romenka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Bardzo dobry pomysł Ludek :evil_lol: W takim razie potem dam ogłoszenie .teraz niestety muszę uciekać z kompa. Quote
Kobold Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Iwonko jestem myslami z toba i Dianka i chce wierzyc, ze bedzie dobrze, ze wet jej pomoze choc na tyle, by mogla cieszyc sie radoscia zycia i miloscia jaka od ciebie otrzymala. Nie mam juz sil to mnie zaczyna przerastac :-( najpierw Filipek teraz Dianka o innych biednych umeczonych psiakach tu nie chce juz pisac nie moge :-( Od wczoraj tylko smutne wiesci i chocbym nawet nie wiem jak bardzo tego pragnela, nie moge wam pomoc i ta bezsilnosc mnie wykancza.:-( Chcialam przekazac tobie troche pozytywnej aury ale nie umiem. :shake: Wybacz prosze :-( Quote
romenka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='zurdo']A czy ja mogę ładnie prosić o likwidację skarpety Collie Pabianice i przekazanie pieniędzy na Dobkę Dianę? Jeśli mogę - to poproszę Tylko zobaczcie :loveu: Kochana zurdo dziękuje Ci z calego serduszka!!!! Nawet nie wiesz jak bardzo nam pomożesz!!!!Jesteś cudowna :iloveyou: :Rose: :buzi: Quote
Kobold Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 To prawda zurdo jest wielka :loveu: :loveu: poczytajcie co zrobila dla colaczki Fuksi, zobaczcie, jak psina wygladala w schronie i jak teraz, jaka przeszla metamorfoze :crazyeye: Iwonko i znowu zaswiecil promyczek nadzieji. Bedzie dobrze MUSI BYC !! Quote
romenka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Dianka cały czas leży tylko co jakiś czas popiskuje sobie i znów kładzie łepek na posłanku.Dzisiaj głodówka ale bardzo mi jej żal bo widać że głodna...:-( Nie chce pić wody :shake: na siłę też nie bardzo wchodzi jej.Smutna bardzo :-( Quote
romenka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Kobold napisał(a)::glaszcze: a kiedy idziecie do weta ?? Na 16-stą dopiero więc jeszcze się pomęczy poza tym lekarz zabronił jej dzisiaj cokolwiek jeść przez cały dzień. Dużo śpi Dianka teraz ale to chyba dobrze.W końcu w nocy bardzo się umęczyła więc teraz musi sobie odpocząć. Quote
Kobold Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 No to musimy cierpliwie czekac i mocno trzymac kciuki, MOCNO!!!! Quote
romenka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Ludek napisał(a):Banerek śliczny :), ale zlewają się literki z tłem na pięciolinii i ciężko przeczytać napis. A może ktoś mi zrobi śliczny banerek :oops: Quote
supergoga Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Romenko i Dianko, trzymajcie się dziewczyny. Trzymam paluchy i czekam na wieści. Quote
romenka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Dziękuje kochani. Dzisiaj TZ przywiezie dywan dla Dianki bo biedulka bardzo się ślizga na panelach i płytkach a tak bynajmniej będzie już się jej dobrze chodzić po mieszkanku. Dianka cały czas śpi wtulona w koc.Chyba sił biedna nie ma bo głodna :-( ale musze ją przegłodować inaczej nici z badań :shake: Tak się zastanawiam:może coś TZ zabrałby z Tomaszowa by wystawić dla Dianki na bazarku tylko jeszcze nie wiem co :oops: Tam nic mojego nie ma ale może znajdzie się coś co nie jest potrzebne a nikt się rzucać nie będzie jak zabraknie w domu:razz: więc będę mówiła. Jeśli chodzi o mój wyjazd do Tomaszowa to zaostanę a TZ sam powie rodzicoom o nowinie. Nie mam z kim zostawić Dianki więc nie mam wyjścia ale napewno więcej wskurałabym jakbym pojechała i zawsze coś dla Dianki przywiozłabym... może Shirrrapeira zamieszkałaby u mnie na te kilka dni jak TZ by sie zgodził i oczywiście Agatka ?Ona się dobrze zajmie Dianką i nie balabym się jej zostawić w mieszkaniu ale nie wiem jak mój TZ :oops: Agatko co ty na to?? Quote
Kobold Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jak slicznie spi anioleczek i uszki nietoperki :loveu: piekny widok, jeszcze zeby tak pieknie zdrowiala to bylaby ogromna radosc.Trzymamy kciuki i pazurki !! Romenka tu masz link i popros luthien o bannerek.Wytlumacz jej o co chodzi. Ona robi przecudne bannerki. :iloveyou:Zobaczysz zreszta na stronce.Wyszukaj pare ladnych zdjec Dianki i wklej. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29200&page=124&highlight=bannerek Quote
romenka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 To właśnie ta łapka która bardzo mnie niepokoi :-( [SIZE=1] [SIZE=1] [SIZE=1] Quote
Kobold Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 No rzeczywiscie nie wyglada to ladnie :shake: Na ostatnim zdjeciu to czarne po lewej stronie to narosl czy zestrupialy skrzep? Wiesz jak sie wdala infekcja, a w schronie o to nie trudno, to kazda rana wyglada potwornie. Zobaczymy co powie wet.:glaszcze: Quote
romenka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Kobold napisał(a):No rzeczywiscie nie wyglada to ladnie :shake: Na ostatnim zdjeciu to czarne po lewej stronie to narosl czy zestrupialy skrzep? Wiesz jak sie wdala infekcja, a w schronie o to nie trudno, to kazda rana wyglada potwornie. Zobaczymy co powie wet.:glaszcze: To jest narośl drugą właśnie taką narośl Dianka zdarła.Musiała się wywalić i zetrzeć o asfalt :-( Oby tylko nic się nie czepilo bo z takich rzeczy naprawdę czepiają się różne gówna Quote
shirrrapeira Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jesli bede miala wszystkie egzaminy zdane to bede mogla zostac u Dianki, ale czy Twoj TZ sie zgodzi czy moze on z Toba pojedzie tez a ja zostane z Dianka sama?? Co Ty na to, bo nie wiem czy bym chciala i z Twoim TZ-tem zostac. Przeciez nie pojedziesz sama, zreszta nie wiem co rodzice na to powiedza. Mam co prawda ferie od poniedzialku, ale nie wiem czy wszystkie egzaminy zdam. Jesli mama sie zgodzi ja chetnie zajme sie Dianka to taka cudowna dziewczynka. Pogadamy o tym jeszcze. Musialabys mi powiedziec na ile dni by to bylo i czy np nie moglabys jeszcze napisac do konisi i boksiedwa. Jest taki hotel w Łbiskach doba kosztuje 10 zl moze tam ja przetrzymaja. Quote
konisia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dziewczynki trzymam za Was kciuki. Musi być dobrze. Quote
konisia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Shirrrapeira tylko nie hotel:shake: Dla Dianki to chyba nie jest dobre wyjście. Quote
romenka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 shirrrapeira napisał(a):Jesli bede miala wszystkie egzaminy zdane to bede mogla zostac u Dianki, ale czy Twoj TZ sie zgodzi czy moze on z Toba pojedzie tez a ja zostane z Dianka sama?? Co Ty na to, bo nie wiem czy bym chciala i z Twoim TZ-tem zostac. Przeciez nie pojedziesz sama, zreszta nie wiem co rodzice na to powiedza. Mam co prawda ferie od poniedzialku, ale nie wiem czy wszystkie egzaminy zdam. Jesli mama sie zgodzi ja chetnie zajme sie Dianka to taka cudowna dziewczynka. Pogadamy o tym jeszcze. Musialabys mi powiedziec na ile dni by to bylo i czy np nie moglabys jeszcze napisac do konisi i boksiedwa. Jest taki hotel w Łbiskach doba kosztuje 10 zl moze tam ja przetrzymaja. Słonko musze się zbi8erac już do lekarza ale już pisze:ja z TZ pojechałabym do Tomaszowa a ciebie samą z Dianką zostawiłabym.Jeśli pasowałaoby ci to zastanów się nad tym kochana.Już zmykam.Trzymajcie kciuki za badania Quote
Kobold Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
shirrrapeira Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ja tylko tak glosno mysle Konisiu jesli Romenka pojedzie z TZ-tem to zostane z Dianka, Iwonka powie mi kiedy a jej powiem czy bede mogla. Quote
konisia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 shirrrapeira trzymam w takim razie kciuki, żeby Twoja mama się zgodziła :happy1: Quote
romenka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Niestety ale nie jest dobrze:placz: W tej chwili modlę się by to była spondyloza a nie nowotwór:-( Muszę jechać do "ELWET" na milografie.Dzisiaj zrobiliśmyy tylko badanie krwi za 78 zł i będzie gotowe na jutro.W badaniu będzie uwzględniony pozim wapnia i fosforu.Bedzie potrzebne napewno do następnych badań więc nie żalowałam. Łapka Dianki:byc może nowotwór skóry :placz: .Jest stan zapalny.Dostałam maść i do przemywania coś.Jeśłi nie zejdzie stan zapalny świadczyć będzie że jest coś nie tak. RTG:nie robiliśmy bo nie ma sensy póki nie wykonam milografii.Muszę jak najszybciej tam zadzwonić i się skontaktować z nim.Dianka miała to badanie 31 października jednak miała jechać za 3 tygodnie na powtórzenie jednak widzę że nikt w schronisku się tym nie zsją:angryy: !!!Jeśłi badanie już teraz wykarze że to zmiany nowotworowe to znaczyć będzie że Dianka nie chodzi tak źle bo ma spondylozę tylko że ma nowotwór i tym trzeba się zająć a nie spondylozą.Dlatego pisze że wolę spondyloze :-( Dianka była dzisiaj baardzo dzielna u weterynarza.Nie wyrywala się i spokojnie Pani dr pobra la krew Diance. Jutro będe miala fakturę z lecznicy ale zapłaciłam dzisiaj 123 zł i w aptece: 26.64 zł-fakure z apteki mam i zaraz zeskanuje. Nie wiem co mam myśleć,nie wiem co robić :placz: Diankę boli podonbno dlatego tak piszczy(mówi pani dr) Mam dla niej rimadyl i już za chwilke jej dam.Dostała mniejszą dawkę bo narazie nie wiedomo co jej dolega doopiero kiedy pojadę do ELWET i zrobię badania to będziemy wiedzieć jak ją leczyć. Quote
Vika_Bari Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Biedny psiaczek! Glowa do gury! Musimy wierzyc w najlepsze i leczyc! A kaska z czsem cie uzbiera! Romenka i Dianka trzymajci się ciepło. Jesteśmy z wami! Quote
Recommended Posts