romenka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Czy nikt już nie pamięta o Diance??:oops: Nie jest źle ;) Rozmawiałm z lekarzem i może uda się u Dianki zastosować bonahren jeśli jest u nas w Polsce lek o takim samym składzie tylko pod inna nazwą a wtedy Dianka była by leczona Bonahrenem Dzisaj słoneczko moje nie wstało ze swojego poslanka jak przyszłam.Tylepała się cala więc ją nakryłam kocykiem i tak siedziałam z nią 2 godziny aż mi Punie wysterylizowali.Dianka pozwoliła Puni leżeć na swoim poslanku i zaraz wkleje zdjęcie tego :evil_lol: Dianka ciągle zaczepiala mnie bym ją drapala jak nie po głowce to po szyji i tak w kółko Wojtek więc zostałą wymiziana od nas wszystkich:loveu: Quote
morisowa Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Po wspólnym spacerze nie spodziewałabym się po tej zazrośnicy takiej ugodowości :evil_lol: Quote
Kobold Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 @romenka jak nie zagladamy :mad:zagladamy caly czas :p i czytamy,czytamy. Pieniadze przesle w poniedzalek jak zozumiem z dopiskiem dobermanka Diana.Kubraka nie kupie bo do aukcji weszlo juz trzech ludzi wiec wole te kaske przeznaczyc na Dianke tym bardziej, ze bedzie miala elegancki paltocik uszyty na miare :eviltong: Acha :lol: prosze Cie romenka :modla: zrob w Twoim podpisie spacje i opusc link strony pietro nizej bo sie mi watek na caly ekran rozjezdza :eviltong: a ja to lubie wszystko rowno i ladnie na ekraniku czytac :cool3: rozumiesz zero wysilku :laugh2_2: pleaseeeee No to ucaluj od nas Dianke i niech wraca do zdrowia. Quote
romenka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='Kobold']@romenka jak nie zagladamy :mad:zagladamy caly czas :p i czytamy,czytamy. Pieniadze przesle w poniedzalek jak zozumiem z dopiskiem dobermanka Diana.Kubraka nie kupie bo do aukcji weszlo juz trzech ludzi wiec wole te kaske przeznaczyc na Dianke tym bardziej, ze bedzie miala elegancki paltocik uszyty na miare :eviltong: Acha :lol: prosze Cie romenka :modla: zrob w Twoim podpisie spacje i opusc link strony pietro nizej bo sie mi watek na caly ekran rozjezdza :eviltong: a ja to lubie wszystko rowno i ladnie na ekraniku czytac :cool3: rozumiesz zero wysilku :laugh2_2: pleaseeeee No to ucaluj od nas Dianke i niech wraca do zdrowia. Przepraszam ale jakoś nikt nie pyta co z Dianką...:-( Dziękuje kobold za pieniązki bo napewno przydadzą się Diance:modla:.Co bedzie trzeba napewno zrobic to zakupic bonharen jeśli nie uda się nam go zdobyc za darmo. Co do podpisu mam nadzieje że o to chodzilo??:oops: Quote
Kobold Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 :calus: dzieki teraz moje slepe oczki maja porzadeczek na ekranie :lol::sweetCyb: A co do pytan o zdrowie Dianki :oops: to czytamy z zapartym tchem Twoje posty zawsze. Ale dobrze :cool3: bedziemy tez od czasu do czasu ujawniac, ze to robimy:loveu: Quote
romenka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Kobold napisał(a)::calus: dzieki teraz moje slepe oczki maja porzadeczek na ekranie :lol::sweetCyb: A co do pytan o zdrowie Dianki :oops: to czytamy z zapartym tchem Twoje posty zawsze. Ale dobrze :cool3: bedziemy tez od czasu do czasu ujawniac, ze to robimy:loveu: Hehe,jeśli jeszcze cos trzeba zmienić do usług:evil_lol: byś nie musiała slęczyć nad moimi podpisami ;) Co do Dianki :chodzi mi tez troszke by zaglądać do niej i podnosic bo jednak pomoc finansowa nadal potrzebna Quote
romenka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Kobold napisał(a)::calus: dzieki teraz moje slepe oczki maja porzadeczek na ekranie :lol::sweetCyb: A co do pytan o zdrowie Dianki :oops: to czytamy z zapartym tchem Twoje posty zawsze. Ale dobrze :cool3: bedziemy tez od czasu do czasu ujawniac, ze to robimy:loveu: Hehe,jeśli jeszcze cos trzeba zmienić do usług:evil_lol: byś nie musiała slęczyć nad moimi podpisami ;) Co do Dianki :chodzi mi tez troszke by zaglądać do niej i podnosic bo jednak pomoc finansowa nadal potrzebna:-( Quote
romenka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 gamoń napisał(a):Romenka w podpisie jest bład -zmień Dziękuje :oops: .Już zmienione. Quote
karusiap Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 ja tez zagladam..dzis caly dzien zalatany...sprawy z Berosikiem i nie tylko ale o Diance caly czas pamietam Quote
morisowa Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 No to się ujawniam, też zaglądam do Dianki ;) Quote
romenka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Dziękuje kochani.Kucze szkoda że tak mało moge pisać :-( ale karusiap chyba się skuszę co do ostaniej rozmowy;) (pamiętasz?)I jak z PW??Sa jakieś szanse ???? Quote
Kobold Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Witamy Dianke i jej Opiekunke :multi: Choc pogoda jest pod psem :evil_lol: ( przepraszam wszystkie psiaki ale to nie ja wymyslilam :shake: ) to mam nadzieje, ze Dianka czuje sie dzisiaj dobrze i dlatego wszyscy zaciskamy paluchy i pazury by tak bylo :lol: Quote
luciolla Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 ja też zaglądam do naszej Dianki i trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia. Quote
romenka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Jeszcze raz bardzo Wam dziękuje.Potem postaram się do Was napisac PW o dalszych planach... Quote
romenka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Czy ktoś mi poże powiedzieć jak nazywa się Polski odpowiednik Bonharenu??Tu na wątku chyba było pisane,i zaraz postaram się poszukać ale może będziecie szybsze? Quote
romenka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='luciolla']jest teraz nowy dział "aktualności" i właśnie w tym dziale pod datą 13.01.,oto link: http://www.psy.warszawa.pl/2007/html/paluch/akt13012007.htm Luciolla przepraszam ale dopiero teraz zobaczyłam odpowiedź :oops: na moje pytanie. Dziękuje Ci bardzo i juz klikam na link :evil_lol: Quote
Kobold Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Romenko tu jest kolejna strona z dalszymi wiadomosciami o Bonharenie (kwas hialuronowy) http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=4662 Quote
romenka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 hyonat ??Czy to jest odpowiednik polski bonharenu?? Quote
Kobold Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Hyalgan to ludzki odpowiednik kwasu hialuronowego. [SIZE=-1]Hyonete to jest niemiecki lek f-my Bayer dopuszczony w Polsce do obrotu dla zwierzat tu kolejna strona o nim. http://www.klubmolosa.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=137 Quote
romenka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='Kobold']Hyalgan to ludzki odpowiednik kwasu hialuronowego. [SIZE=-1]Hyonete to jest niemiecki lek f-my Bayer dopuszczony w Polsce do obrotu dla zwierzat tu kolejna strona o nim. http://www.klubmolosa.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=137 Ale czy ma taki sam skład jak bonharen??Potrzebny mi taki sam lek jak bonharen ale dopuszczany w Polsce.Przepraszam że zawracam gitarę ale mam zawrót głowy bo jutro egzaminy a ja nic nie umie :placz: Quote
Kobold Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 romenka Ty nie rycz tutaj :shake: tylko zabieraj sie do nauki :mad: bo od tego Diance sie nie polepszy ani tobie wiedzy nie przybedzie jak bedziesz co piec minut tu zagladac. :crazyeye: Poczekaj cierpliwie do wieczora napewno dogomaniacy cos dopisza na ten temat. :razz: Ja teraz musze leciec ale ok. 17 obiecuje ze wyszperam ci sklady obydwu lekow a przynajme sproboje.:p A ty do nauki MARSZ !! :czytaj: Quote
Recommended Posts