romenka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Kobold napisał(a):My tez trzymamy kciuki i kombinujemy :knuje: choc od wczoraj nie moge dodzwonic sie do mojej kolezanki :nerwy:telefon wylaczony, w domu nie odbiera a na gg :niewiem: ale dorwiemy,dorwiemy napewno :evil_lol: ps. romenka, trzy dyszki mowisz fajna cena to pewnie tylko w W-wie bo u nas na prowincji, to tak troszke, tego hmmm, no wiesz jak by ci to powiedziec......:diabloti: eee lepiej nie bede cie wkurzac, bo cos tam ktos wczesniej o myszach pisal czy innych stworach :errrr: Kobold spokojnie a wszystko się uda ;) Co do ceny to miało znaczyć że dużo:razz: ?Baleyage za 30 zł:diabloti: Kurcze Dianka jakoś zbierzemy kaskę wspólnymi siłami :roll: Dzięki kochani że kombinujecie ,kobold bardzo ci dziękuje za wszystko,jesteś bardzo kochana!!! Quote
romenka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 shirrrapeira napisał(a):Przepraszam za offa, Romenko Ty jeszcze robisz wlosy?? Jesli tak to chcialabym do Ciebie przyjechac w lutym i troche przyciemnic kolor moich wloskow i przyciac grzywaska. W sobote wioze rzeczy na bazarek do Ybota zeby mi zdjecia zrobila i od poniedzialku bede wstawiac na bazarek,mam pare spodnic, pare butow, pare kolczykow i tak dalej,wystawie na bazarku i caly dochod przekaze na Dianke. Nie ma problemu Shirrrapeira ,przecież wiesz że zawsze mogę Ci robić włoski :loveu: Quote
romenka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Wielkie podziękowania dla użytkowników allegro : wubeh-który zakupił dla Dianki aż 5 cegiełek jak również, jendrus15- za wykupienie aż 10 cegiełek dla naszej Dianki Dziękujemy z całego serca:Rose::modla::Rose: Quote
loozerka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 romenko- wymien banerek, zrobilam Ci takiej wielkosci, ze ten link do allegro powinien się zmieścic regulaminowo, jak zrobisz mniejsze literki. Teraz masz podpis dużo za duzy, i zaraz Ci całosc usuną modzi :) Ten moj jest juz podlinkowany do tego tematu albo mozesz troszkę dluższy Quote
romenka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 loozerka napisał(a): romenko- wymien banerek, zrobilam Ci takiej wielkosci, ze ten link do allegro powinien się zmieścic regulaminowo, jak zrobisz mniejsze literki. Teraz masz podpis dużo za duzy, i zaraz Ci całosc usuną modzi :) Ten moj jest juz podlinkowany do tego tematu albo mozesz troszkę dluższy Lozerko juz i dziękuje. Quote
loozerka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 a nie ma za co, jak juz sie zabralam za "czytanie Diany", to tyle na razie mogę pomoc. Quote
romenka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 loozerka napisał(a):a nie ma za co, jak juz sie zabralam za "czytanie Diany", to tyle na razie mogę pomoc. Lozerko w takim razie czytaj od strony 19-stej bo tam zaczą się nowy rozdzial życia Dianki. Quote
shirrrapeira Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 To ja oczywiscie 50 zl i bede na bazarku dawala dla Dianki rzeczy, w ktorych juz nie chodze. Quote
romenka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 shirrrapeira napisał(a):To ja oczywiscie 50 zl i bede na bazarku dawala dla Dianki rzeczy, w ktorych juz nie chodze. :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo dziękujemy Shirrrapeira :buzi: :modla: :Rose: :loveu:Rozumie sie że za włoski...???:razz: Więc którego się umawiamy :razz: Wielkie dla Ciebie buziaki:loveu: Quote
Kobold Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 romenka a kubraczek przyszedl??? Bo u nas sniegiem daje brrrr:crazyeye: Quote
romenka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 ale :crazyeye: coś nie tak z tym allegro!!! Ja weszłam w kup teraz jednak nie kliknełam,nie podałam że wpłacam z kont na konto a mimo to zaakceptowało że kupilam cegiełkę:angryy: Co to ma znaczyć??Dlaczego takie coś??To każy moze sobie tak robić i wciskać na Kup teraz a mimo to nie kupuje bo przeciez nie dokonujej żadnek wpłaty. Wytłumaczcie mi to błagam. Quote
romenka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 A teraz próbbowalam to naprawic i kupic cegiełkę i jest 0 na koncie :angryy: Zaraz zwariuje!!! Quote
romenka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Kobold napisał(a):romenka a kubraczek przyszedl??? Bo u nas sniegiem daje brrrr:crazyeye: Kochan własnie nie przyszedł ale byłam pewna ze będzie.Szkoda ale jutro diance dam mój serdak zapinany jak do niej pójde i opatulę jką w ten serdaczek :evil_lol: Quote
Kobold Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 romenka ja tam na allegro to zielona jestem ale to jest podejrzewam taka sama aukcja jak ebay i jak jestes zarejestrowana na allegro a wdusilas kup teraz to musisz (tak jest na ebay) wplacic kaske chyba ??? :hmmmm::hmmmm: Quote
romenka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Kobold napisał(a):romenka ja tam na allegro to zielona jestem ale to jest podejrzewam taka sama aukcja jak ebay i jak jestes zarejestrowana na allegro a wdusilas kup teraz to musisz (tak jest na ebay) wplacic kaske chyba ??? :hmmmm::hmmmm: Z wpłatą nie będzie problemu ale z konta nie mogę bo TZ wyciągną wszystkie pieniądze od pierwszego oczywiście że zapłacę za cegiełkę-tyle że to jest baaardzo dziwne bo ktoś może wcisnąc kupuje wszystkie 100 sztuk a wcale nie zpłaci i aukcja pójdzie w ***** :angryy: Quote
Kobold Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :bigcool::bigcool::bigcool:Dianka w serdaku Romenki:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Jutro fotki,fotki please:multi: Quote
Kobold Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 a jestes zarejestrowanym czlonkiem allegro? Quote
romenka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Kobold napisał(a):a jestes zarejestrowanym czlonkiem allegro? Od wczoraj dlatego jestem taka ciemna w tym :wallbash: Quote
romenka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Kobold napisał(a)::bigcool::bigcool::bigcool:Dianka w serdaku Romenki:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Jutro fotki,fotki please:multi: O jej z fotkami będzie problem chyba że z telefonu bo aparat cyfrowy zepsół się :shake: ale morisowa jutro będzie chyba więc popstryka już fotki naszej Diance:evil_lol: Quote
Kobold Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 lomatko romenka ja cie .....ty wiesz. :mad: Jak sie zajejestrowalas to zobligowana jestes prawnie (i tu nie ma jaj) to zaplaty.Tak przynajmniej jest na innych aukcjach.Lapy precz o klawiatury :eviltong::loveu: Quote
romenka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Kobold napisał(a):lomatko romenka ja cie .....ty wiesz. :mad: Jak sie zajejestrowalas to zobligowana jestes prawnie (i tu nie ma jaj) to zaplaty.Tak przynajmniej jest na innych aukcjach.Lapy precz o klawiatury :eviltong::loveu: Co ja biedna poradzę na moja głupotę :cry: Nie wiedziałm że tak to działa więc nacisnełm (prawie niechcący :diabloti: ) ale przysięgam myślalm że to polega na czymś innym że musze najpierw konto podać potem przelać za cegiełkę i wtedy kupuje a to jednak nie :angryy: Ufff,dobrze że nie zaznaczyłam 85 cegiełek wtedy to by były jaja:diabloti: :megagrin: a myslalam o większej ilości cegiełek,nie powiem:diabloti: Quote
Kobold Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 nooo wtedy to by ci TZ paluszki pobcinal, by nie walily po klawiszach tak sobie.A wiec pilnuj paluszki, niech nie chodza na samowolne spacerki po klawiaturze a jutro dylaj na poczte i wplac na konto AFN 2zl+ za przekaz :laugh2_2:a za to dostaniesz zdjecie Dianki na desktop:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:, bo jak nie, to masz komornika na glowie :evil_lol: ja sie chyba:flaming::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
romenka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Kobold napisał(a):nooo wtedy to by ci TZ paluszki pobcinal, by nie walily po klawiszach tak sobie.A wiec pilnuj paluszki, niech nie chodza na samowolne spacerki po klawiaturze a jutro dylaj na poczte i wplac na konto AFN 2zl+ za przekaz :laugh2_2:a za to dostaniesz zdjecie Dianki na desktop:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:, bo jak nie, to masz komornika na glowie :evil_lol: ja sie chyba:flaming::eviltong::eviltong::eviltong: Do pierwszego niedaleko więc poczekam :diabloti: :eviltong: Quote
loozerka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 romenko, to nie tak :) naciskając kup teraz, czy inną formę- dając najwyższa kwotę w licytacji zawierasz transakcję. POtwierdzasz to i wtedy przekierowuje Cie na stronę z danymi osoby sprzedającej, byś mogła uregulować należnosc. Te same dane dostajesz na maila, Rzeczywiscie tak jest, ze ktoś moze kupic, a nie zapłacic- za takie postępowanie mozna dostac negatywną opinię od sprzedającego. A co do Dianki- doczytalam do konca i mowiac szczerze, jestem tak głupia, jak bylam...kompletnie nie wiem, na czym stoi wszystko, jakie śą dalsze plany- jesli mozna chętnie dowiedzialabym sie - pw :) Quote
romenka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 loozerka napisał(a):romenko, to nie tak :) naciskając kup teraz, czy inną formę- dając najwyższa kwotę w licytacji zawierasz transakcję. POtwierdzasz to i wtedy przekierowuje Cie na stronę z danymi osoby sprzedającej, byś mogła uregulować należnosc. Te same dane dostajesz na maila, Rzeczywiscie tak jest, ze ktoś moze kupic, a nie zapłacic- za takie postępowanie mozna dostac negatywną opinię od sprzedającego. A co do Dianki- doczytalam do konca i mowiac szczerze, jestem tak głupia, jak bylam...kompletnie nie wiem, na czym stoi wszystko, jakie śą dalsze plany- jesli mozna chętnie dowiedzialabym sie - pw :) Loozerko obiecuje ci przesłać PW wtedy wiecej zrozumiesz;) ale za jakis cza bo teraz niestety nie mogę. Najpóźniej jutro-obiecuje.Dobrze?? Teraz musze zmykac od komp. :shake: Quote
Recommended Posts