Kobold Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 oooooo:crazyeye: wszyscy spia ??:roll: czemu nikt nie zaglada do Dianki :shake: Quote
Kobold Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 no nieee romenka, to sie nazywa timing :lol: Quote
romenka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Kobold napisał(a):no nieee romenka, to sie nazywa timing :lol: Timing??:-o Coś w stylu gry zespołowej??:razz: :oops: Proszę bez żadnych głupich tekstów bo naprawdę nie wiem od jakiego to słowa:shake: :roll: Quote
Kobold Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :evil_lol: :cool3: popatrz na czas wyslania postow (twoj i moj) nt.zagladania do Diany, to wlasnie jest tzw.zgranie w czasie.:loveu: Quote
romenka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Kobold napisał(a)::evil_lol: :cool3: popatrz na czas wyslania postow (twoj i moj) nt.zagladania do Diany, to wlasnie jest tzw.zgranie w czasie.:loveu: Eh..:loveu: Ale to nie pierwszy raz się nam zdarza:razz: :evil_lol: Quote
Kobold Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 no bo my, to na tych samych.....eee nieeebede uzywac wyrazow obcojezycznych :diabloti:........falach nadajemy :grins: Quote
shirrrapeira Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ja wczoraj wlasnie wymeczylam zdjecia u kolezanki cudownej Ybot i bede mogla wystawiac na bazarku zbedne rzeczy. Quote
Kobold Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :klacz: :bigcool::bigcool::bigcool::klacz: aukcja ruszyla:huh: Dianka hopsaj do gory :loveu: Quote
BeataJ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Zakupilam kilka cegielek. Dianko trzymaj sie!!! Beata Quote
loozerka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 w góre malenka, niech dostrzeze Cie ktoś, kto bedzie mogł pomoc w leczeniu. Diana potrzebuje pieniędzy na pelna diagnostyke i na leczenie, koniecznie. Jest cudownym psem, niestety z powazna choroba Quote
romenka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Kochani bardzo,bardzo dziękuje za pamięć o Diance i pomoc jej.Cegiełek zostało 34 tylko do sprzedania ze 100-u sztuk:loveu: ja dzisiaj oczywiście zarobiłam 50 zł dla Dianki :loveu: więc będzie dobrze czuje :loveu: W środę mam umówioną Konisie której bardzo dziękuje :loveu: i z nią zrealizujemy nastepny zamiar ;) (wiemy o czym pisze??:evil_lol: ) Quote
romenka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='BeataJ']Zakupilam kilka cegielek. Dianko trzymaj sie!!! Beata Beatko dziękuje w moim imieniu i imieniu Dianki :loveu: Dziękujemy również użytkowinkom allegro: Spartankaa 80007 beata7575 -Beatka??:cool3: Jesteśmy bardzo wdzięczni :Rose: :Rose: :Rose: :loveu: Quote
BeataJ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='romenka']Spartankaa To ja :-) Beata Quote
Kobold Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 uff...wreszcie znalazlam chwilke czasu by odwiedzic Dianke. No ale widze, ze jest dobrze.Romenka zadowolana, rozdaje usmiechy, no i tak trzymac!!!:multi: A ty Dianeczko skakaj do gory, niech cie wszyscy zauwaza :lol: Quote
romenka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 BeataJ napisał(a):To ja :-) Beata :ices_bla: A byłam pewna że się niepomyliłam:smile: Beatko dziękuje jeszcze raz:loveu: Quote
romenka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Kobold napisał(a):uff...wreszcie znalazlam chwilke czasu by odwiedzic Dianke. No ale widze, ze jest dobrze.Romenka zadowolana, rozdaje usmiechy, no i tak trzymac!!!:multi: A ty Dianeczko skakaj do gory, niech cie wszyscy zauwaza :lol: Kochana dziękuje że cały czas pamiętasz.Trzymaj kciuki proszę by wszystko poszło bez żadnych przeszkód i Dianka już niedługo znalazła się u mnie. Jutro postaram się przesłać zdjęcia Dianki z soboty w kubraczku :evil_lol: i jutro prawdopodobnie pojadę do niej sprawdzić w jakim jest stanie ale na wieści będziecie musieli poczekać az wróce. Quote
romenka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 burczus i o to następny alergowicz który zakupił 5 cegiełek dla Dianki. Dziękujemy z całego serduszka :loveu: Quote
BeataJ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 romenka napisał(a)::ices_bla: A byłam pewna że się niepomyliłam:smile: Beatko dziękuje jeszcze raz:loveu: Spartanka juz od lat jestem.....odkad Spartan zagoscil w moim domku. Teraz go juz nie ma, biega za Teczowmy Mostem ale ja dalej jestem Spartanka. Beata Quote
romenka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Niestety wiem od Kory że dzisiaj Dianka źle się czuła.Dostała rozwolnienia i to takiego że robiła samą wodą i bardzo brzydko to wyglądało:placz: .Kory zdaniem to wina karmy ja też tak myślę.Dzisiaj Dianka była z Korą dwa razy na spacerku i dostała od niej ryż z kurczakiem :Rose: . Może niedługo skączą się Dianki problemy zdrowotne:-( . Kto wie jaką karmę muszę jej kupić by Dianka nie miala kłopotów żołądkowych?? Quote
romenka Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Dianeczko musze już klaść się spać ale jutro będę chciala zobaczyć do Ciebie i przytulić maleńka.NIe martw się będziemy wszystkie walczyć o Ciebie.Śpij słonko dobrze. PS.Zapomniałam dodać: dzisiaj dianka miała swój serdaczek na sobie :loveu: Quote
Kobold Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Dobranoc Dianka, dobranoc romenka, kolorowych snow Quote
BeataJ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 romenka napisał(a): Korą dwa razy na spacerku i dostała od niej ryż z kurczakiem :Rose: . Oj...nie wiem czy to dobrze...Tzn ryz nie jest dobry na rozwolnienie wg mnie. Moze warto podac jej wegiel, taki w aptece kupiony? Beata Quote
Kora Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 BeataJ napisał(a):Oj...nie wiem czy to dobrze...Tzn ryz nie jest dobry na rozwolnienie wg mnie. Moze warto podac jej wegiel, taki w aptece kupiony? Beata Oj dietetyka sie klania;) . Quote
loozerka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Kora, ale moj pies po ryżu z kurczakiem też ma straszne biegunki...- to nie wszystkim sluzy, wiec moze to ? Jesli normalnie nie je takich rarytasów? Quote
Recommended Posts