Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to nie przejdzie. ja się ją obawiam zostawiać samą w ogrodzie z moim "wiecznym" tymczasem (chłopakiem i to bardzo wyrozumiałym dla suczek) kiedy wychodzę do pracy bo rzuca się na niego jak jej coś odwali, dlatego właśnie mieszka tam. zamknięcie Dianki i Sary w jednym pokoju to byłaby jatka... :-(

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnetaW napisał(a):
to nie przejdzie. ja się ją obawiam zostawiać samą w ogrodzie z moim "wiecznym" tymczasem (chłopakiem i to bardzo wyrozumiałym dla suczek) kiedy wychodzę do pracy bo rzuca się na niego jak jej coś odwali, dlatego właśnie mieszka tam. zamknięcie Dianki i Sary w jednym pokoju to byłaby jatka... :-(

W takim razie poszukam jeszcze może coś wynajde.
Kurcze juz bym chciała by Dianka zamieszkała ze mną...

Posted

A nie.W tej chwili mam pomysł...Ide do lecznicy zapytac się ich ile kosztowałoby badania te same co wczoraj byłam w innym miejscu i od razu zapytam się ich czy byłaby szansa przetrzymanie Dianki na te parę dni w lecznicy by wtedy mogli zrobić jej wszytko co potrzebne...
Zobaczę ile zajmie mi to czasu.Jeśli zgodziliby się to jutro jadę Po Dianke od razu i za zgodą p. dyrektor zabieram ją do sioebie już na stałe.

Zawsze pod górkę...:-(

Posted

No i tak wociłąm niedawno z lecznic.Jednak tam gdzie wczoraj byłam wyjdzie najtaniej.Na powstańców chcą za wszystko ponad 300 zł a w tamtej klinice zmieścimy się w 200 paru...Nikt jej nie przenocuje chyba że odpłatnie w klinice.W takim razie nie wiem już co mam robić.Moge ja wyciagnąć ale pod warunkiem że Diana będzie mogła spędzić 3-4 noce u kogoś między 5-11 lutym.Piszę teraz tak bo nie wiem kiedy mi wyjazd wypadnie ale napewno nie będzie on dł€ższy niż 4 dni.
Nikt nie pomoże?Lozerko już pisze do osób o których mi pisałaś.
Wcześniej nie napisałam bo myślałam że skombinuje w lecznicy nocleg ale nie :shake:

Posted

Widzę że cięzko dzisiaj u Dianki :-(
Dzwoniąłm niedawno do Pami Eli i jutro bedę chiala zabierać Diankę ze schronu.Potem napisze więcej ale czekam na tel od p. Eli bo ma dzwonic do dyrektorki z tą nowiną...

Posted

Takie nowe wieści:Dianka jutro być może będzie wydana mi do adopcji ale zależeć to będzie od rozmowy z lekarzem który wystawił zaświadczenie.
Panie Ela rozmawioaął ze mną i powiedziala mi że dyrektorka twierdzi że to mój pies był którego oddałam do schroniska bo nie miałam za co leczyć!Śmieszne co!!!???
Nieważne.Oby Dianka była już bezpieczna i oby jej nic się n9ie stało to co przytrafiło się Nerowi-dobermanowi na Paluchu wczorak ['] Nero,kochanie śpij spokojnie:-(

Posted

karusiap napisał(a):
czy to chodzi o Neros,ktory na Nadziei na str 100 jest z nr 22???
ten najpiekniejszy z pieknych????:(:(:(

Kochana wyślij mi link bo niew iem ale ja zaraz wstawie tutaj jego zdjęcie...Biedy piesek a mógł godnie żyć i odejść :-(

Posted

Ciotki! Nie mogę jej wziąć niestety! Jestem w pracy 9-20, urlopu też wziac nie mogę, bo akurat 3 osoby się nagle zwolniły (wrrrrrrrrrr!),a w domu (32 m2) zostają dwie swinki morskie. To wiecie co z nich by zostało:( TZ siedzi wprawdzie w domu i pisze doktorat, ale on uważa że jestem trochę "nie ten teges" ( chociaż ostatnio widzę u niego pewne postępy) i że pies, to powinien mieszkać w budzie. Żeby to był piesek wzrostu jamniczka to mooooże. Ale Dobek - nie da rady! Przepraszam. Mogę tylko kupić parę cegiełek.

Posted

no mysle nad tym - ale kurczę, nie mam pomysłów. A może Dobermania? Tylko dawno jej na dogo nie widziałam . Ale ona ma dobermana,chorego w dodatku, nie wiem czy by się z sunią dogadał? Wiem, że brała psy na tymczas np. Corgi (suka) po operacji i było ok.