Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kobold napisał(a):
no nieee romenka, to sie nazywa timing :lol:

Timing??:-o Coś w stylu gry zespołowej??:razz: :oops: Proszę bez żadnych głupich tekstów bo naprawdę nie wiem od jakiego to słowa:shake: :roll:

Posted

Kobold napisał(a):
:evil_lol: :cool3: popatrz na czas wyslania postow (twoj i moj) nt.zagladania do Diany,
to wlasnie jest tzw.zgranie w czasie.:loveu:

Eh..:loveu: Ale to nie pierwszy raz się nam zdarza:razz: :evil_lol:

Posted

w góre malenka, niech dostrzeze Cie ktoś, kto bedzie mogł pomoc w leczeniu.
Diana potrzebuje pieniędzy na pelna diagnostyke i na leczenie, koniecznie. Jest cudownym psem, niestety z powazna choroba

Posted

Kochani bardzo,bardzo dziękuje za pamięć o Diance i pomoc jej.Cegiełek zostało 34 tylko do sprzedania ze 100-u sztuk:loveu: ja dzisiaj oczywiście zarobiłam 50 zł dla Dianki :loveu: więc będzie dobrze czuje :loveu: W środę mam umówioną Konisie której bardzo dziękuje :loveu: i z nią zrealizujemy nastepny zamiar ;) (wiemy o czym pisze??:evil_lol: )

Posted

uff...wreszcie znalazlam chwilke czasu by odwiedzic Dianke. No ale widze, ze jest dobrze.Romenka zadowolana, rozdaje usmiechy, no i tak trzymac!!!:multi:
A ty Dianeczko skakaj do gory, niech cie wszyscy zauwaza :lol:

Posted

Kobold napisał(a):
uff...wreszcie znalazlam chwilke czasu by odwiedzic Dianke. No ale widze, ze jest dobrze.Romenka zadowolana, rozdaje usmiechy, no i tak trzymac!!!:multi:
A ty Dianeczko skakaj do gory, niech cie wszyscy zauwaza :lol:

Kochana dziękuje że cały czas pamiętasz.Trzymaj kciuki proszę by wszystko poszło bez żadnych przeszkód i Dianka już niedługo znalazła się u mnie.
Jutro postaram się przesłać zdjęcia Dianki z soboty w kubraczku :evil_lol: i jutro prawdopodobnie pojadę do niej sprawdzić w jakim jest stanie ale na wieści będziecie musieli poczekać az wróce.

Posted

romenka napisał(a):
:ices_bla: A byłam pewna że się niepomyliłam:smile:
Beatko dziękuje jeszcze raz:loveu:

Spartanka juz od lat jestem.....odkad Spartan zagoscil w moim domku. Teraz go juz nie ma, biega za Teczowmy Mostem ale ja dalej jestem Spartanka.

Beata

Posted

Niestety wiem od Kory że dzisiaj Dianka źle się czuła.Dostała rozwolnienia i to takiego że robiła samą wodą i bardzo brzydko to wyglądało:placz: .Kory zdaniem to wina karmy ja też tak myślę.Dzisiaj Dianka była z Korą dwa razy na spacerku i dostała od niej ryż z kurczakiem :Rose: .
Może niedługo skączą się Dianki problemy zdrowotne:-( .
Kto wie jaką karmę muszę jej kupić by Dianka nie miala kłopotów żołądkowych??

Posted

Dianeczko musze już klaść się spać ale jutro będę chciala zobaczyć do Ciebie i przytulić maleńka.NIe martw się będziemy wszystkie walczyć o Ciebie.Śpij słonko dobrze.
PS.Zapomniałam dodać: dzisiaj dianka miała swój serdaczek na sobie :loveu:

Posted

romenka napisał(a):
Korą dwa razy na spacerku i dostała od niej ryż z kurczakiem :Rose: .

Oj...nie wiem czy to dobrze...Tzn ryz nie jest dobry na rozwolnienie wg mnie. Moze warto podac jej wegiel, taki w aptece kupiony?

Beata

Posted

BeataJ napisał(a):
Oj...nie wiem czy to dobrze...Tzn ryz nie jest dobry na rozwolnienie wg mnie. Moze warto podac jej wegiel, taki w aptece kupiony?

Beata

Oj dietetyka sie klania;) .