Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kobold napisał(a):
My tez trzymamy kciuki i kombinujemy :knuje: choc od wczoraj nie moge dodzwonic sie do mojej kolezanki :nerwy:telefon wylaczony, w domu nie odbiera a na gg :niewiem: ale dorwiemy,dorwiemy napewno :evil_lol:
ps. romenka, trzy dyszki mowisz fajna cena to pewnie tylko w W-wie bo u nas na prowincji, to tak troszke, tego hmmm, no wiesz jak by ci to powiedziec......:diabloti: eee lepiej nie bede cie wkurzac, bo cos tam ktos wczesniej o myszach pisal czy innych stworach :errrr:

Kobold spokojnie a wszystko się uda ;)
Co do ceny to miało znaczyć że dużo:razz: ?Baleyage za 30 zł:diabloti: Kurcze Dianka jakoś zbierzemy kaskę wspólnymi siłami :roll:
Dzięki kochani że kombinujecie ,kobold bardzo ci dziękuje za wszystko,jesteś bardzo kochana!!!

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Przepraszam za offa, Romenko Ty jeszcze robisz wlosy?? Jesli tak to chcialabym do Ciebie przyjechac w lutym i troche przyciemnic kolor moich wloskow i przyciac grzywaska. W sobote wioze rzeczy na bazarek do Ybota zeby mi zdjecia zrobila i od poniedzialku bede wstawiac na bazarek,mam pare spodnic, pare butow, pare kolczykow i tak dalej,wystawie na bazarku i caly dochod przekaze na Dianke.

Nie ma problemu Shirrrapeira ,przecież wiesz że zawsze mogę Ci robić włoski :loveu:

Posted

romenko- wymien banerek, zrobilam Ci takiej wielkosci, ze ten link do allegro powinien się zmieścic regulaminowo, jak zrobisz mniejsze literki.
Teraz masz podpis dużo za duzy, i zaraz Ci całosc usuną modzi :)
Ten moj jest juz podlinkowany do tego tematu

albo mozesz troszkę dluższy

Posted

loozerka napisał(a):

romenko- wymien banerek, zrobilam Ci takiej wielkosci, ze ten link do allegro powinien się zmieścic regulaminowo, jak zrobisz mniejsze literki.
Teraz masz podpis dużo za duzy, i zaraz Ci całosc usuną modzi :)
Ten moj jest juz podlinkowany do tego tematu

albo mozesz troszkę dluższy

Lozerko juz i dziękuje.

Posted

loozerka napisał(a):
a nie ma za co, jak juz sie zabralam za "czytanie Diany", to tyle na razie mogę pomoc.

Lozerko w takim razie czytaj od strony 19-stej bo tam zaczą się nowy rozdzial życia Dianki.

Posted

shirrrapeira napisał(a):
To ja oczywiscie 50 zl i bede na bazarku dawala dla Dianki rzeczy, w ktorych juz nie chodze.

:loveu: :loveu: :loveu: Bardzo dziękujemy Shirrrapeira :buzi: :modla: :Rose: :loveu:Rozumie sie że za włoski...???:razz:
Więc którego się umawiamy :razz:
Wielkie dla Ciebie buziaki:loveu:

Posted

ale :crazyeye: coś nie tak z tym allegro!!!
Ja weszłam w kup teraz jednak nie kliknełam,nie podałam że wpłacam z kont na konto a mimo to zaakceptowało że kupilam cegiełkę:angryy:
Co to ma znaczyć??Dlaczego takie coś??To każy moze sobie tak robić i wciskać na Kup teraz a mimo to nie kupuje bo przeciez nie dokonujej żadnek wpłaty.
Wytłumaczcie mi to błagam.

Posted

Kobold napisał(a):
romenka a kubraczek przyszedl??? Bo u nas sniegiem daje brrrr:crazyeye:

Kochan własnie nie przyszedł ale byłam pewna ze będzie.Szkoda ale jutro diance dam mój serdak zapinany jak do niej pójde i opatulę jką w ten serdaczek :evil_lol:

Posted

romenka ja tam na allegro to zielona jestem ale to jest podejrzewam taka sama aukcja jak ebay i jak jestes zarejestrowana na allegro a wdusilas kup teraz to musisz (tak jest na ebay) wplacic kaske chyba ??? :hmmmm::hmmmm:

Posted

Kobold napisał(a):
romenka ja tam na allegro to zielona jestem ale to jest podejrzewam taka sama aukcja jak ebay i jak jestes zarejestrowana na allegro a wdusilas kup teraz to musisz (tak jest na ebay) wplacic kaske chyba ??? :hmmmm::hmmmm:

Z wpłatą nie będzie problemu ale z konta nie mogę bo TZ wyciągną wszystkie pieniądze od pierwszego oczywiście że zapłacę za cegiełkę-tyle że to jest baaardzo dziwne bo ktoś może wcisnąc kupuje wszystkie 100 sztuk a wcale nie zpłaci i aukcja pójdzie w ***** :angryy:

Posted

Kobold napisał(a):
:bigcool::bigcool::bigcool:Dianka w serdaku Romenki:iloveyou::iloveyou::iloveyou:
Jutro fotki,fotki please:multi:

O jej z fotkami będzie problem chyba że z telefonu bo aparat cyfrowy zepsół się :shake: ale morisowa jutro będzie chyba więc popstryka już fotki naszej Diance:evil_lol:

Posted

lomatko romenka ja cie .....ty wiesz. :mad: Jak sie zajejestrowalas to zobligowana jestes prawnie (i tu nie ma jaj) to zaplaty.Tak przynajmniej jest na innych aukcjach.Lapy precz o klawiatury :eviltong::loveu:

Posted

Kobold napisał(a):
lomatko romenka ja cie .....ty wiesz. :mad: Jak sie zajejestrowalas to zobligowana jestes prawnie (i tu nie ma jaj) to zaplaty.Tak przynajmniej jest na innych aukcjach.Lapy precz o klawiatury :eviltong::loveu:

Co ja biedna poradzę na moja głupotę :cry:
Nie wiedziałm że tak to działa więc nacisnełm (prawie niechcący :diabloti: ) ale przysięgam myślalm że to polega na czymś innym że musze najpierw konto podać potem przelać za cegiełkę i wtedy kupuje a to jednak nie :angryy:
Ufff,dobrze że nie zaznaczyłam 85 cegiełek wtedy to by były jaja:diabloti: :megagrin: a myslalam o większej ilości cegiełek,nie powiem:diabloti:

Posted

nooo wtedy to by ci TZ paluszki pobcinal, by nie walily po klawiszach tak sobie.A wiec pilnuj paluszki, niech nie chodza na samowolne spacerki po klawiaturze a jutro dylaj na poczte i wplac na konto AFN 2zl+ za przekaz :laugh2_2:a za to dostaniesz zdjecie Dianki na desktop:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:, bo jak nie, to masz komornika na glowie :evil_lol: ja sie chyba:flaming::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Kobold napisał(a):
nooo wtedy to by ci TZ paluszki pobcinal, by nie walily po klawiszach tak sobie.A wiec pilnuj paluszki, niech nie chodza na samowolne spacerki po klawiaturze a jutro dylaj na poczte i wplac na konto AFN 2zl+ za przekaz :laugh2_2:a za to dostaniesz zdjecie Dianki na desktop:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:, bo jak nie, to masz komornika na glowie :evil_lol: ja sie chyba:flaming::eviltong::eviltong::eviltong:

Do pierwszego niedaleko więc poczekam :diabloti: :eviltong:

Posted

romenko, to nie tak :) naciskając kup teraz, czy inną formę- dając najwyższa kwotę w licytacji zawierasz transakcję. POtwierdzasz to i wtedy przekierowuje Cie na stronę z danymi osoby sprzedającej, byś mogła uregulować należnosc. Te same dane dostajesz na maila,
Rzeczywiscie tak jest, ze ktoś moze kupic, a nie zapłacic- za takie postępowanie mozna dostac negatywną opinię od sprzedającego.

A co do Dianki- doczytalam do konca i mowiac szczerze, jestem tak głupia, jak bylam...kompletnie nie wiem, na czym stoi wszystko, jakie śą dalsze plany- jesli mozna chętnie dowiedzialabym sie - pw :)

Posted

loozerka napisał(a):
romenko, to nie tak :) naciskając kup teraz, czy inną formę- dając najwyższa kwotę w licytacji zawierasz transakcję. POtwierdzasz to i wtedy przekierowuje Cie na stronę z danymi osoby sprzedającej, byś mogła uregulować należnosc. Te same dane dostajesz na maila,
Rzeczywiscie tak jest, ze ktoś moze kupic, a nie zapłacic- za takie postępowanie mozna dostac negatywną opinię od sprzedającego.

A co do Dianki- doczytalam do konca i mowiac szczerze, jestem tak głupia, jak bylam...kompletnie nie wiem, na czym stoi wszystko, jakie śą dalsze plany- jesli mozna chętnie dowiedzialabym sie - pw :)

Loozerko obiecuje ci przesłać PW wtedy wiecej zrozumiesz;) ale za jakis cza bo teraz niestety nie mogę.
Najpóźniej jutro-obiecuje.Dobrze??
Teraz musze zmykac od komp. :shake: