chyba ze haker z Ciebie pierwszej wody i capniesz sobie ID sasiada:evil_lol:

hehehe.Aż taka mądra nie jestem jeśli chodzi o komputery :evil_lol: a szkoda:oops:
OK w takim razie wysyłam;)

Posted

Romenka, zdjecia panienek sa cudne :loveu: Dianka na niektorych wyglada jak wielki szczenior, to pewnie przez te uszka jak wiatraki :evil_lol: sweet! Czy to oczko Romci, co ma przymkniete, to jest to uszkodzone?? Ja wiem, ze to nie jest smieszne bo to byl tragiczny w skutkach dla niej wypadek ale wybacz starej ciotce, jak na nia patrze, to musze zeby szczerzyc :lol: bo wyglada na tym zdjeciu jak narzeczona pirata, ktora nie da se w kasze dmuchac. Wyglada jakby chciala powiedziec: Ee ty tam uwazaj sobie bo to ja TU mam cos do powiedzenia i pamietaj,moj dom, moja Pani, moje lozko NO!!
Dopiero teraz widze jaka z niej fajowa przytulanka :loveu: Wymizaj dziewczynki ode mnie :loveu: No i dzieki za podpis:buzi:

Posted

[quote name='Kobold']Romenka, zdjecia panienek sa cudne :loveu: Dianka na niektorych wyglada jak wielki szczenior, to pewnie przez te uszka jak wiatraki :evil_lol: sweet! Czy to oczko Romci, co ma przymkniete, to jest to uszkodzone?? Ja wiem, ze to nie jest smieszne bo to byl tragiczny w skutkach dla niej wypadek ale wybacz starej ciotce, jak na nia patrze, to musze zeby szczerzyc :lol: bo wyglada na tym zdjeciu jak narzeczona pirata, ktora nie da se w kasze dmuchac. Wyglada jakby chciala powiedziec: Ee ty tam uwazaj sobie bo to ja TU mam cos do powiedzenia i pamietaj,moj dom, moja Pani, moje lozko NO!!
Dopiero teraz widze jaka z niej fajowa przytulanka :loveu: Wymizaj dziewczynki ode mnie :loveu: No i dzieki za podpis:buzi:

Bardzo,ale to bardzo rozśmieszyłaś mnie tym postem

To nie to oczko.Oczko to chore Romci to akurat to otwarte .Na tym zdjęciu wyszła jakby dwoje oczu miała chorych ale to tylko pozory;)

Dianka dzisiaj w nocy zrobila wielkie kupsko na dywan:diabloti: Jednak zapeszyłam z tymi bąkami i kooopskiem bo dzisiaj przeżuciła się na to drugie:diabloti: co gorsze nie dała znać nam:cool1: Eh...

Posted

Hmmm qupsko na dywan masz na mysli ten jasny ze zdjec ? No to jakby masz przechlapane u TZ skoro na uwalnianie bomb gazowych jest taki wrazliwy, to miny poslizgowe wielkosci arbuza zachwialy jego spokoj wewnetrzny. A swoja droga moze mu kupimy maske pegazke z filtrem wydzielajacym zapach laki kwiatowej, oczywiscie pozbawionej jakichkolwiek uboczych zapachow (tylko kwiatki,trawki,pszczolki i motylki, zadnych meee, buuu czy muu na lace )

Posted

JUż jestem kochani,już:lol:
Przepraszam że wczoraj nie pisałam ale wczoraj była niedziela i trrzeba było jakoś udobruchać TZ-a:evil_lol: W tej chwili jest OK;)
Dzisiaj,dzisiaj spałąm do tej pory:eviltong:
Dianka bardzo śliczną noc miala.Nie ganiaąl,nie puszczała bąków i nie zrobiła kooopy:multi:
Raniutko wypóściłam za nim TZ wyszedł do pracy a ja się położyłam spowrptem spać:oops:
Teraz psiaki dostały jeść dopiero:oops: a głodne jak wilki:-o
Ja też musze iść coś zjeść bo już dawno tak długo mi się nieprzyspało i kawkę...:p

Posted

Spij, spij dziewczyno poki mozesz a poza tym sen dostarczy ci nowych sil a tego potrzebujesz napewno , chociaz jak to mowia, nie mozna sie najesc i wyspac na zapas. Ale co tam co sie wyspisz to twoje. Tak, tak to dobra taktyka udobruchaj TZ to nie bedzie sie boczyl a teraz biegnij zjesc sniadanko no i mala kawka (ale duuuzo mleka )

Posted

Romenka ja sie na tym nie znam i nie chciala bym robic ci metliku w glowie. Ale cytuje: badanie polegajace na wprowadzeniu droga naklucia ledzwiowego, srodka cieniujacego, celem uwidocznienia rdzenia kregowego wraz z korzeniami rdzeniowymi i workiem oponowym. To brzmi dla mnie bardzo niebezpiecznie. Nie moge znalezc w tej chwili na watku ale ktos cos pisal na temat resonansu magnetycznego czy TK o ile drozsze jest to badanie??? Ja naprawde nie mam pojecia i nie chce cie do niczego namawiac ale jak to czytam to mam troche cykora.

Posted

[quote name='Kobold']Romenka ja sie na tym nie znam i nie chciala bym robic ci metliku w glowie. Ale cytuje: badanie polegajace na wprowadzeniu droga naklucia ledzwiowego, srodka cieniujacego, celem uwidocznienia rdzenia kregowego wraz z korzeniami rdzeniowymi i workiem oponowym. To brzmi dla mnie bardzo niebezpiecznie. Nie moge znalezc w tej chwili na watku ale ktos cos pisal na temat resonansu magnetycznego czy TK o ile drozsze jest to badanie??? Ja naprawde nie mam pojecia i nie chce cie do niczego namawiac ale jak to czytam to mam troche cykora.

Kobold wiem ale podobno rezonans jest 3 razy droższy od mielografi(podobno).Tomografia jest tańsza ale tomografia to jest na głowę a na kręhgosłup to rezonans.Ja zaraz poszukam cenników.Jeśłi okazę się że rezonans byłby w porównywalnej cenie to oczywiście zgodze się na rezonans.Dianka juz mielografię miaął i przeżyła więc czemu miałoby teraz się coś jej ztać.Ale tak jak pisze.Jeśli cena będzie bardzo zbliżona to jak najbardziej jestem za renzonansem....

Posted

Sama nie wiem i nie umiem doradzic :shake: TK jest na wszystko...czy moze cos poplatalam.Myslalam, ze wsadza Dianke do rury, zeskenuja i po krzyku ale pewnie to dotyczy innych zmian chorobowych :roll:

Posted

Kobold napisał(a):
Sama nie wiem i nie umiem doradzic :shake: TK jest na wszystko...czy moze cos poplatalam.Myslalam, ze wsadza Dianke do rury, zeskenuja i po krzyku ale pewnie to dotyczy innych zmian chorobowych :roll:

Już nie pamiętam kto i nie chce kłamać ale ktoś mowił mi że tomagrafia komputeraowa jest tylko i wyłącznie na głowę a rezonans na wszystko.
Ja zadzwonie do dr tego co podała mi p. Iza on podobno zrobiłby tomografie za 300 zł więc jeśłi bylaby pona na kręgosłup to jak najbardziej.

Posted

I jestem umówiona ma wtorek od 15-stej do 21 na ulicy Nałęczowskiej do p. Adama Pietronia.Może coś pomoże w sparwie Dianki i bedzie tomografia komputerowa :loveu: faktem jest że nie wiem za ile ale prawdopodobnie jest szansa za 300 zł:p :loveu: