Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no patrzaj. patrzaj :-o nie da dziewcze nawet dobrze do konca odpowiedziec :evil_lol: u mnie to juz nie tylko slepka ale i paluszki nie w formie. Nie umiem zasowac po klawiaturze jak niektorzy :eviltong: Wiesz co ja juz nie mam zadnych watpliwosci...jezeli ty sie uczysz tak jak piszesz teksty o Diance, to ja co do twoich egzaminow nie mam zadnych obaw :loveu:

Posted

Kobold napisał(a):
no patrzaj. patrzaj :-o nie da dziewcze nawet dobrze do konca odpowiedziec :evil_lol: u mnie to juz nie tylko slepka ale i paluszki nie w formie. Nie umiem zasowac po klawiaturze jak niektorzy :eviltong: Wiesz co ja juz nie mam zadnych watpliwosci...jezeli ty sie uczysz tak jak piszesz teksty o Diance, to ja co do twoich egzaminow nie mam zadnych obaw :loveu:

Tylko błagam Cie kochana nie rozśmieszaj mnie :roflt: Ech dobrze mi robi takie szczerzenie ząbków do komputera przynajmniej chumorek mi wraca :evil_lol:
Przepraszam za popedzanie ale myślłm że niezauwazylaś;)
Tak na powaznie cos trzeba by było zmienić w tym tekście,moze bardziej dramatyzować ale ja już nie wiem jak:oops:
Próbowałam uchwycić najważniejsze rzeczy ale nie zadługi przez to ten tekst??

Posted

Tekst jest dobry, mysle, ze ci ktorzy chca pomagac zrozumieja sytuacje i zechca napewno pomoc.Zreszta tak jak i ja, niektorzy przeczytaja watek od poczatku a po przeczytaniu, to juz chyba nikt nie bedzie mial watpliwosci :shake: , ze pomoc jest niezbedna :fadein: bedzie dobrze :multi:

Posted

Supergoga wstawi Diankę na allegro z tym tekstem bądz drobnymi zmianami, o które proszę jeśli zauważyliście jakieś nieprawidłowości.
Dziękujemy Supergogo.Po raz kolejny mi pomogłaś :loveu:
Bedziemy zbierać pieniązki na dalsze leczenie Dianki tylko oby ludziom serduszko zmiękło po przeczytaniu tekstu i oby mnie nie zlinczowali:-( wcześniej.

Posted

a za co mieliby cie zlinczowac:crazyeye: :crazyeye: ?? wiesz niech ci co gadaja "brzydka romenka, brzydka-oddala psa do schronu" ida tam i wyciagna ja!!:angryy: latwo jest gadac: "wiesz ja bym wziela ale nie moge" a potem cie krytykowac ! Trzeba bylo wtedy zapukac do twoich drzwi i zabrac Dianke do siebie! Gadac i walic w klawisze siedzac przed kompem to kazdy potrafi :angryy: Poczytaj sobie troche o Hossce Dorothy to bedziesz miala namiastke jacy sa niekiedy ludzie. Jej tez nikt nie pomogl. Bo pisaniem idz do behawiorysty, zastosoj ta metode, zrob plan i pracuj nad Hosski wychowaniem i inne tego typu dobre wirtualne rady to sobie mozna pisac ale wyjsc z konkretna propozycja np.wziecia psa, nauczenia go karnosci, pelnego posluszenstwa i oddania go Dorothy z powrotem, ktora i tak jest zapsiona po uszy, takiej propozycji nie bylo.No bo kto wezmie dobrowolnie psa,ktory demoluje mieszkanie,zzera wszystko co tylko przypomina wygladem czy zapachem jedzenie i zrobi wszystko z demolka drzwi czy ogrodzenia wlacznie, byleby tylko wydostac sie na zewnatrz. Ci co chca, to jak juz pisalam, zrozumieja twoja sytuacje i tobie pomoga :fadein: a reszta niech se gada :eviltong:

Posted

Kobold napisał(a):
a za co mieliby cie zlinczowac:crazyeye: :crazyeye: ?? wiesz niech ci co gadaja "brzydka romenka, brzydka-oddala psa do schronu" ida tam i wyciagna ja!!:angryy: latwo jest gadac: "wiesz ja bym wziela ale nie moge" a potem cie krytykowac ! Trzeba bylo wtedy zapukac do twoich drzwi i zabrac Dianke do siebie! Gadac i walic w klawisze siedzac przed kompem to kazdy potrafi :angryy: Poczytaj sobie troche o Hossce Dorothy to bedziesz miala namiastke jacy sa niekiedy ludzie. Jej tez nikt nie pomogl. Bo pisaniem idz do behawiorysty, zastosoj ta metode, zrob plan i pracuj nad Hosski wychowaniem i inne tego typu dobre wirtualne rady to sobie mozna pisac ale wyjsc z konkretna propozycja np.wziecia psa, nauczenia go karnosci, pelnego posluszenstwa i oddania go Dorothy z powrotem, ktora i tak jest zapsiona po uszy, takiej propozycji nie bylo.No bo kto wezmie dobrowolnie psa,ktory demoluje mieszkanie,zzera wszystko co tylko przypomina wygladem czy zapachem jedzenie i zrobi wszystko z demolka drzwi czy ogrodzenia wlacznie, byleby tylko wydostac sie na zewnatrz. Ci co chca, to jak juz pisalam, zrozumieja twoja sytuacje i tobie pomoga :fadein: a reszta niech se gada :eviltong:

Bardzo dziękuje Kochana bo jednak zrozumialś o co mi chodziło :-( Właśnie że najpierw znalazłam,potem oddałam i nów zabieram.Dziękuje bo jednak podniosłaś mnie na duchu.Jesteś cudowna!!!

Posted

http://www.allegro.pl/item160916263_dobermanka_diana_pilnie_potrzebuje_pomocy_zajrzyj.html

To link do allegro.
Mam wielka prosbe do wszystkich fanów Dianki - zalicytujcie przykładowo choc po 1 fitce - wtedy inni wezma przykład i też to zrobią. Ja nie mogę już, ale to ważne żeby jakies osoby sie pojawiły - otrzymaja fotkę Diany - i poprosze o komentarz. Na takie aukcje jak ktoś wchodzi często sprawdza inne komentarze.
Romenko, trzeba dogadać z AFN, że będę na bieżąco sprawdzac wpłaty, żeby ludziom wysyłać te fotki i podziekowania.

Mam nadzieje, że cos sie uda uzbierać.

Posted

supergoga napisał(a):
http://www.allegro.pl/item160916263_dobermanka_diana_pilnie_potrzebuje_pomocy_zajrzyj.html

To link do allegro.
Mam wielka prosbe do wszystkich fanów Dianki - zalicytujcie przykładowo choc po 1 fitce - wtedy inni wezma przykład i też to zrobią. Ja nie mogę już, ale to ważne żeby jakies osoby sie pojawiły - otrzymaja fotkę Diany - i poprosze o komentarz. Na takie aukcje jak ktoś wchodzi często sprawdza inne komentarze.
Romenko, trzeba dogadać z AFN, że będę na bieżąco sprawdzac wpłaty, żeby ludziom wysyłać te fotki i podziekowania.

Mam nadzieje, że cos sie uda uzbierać.

Dziękuje supergoga!!!Jestes niesamowita i jak pięknie poprawiąś tekst :loveu: o to mi chodzilo!!!!
Ja dzisiaj otrzymałam list aktywujący moje konto w allegro więc tez kupie cegiełkę :loveu: ale najpierw czekam az się pojawią pieniązki na koncie TZ-a :evil_lol:
Prosze o kupowanie cegiełek :loveu:

Posted

Dobrze Dianeczko ja uciekam robić włoski bys miała na lekarstwa a Ty kochana nie spdaj tylko proś wójków i cioteczki o pomoc i o kupowanie cegiełek:evil_lol:

Czas start!!!:evil_lol:

Posted

kurcze a ja stara baba zupełnie nie rozeznaje sie w tym alegro ...nie wiem jak kupować...:oops: :placz: ...moze spytam synów moze nie straca cierpliwosci w wytłumaczeniu mi co i jak mam zrobic ....albo najlepiej przesle odrazu na AFN do skarpety kaske i ...spoko....ale tym sposobem znów bede nie kumata w alegro ...:eviltong:

Posted

@hankag
a ja tez stara baba i tez zero rozeznania :lol: ale baba :eviltong: i jako takowa wyjscie znalazlam. :bigcool:Zadzwonie do kolezanki kumatej i zalogowanej na allegro niech kupuje a ja jej kaske oddam. Tym samym mam cicha nadzieje, ze zrobi jej sie Dianki zal i sama tez cos kupi :knuje:

Posted

Kupować na allegro moga osoby które maja tam konto. Tak jak Kobold jest super - bo właśnie o to chodzi, żeby ktos zrobił poczatek. Mój TZ właśnie też robi - sama chciałam dać kasę na Dianke, choć trochę, ale teraz nie mogę. To działa jak owczy pęd - ktoś już dał, to ja też dam. Może cos uzbieramy.

Posted

Kobold napisał(a):
Gadac i walic w klawisze siedzac przed kompem to kazdy potrafi :angryy:
Poczytaj sobie troche o Hossce Dorothy to bedziesz miala namiastke jacy sa niekiedy ludzie. Jej tez nikt nie pomogl. Bo pisaniem idz do behawiorysty, zastosoj ta metode, zrob plan i pracuj nad Hosski wychowaniem i inne tego typu dobre wirtualne rady to sobie mozna pisac ale wyjsc z konkretna propozycja np.wziecia psa, nauczenia go karnosci, pelnego posluszenstwa i oddania go Dorothy z powrotem, ktora i tak jest zapsiona po uszy, takiej propozycji nie bylo.No bo kto wezmie dobrowolnie psa,ktory demoluje mieszkanie,zzera wszystko co tylko przypomina wygladem czy zapachem jedzenie i zrobi wszystko z demolka drzwi czy ogrodzenia wlacznie, byleby tylko wydostac sie na zewnatrz.

Wooow!!! O nas sie mowi!!! :crazyeye:
:evil_lol:
Dzieki Kobold, tak naprawde niewiele bylo takich wypowiedzi w tym temacie. Dlatego tez watek umarl czyli ja przestalam sie odzywac.
Bo ilez mozna tlumaczyc , obrywac po uszach, i czytac komentarze - no przeciez ci pomoglam!!!! Dalam ci namiary na behawioryste!!!"
*******y saskie.
Romenka nie martw sie, nie takie bryly przed nami byly, wszystko mozna przetrwac psy szczekaja a karawana idzie dalej. Wazne by robic swoje.
D

Posted

:crazyeye: Co to znaczy??:cool3: Nie ufacie :-(? :flaming:

Kobold napisał(a):
a jakze bedziemy kupowac !!!! :loveu: a ty pamietaj, ze zbieramy na Dianke a nie na..........:evil_lol: :eviltong:

Spokojnie,pewnie że zbieramy na Diankę i tylko na nią.:eviltong:
Supergoga dziękuje :loveu:
Ja wczoraj wkurzyłam się jak mało kto!!!:angryy: Poszłam robić włosy koleżance której już dwa rzy robił.Raz kiedyś zrobiłam jej za 50 zł baleyage z podcięciem i modelowanie(bo taką mam cenę) i jeszcze dziecko...I oczywiście dostałam ile chcialam jednak nie podobało mi się to i kazałm jej przyjść na poprawkę dodania ciemnych bo ona chcioała tylko rozjaśniaczem i wyszły za jasne więc powiedziała że chyba mam racje.Przyszła pieniędzy nie wziełam bo tak jak obiecałam to była poprawka i teraz znów dzwoni io mówi że chce to samo-taki sam jak ostanio i zrobiłam jej wczoraj równiez z podcięciem,modelewonaiem ale mi cena sie nie zmieniła jednak jej jakimśc cudem tak i zapłaciła mi 30 z nie 50:angryy: Nie miałabym żalu o te marne 20 zł bo mogę i zadarmo ronbić ale nie teraz kiedy sa potrzebne pieniądze i te pieniądze przeznaczam na Diankę!!!
Nie jestem pazarna ale to bardzo się mi to niespodowało i pomyslałam sobie że ludie nie mają wstydu!Nie dość że tachalam się z tymi rzeczami do niej przez 40 min by dojechać robiąłm do 22-giej jej wlosy to ona tak się odpłaciła :angryy: .Powoedziałm teraz sobie że z góry ustalam cenę by potem nie było żadnych niedomówień!!!
Dianeczko ale nie martw się już 30 zł masz ode mnie i 20 zł Łaciatki a jescze czeka mnie jeden baleyage właśnie cioteczki z dogo więc nazbieramy!!!
Wiecie co koleznaka zaproponowała mi żebym była konsultantka aywon.Zastanawiam się co zrobić?Bo jeśli to miałby być kolejny zarbek dla Dianki to czemu nie :evil_lol: a te kosmetyki może sprzedawałabym na bazarku:razz: .I co wy na to??

Posted

My tez trzymamy kciuki i kombinujemy :knuje: choc od wczoraj nie moge dodzwonic sie do mojej kolezanki :nerwy:telefon wylaczony, w domu nie odbiera a na gg :niewiem: ale dorwiemy,dorwiemy napewno :evil_lol:
ps. romenka, trzy dyszki mowisz fajna cena to pewnie tylko w W-wie bo u nas na prowincji, to tak troszke, tego hmmm, no wiesz jak by ci to powiedziec......:diabloti: eee lepiej nie bede cie wkurzac, bo cos tam ktos wczesniej o myszach pisal czy innych stworach :errrr:

Posted

Przepraszam za offa, Romenko Ty jeszcze robisz wlosy?? Jesli tak to chcialabym do Ciebie przyjechac w lutym i troche przyciemnic kolor moich wloskow i przyciac grzywaska. W sobote wioze rzeczy na bazarek do Ybota zeby mi zdjecia zrobila i od poniedzialku bede wstawiac na bazarek,mam pare spodnic, pare butow, pare kolczykow i tak dalej,wystawie na bazarku i caly dochod przekaze na Dianke.