Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy nikt już nie pamięta o Diance??:oops:
Nie jest źle ;) Rozmawiałm z lekarzem i może uda się u Dianki zastosować bonahren jeśli jest u nas w Polsce lek o takim samym składzie tylko pod inna nazwą a wtedy Dianka była by leczona Bonahrenem
Dzisaj słoneczko moje nie wstało ze swojego poslanka jak przyszłam.Tylepała się cala więc ją nakryłam kocykiem i tak siedziałam z nią 2 godziny aż mi Punie wysterylizowali.Dianka pozwoliła Puni leżeć na swoim poslanku i zaraz wkleje zdjęcie tego :evil_lol:
Dianka ciągle zaczepiala mnie bym ją drapala jak nie po głowce to po szyji i tak w kółko Wojtek więc zostałą wymiziana od nas wszystkich:loveu:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

@romenka
jak nie zagladamy :mad:zagladamy caly czas :p i czytamy,czytamy. Pieniadze przesle w poniedzalek jak zozumiem z dopiskiem dobermanka Diana.Kubraka nie kupie bo do aukcji weszlo juz trzech ludzi wiec wole te kaske przeznaczyc na Dianke tym bardziej, ze bedzie miala elegancki paltocik uszyty na miare :eviltong:
Acha :lol: prosze Cie romenka :modla: zrob w Twoim podpisie spacje
i opusc link strony pietro nizej bo sie mi watek na caly ekran rozjezdza :eviltong: a ja to lubie wszystko rowno i ladnie na ekraniku czytac :cool3: rozumiesz zero wysilku :laugh2_2:
pleaseeeee
No to ucaluj od nas Dianke i niech wraca do zdrowia.

Posted

[quote name='Kobold']@romenka
jak nie zagladamy :mad:zagladamy caly czas :p i czytamy,czytamy. Pieniadze przesle w poniedzalek jak zozumiem z dopiskiem dobermanka Diana.Kubraka nie kupie bo do aukcji weszlo juz trzech ludzi wiec wole te kaske przeznaczyc na Dianke tym bardziej, ze bedzie miala elegancki paltocik uszyty na miare :eviltong:
Acha :lol: prosze Cie romenka :modla: zrob w Twoim podpisie spacje
i opusc link strony pietro nizej bo sie mi watek na caly ekran rozjezdza :eviltong: a ja to lubie wszystko rowno i ladnie na ekraniku czytac :cool3: rozumiesz zero wysilku :laugh2_2:
pleaseeeee
No to ucaluj od nas Dianke i niech wraca do zdrowia.
Przepraszam ale jakoś nikt nie pyta co z Dianką...:-(
Dziękuje kobold za pieniązki bo napewno przydadzą się Diance:modla:.Co bedzie trzeba napewno zrobic to zakupic bonharen jeśli nie uda się nam go zdobyc za darmo.
Co do podpisu mam nadzieje że o to chodzilo??:oops:

Posted

:calus: dzieki teraz moje slepe oczki maja porzadeczek na ekranie :lol::sweetCyb:

A co do pytan o zdrowie Dianki :oops: to czytamy z zapartym tchem Twoje posty zawsze. Ale dobrze :cool3: bedziemy tez od czasu do czasu ujawniac, ze to robimy:loveu:

Posted

Kobold napisał(a):
:calus: dzieki teraz moje slepe oczki maja porzadeczek na ekranie :lol::sweetCyb:

A co do pytan o zdrowie Dianki :oops: to czytamy z zapartym tchem Twoje posty zawsze. Ale dobrze :cool3: bedziemy tez od czasu do czasu ujawniac, ze to robimy:loveu:

Hehe,jeśli jeszcze cos trzeba zmienić do usług:evil_lol: byś nie musiała slęczyć nad moimi podpisami ;)
Co do Dianki :chodzi mi tez troszke by zaglądać do niej i podnosic bo jednak pomoc finansowa nadal potrzebna

Posted

Kobold napisał(a):

Hehe,jeśli jeszcze cos trzeba zmienić do usług:evil_lol: byś nie musiała slęczyć nad moimi podpisami ;)
Co do Dianki :chodzi mi tez troszke by zaglądać do niej i podnosic bo jednak pomoc finansowa nadal potrzebna:-(

Posted

Dziękuje kochani.Kucze szkoda że tak mało moge pisać :-( ale karusiap chyba się skuszę co do ostaniej rozmowy;) (pamiętasz?)I jak z PW??Sa jakieś szanse ????

Posted

Witamy Dianke i jej Opiekunke :multi: Choc pogoda jest pod psem :evil_lol: ( przepraszam wszystkie psiaki ale to nie ja wymyslilam :shake: ) to mam nadzieje, ze Dianka czuje sie dzisiaj dobrze i dlatego wszyscy zaciskamy paluchy i pazury by tak bylo :lol:

Posted

Czy ktoś mi poże powiedzieć jak nazywa się Polski odpowiednik Bonharenu??Tu na wątku chyba było pisane,i zaraz postaram się poszukać ale może będziecie szybsze?

Posted

[quote name='Kobold']Hyalgan to ludzki odpowiednik kwasu hialuronowego. [SIZE=-1]Hyonete to jest niemiecki lek f-my Bayer dopuszczony w Polsce do obrotu dla zwierzat tu kolejna strona o nim.
http://www.klubmolosa.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=137
Ale czy ma taki sam skład jak bonharen??Potrzebny mi taki sam lek jak bonharen ale dopuszczany w Polsce.Przepraszam że zawracam gitarę ale mam zawrót głowy bo jutro egzaminy a ja nic nie umie :placz:

Posted

romenka Ty nie rycz tutaj :shake: tylko zabieraj sie do nauki :mad: bo od tego Diance sie nie polepszy ani tobie wiedzy nie przybedzie jak bedziesz co piec minut tu zagladac. :crazyeye: Poczekaj cierpliwie do wieczora napewno dogomaniacy cos dopisza na ten temat. :razz: Ja teraz musze leciec ale ok. 17 obiecuje ze wyszperam ci sklady obydwu lekow a przynajme sproboje.:p A ty do nauki MARSZ !! :czytaj: