romenka Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Rosołek gotowy-pycha :eviltong: Żałujcie że nie możecie spróbować :p Pyzy dopiero będą ale najpierw ziemniaki muszą się zgotować.Dianka już nie może wytrzymać,ciągle piszczy i spogląda na kuchnie:diabloti: Ale niestety zagorące jeszcze by cokolwiek mogła dostać. Ja zabieram się za burdelik jaki zrobiłam w kuchni bo nie da się dłużej tak żyć :diabloti: Quote
romenka Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Dorothy napisał(a):taaa... sa to mniej wiecej takie same głupoty jak haslo ze kobiety to plec slaba :crazyeye: ta slaba plec trzyma w kupie na swych barkach caly swiat , bo bez nas ta plec silna dawno by umarla: z brudu, glodu, i ogolnej bezradnosci zyciowej, albo by sie wyrzneli jak prosieta. Ale nic to, wytrzymamy:roll: Ciotka chyba pomyliłaś cytaty :cool3: :evil_lol: Ale poza to wszytko świeta racja :evil_lol: Quote
pucka69 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 rany boskie - Ty jeszcze pyzy sama robisz!? No naprawdę! A ja zaraz się biorę za zupę z soczewicy na jutro! Quote
zurdo Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 szok po prostu! romenko, ty Matka Polka jesteś :evil_lol: Może zaczniesz wystawiać swoje specjały na bazarku, sama bym zjadła... zamiast mrożonek... ehhh, rozmarzyłam się Quote
Kobold Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Tak niestety pysznosci juz zjedzone i dla nas nic nie zostalo bo nawet jesli jakims cudem romenka z TZ-em nie wtrzachnela wszystkiego to cztery slipka o rozmarzonym wygladzie i dwa pyszczki ociekajace slinka dopelnily reszty spustoszenia. Potem romenka sprzatnela burdelik w kuchni i teraz sobie wszyscy smacznie chrapia a nam nie pozostaje nic innego jak pomarzyc o rosolku i pyzach ale niestety juz w czasie przeszlym no chyba, ze jeszcze .....moze.......no niby nie to samo...ale..... Quote
karusiap Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 serdeczne caluski dla dzielnych dziewczyn:loveu: Quote
Kobold Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Tak, tak zurdo Ty idz lepiej szybciutko do lozeczka i zabierz ze soba to marzenie, to moze Ci sie przysnia pyszniuuuutkieee pyzunie i rosolek z pietruszka a nie mrozonki z data waznosci do 2200 roku Quote
pucka69 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 a ja gotuje zupę z soczewicy haha o północy - jak zwykle! wiem ze juz mówilam, wiem! Quote
Kobold Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 pucka69 co wy dziewczyny takie gorliwe, ze od garow Was odgonic nie mozna pewnie chcecie bym w kompleksy wpadla, bo ja zamiast w kuchni to przy kompie siedze. A bo ja blondiiina jestem i monitor pomylilam z i czekam na wyniki ale jak sie nie doczekam, to moze na mala miseczke cieplej zupki do Ciebie zawitam Quote
zurdo Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 spać to mi się odechciało, jak pomyślałam. Rosołek to może niekoniecznie, bo ja trawożerna jestem, ale te pyzy... A puckowa zupa z soczewicy tak była blisko pewnej soboty... to los pokręcony... I weź tu śpij człowieku * Kobold, to jest nas dwie, bo ja garnka od patelni nie odróżniam, a mrożonki, i owszem, nawet w czajniku można podgrzać Quote
pucka69 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Zurdo - to ja mam dla Ciebie przepis na super zupę bezmięsną - zapytaj czy dobra - OlesiB albo Supergogi albo Ybota! Też nie lubiłam gotować, kiedyś! A teraz lubię! Ale - gotuję tylko wtedy gdy mam ochotę, dzieci mi żadne nie płaczą z głodu ! Quote
zurdo Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 pucka69 napisał(a):Zurdo - to ja mam dla Ciebie przepis na super zupę bezmięsną - zapytaj czy dobra - OlesiB albo Supergogi albo Ybota! Też nie lubiłam gotować, kiedyś! A teraz lubię! Ale - gotuję tylko wtedy gdy mam ochotę, dzieci mi żadne nie płaczą z głodu ! Ooo, to ja poproszę, choć szczerze mówiąc, czarno to widzę. Bo mój problem to nie nielubienie, tylko dwie lewe ręce :p A, z tego wszystkiego zapomniałam napisać - piękne te twoje kobitki, romenko, tylko dlaczego Romcia elegancko pod kołderką, a Dianka na podłodze? :mad: Quote
romenka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Ciotki aleście się rozpisały o jedzeniu :megagrin: Wszystko jeszcze jest i rosołek i pyzy więc w razie jakbyście zgłodniały zapraszam:evil_lol: Zurdo Ty chyba masz najbliżej :lol: do mnie:evil_lol: Co do Dianki to noc tak sobie przespała.Budziła nas ze 3 razy ,raz z nią wycho0dziłam ale nic jej się nie chciało więc następne razy pogłaskałam ją a ta poszła spać po czym po jakimś czasie znów zbudziła:p Teraz to już chyba wiem co jej dolegalo-głopdna była :diabloti: a ja nie chciałam jej nioc dawać bo jak zwykle jakją nakarmiłam za dużo budziłam się z nogą w koopie:diabloti: więc musiała jakoś przeżyć.Ale teraz najedzona i zadowolona panienka :lol: Ide teraz z psiakami na dwór a potem kawka...oj jak mi się chce kawy:oops: Quote
romenka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 zurdo napisał(a):Ooo, to ja poproszę, choć szczerze mówiąc, czarno to widzę. Bo mój problem to nie nielubienie, tylko dwie lewe ręce :p A, z tego wszystkiego zapomniałam napisać - piękne te twoje kobitki, romenko, tylko dlaczego Romcia elegancko pod kołderką, a Dianka na podłodze? :mad: Ciotka Zurdo:diabloti: Jak to sobie wyobrażasz:p ?Dianka na łóżku ,ja,TZ,i Roma-jak jej TZ pozwoli:razz: ,bo zazwyczaj nie ma prawa na łóżku siedzieć kiedy on jest:shake: .Rany,tak na poważnie nie wyobrażam sobie Dianki na łóżku jak śpi z nami :evillaug: ale co tam na ciotke zurdo będzie jak by co :diabloti: Quote
shirrrapeira Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ja sie podpisuje pod ciotka Zurdo tez nie mam zapalu do gotowania i bardzo dwie lewe rece do tego, ale za to umiem pieknie docenic dobre rzeczy o czym wie ciotka Pucka. A tak dalej to dzisiaj tylko teraz bede i moze wiueczorem, bo jakas grypa mnie zmogla, i leze w lozku cierpiac, bo oprocz grypy przyplatal sie jeszcze okres, czyli lepiej juz byc nie moze. Pozdrow Romenko Dianeczke i Romcie ode mnie i ide spac, co by byc szybko zdrowym. Quote
Kobold Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 romenka lec do ciotki Dorothy i zobacz co ona znowu przytargala do domu Szalona kobieta o wieeeeelkim serduchu Quote
romenka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Kobold']romenka lec do ciotki Dorothy i zobacz co ona znowu przytargala do domu Szalona kobieta o wieeeeelkim serduchu Widziałam,patrzyłam i co widzę :crazyeye: Piesio :-o ŚŁiczniutkie piesio ale taki troszkę wyrośnięty...:evil_lol: Dorotko jaesteś wielka :multi: Quote
Dorothy Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ale no co Wy:oops: tylko 164 w kapeluszu:cool3: a obrazek super, ja chce taki obrazek !! Machajacy ogonem Klusek! Quote
romenka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Dorothy napisał(a):ale no co Wy:oops: tylko 164 w kapeluszu:cool3: a obrazek super, ja chce taki obrazek !! Machajacy ogonem Klusek! Z pieskiem prosze prosić kobold to jest nasza czarodziejka od takich ślicznych wirtualnych pieseczków i innych cudów :loveu: Kochani z bazarku już mamy 77 zł :loveu: -dziękujemy:loveu: Quote
romenka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 :smilecol:Chciałam wszystkim bardzo podziękować za wpłaty na Dianke do AFN.Bardzo ale to bardzio jestem wdzięczna.W tej chwili mamy już Dobka Diana - 433,99 a mieliśmy Dobka Diana - 618,99 gdzie 185 zł wpłynęlo na konto dorothy za bonharen. Serdecznie jeszcze raz dziękuje :buzi: :modla: :Rose: .(Aż mi łezka popłynęła po policzku z radości i wdzięczności) Quote
romenka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='shirrrapeira']Ja sie podpisuje pod ciotka Zurdo tez nie mam zapalu do gotowania i bardzo dwie lewe rece do tego, ale za to umiem pieknie docenic dobre rzeczy o czym wie ciotka Pucka. A tak dalej to dzisiaj tylko teraz bede i moze wiueczorem, bo jakas grypa mnie zmogla, i leze w lozku cierpiac, bo oprocz grypy przyplatal sie jeszcze okres, czyli lepiej juz byc nie moze. Pozdrow Romenko Dianeczke i Romcie ode mnie i ide spac, co by byc szybko zdrowym. I idź słoneczko śpiuniaj by szybciutko zdrówko przyszło. Teraz to rosołek by Ci sie przydał ,co nie Ja zaraz idę sobie zjeść bo już brzuszek mówi ze głodny jest:oops: Quote
supergoga Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Wpłaciłam właśnie na AFN z bazarku Shirapeirry i pucki69 oraz wpłaciłam jeszcze 10 zł które wpłyneło na moje konto jeszcze z allegro z tej usuniętej aukcji - od burczus. Wprawdzie pisałam wyraxnie gdzie wpłacac, ale widać czasem ludzie wpłacaja na konto, które otrzymuja z allegro, a dostali w powiadomieniu moje. Więc od razu przelałam na Dianke. Quote
romenka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='supergoga']Wpłaciłam właśnie na AFN z bazarku Shirapeirry i pucki69 oraz wpłaciłam jeszcze 10 zł które wpłyneło na moje konto jeszcze z allegro z tej usuniętej aukcji - od burczus. Wprawdzie pisałam wyraxnie gdzie wpłacac, ale widać czasem ludzie wpłacaja na konto, które otrzymuja z allegro, a dostali w powiadomieniu moje. Więc od razu przelałam na Dianke. Dziękujemy supergogo A Dianulka idzie jutro na kolejny z bonharenu Quote
romenka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Cholera Diana znów zaatakowała Rome :angryy: Dzięki Bogu nic się nie stło ale jednak nie moge spóścić ich z oczu!!Dałam im jedzenie i Diana podeszła tam gdzie Romcia okruszki zjadała po Dianie i ta ja od Razu zaatakowała.Jednak musze mieć oczy wokół głowy bo źle się to skończy! Kurde gdybym miała chociaż te zasrane drzwi do łazienki!A tu nawet nie mam ich jak rozdzielić a za godzine wychodze!Trdudno stołem ich odgrodzę!!! Quote
romenka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Dianka się uspokoiła ale kiedy tylko Romka idzie pod łużko do swojego jedzenia od rzu Diana na nią tymi swoimi ślepkami przebiera i tylko policzki nadyma ze złości:diabloti: jednak wie że pod łużkiem nic nie może zrobić bo za duża :evil_lol: Ja jednak zostaje w domku,przynajmniej póki TZ nie przyjedzie.Potem najwyżej odgrodze je.teraz to już się boje.Wcześniej zostawiałam ich razem sam na sam a teraz mam pietra:oops: Oj Dianulka musisz być bardziej tolerancyjna dla Romki :p Quote
Recommended Posts